ته دیگ کنجد و ماست
مواد لازم: کنجد خام به اندازه کف قابلمه، ماست به اندازه یک لایه نازک روی کنجدها، نمک به میزان لازم.
روش تهیه: ابتدا کف قابلمه را کمی نمک بپاشید. کنجدهای خام را ته دیگ بریزید و یک قاشق ماست را روی آنها ریخته و روی کنجدها بمالید. سپس روی آن برنج بریزید. برنج را دم کنید.
نکته ۱: برای آنکه ته دیگ زیباتر شود می توانید کنجد را به ماست زعفرانی آغشته کرده و یا کمی زردچوبه به ماست بزنید.
نکته ۲: از کنجد بوداده استفاده نکنید. به این دلیل که رطوبت ندارند و در اثر حرارت کنجدها می سوزد.