خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۹
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
    عزیزم عالی بودن
  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    قربونت برم ندا جان
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۹/۹
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    این غذاها واقعا فوق العاده ان....ممنوووووووووووووووووووون
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    عزيزمي مونا جون
    قربونت برم عزيزم
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    کوکتل سیب زمینی

    کوکتل سیب زمینی 
خلاقیت با کوکتل سیب زمینی

    مواد لازم:

    سيب زميني پخته شده: 500 گرم

    كوكتل: 500 گرم

    تخم مرغ: سه عدد

    سبزي معطر خرد شده: 50 گرم

    نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم

    آرد سوخاري: 100 گرم

    روغن مايع: يك پيمانه

    زيتون، گوجه فرنگي و خيارشور: به ميزان لازم

    طرز تهیه:

    در تهیه این غذا می‌توانیم از سبزی‌های خشک مثل نعنا، ترخون، مرزه و پونه یا مخلوطی از تمام سبزی‌های معطر استفاده کنیم.

    1. در ظرفي سيب‌زميني‌ها را رنده كرده، سپس با دو عدد تخم‌مرغ، سبزي معطر، نمك، ادويه و فلفل با هم مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم.

    2. در ظرف ديگري كوكتل‌ها را كه به صورت طولي خرد كرده‌ايم، در نصف پيمانه آب به مدت پنج دقيقه روي حرارت مي‌گذاريم تا بپزند. از مايه سيب‌زميني به اندازه يك گردوي درشت برداشته، آن را به شكل لوله‌اي در آورده و يك برش كوكتل وسط مواد مي‌گذاريم. مواد را كاملا دور تا دور كوكتل مي‌پيچيم.

    3. تمام مواد كه آماده شد، در ظرف ديگري يك عدد تخم‌مرغ را زده، سپس كوكتل‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و پس از آن در آرد سوخاري زده و در روغن سرخ مي‌كنيم.

    4. كوكتل‌هاي آماده شده را با نان، گوجه‌فرنگي، خيارشور و زيتون سرو مي‌كنيم.

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    نان شکم پر

     مواد لازم برای تهیه نان شکم:

    آرد – یک و نیم پیمانه

    پیاز متوسط خرد شده – ۲ عدد

    سیب زمینی آب پز و له شده – ۲ عدد

    فلفل سبز ریز خرد شده – ۲ عدد

    روغن – ۲ قاشق غذاخوری

    آب – یک پیمانه

    نمک – به میزان کافی

    تخم مرغ – ۳ عدد

    خرده نان – ۴ قاشق مرباخوری

    روغن مایع – ۳ قاشق غذاخوری

    • آموزش پخت نان شکم:

    برای شروع باید تخم مرغ و نمک را باهم مخلوط کنیم و انقدر به هم بزنیم که یک دست شود و مایعی زرد رنگ و خوب از آن درست شود.

    از طرفی پیاز و فلفل سبز و خرده نان ها را در ظرفی مخلوط کنید و به هم بزنید و کنار بگذارید فعلا کاری با آن ندارید.

    در این مرحله باید نمک و روغن و آرد با در ظرفی ریخته کمی آب به آن اضافه کنید و خمیری مانند را تولید کنید و آن را ورز بدهید تا یک دست شود.

    وقتی که خمیر نرم شد باید بتوانید این خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

    خمیر ها را با وردنه باز کنید و یک دست کنید.

    کمی از تخم مرغی که اول درست کرده ایم را می توانید وسط خمیر بمالید، و پشت قاشق روی آن بکشید تا کاملا پهن شود. مواد سیب زمینی هم که درست کرده اید در این مرحله که مرحله دوم است روی تخم مرغ بریزید. حالا باید کمی خمیر را فشار دهید. برای اینکه دستتان نچسبد باید دستتان خیس باشد. حالا می توانید نان را ببندید و بعد از آن ماهیتابه را با روغن داغ کنید و بعد دو طرف نان را در آن سرخ کنید.

  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

     مواد اولیه دلمه مرغ:
    سینه مرغ – ۲ عدد
    تخم مرغ – یک عدد
    کره – ۸۰ گرم
    پنیر چدار – ۲۰۰ گرم
    هویج متوسط – ۴ عدد
    آرد سفید – یک لیوان
    روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم

    • دستور پخت دلمه مرغ:

    ابتدا گوشت مرغ را تکه تکه کنید و با گوشت کوب یا هر وسیله ای روی آن بکوبید تا راست و پهن شود، البته به میزانی نازک شود که له نشود

    سینه های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بدهید تا مسطح تر شود

    روی این تکه ها مقداری کرده بمالید و بعد نمک و ادویه را بدان اضافه کنید

    حالا نوبت هویج پخته شده است که آن را ما بین گوشت ها قرار دهید، و روی آن ها پنیر بریزید، و آن را مانند دلمه بپیچید، برای سرخ کردن ابتدا دلمه را آردی کنید و در تخم مرغ زده بخوابانید و بعد در روغن سرخ کنید.

    بعد از این باید با سلیقه خود دلمه های مرغی را تزیین کنید، بهترین راه تزیین استفاده از تربچه، زیتون و خیارشور است.

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    چگونه دلمه مرغ با پنیر خامه ای درست کنیم

    طرز تهیه:

    داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، دو قاشق غذاخوری کره، موسیر و پودر لیمو را ترکیب کنید و با مرغ و قارچ مخلوط کنید.

    یک قاشق غذاخوری از مخلوط را در وسط هر یک از خمیر های نازک قرار دهید و خمیر را ببندید.

    باقیمانده کره را آب کنید و روی دلمه ها بمالید و روی آن ها حبه های نان بریزید و آن ها را روی سینی قرار دهید و داخل فریزر قرار دهید.

    دلمه ها را روی سینی چرب شده فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید.

    سپس بچرخانید و پنج دقیقه بیشتر داخل فر قرار دهید و با سس ترش و شیرین، گرم سرو کنید.

  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

     سمبوسه مرغ و سبزیجات

    مواد لازم برای درست کردن سمبوسه مرغ و سبزیجات:

    خمیر ورقه ای ۱ بسته (۴۵۰ گرم)

    گوشت مرغ پخته و خرد شده( ۲ فنجان)

    کرفس خرد شده( ۱/۲ فنجان)

    پیازچه خرد شده( ۱/۴ فنجان)

    فلفل سبز خرد شده( ۱۱۵ گرم)

    سس فلفل( ۲ قاشق غذاخوری)

    تخم مرغ (۱ عدد)

    سس (سس ترش و شیرین) (به مقدار لازم)

    آموزش درست کردن سمبوسه مرغ و سبزیجات:

    مرغ، کرفس، پیاز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

    تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید و لبه های خمیر را به وسیله تخم مرغ زده شده مرطوب کنید.

    یک قاشق چای خوری از مخلوط مرغ را روی خمیر بریزید و خمیر را بپیچید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر با سس ترش و شیرین سرو نمایید.

    نکات لازم و مفید که باید رعایت کنید:

    سعی کنید از روغن هایی که قبلا در سرخ کردنی ها از آن ها استفاده کرده اید برای سرخ کردن این سمبوسه استفاده نکنید و اینکه بعد از سرخ کردن روغن را بیرون بریزید.

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    تاکیتو مرغ با سس سالسا

    تاکیتو مرغ نوعی غذای خوشمزه مکزیکی است، که از تورتیلاهای آردی کوچک یا لواش، به همراه مرغ پخته ریش شده و سس سالسای تند درست می شود. طرز تهیه این غذای تند مکزیکی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنیم و امیدوارم خوشتان بیاید.

    تاکیتو

    مواد لازم:

    سینه مرغ پخته شده : ۵۰۰ گرم

    سس سالسای تند : ۱/۳ لیوان

    تورتیلا یا نان لواش : ۱ بسته ۸ تایی

    پنیر پیتزای رنده شده : ۱ لیوان

    گشنیز تازه خرد شده : ۱/۳ لیوان

    زرده تخم مرغ : ۱ عدد

    لیمو ترش : ۱ عدد

    روغن زیتون : به مقدار لازم

    آووکادو یا فلفل دلمه : ۱ عدد

    طرز تهیه تاکیتو مرغ :

    قبل از آماده کردن مواد داخل تاکیتو ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم. – استخوان های سینه مرغ پخته شده را در آورده و گوشتش را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط می کنیم.

    - آووکادوها یا فلفل دلمه را بصورت خلال یا نگینی خرد می کنیم. – تورتیلاها یا نان لواش را در یک سطح صاف می گذاریم. – از مخلوط مرغ و سس سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش ریخته، چند برش از آووکادوها یا فلفل دلمه را رویش می گذاریم.

    - پنیر رنده شده، گشنیز تازه خرد شده و چند قطره لیمو را روی موادمان می ریزیم.

    - روی سینی فر را کاغذ آلومینیومی کشیده و آن را با مقدار کمی روغن مایع یا زیتون چرب می کنیم.

    - تاکیتو یا نان لواش را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر می چینیم. – زرده تخم مرغ را درظرفی خوب هم زده، و با برس روی تاکیتوها می مالیم. – به جای زرده تخم مرغ می توانیم از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنیم.

    - سینی فر را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر گذاشته تا پنیر داخلش آب شده و تاکیتوها توست شوند.

    - تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو می توانیم سرو کنیم.

    نکته :

    - از زرده تخم مرغ برای خوش رنگ شدن روی تاکیتوها استفاده می کنیم.

    - برای تهیه تاکیتو از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ می توانیم استفاده کنیم.

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    برگر بادمجان

     

    لازم جهت تهیه برگر بادمجان برای 0 نفر

    مواد لازم مقدار واحد توضیحات

    بادمجان 2 عدد بزرگ

    آرد 1 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد زده شده

    خرده هاى نان تازه 2 فنجان

    پنیر موزارلا 450 گرم

    روغن نباتی به میزان لازم برای سرخ کردن

    سس گوجه فرنگی 2 فنجان

    نان برگر 24 عدد

    بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.

    سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه 2 دایره در بیاورید دایره ها را در یک سبد بریزید و 1 و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.

    سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

    تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

    یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.

    تکه های بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

    تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله سرو نمایید

    مواد لازم برای تهیه برگر بادمجان:

    بادمجان 2 عدد بزرگ - 1100 گرم

    آرد 1 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد (زده شده)

    خرده نان 2 فنجان

    پنیر موزارلا 450 گرم (تازه، ورقه شده)

    روغن نباتی برای سرخ کردن

    سس گوجه فرنگی 2 فنجان (خانگی یا آماده)

    نان همبرگر 24 عدد

    طرز تهیه برگر بادمجان

    بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه 2 دایره در بیاورید. دایره ها را در یک سبد بریزید و 1 و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید. سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند. تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

     یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند. تکه های بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود. تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید. به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.

    نان های همبرگر را نصف کنید و 1 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید. برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید. وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

    فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید. سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید. نوش جان

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۲/۹/۱۳۹۴   ۱۳:۱۳
  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    مواد لازم :

     روغن مايع و آب از هر کدام نصف پيمانه

     نمك يك قاشق چايخوري

     كره يك قاشق سوپخوري

     بادمجان كبابي دو عدد

     پنير سفيد 50 گرم

    پنير پيتزا 20 گرم

    نمك و فلفل و کنجد و آرد به ميزان لازم

    زرده تخم‌مرغ يك عدد

    طرز تهيه :

    آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقمواد لازم :

     روغن مايع و آب از هر کدام نصف پيمانه

     نمك يك قاشق چايخوري

     كره يك قاشق سوپخوري

     بادمجان كبابي دو عدد

     پنير سفيد 50 گرم

    پنير پيتزا 20 گرم

    نمك و فلفل و کنجد و آرد به ميزان لازم

    زرده تخم‌مرغ يك عدد

    طرز تهيه :

    آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.يقه قرار دهيد.

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    بادمجان شکم پر


    مواد لازم :‌

    بادمجان : به قدر کافی 

    گوشت چرخ کرده : 150 گرم

    پیاز : 1 عدد متوسط

    سیر :‌2 حبه

    رب : یک قاشق

    فلفل دلمه ای : در صورت تمایل کمی

    نمک ،‌فلفل سیاه، دارچین

    اول باید بادمجون ها رو سرخ کنیم . این غذا باید بادمجونش نازک باشه . 

    بعد باید بادمجون ها رو با حرارت کم سرخ کنیم. حرارت باید کم باشه تا بادمجون ها قشنگ نرم بشن چون پخت دیگری ندارن .

    بادمجون ها رو سرخ می کنیم و می زاریم کنار .

    بعد پیاز ها رو نگینی خورد می کنیم و میزاریم طلایی بشن . سیر ها و فلفل دلمه ای رو هم نگینی می کنیم و اضافه می کنیم . رب و گوشت رو اضافه کرده و نصف استکان آب میریزیم و در ظرف رو میزاریم تا گوشت ها بپزن .

    بعد که مواد آماده شد بادمجون ها رو دو تا دوتا به شکل به علاوه مییزاریم کف دستمون .

    یک قاشق از مواد گوشتی مون میریزیم وسطش

    و بعد بادمجون زیری رو میاریم بالا و بعد رویی و در نهایت با یک خلال دندون محکمش می کنیم .

    طعم فوق العاده ای داره علاوه بر اون ظاهر شیکی هم داره .

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    مواد لازم 

    گوشت چرخ کرده 300گرم

    بادمجان یک ونیم کیلو

    کشک يک شیشه بزرگ

    آب فلفل دلمه ای فقط زرد رنگ یک عدد

    پیاز داغ بسیار ریز نگینی دو پیمانه

    آب راسته غلیظ یک پیمانه

    زردچوبه یک ق غ پر

    نمک به مقدار کافی

    نعنا خشک دو ق س خ

    طرز تهیه

    بادمجان رو پوست میکنید ونمک میزنید و بعد از دوساعت خشک میکنیدوسرخ میکنید

    گوشت رو بایک پیمانه پیاز داغ وزردچوبه وکمی نمک تف میدهیم

    حسابی سرخ میکنید تا گوشت بدون هیچ آبی باشه وخوب سرخ بشه 

    توجه بادمجان رو حتمابه اندازه دو انگشت برش میدهید

    حالا با آب راسته و زردچوبه و نصف پیمانه پیاز داغ و زردچوبه میذارید بپزه وباگوشت کوب دستی میکوبید با برقی اصلا این کارو نکنیدبعد از نیم ساعت

    حالا فلفل دلمه ای رو میکس کنید و ابشو که پنج قاشق س خ بشه بریزید تو مایه

    حالاگوشت رو اضافه کنیدتا یکربع و دوباره بکوبید نصف پیمانه پیازداغ و دوسوم کشک روبریزید

    و تا نیم ساعت دیگه دوباره بکوبید نمک رو مواظب باشیدابش که کشیده شد بعد بچشیدونمک رو بزنید 

    همینطور روغن می اندازه روغنشو با قاشق بردارید

    توجه نعنا رو در همین روغنی ...

    روغنی که روی کشک 

    بادمجون کمی تف بدهید یا با نان میل کنید یابانان مخصوص تردک نوش کنید

    نان تردک مخصوص

    آرد سفید 250 گرم

    آرد زرت دو ق س خ

    کره 125 گرم

    زرده تخم مرغ یک عدد

    نمک یک قاشق چایخوری 

    نعنا خشک خوب یک ق س خ

    پیازداغ بسیارریزنگینی خشک سه ق س خ

    طرز تهیه

    فر را با دمای 180درجه روشن کنید

    کره را ریز برش میدهید و با آرد ونمک ضافه میکنید وبا دست خشک وتمیز آرد رو به خورد کره میدهید حالا نعنا خشک و پیاز داغ خشک رو مخلوط کنید وحالازرده تخم مرغ روبا پنج قاشق آب مخلوط میکنید با مواد خوب ورز میدهید

    خمیر سفتی میشه 

    خمیر رو پهن میکنید قالب میزنید

    و روی کاغذ روغنی میذارید و بعد از یک ربع برمیدارید

    قالب ها باید دو سایزباشه برای کشک بادمجون کمی کوچکترباشه 

    حالا قالب کوچک رو روی نون بذاریدو کشک رو پرکنید و کمی روش کشک و کمی نعناداغ و روشو سرگل نعنا تزئین کنید

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    رولت جعفری 

    مواد لازم:

    گوشت چرخکرده 150 گرم

    فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده

    جعفری 1 پیمانه

    زرشک به مقدار لازم 

    تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)

    پیاز 2 عدد متوسط

    آرد 2 قاشق غذاخوری 

    سیر 1 عدد خلالی

    نمک و فلفل و زغفران و کاری

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.

    برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    گل بادمجان

    اول ازهمه باید خمیرش رو آماده کنیم همون خمیر پیتزا، وقتی خمیر استراحت کرد وبه اینصورت که اگه با انگشت بهش فشار آوردید وبرنگشت خمیرتون امادست برای مواد داخل خمیر :بادمجان/پنیر چدار /کره /زرده تخم مرغ 

    اول بادمجانها را مطابق عکس برش میزنیم وسرخ میکنیم من البته بادمجانها را خوب شستم وبا پوست برش زدم وسرخ کردم از خمیر مقداری برداشته وبصورت مستطیل باز کرده وروش بادمجانها را به این شکل میچینیم روی بادمجانها را هم مقداری پنیر چدار میریزیم از یک طرف خمیر شروع به پیچیدن میکنیم تا به انتها برسیم بعد به همین ترتیب همه خمیرها را رول میکنیم ودر قالب مافین چرب شده قرار میدیم زرده تخم مرغ وکمی کره آب شده را باهم مخلوط میکنیم وبا برس روی خمیر میزنیم ودر فر 200 درجه بمدت 20 تا 30 دقیقه قرار میدیم ودر آخر این گلها به این شکل آماده خوردن میشن

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    گوجه فرنگی مینیاتوری            500 گرم

    خیار متوسط(بدون تخمه)          500 گرم

    پنیر خامه ای                           یک بسته کوچک

    گردو  چرخ شده                                       100 گرم

    خلال دندان

    1- ابتدا پنیر خامه ای و گردو را داخل غذا ساز خوب مخلوط میکنیم مایه را داخل قیف می ریزیم بعضی از خیارها را حلقه حلقه می کنیم و با استفاده از سر ماسوره ای قیف مایه را روی اونها می گذاریم (هر جای سینی اردور که مایل بودین)

    2- با استفاده از پوست کن خیارها را از طول به ورقه های نازک برش می زنیم بدون اینکه پوست اونها را بگیریم یک گوجه مینیاتوری برمی داریم و اون را داخل برش خیار می پیچیم و ته اون را با خلال دندان محکم می کنیم .و داخل سینی می چینیم.

    یه سینی اردور ساده و خونگی .اگر مایل باشین می تونین به انهای هر خلال یک زیتون هم بزنین .

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    روش پخت دلمه بادمجان حصیری

    موادلازم:

    بادمجان قلمی                                                         ۲عدد

    پیازخلال شده                                                         ۱عدد

    گوشت چرخی                                                         ۲۰۰گرم

    سبزی دلمه۲ق غ                                                  (جعفری ترخون گشنیزشویدنعناع(خشک شده یاتازه)                   

    زردچوبه نمک پودرپاپریکا                                             به مقدارلازم

    رب گوجه                                                                ۱ق غ

    روغن                                                                  به مقدارلازم

    پنیر پیتزا                                                              به مقدارلازم

     

    روش پخت دلمه بادمجان حصیری

     طرزتهیه:

    ابتدابادمجانهای ورقه شده راسرخ میکنیم وکنار میگذاریم بعد پیاز ویه حبه سیر راتفت داده

    وقتی سبک شدگوشت چرخی رااضافه میکنیم گوشت که تفت داده شد نمک فلفل وزردچوبه ریخته وهم میزنیم درآخرهم سبزی های خشکمان رااضافه وکمی هم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم

    من یادم رفته بود رب گوجه بریزم شماحتما رب اضافه کنید حالا نوبت به پیچیدن بادمجانها میرسه ابتدادریک سینی دوورقه بادمجان رابصورت به اضافه روی هم میگذاریم ومقداری ازمواد گوشتی راوسط بادمجان میریزیم

     وروی آن راکمی پنیر پیتزا ریخته خوب حالا یک درمیان بادمجان را روی هم میذاریم

        وقتی قسمت آخر ورقه بادمجان را روی هم آوردیم با خلال دندان فیکسش میکنیم وبا فلفل دلمه ای وگوجه روی اونوتزیین می کنیم.

     حالا همه بادمجانها رو توی ظرف مورد نظرتون بچینید وداخل فر 180 درجه بدون هیچ روغنی قراربدین چون بادمجان وگوشتمون روغن داره خودش روغن پس میده  حدود20 دقیقه تا نیم ساعت براش کافیه بعد از فر دربیارین ونوش جان کنید

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان