خانه
5.61M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۳/۸/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست


    کافه ایی با محیطی آرام



    کافه گفت  و گو ...کافه سرایی با محیطی ارام و دوست داشتنی برای همه ما ...!

    در اینجا در کنار هم و باهم صحبت و درد و دل کنید و به هم ارامش بدهید از گذشته گرفته تا حال و اینده برای هم حرف بزنید...

    بگویید از عشق از کینه,نفرت,سرما,خیانت,دوست داشتن,یادبودها و...الان دیگه نزدیکه فصل سرماست توروخدا باهم خوب باشید به هم گرما ببخشید درکنار هم باشید برای هم باشید...



    بفرمایید داخل...!

    اهسته داخل شوید،اینجا همه دنبال آرامش هستن...


    افتتاحیه ی کافه پنج شنبه 22 آبان 1393


  • leftPublish
  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    diba39 :

    اینم از لواشکای من که رفتن تو سینی فردا صب برن آفتاب بگیرن 65

    اااا یکی از دیس کوچیکا تو عکس نیفتاده 😁

    كافه گفت وگو ...

    تو معرکه ای دختر!!!!

    چه می کنه این بازیکن!

    لواشک! خیارشور! رب گوجه! ...

    اصلا یه وضعی!

    بهت افتخار می کردم حالا دیگه به توان 10 رسید 6

    آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرین...فرشته روی زمین...دیبا(فرزانه) جون نازنین181818

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    سلام به همه
    خوبید؟ چه خبرا؟
    امروز کیا حاضرن؟
  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    اینم از لواشکای من که رفتن تو سینی فردا صب برن آفتاب بگیرن 65

    اااا یکی از دیس کوچیکا تو عکس نیفتاده 😁

    كافه گفت وگو ...

    وای وای اینا رو ببین 65 خیلی عالین 18

    راستی علاوه بر آفتاب باید هوا هم بخورن یا میشه روشونم سلفون کشید؟ گفتی چند روز زمان میخواد تا آماده خوردن بشه؟ باید بافتش چقدر سفت شده باشه؟ و اینکه میدونی چرا میوه میگنده اما لواشک نه؟ ممکنه یهو خراب بشن؟

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    ببخشید مشعول ظرف شستن و میخواستم آلوها رو صاف کنم بودم بخاطر همین نتونستم بهت جواب بدم

    آب گذاشتم جوش بیاد گداشتم سرد شده الان دیگه حتمن سرد شده باید برم سراعش 😁

    من سبزی خوردن که اخرسر یکم میمونه خشکش میکنم تو اون اب جوشیده سرد شد سبزی خشک یه در خود سرکه ،سرکه میریزم نمک ولی چون ما زیاد شور نمیخوریم زیاد شورش نمیکنم البته سرکه هم زیاد نمیریزم بعد فلفل سیاه که البته فلفل سیاهمون تموم شده فلفل سبز گداشتم خشک شده اونو میریزم نعنا دو حبه سیر خیلی کم اسطوخودوس یکمم زردچوبه اینم خیلی کم

    من اینطوری خیار شور درست میکنم

    اره حتمن اینکارو میکنم

    آهان یعنی آب رو خالی خالی میجوشونی و خیار و با این مخلفات میذاری توی آب سرد شده؟ بعد درش رو میبندی و دیگه میذاری بمونه یا مراحل دیگه ای هم داره؟

    ایندور سوراخشون کردی؟ چقدر باید بمونن؟

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    لواشک انواع آلو یه بار آلو زرد خریدم خونه سیب و شلیل و هلو بود ریختم توش خیلی خوشمزه شده بود ولی چون نسبت آلو زرد زیاد بود شیرین نشده بود

    لواشک زرشک درست نکردم ولی فکر کنم گرون در بیاد 38

    وای ببخشید79منو ببخشید 39

    میبخشم اما فراموش نمیکنم 4 اوووم به نظر شماها خیارشور کنار چه غذاهایی بیشتر خوشمزه میشه؟

    به به چه لواشک ترکیبی ای بشه 65 جدیدا لواشک کیوی هم مُد شده، اونم خوشمزه ست.

    الان که فکرامو کردم، معلومم نیست بخشیده باشمت 20

  • leftPublish
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    Dimound :
    diba39 :

    اینم از لواشکای من که رفتن تو سینی فردا صب برن آفتاب بگیرن 65

    اااا یکی از دیس کوچیکا تو عکس نیفتاده 😁

    كافه گفت وگو ...

