خانه
129K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! 

    دیدن عکس این ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید!

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    من در اينجا نمونه هايي از ته ديگ هايي كه ميشه درست كرد رو ميگذارم اگر شما هم نمونه اي داريد خوشحال ميشم به اشتراك  بگذاريد و توي تاپيك مشاركت كنيد 83

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به مونا جون داغون شدم
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    یک ته دیگ پلو بار بگذارید که بوی آن تا هفت تا خانه بپیچد!

     اگر عاشق غذاهای پر عطر  و طعم هستید و  اصولا  از ادویه های مختلف در خورش ها و خوراک هایتان زیاد استفاده می کنید،پیشنهاد ما   ادویه پلو است. 

    مواد لازم برای 4 تا 5 نفر

    4 پیمانه برنج

    600 گرم  سینه مرغ   

    500 گرم  ران مرغ  

    به میزان لازم نمک  

    1ق چ  زعفران ساییده شده

    100 گرم کره

    2  ق س ادویه پلویی (زرد چوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، زنجبیل، زیره، گلپر)

    450 گرم سیب زمینی

    1 پیمانه روغن

    2 /1 1پیمانه نخود فرنگی پخته

    2 ق س زعفران دم کرده

    2 عدد پیاز متوسط

    طرز تهیه:

    1.  برنج را از 2 ساعت قبل خیس کنید. مرغ ها را شسته و پوست آنها را جدا کنید، سپس همراه  با1 عدد پیاز، 3 پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. کف روی مرغ را دور بریزید و در قابلمه را ببندید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا مرغ بپزد. 

    2. قبل از اینکه مرغ را از روی حرارت بردارید، زعفران ساییده را روی تکه های مرغ بپاشید. 2 قاشق سوپخوری کره را هم به آنها اضافه کرده و کمی صبر کنید تا رنگ و عطر زعفران و کره به خورد تکه های مرغ برود. حالا استخوان مرغ ها را جدا کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بریزید و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط ادویه مخصوص را روی آنها بپاشید.

    3. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید تا آماده آبکشی شود. برنج را در یک سبد مناسب آبکشی کنید. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ سیب زمینی را کف قابلمه قرار دهید. مقداری از برنج را داخل قابلمه بپاشید. کمی هم ادویه مخصوص روی آن بریزید. حالا مقداری از تکه های مرغ و سپس مقداری از نخود فرنگی را روی برنج بریزید. لایه ها را به همین ترتیب داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. دقت کنید که لایه آخر برنج را بریزید. زعفران محلول در آب  و 3 قاشق روغن داغ روی برنج باشد. در قابلمه را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید و آن را روی قابلمه قرار دهید. 

    4. قابلمه را به مدت 15 دقیقه داخل فر که با دمای 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده قرار دهید. حالا دمای فر را روی پایین ترین درجه قرار داده و به مدت 50-40 دقیقه صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد.

    5.  در این میان سیب زمینی را بعداز آنکه پوستش را گرفتید با رنده ریز، رنده کرده و به مدت 30 دقیقه آن را در مقداری آب سرد و کمی نمک خیس کنید، سپس آن را در سبدی بریزید تا کاملا خشک شود. سیب زمینی را در مقداری روغن سرخ کنید. 1 عدد پیاز را خلالی خرد کرده و آن را هم تفت دهید. درانتها سیب زمینی و پیاز را با هم مخلوط کنید.

    6. وقتی برنج آماده شد، برنج زعفرانی را با مخلوط سیب زمینی و پیاز در یک ظرف مخلوط کنید. برنج را در ظرف مورد نظرتان ریخته و با مخلوط برنج زعفرانی آن را تزیین کنید.

    نکته

    شما می توانید برنج را روی اجاق گاز هم دم کنید.

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مونا بزار بعد از ناهار این عکسار رو بزار
  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    چشم
  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    عزیزمی دوست خوبم طرز تهیشم بزار
    ته دیگ کاهو عالیه
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    زیباکده
    پرستو ♥ : 
    عزیزمی دوست خوبم طرز تهیشم بزار
    ته دیگ کاهو عالیه
    زیباکده

    http://www.zibakade.com/Topics/-TP22059-DI441082/

    پرستو جان سعي كردم طرز تهيه انواع ته ديگ ها رو بگذارم گلم

    اگر بعضي از پست ها توضيح نداره چون در پستهاي قبل توضيحش رو دادم و فقط طرح و نمونه ش فرق ميكنه گلم

  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ترفند درست کردن ته دیگ برشته و خوشمزه

    طرز تهیه یک ته دیگ برشته و خوشمزه

    ته دیگ خوشمزه ، طلایی و برشته لازمه توجه به نکاتی است که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد ..

    برای یک ته دیگ طلایی و برشته باید مطمئن باشید که روغن به میزان کافی ته قابلمه است زیرا ته دیگ روغن را به خود جذب می کند و در حین برشته شدن روغن کم خواهد شد . پس در ابتدا از میزان کافی روغن مطمئن شوید .

    با استفاده از قلم موی آشپزی مقداری زعفران دم کرده روی نان بمالید و نان را کف قابلمه بگذارید . سپس حرارت را ملایم و یکنواخت کنید تا شعله به طور یکسان به تمام سطح قابلمه برسد . بعد از این که قابلمه گرم شد و بخار در آن پیچید حرارت را کمتر کنید و در طولانی مدت روی حرارت قرار دهید تا ته دیگ برشته شود .

    برای درست کردن ته دیگ سیب زمینی و چغندر باید روغن را خوب داغ کنید و سیب زمینی یا چغندر ورقه شده را ته قابلمه بچینید و کمی نمک بزنید و زمانی که سیب زمینی داغ شد طرف دیگر را برگردانید . با این کار برنج آبکشی شده به ته دیگ نمی چسبد ! حالا برنج را ته قابلمه بریزید و دم کنید و روی حرارت ملایم و کم قرار دهید .

    برای درست کردن ته دیگ برشته و طلایی به مقدار کافی روغن و زعفران نیاز دارید و باید قابلمه را در طولانی مدت روی حرارت کم قرار دهید. می توان ته دیگ را با خلال پسته ، زرشک ، گل زعفران ، خلال پرتقال و .... تزئین کرد . البته می توانید برای تزئین از مقداری برنج زعفرانی هم استفاده کنید یا کمی کنجد ته قابلمه بریزید تا به ته دیگ بچسبد. 

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    lidaa1
    یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست
    #ته_ديگ_طرحدار :
    دستور از دوست خوبم مهام جان
    (مهام:من برای این ته دیگ ابتدا کلمه مورد نظرم رو پرینت گرفتم و روی کاغذ روغنی انداختم.وسط کلمه رو با تیغ خالی کردم و خمیر رو که طبق دستور زیر درست کرده بودم ریختم.البته تو عکس کلمه برعکسه.باید الگو رو برعکس تو قابلمه بزارید)
    مواد لازم
    ماست و آرد سفید گندم
    طرز تهیه:
    ميزان ماست و آرد ٣ به ١/٥ است .يعنى ٣ قاشق ماست ١/٥ قاشق آرد يا به عبارتى دو برابر آرد ، ماست بريزيد و بسته به طرح شما دارد حتى مى تونين به صورت يكپارچه از آن استفاده كنيدبسيار لذيذ مى شود و كاملاً مزه ته ديگ نان مى دهد ولى لذيذتر و لطيف تر . از تركيب ماست ، آرد و ( زعفران در صورت دلخواه ) خمير نسبتاً سفتى مثل ماست چكيده درست كنيد و در يك كيسه بريزيد و نوك كيسه را يك سوراخ خيلى ريز ايجاد كنيد ( براى طراحى ظريف ) و طرح خودتون رو كف ماهيتابه گود يا قابلمه و يا قالب كه با دستمال كمى چرب و يا اسپرى كرده باشيد طراحى كنيد بعد ظرفتون رو روى حرارت خيلى كم براى يك دقيقه قرار دهيد تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبكش شده رو ريخته و در آخر با دست يا پشت قاشق برنج را فشرده كنيد كمى روغن يا مخلوط كره و روغن روى آن ريخته و ظرفتان را روى حرارت تند قرار دهيد براى فقط ٥ دقيقه و بعد حرارت را به حداقل برسونين ( از شعله پخش كن استفاده كنيد ) و براى مدت يك ساعت يا تا زمانى كه برنج دم بكشد روى حرارت قرار دهيد و بعد از اين زمان ظرف را بدون اينكه درب آنرا برداريد براى مدت ١٠ دقيقه كنار بگذاريد و بعد داخل ظرف سرو برگردانيد .
    اینستاگرام من matbakheman
  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    lidaa1
    یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست
    وای مونا نه دیگات محشرهههه افرین
  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته ديگ ماكاراني با سيب زميني و  قارچ اسلايس شده 

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

     ته ديگ سيب زميني كنجدي

    مواد لازم: كنجد خام، نمك، روغن به ميزان لازم، سيب زميني قالب زده يا حلقه شده به اندازه كف قابلمه
    روش تهيه: ابتدا سيب زميني را به شكل مورد نظر در آوريد و آن را داخل آب سرد به مدت نيم ساعت قرار دهيد. سپس سيب زميني را از آب بيرون آورده و داخل كنجد بغلتانيد. ته قابلمه را كمي نمك بپاشيد. سپس كمي روغن بريزيد و سيب زميني هاي كنجدي را كف ظرف بچينيد. دوباره كمي روغن روي سيب زميني ها بريزيد. روي آن برنج ريخته و بگذاريد برنج دم بكشد.
    مدت زمان حرارت دهي: بين ۴۵ تا يك ساعت

  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته چين بهتر از ته ديگ است

    اگر علاقه به ته ديگ داريد و مي خواهيد غذاها ته ديگ داشته باشند، به تدريج ته چين را جايگزين ته ديگ كنيد. ويژگي تغذيه اي ته چين بيشتر است.

    كالري ها هجوم مي آورند


    مهمترين نكته اي كه باعث مي شود ته ديگ به غذاي ناسالمي تبديل شود، روغن و نمك موجود در اين خوراكي است. همه خوراكي هايي كه در روغن سرخ مي شوند، تراكم كالري آنها در واحد وزن افزايش مي يابد. اين مسئله باعث افزايش كالري دريافتي و اضافه وزن مي شود. علاوه بر اينكه حرارت باعث تغيير رنگ ته ديگ شده و اين تغيير رنگ زمينه ابتلا به سرطان است. بالا رفتن ميزان كالري ته ديگ يكي از عوامل اضافه وزن در افرادي است كه اصطلاحاً ته ديگ خور هستند. يادتان نرود كه ته ديگ همراه برنج است و آن هم كالري را زياد مي كند.

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    زیباکده
    lidaa1 : 
    وای مونا نه دیگات محشرهههه افرین
    زیباکده

    قربونت برم عزيزم نظر لطفتونه گلم8

    ممنون از آموزشتون ليدا جان 18

  • ۱۰:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته ديگ نان لواش برش زده

    مواد لازم: نان لواش به اندازه دلخواه برش بزنيد، روغن، به ميزان لازم
    روش تهيه: ته قابلمه نمك و روغن بريزيد. نان هاي برش زده را كف قابلمه چيده و روي آن روغن و برنج بريزيد.
    مدت زمان حرارت دهي: ۴۵ دقيقه تا يك ساعت

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    lidaa1
    یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست
    خواهش مونای عزیزممم
    ته دیگ سیبزمینی رنده شده هم عالیههههههه :)
  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته ديگ نمك سود است

    يكي از فوت هاي كوزه گري تهيه ته ديگ خوشمزه، استفاده از نمك است.
    ضرر: نمك يكي از عوامل افزايش دهنده فشارخون است. از طرفي نمك باعث ايجاد تشنگي شده و با نوشيدن آب بيشتر به دليل خوردن ته ديگ، معده آسيب مي بيند.
    راهكار: براي آنكه ته ديگ تان سالم باشد، مقدار مصرف نمك را به حداقل رسانده يا از نمك دريايي استفاده كنيد. علاوه بر اينكه فقط در يك لايه از ته ديگ، مثلاً فاصله بين قابلمه تا ته ديگ، نمك بپاشيد.

    ته ديگ و خطر سرطان


    اگر حرارت رسيده كمي زياد بوده و ته ديگ كبابي روبه تيره شود، تركيب هاي نامناسبي در ته ديگ ايجاد مي شود.
    ضرر: اين تركيب هاي نامناسب زمينه ساز بروز مشكلات گوارشي به ويژه ترش كردن است. تكرار ورود اين تركيب هاي نامناسب به بدن باعث ابتلا به سرطان مي شود. مواد غذايي كه در اثر حرارت تغيير رنگ داده باشند، حاوي عوامل «موتاژن» هستند. اين تركيب ها باعث جهش ژني مي شوند.
    راهكار: قبل از آنكه حرارت زياد باعث سياه شدن ته ديگ شود، آن را برداريد.

    براي آنكه چرب نباشد


    براي آنكه چربي ته ديگ كمتر شود، آن را داخل ظرفي جداگانه بگذاريد تا روغن آن جدا شده و بعد كنار برنج بگذاريد.

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    از دانه هاي سالم استفاده كنيم

    اگر از دانه هايي مانند تخمه آفتابگردان، كدو، طالبي، هندوانه و... استفاده مي كنيد آنها را به شكل دلخواه كف ظرف بچينيد تا ته ديگ شما شكل خاصي پيدا كرده و زيباتر شود.

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته دیگ زعفرانی:

    ابتدا کمی آب ته دیگ بریزید  و کمی هم زعفران دم کرده سپس کمی روغن ریخته و برنج آبکش شده را به اندازه ای که نسبت به رنگ زعفران غالب نشه بریزید و صاف کنید سپس ما بقی برنج را بریزید و الی آخر ابتدا حدود ۲۰ دقیقه شعله گاززیاد باشد و سپس کم کنید

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    کلم پلو با ته دیگ ماستی

    کلم پلو با ته دیگ ماستی

    مواد لازم:

    2 پیمانه برنج

    4/1 کلم برگ متوسط (فکر کنم شایدم بیشتر)

    2 عدد هویج متوسط

    1 عدد پیاز متوسط

    250 گرم گوشت

    2 قاشق رب گوجه فرنگی

    3 قاشق ماست

    کمی زعفران

    نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین

     اول کلم رو خلالای باریک اما نه زیاد بلند خورد میکنیم ، پیاز رو هم همینطور و هویج رو رنده ی درشت میکنیم.

    پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم که یکم سبک بشه بعد کلم و هویج رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی طلایی رنگ بشن بعدش گوشت رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، در آخر یه استکان آب میریزیم تا کمی بپزه.

      برنج رو هم آبکش میکنیم، ماست و زعفران و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم با یکم برنج مخلوط میکنیم و کف قابلمه میریزیم . حالا روش یه لایه مواد کلم یه لایه برنج تا تموم بشه، کمی هم زعفران روش میدیم و میذاریم دم بکشه 

     با زرشک و کمی از مایه ی  کلم تزئین میکنیم.

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته ديگ سيب زميني و جعفري 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان