برای درست کردن ته دیگ زعفرونی دوتا کار می شه کرد:
۱)اگر ته دیگ ما ته دیگ سیب زمینی بود، اول سیب زمینی ها رو ورقه ورقه می کنیم. بعد پشت و روشونو زعفرون آب کرده می مالیم حسابی. برنج رو که آب کش کردیم، قبل از اینکه برای دم کردم توی قابلمه بریزیم، اول روغن می ریزیم بعد سیب زمینی های آغشته به زعفرون رو توش می چینیم. حرارت رو هم کم می کنیم. سپس برنج رو روش می ریزیم و می ذاریم دم بکشه.
۲)اگر خواستید ته دیگتون ته چینی باشه. یعنی از برنجی که آبکش کردید، حدود یه لیوان توی یه کاسه بریزید. بهش یک تخم مرغ، مقداری زعفرون آب کرده و یک فنجون ماست اضافه کنید و خوب به هم بزنید. بعد، کف قابلمه تون که بهتره یا پلوپز باشه یا تفلون، روغن بریزید و این موارد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس برنجهای سفید آبکش شده رو روش بریزید و دم کنی بندازید و بگذارید دم بکشه.