    به به چه کدبانویییی1749

    سلام دایموند عزیزم

    اره کم کم هوا داره رو به خنکی میره ولی اینحا شبا خیلی خنک شده

    ممنونم گلم به پای کدبانویی شما که نمیرسم

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    فرک (Ferak) :
    diba39 :

    سلااااااااااام دوستم

    عصبانی نگفتم که ، یه کم حالت دل شکسته بود لحنم 10 خوبه که میای آفرین 8

    سلام فرک جونم

    خدا نکنه دلت بشکنه

    مرسی گلم

    دیروز دیگه همش بودم 4جبران این چند روز که نبودم و کردم

  • ۱۳:۴۰   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    فرک (Ferak) :
    diba39 :

    تو معرکه ای دختر!!!!

    چه می کنه این بازیکن!

    لواشک! خیارشور! رب گوجه! ...

    اصلا یه وضعی!

    بهت افتخار می کردم حالا دیگه به توان 10 رسید 6

    آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرین...فرشته روی زمین...دیبا(فرزانه) جون نازنین181818

    626وویی مرسی فرکم

    مرسی از محبتت از مهربونیت (وای خدایای من چقدر تشویقم کرده اخجونم)

    خدا رو شکر میکنم که دوستای خوبی مثل شماها دارم 40

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    بهزاد لابی :
    diba39 :

    وای وای اینا رو ببین 65 خیلی عالین 18

    راستی علاوه بر آفتاب باید هوا هم بخورن یا میشه روشونم سلفون کشید؟ گفتی چند روز زمان میخواد تا آماده خوردن بشه؟ باید بافتش چقدر سفت شده باشه؟ و اینکه میدونی چرا میوه میگنده اما لواشک نه؟ ممکنه یهو خراب بشن؟

    سلام سلام آقا بهزاد خوبین ؟

    مرسی ممنونم امروز چقدر ذوق کردم 49

    وای اینکارو نکنیا !پسر خوب سلفون بکشی روش که کپک میزنه خراب میشه باید هوا بهش بخوره

    هوا گرم باشه دو سه روزه درست میشه

    من چون کمبود سینی و دیس داشتم دیگه مجبور شدم ضخامتشو بیشتر کنم

    بهزاد وقتی که نصف لیوان یا کمتر اب بریزی تو قابلمه دیگه خودش اب میندازه وقتی که پختش اماده شد برای له کردن همون مواد صاف شده رو تو سینی میریزی بافتش دیگه مشخصه لازم نیست دیکه اب بریزی توش که مثلا رقیق تر بشه یا بزاری رو شعله که بجوشه غلیظ بشه

    اگه منطورت به اینه که کی باید از تو افتاب برش دارم که خب اونم مشخص میشه البته نباید بزاری خشک بشه که دیگه هیچی از لواشک باقی نمونده باشه

    لواشک اگه هوا نخوره افتاب نخوره کپک میزنه ولی فکر کنم کسای که تو آپارتمان لواشک درست میکنن ( نمیدونما فکر کنم میزارن تو فر )

    میوه رو اگه اسلایسش کنی بزاری رو بخاری یا تو افتاب خشک میشه خراب نمیشه

    من گوجه رو همچین کاری میکنم بعد پودرش میکنم میریزم تو غذا

    لواشک دیگه ابش بخار شده دیگه خراب نمیشه بعد میزاریم تو یخچال یا فریزر

    ما قبلا محله ارمنی نشین زندگی میکردیم  همسایمون ارمنی بود اب گوجه رو میرخت تو سینی میزاشت پشت بوم ربش میکرد اینقدرم رنگش خوشگل میشد البته نمیزاشت مثل لواشک بشه ها مثل همین ربای که درست میکنیم فقط ما میزاریم رو اجاق اون میزاشت تو افتاب

    ویرایش شده توسط diba39 در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۸   ۱۴:۰۳
  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    بهزاد لابی :
    diba39 :

    ببخشید مشعول ظرف شستن و میخواستم آلوها رو صاف کنم بودم بخاطر همین نتونستم بهت جواب بدم

    آب گذاشتم جوش بیاد گداشتم سرد شده الان دیگه حتمن سرد شده باید برم سراعش 😁

    من سبزی خوردن که اخرسر یکم میمونه خشکش میکنم تو اون اب جوشیده سرد شد سبزی خشک یه در خود سرکه ،سرکه میریزم نمک ولی چون ما زیاد شور نمیخوریم زیاد شورش نمیکنم البته سرکه هم زیاد نمیریزم بعد فلفل سیاه که البته فلفل سیاهمون تموم شده فلفل سبز گداشتم خشک شده اونو میریزم نعنا دو حبه سیر خیلی کم اسطوخودوس یکمم زردچوبه اینم خیلی کم

    من اینطوری خیار شور درست میکنم

    اره حتمن اینکارو میکنم

    آهان یعنی آب رو خالی خالی میجوشونی و خیار و با این مخلفات میذاری توی آب سرد شده؟ بعد درش رو میبندی و دیگه میذاری بمونه یا مراحل دیگه ای هم داره؟

    ایندور سوراخشون کردی؟ چقدر باید بمونن؟

    اره کتری رو گذاشتم جوش اومد ریختم تو ظرف تا خنک بشه موادی که بهش اصافه میکنم دو ریختم تو اب سرد خیار و چیندم تو شیشه این اب رو ریختم روش درشو لستم فقط هوا بره تو کپک میزنه همین 

    به شیشه هم طبق دستور شما خیار و با خلال دندون سوراخش کردم ببینم چطوری میشه

    دیکه رنگش مشخص میشه که درست شده

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    بهزاد لابی :
    diba39 :

    میبخشم اما فراموش نمیکنم 4 اوووم به نظر شماها خیارشور کنار چه غذاهایی بیشتر خوشمزه میشه؟

    به به چه لواشک ترکیبی ای بشه 65 جدیدا لواشک کیوی هم مُد شده، اونم خوشمزه ست.

    الان که فکرامو کردم، معلومم نیست بخشیده باشمت 20

    خواهش میکنم فراموش کن39

    من کلا یه شیشه خیار شور میزارم تو یخچال وقتی میرم چیزی بردارم یه دونه خیار شورم میخورم حالا نمیدونم کنار چه غذا های خیار شور میخورن37

    لواشک کیوی خوردی ؟حتمن درستش میکنم

    خواهش میکنم منو ببخش بدجنس نشو ببخش86

    خودت گفتی عکس بزار ببخش84

  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    مرسی ممنونم امروز چقدر ذوق کردم 49

    وای اینکارو نکنیا !پسر خوب سلفون بکشی روش که کپک میزنه خراب میشه باید هوا بهش بخوره

    هوا گرم باشه دو سه روزه درست میشه

    من چون کمبود سینی و دیس داشتم دیگه مجبور شدم ضخامتشو بیشتر کنم

    بهزاد وقتی که نصف لیوان یا کمتر اب بریزی تو قابلمه دیگه خودش اب میندازه وقتی که پختش اماده شد برای له کردن همون مواد صاف شده رو تو سینی میریزی بافتش دیگه مشخصه لازم نیست دیکه اب بریزی توش که مثلا رقیق تر بشه یا بزاری رو شعله که بجوشه غلیظ بشه

    اگه منطورت به اینه که کی باید از تو افتاب برش دارم که خب اونم مشخص میشه البته نباید بزاری خشک بشه که دیگه هیچی از لواشک باقی نمونده باشه

    لواشک اگه هوا نخوره افتاب نخوره کپک میزنه ولی فکر کنم کسای که تو آپارتمان لواشک درست میکنن ( نمیدونما فکر کنم میزارن تو فر )

    میوه رو اگه اسلایسش کنی بزاری رو بخاری یا تو افتاب خشک میشه خراب نمیشه

    من گوجه رو همچین کاری میکنم بعد پودرش میکنم میریزم تو غذا

    لواشک دیگه ابش بخار شده دیگه خراب نمیشه بعد میزاریم تو یخچال یا فریزر

    ما قبلا محله ارمنی نشین زندگی میکردیم  همسایمون ارمنی بود اب گوجه رو میرخت تو سینی میزاشت پشت بوم ربش میکرد اینقدرم رنگش خوشگل میشد البته نمیزاشت مثل لواشک بشه ها مثل همین ربای که درست میکنیم فقط ما میزاریم رو اجاق اون میزاشت تو افتاب

    سلام سلام آقا بهزاد خوبین ؟

    آهان چه باحال. مرسی اطلاعات جالبی به دست آوردم 17

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    به شیشه هم طبق دستور شما خیار و با خلال دندون سوراخش کردم ببینم چطوری میشه

    دیکه رنگش مشخص میشه که درست شده

    اره کتری رو گذاشتم جوش اومد ریختم تو ظرف تا خنک بشه موادی که بهش اصافه میکنم دو ریختم تو اب سرد خیار و چیندم تو شیشه این اب رو ریختم روش درشو لستم فقط هوا بره تو کپک میزنه همین 

    آهان فهمیدم ... کلیتش رو یاد گرفتم میمونه جزییات که دیگه تجربه توش مهمه 17

    ولی من هنوز موندم این خیارشورهایی که از انگشت کوچیکه دست منم کوچیکترن، خیارش رو از کجا میشه پیدا کرد؟ من خونگی اونقدر ریز ندیدم جایی، فکر کنم اون کارخونه ای ها به یه خیارهای خاصی دسترسی دارن!

  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    من کلا یه شیشه خیار شور میزارم تو یخچال وقتی میرم چیزی بردارم یه دونه خیار شورم میخورم حالا نمیدونم کنار چه غذا های خیار شور میخورن37

    لواشک کیوی خوردی ؟حتمن درستش میکنم

    خواهش میکنم منو ببخش بدجنس نشو ببخش86

    خودت گفتی عکس بزار ببخش84

    خواهش میکنم فراموش کن39

    ههه پس کلا عشق خیارشوری. خیلی هم خوب.

    آره خوردم. در نوع خودش متفاوت و خوشمزه ست. الان کیوی هست؟

    باشه بذار فکرامو بکنم ببینم میتونم ببخشمت یا  نه. آخه خیلی دهنم آب افتاده 4

  • ۱۶:۴۸   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    بهزاد لابی :
    diba39 :

    آهان فهمیدم ... کلیتش رو یاد گرفتم میمونه جزییات که دیگه تجربه توش مهمه 17

    ولی من هنوز موندم این خیارشورهایی که از انگشت کوچیکه دست منم کوچیکترن، خیارش رو از کجا میشه پیدا کرد؟ من خونگی اونقدر ریز ندیدم جایی، فکر کنم اون کارخونه ای ها به یه خیارهای خاصی دسترسی دارن!

    اهان اونا رو میگی

    بزار بهت یه ادرس بدم 39ما  سه سال پیش رفتیم همدان،  کنار جاده وای میسن چیزی میفروشن خب،

    من دیدم خیار میفروشن گفتم بریم بخریم رفتیم سر زمینشون خیارای کوچولو بود کرده بودن تو شیشه نوشابه ها خیارشورشون کرده بودن از همینا که تو فروشگاها هست خیلی ریزه تو شیشس همونای که شما میگی

    گفتیم چرا اینقدر ریزن گفت میفرستیم کارخونه اینا رو

    یعنی پر بود کنار جاده وایسوده بودن بعد بادمجونای کوچولو خوشگل خیارای ریز سبزی بلال  میفروختن که ما اینا رو خریدیم البته میتونستی بری سر زمینشون که ما میرفتیم سر زمین

    ویرایش شده توسط diba39 در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۸   ۱۶:۵۴
  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    بهزاد لابی :
    diba39 :

    ههه پس کلا عشق خیارشوری. خیلی هم خوب.

    آره خوردم. در نوع خودش متفاوت و خوشمزه ست. الان کیوی هست؟

    باشه بذار فکرامو بکنم ببینم میتونم ببخشمت یا  نه. آخه خیلی دهنم آب افتاده 4

    65نمی بخشمت27

  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    بزار بهت یه ادرس بدم 39ما  سه سال پیش رفتیم همدان،  کنار جاده وای میسن چیزی میفروشن خب،

    من دیدم خیار میفروشن گفتم بریم بخریم رفتیم سر زمینشون خیارای کوچولو بود کرده بودن تو شیشه نوشابه ها خیارشورشون کرده بودن از همینا که تو فروشگاها هست خیلی ریزه تو شیشس همونای که شما میگی

    گفتیم چرا اینقدر ریزن گفت میفرستیم کارخونه اینا رو

    یعنی پر بود کنار جاده وایسوده بودن بعد بادمجونای کوچولو خوشگل خیارای ریز سبزی بلال  میفروختن که ما اینا رو خریدیم البته میتونستی بری سر زمینشون که ما میرفتیم سر زمین

    اهان اونا رو میگی

    چه باحال 17 پس میفروشن. یه موقع رفتم، میرم دنبالش. خیارش مدلش اون اندازه ایه یا اینکه هنوز خیلی کوچیکه میکننش؟ البته فک کنم درین صورت کال و بدمزه باشه. احتمالا مدلشه.

    راستی اگه اون خیارشورهایی که سوراخ کردی خوشمزه تر شدن، باید یه جاییزه توپ بهم بدی؟ کی بهم میدی و چی؟

  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :65نمی بخشمت27

    خوب این به اون در 4 

    بجاش کیوی میاد یه کم دیگه و درست میکنی و دعام میکنی. برای اینم باید بهم جاییزه بدی.

  • ۰۸:۵۷   ۱۳۹۸/۶/۲۶
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    سسسسسلام
    چه بحث خوب و خوشمزه ای. بچه ها من این خیارشورایی که به صورت باز میفروشن و خیاراش یه کم بزرگتر هست رو بیشتر دوست دارم معمولا از اینا که کارخونه ایه خوشمزه تره، شاید اونا بهداشتی تر باشن اما مزه شون خیلی باب طبع من نیست. انگار زیادی تند و سرکه ای هستن.
    لواشک خونگی تا حالا درست نکردم اما با توضیحات دقیق دیبا میشه هر کسی درست کنه بهزادم که همه سوالایی که ممکنه برامون پیش بیاد رو پرسیده
    یه دفعه درست می کنم حتما مررررررررسی
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۸/۶/۲۶
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    سلااام به همه
    خوبید؟چه خبرا؟
    بازم هوا یه کن گرم شده و تا یکشنبه هفته آینده همینطوریه! ولی بعدش خنک میشه.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان