خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48328 |46689 پست

     ته ديگ سيب زميني كنجدي

    مواد لازم: كنجد خام، نمك، روغن به ميزان لازم، سيب زميني قالب زده يا حلقه شده به اندازه كف قابلمه
    روش تهيه: ابتدا سيب زميني را به شكل مورد نظر در آوريد و آن را داخل آب سرد به مدت نيم ساعت قرار دهيد. سپس سيب زميني را از آب بيرون آورده و داخل كنجد بغلتانيد. ته قابلمه را كمي نمك بپاشيد. سپس كمي روغن بريزيد و سيب زميني هاي كنجدي را كف ظرف بچينيد. دوباره كمي روغن روي سيب زميني ها بريزيد. روي آن برنج ريخته و بگذاريد برنج دم بكشد.
    مدت زمان حرارت دهي: بين ۴۵ تا يك ساعت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان