خانه
128K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! 

    دیدن عکس این ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید!

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    من در اينجا نمونه هايي از ته ديگ هايي كه ميشه درست كرد رو ميگذارم اگر شما هم نمونه اي داريد خوشحال ميشم به اشتراك  بگذاريد و توي تاپيك مشاركت كنيد 83

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

     برای ماکارانی بادمجون ورق شده ( یا برش طولی زده شده) سیب زمینی و گوجه فرنگی

    فقط باید سیب زمینی رو یا خیلی خیلی نازک کنید و یا قبلش 5-6 دقیقه تو آب جوش بپزید و شعله ی زیر قابلمه هم خیلی کم باشه تازه اگه شعله پخش کن هم بذارید عالی تر می شه.

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    باز هم برای ماکارانی تخم مرغ رو با کمی زعفرون و ادویه مخلوط می کنید و می ریزید کف قابلمه و روش هم ماکارانی ها رو می ریزید 

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته ديگ خوراش گوش كنند! 

    يه ته ديگ خوشكل و خوشمزه براي ماكاروني:روغن رو توي قابلمه بريزيد تا داغ شه بعد يه سيب زميني رو با رنده درشت رنده كنيد و كف قابلمه رو با سيب زميني رنده شده پر كنيد و ماكاروني رو روي اون بريزيد.مراقب انگشت هاتون هم باشيد. 

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    برای این ته دیگ وقتی برنج رو آبکش کردید ته قابلمه کمی آب بریزید(تا حدی که یه کم ته قابلمه رو بگیره) بزارید داغ شه به یه کم رب (بسته به رنگی که می خواهید رب رو کم و زیاد کنید) روغن ودر صورتی که میخواهید خوش رنگ تر بشه کمی زعفرون اضافه کنید بعد از روی حرارت بردارید و برنج رو توش بریزی (کمی) تا مخلوط بشه و بعد باقی برنج رو هم روش اضافه کنید و طبق معمول دم کنید (اول با شعله زیاد تا بخار بده) 

    امتحان کنید هم خوش رنگه و هم خوشمزه و برای تزیین برنج مناسب .

  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته ديگ هاي خلاقانه 

    از ته دیگ بادمجون هم استفاده کنید.چجوری نداره که!!!!!! بادمجون رو رنده کنید و مثل سیب زمینی ته قابلمه بریزید

     حالا ترکیبی از سیب زمینی و بادمجون رو امتحان کنید.به این صورت که به طور جداگانه رنده کنید و در ته قابلمه یا راه راه یا حلقه ای و یا چهارخونه این دو رو بریزید خیلی خوشگل می شه

    می تونید از کنجد و یا زیره در سیب زمینی های رنده شده تون استفاده کنید

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ آرد

    2 قاشق ارد و اب نمک و زعفران رو(البته بستگی به قابلمه داره مایع نباید خیلی سفت باشه مثل ماست معمولی) مخلوط کرده کف قابلمه چرب شده میریزیم

  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ نون سنگک!
    شاید به نظر سفت و سخت باشه اما اگر قبل از اینکه ته قابلمه بذارینش ته قابلمه رو یه کمی اب بریزین ته دیگ تون سفت نمیشه!

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ با طعم زیره

    مواد لازم: زیره سیاه، کنجد خام، تخم خرفه، نمک، روغن………… به میزان لازم
    روش تهیه: ته قابلمه مورد نظر را کمی نمک بپاشید.

    زیره را با دست کاملاً کف قابلمه پراکنده کنید. کنجد خام را قبلاً با دو قاشق غذاخوری آب مرطوب کنید تا نسوزد. کف ظرف را آغشته به روغن کرده و کنجد را داخل آن بریزید.

    سپس تخم خرفه را ریخته و با دست این دانه ها را کف ظرف مرتب کنید. سپس برنج را روی این دانه ها ریخته و بگذارید برنج دم بکشد.

    مدت زمان حرارت دهی: ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
    نکته: برای تهیه غذا از زیره سیاه استفاده می کنند.

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ بادمجان و کدو

    مواد لازم: بادمجان رنده شده درشت، کدوی رنده شده درشت. زعفران، روغن مایع، پودر سیر، نمک. به میزان لازم.

    روش تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید. به مدت نیم ساعت آن را داخل آب نمک سرد بگذارید تا هم ترد شده و هم تلخی و سیاهی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده خوب بشویید و رنده کنید.

    اگر بادمجان آب انداخت، آب اضافی آن را بگیرید. کدو را هم رنده کرده و به ظرف بادمجان اضافه کنید. کمی زعفران، پودر سیر یا موسیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید.

    بادمجان و کدو سرخ نشود

    به این نکته دقت کنید که قبل از تهیه ته دیگ بادمجان یا کدو و یا مخلوط آنها. به هیچ وجه کدو و بادمجان را سرخ نکنید. به این دلیل که هم سوخته و ته دیگ تان خراب می شود و هم اینکه روغن اضافی به ته دیگ شما اضافه خواهد شد.

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ کنجد و ماست

    مواد لازم: کنجد خام به اندازه کف قابلمه، ماست به اندازه یک لایه نازک روی کنجدها، نمک به میزان لازم.
    روش تهیه: ابتدا کف قابلمه را کمی نمک بپاشید. کنجدهای خام را ته دیگ بریزید و یک قاشق ماست را روی آنها ریخته و روی کنجدها بمالید. سپس روی آن برنج بریزید. برنج را دم کنید.
    نکته ۱: برای آنکه ته دیگ زیباتر شود می توانید کنجد را به ماست زعفرانی آغشته کرده و یا کمی زردچوبه به ماست بزنید.
    نکته ۲: از کنجد بوداده استفاده نکنید. به این دلیل که رطوبت ندارند و در اثر حرارت کنجدها می سوزد.

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست


    ته دیگ برنج فشرده است

    ته دیگ، از هر نوعی که باشد، معمولاً فشرده ماده اولیه است. این نکته درباره ته دیگ هایی که با برنج تهیه می شوند مهم است؛ هر تکه ته دیگ برنج متوسط مربعی، معادل یک و نیم قاشق برنج است.
    ضرر: مشکل، مصرف بیشتر برنج و به دنبال آن ورود «نشاسته» و دیگر هیدرات های کربن به بدن است. این عوامل زمینه ساز بروز اضافه وزن است. دریافت نشاسته بیشتر، باعث ابتلا به دیابت نوع دوم می شود.

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ نان لواش رول شده 

    مواد لازم: نان لواش به اندازه دلخواه برش بزنید و رول كنيد ،روغن، به میزان لازم
    روش تهیه: ته قابلمه نمک و روغن بریزید. نان های برش زده را کف قابلمه چیده و روی آن روغن و برنج بریزید.
    مدت زمان حرارت دهی: ۴۵ دقیقه تا یک ساعت

    ته ديگ با نون لواش به شكل گل 

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    برای درست کردن ته دیگ زعفرونی دوتا کار می شه کرد:

    ۱)اگر ته دیگ ما ته دیگ سیب زمینی بود، اول سیب زمینی ها رو ورقه ورقه می کنیم. بعد پشت و روشونو زعفرون آب کرده می مالیم حسابی. برنج رو که آب کش کردیم، قبل از اینکه برای دم کردم توی قابلمه بریزیم، اول روغن می ریزیم بعد سیب زمینی های آغشته به زعفرون رو توش می چینیم. حرارت رو هم کم می کنیم. سپس برنج رو روش می ریزیم و می ذاریم دم بکشه.

    ۲)اگر خواستید ته دیگتون  ته چینی باشه. یعنی از برنجی که آبکش کردید، حدود یه لیوان توی یه کاسه بریزید. بهش یک تخم مرغ، مقداری زعفرون آب کرده و یک فنجون ماست اضافه کنید و خوب به هم بزنید. بعد، کف قابلمه تون که بهتره یا پلوپز باشه یا تفلون، روغن بریزید و این موارد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس برنجهای سفید آبکش شده رو روش بریزید و دم کنی بندازید و بگذارید دم بکشه.

  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    انوع ته دیگitalian chef emoticon

    فکر نکنم کسی باشه که ته دیگ دوست نداشته باشه 

    Image result for ‫ته دیگ‬‎

    Image result for ‫ته دیگ‬‎

    برای تهیه ته دیگ مهمترین نکته این است که

    قابلمه ای که استفاده میکنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید ، پس از آماده شدن پلو کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود ( در صورتی که قابلمه شما نجسب نیست پس از تهیه پلو باید صبر کنید تا قابلمه کامل خنک شود 

    ته دیگ تخمه و کنجد : در تهیه این ته دیگ از مخلوط کنجد  و مغز تخمه افتابگردان استفاده شده است ، ته قابلمه مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید ، دقت کنید که این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن میشود.

    Image result for ‫انواع تهدیگ‬‎

    ١. ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید.

    ۲. نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید. 

    ۳. دو قاشق غذاخوری آرد + ۱/۲ لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه پهن کنید. 

    ۴. دو عدد گوجه متوسط رو رنده کنید + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید. نان لواش رو ته دیگ بذارید و گوجه رنده شده رو روی نان بریزید. 

    ۵. گوجه را حلقه حلقه کنید و نمک و زردچوبه بزنید و ته قابلمه بچینید. 

    ۶. یک قاشق مرباخوری رب گوجه + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید یا روی نان بریزید و ته قابلمه بذارید. 

    ۷. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید به صورت ورقه مانند یا قالب های دلخواه بزنید و زعفران بدهید و ته دیگ بچینید. 

    ۸. یک عدد تخم مرغ + ۳ قاشق ماست + زعفران + نمک را مخلوط کنید و ته دیگ بریزید. 

    ۹. بادنجان را حلقه حلقه کنید و نمک و زعفران بزنید و ته دیگ بچینید میتوانید بادمجان و گوجه را یک در میان ته دیگ بچینید. 

    ۱۰. گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده + نمک + زعفران + زردچوبه + فلفل را مخلوط میکنیم و به صورت خیلی نازک ته قابلمه پهن میکنیم و روش برنج آبکش شده میریزیم وسر آخر ۱ لیوان آب از کنار قابلمه میریزیم. 

    ۱۱. سینه مرغ نازک شده باید کامل بکوبید تا نازک شود یا بال مرغ + نمک + فلفل + زعفران + زرد چوبه + کمی روغن را مخلوط کنید و ته قابلمه بچینید. 

    ۱۲. سیب زمینی را رنده کنید و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بزنید و ته قابلمه بریزید. 

    ۱۳. باقالی + شوید + نمک + زردچوبه + زعفران را مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید. 

    ۱۴. برگ کاهو 

    ۱۵. برگهای کرفس 

    ۱۶. کدوحلوایی ورقه شده 

    ۱۷. لبوی ورقه شده 

    ۱۸. شلغم شیرین ورقه شده

    Image result for ‫ته دیگ تخمه‬‎

    http://www.zibakade.com/Nazaninjoon

  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ممنون عزيزم
    عاليه
  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    انوع ته دیگitalian chef emoticon

    فکر نکنم کسی باشه که ته دیگ دوست نداشته باشه 

    Image result for ‫ته دیگ‬‎

    Image result for ‫ته دیگ‬‎

    برای تهیه ته دیگ مهمترین نکته این است که

    قابلمه ای که استفاده میکنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید ، پس از آماده شدن پلو کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود ( در صورتی که قابلمه شما نجسب نیست پس از تهیه پلو باید صبر کنید تا قابلمه کامل خنک شود 

    ته دیگ تخمه و کنجد : در تهیه این ته دیگ از مخلوط کنجد  و مغز تخمه افتابگردان استفاده شده است ، ته قابلمه مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید ، دقت کنید که این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن میشود.

    Image result for ‫انواع تهدیگ‬‎

    ١. ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید.

    ۲. نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید. 

    ۳. دو قاشق غذاخوری آرد + ۱/۲ لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه پهن کنید. 

    ۴. دو عدد گوجه متوسط رو رنده کنید + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید. نان لواش رو ته دیگ بذارید و گوجه رنده شده رو روی نان بریزید. 

    ۵. گوجه را حلقه حلقه کنید و نمک و زردچوبه بزنید و ته قابلمه بچینید. 

    ۶. یک قاشق مرباخوری رب گوجه + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید یا روی نان بریزید و ته قابلمه بذارید. 

    ۷. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید به صورت ورقه مانند یا قالب های دلخواه بزنید و زعفران بدهید و ته دیگ بچینید. 

    ۸. یک عدد تخم مرغ + ۳ قاشق ماست + زعفران + نمک را مخلوط کنید و ته دیگ بریزید. 

    ۹. بادنجان را حلقه حلقه کنید و نمک و زعفران بزنید و ته دیگ بچینید میتوانید بادمجان و گوجه را یک در میان ته دیگ بچینید. 

    ۱۰. گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده + نمک + زعفران + زردچوبه + فلفل را مخلوط میکنیم و به صورت خیلی نازک ته قابلمه پهن میکنیم و روش برنج آبکش شده میریزیم وسر آخر ۱ لیوان آب از کنار قابلمه میریزیم. 

    ۱۱. سینه مرغ نازک شده باید کامل بکوبید تا نازک شود یا بال مرغ + نمک + فلفل + زعفران + زرد چوبه + کمی روغن را مخلوط کنید و ته قابلمه بچینید. 

    ۱۲. سیب زمینی را رنده کنید و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بزنید و ته قابلمه بریزید. 

    ۱۳. باقالی + شوید + نمک + زردچوبه + زعفران را مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید. 

    ۱۴. برگ کاهو 

    ۱۵. برگهای کرفس 

    ۱۶. کدوحلوایی ورقه شده 

    ۱۷. لبوی ورقه شده 

    ۱۸. شلغم شیرین ورقه شده

    Image result for ‫ته دیگ تخمه‬‎

    http://www.zibakade.com/Topics/انواع-پلوها-TP20645-PI446058/ انواع پلوها

    http://www.zibakade.com/Nazaninjoon

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته ديگ با مرغ 

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    برنج با ته دیگ قلب

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته دیگ زعفرانی مرغ

    مواد لازم

    ران مرغ یا سینه مرغ 4 عدد

    برنج 4 پیمانه

    محلول زعفران 2 قاشق سوپخوری

    زرشک 2 قاشق سوپخوری

    خلال بادام و پسته از هر کدام 2 قاشق سوپخوری

    نمک به میزان لازم

    فلـفل سیاه ی1 قاشق چایخوری

    پودر سـیر 1 قاشق چایخوری

    آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

    پیاز بزرگ 1 عدد

    روغن حیوانی نصف پیمانه

    طرز تهیه

    مرغ را به نمک، فلفل سیاه و پودر سیر آغشته نموده و در ظرفی می‌ریزیم. پیاز را خلالی خرد می‌کنیم، به همراه آبلیمو و زعفران روی مرغ ریخته و 2 ساعت مواد را در ظرف در بسته و در یخچال می‌گذاریم تا مرغ کاملا مزه‌دار شود.

    برنج را از سه ساعت قبل شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نموده و آن را خیس کرده، سپس برنج را آبکش می‌کنیم.

    کف قابلمه مناسبی دو الی سه قاشق روغن حیوانی و یک قاشق چایخوری محلول زعفران می‌ریزیم. ران‌های مرغ را کف قابلمه می‌چینیم. قابلمه را 15 دقیقه روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا کمی ران‌ها نیم‌پز شوند، سپس برنج آبکش شده را روی مرغ‌ها ریخته و روی برنج، زعفران می‌ریزیم و آن را به مدت یک ساعت دم می‌کنیم. در آخر بقیه روغن حیوانی را روی برنج می‌دهیم.در ظرف دلخواه برنج را برمی‌گردانیم و ته‌دیگ را با زرشک سرخ شده، خلال بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

    زرشک، خلال بادام و پسته را جداگانه بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها برود. خلال پسته و بادام اگر زیاد روی حرارت بماند، رنگ آن تیره میشود.

    می توان از سینه و تکه های دیگر مرغ نیز استفاده کرد.

    10 دقیقه آخر دم کشیدن برنج، خلال پسته و بادام را جداگانه به همراه یک قاشق چایخوری کره در کاغذ فویل پیچیده و آن را روی برنج قرار دهید تا نرم شود.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان