بهزاد لابی :
وای وای اینا رو ببین خیلی عالین
راستی علاوه بر آفتاب باید هوا هم بخورن یا میشه روشونم سلفون کشید؟ گفتی چند روز زمان میخواد تا آماده خوردن بشه؟ باید بافتش چقدر سفت شده باشه؟ و اینکه میدونی چرا میوه میگنده اما لواشک نه؟ ممکنه یهو خراب بشن؟
سلام سلام آقا بهزاد خوبین ؟
مرسی ممنونم امروز چقدر ذوق کردم
وای اینکارو نکنیا !پسر خوب سلفون بکشی روش که کپک میزنه خراب میشه باید هوا بهش بخوره
هوا گرم باشه دو سه روزه درست میشه
من چون کمبود سینی و دیس داشتم دیگه مجبور شدم ضخامتشو بیشتر کنم
بهزاد وقتی که نصف لیوان یا کمتر اب بریزی تو قابلمه دیگه خودش اب میندازه وقتی که پختش اماده شد برای له کردن همون مواد صاف شده رو تو سینی میریزی بافتش دیگه مشخصه لازم نیست دیکه اب بریزی توش که مثلا رقیق تر بشه یا بزاری رو شعله که بجوشه غلیظ بشه
اگه منطورت به اینه که کی باید از تو افتاب برش دارم که خب اونم مشخص میشه البته نباید بزاری خشک بشه که دیگه هیچی از لواشک باقی نمونده باشه
لواشک اگه هوا نخوره افتاب نخوره کپک میزنه ولی فکر کنم کسای که تو آپارتمان لواشک درست میکنن ( نمیدونما فکر کنم میزارن تو فر )
میوه رو اگه اسلایسش کنی بزاری رو بخاری یا تو افتاب خشک میشه خراب نمیشه
من گوجه رو همچین کاری میکنم بعد پودرش میکنم میریزم تو غذا
لواشک دیگه ابش بخار شده دیگه خراب نمیشه بعد میزاریم تو یخچال یا فریزر
ما قبلا محله ارمنی نشین زندگی میکردیم همسایمون ارمنی بود اب گوجه رو میرخت تو سینی میزاشت پشت بوم ربش میکرد اینقدرم رنگش خوشگل میشد البته نمیزاشت مثل لواشک بشه ها مثل همین ربای که درست میکنیم فقط ما میزاریم رو اجاق اون میزاشت تو افتاب