ته دیگ بادمجان و کدو
مواد لازم: بادمجان رنده شده درشت، کدوی رنده شده درشت. زعفران، روغن مایع، پودر سیر، نمک. به میزان لازم.
روش تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید. به مدت نیم ساعت آن را داخل آب نمک سرد بگذارید تا هم ترد شده و هم تلخی و سیاهی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده خوب بشویید و رنده کنید.
اگر بادمجان آب انداخت، آب اضافی آن را بگیرید. کدو را هم رنده کرده و به ظرف بادمجان اضافه کنید. کمی زعفران، پودر سیر یا موسیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید.
بادمجان و کدو سرخ نشود
به این نکته دقت کنید که قبل از تهیه ته دیگ بادمجان یا کدو و یا مخلوط آنها. به هیچ وجه کدو و بادمجان را سرخ نکنید. به این دلیل که هم سوخته و ته دیگ تان خراب می شود و هم اینکه روغن اضافی به ته دیگ شما اضافه خواهد شد.