خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ نمك سود است

    يكي از فوت هاي كوزه گري تهيه ته ديگ خوشمزه، استفاده از نمك است.
    ضرر: نمك يكي از عوامل افزايش دهنده فشارخون است. از طرفي نمك باعث ايجاد تشنگي شده و با نوشيدن آب بيشتر به دليل خوردن ته ديگ، معده آسيب مي بيند.
    راهكار: براي آنكه ته ديگ تان سالم باشد، مقدار مصرف نمك را به حداقل رسانده يا از نمك دريايي استفاده كنيد. علاوه بر اينكه فقط در يك لايه از ته ديگ، مثلاً فاصله بين قابلمه تا ته ديگ، نمك بپاشيد.

    ته ديگ و خطر سرطان


    اگر حرارت رسيده كمي زياد بوده و ته ديگ كبابي روبه تيره شود، تركيب هاي نامناسبي در ته ديگ ايجاد مي شود.
    ضرر: اين تركيب هاي نامناسب زمينه ساز بروز مشكلات گوارشي به ويژه ترش كردن است. تكرار ورود اين تركيب هاي نامناسب به بدن باعث ابتلا به سرطان مي شود. مواد غذايي كه در اثر حرارت تغيير رنگ داده باشند، حاوي عوامل «موتاژن» هستند. اين تركيب ها باعث جهش ژني مي شوند.
    راهكار: قبل از آنكه حرارت زياد باعث سياه شدن ته ديگ شود، آن را برداريد.

    براي آنكه چرب نباشد


    براي آنكه چربي ته ديگ كمتر شود، آن را داخل ظرفي جداگانه بگذاريد تا روغن آن جدا شده و بعد كنار برنج بگذاريد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان