خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ترفند درست کردن ته دیگ برشته و خوشمزه

    طرز تهیه یک ته دیگ برشته و خوشمزه

    ته دیگ خوشمزه ، طلایی و برشته لازمه توجه به نکاتی است که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد ..

    برای یک ته دیگ طلایی و برشته باید مطمئن باشید که روغن به میزان کافی ته قابلمه است زیرا ته دیگ روغن را به خود جذب می کند و در حین برشته شدن روغن کم خواهد شد . پس در ابتدا از میزان کافی روغن مطمئن شوید .

    با استفاده از قلم موی آشپزی مقداری زعفران دم کرده روی نان بمالید و نان را کف قابلمه بگذارید . سپس حرارت را ملایم و یکنواخت کنید تا شعله به طور یکسان به تمام سطح قابلمه برسد . بعد از این که قابلمه گرم شد و بخار در آن پیچید حرارت را کمتر کنید و در طولانی مدت روی حرارت قرار دهید تا ته دیگ برشته شود .

    برای درست کردن ته دیگ سیب زمینی و چغندر باید روغن را خوب داغ کنید و سیب زمینی یا چغندر ورقه شده را ته قابلمه بچینید و کمی نمک بزنید و زمانی که سیب زمینی داغ شد طرف دیگر را برگردانید . با این کار برنج آبکشی شده به ته دیگ نمی چسبد ! حالا برنج را ته قابلمه بریزید و دم کنید و روی حرارت ملایم و کم قرار دهید .

    برای درست کردن ته دیگ برشته و طلایی به مقدار کافی روغن و زعفران نیاز دارید و باید قابلمه را در طولانی مدت روی حرارت کم قرار دهید. می توان ته دیگ را با خلال پسته ، زرشک ، گل زعفران ، خلال پرتقال و .... تزئین کرد . البته می توانید برای تزئین از مقداری برنج زعفرانی هم استفاده کنید یا کمی کنجد ته قابلمه بریزید تا به ته دیگ بچسبد. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان