خانه
129K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    برای درست کردن ته دیگ زعفرونی دوتا کار می شه کرد:

    ۱)اگر ته دیگ ما ته دیگ سیب زمینی بود، اول سیب زمینی ها رو ورقه ورقه می کنیم. بعد پشت و روشونو زعفرون آب کرده می مالیم حسابی. برنج رو که آب کش کردیم، قبل از اینکه برای دم کردم توی قابلمه بریزیم، اول روغن می ریزیم بعد سیب زمینی های آغشته به زعفرون رو توش می چینیم. حرارت رو هم کم می کنیم. سپس برنج رو روش می ریزیم و می ذاریم دم بکشه.

    ۲)اگر خواستید ته دیگتون  ته چینی باشه. یعنی از برنجی که آبکش کردید، حدود یه لیوان توی یه کاسه بریزید. بهش یک تخم مرغ، مقداری زعفرون آب کرده و یک فنجون ماست اضافه کنید و خوب به هم بزنید. بعد، کف قابلمه تون که بهتره یا پلوپز باشه یا تفلون، روغن بریزید و این موارد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس برنجهای سفید آبکش شده رو روش بریزید و دم کنی بندازید و بگذارید دم بکشه.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان