خانه
129K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    ته دیگ بادمجان و کدو

    مواد لازم: بادمجان رنده شده درشت، کدوی رنده شده درشت. زعفران، روغن مایع، پودر سیر، نمک. به میزان لازم.

    روش تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید. به مدت نیم ساعت آن را داخل آب نمک سرد بگذارید تا هم ترد شده و هم تلخی و سیاهی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده خوب بشویید و رنده کنید.

    اگر بادمجان آب انداخت، آب اضافی آن را بگیرید. کدو را هم رنده کرده و به ظرف بادمجان اضافه کنید. کمی زعفران، پودر سیر یا موسیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید.

    بادمجان و کدو سرخ نشود

    به این نکته دقت کنید که قبل از تهیه ته دیگ بادمجان یا کدو و یا مخلوط آنها. به هیچ وجه کدو و بادمجان را سرخ نکنید. به این دلیل که هم سوخته و ته دیگ تان خراب می شود و هم اینکه روغن اضافی به ته دیگ شما اضافه خواهد شد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان