خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۲۳:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     سركه سيب خانگى 

    مواد لازم:

    سيب 3 كيلو

    آب به ميزان لازم

    سركه 1 ليتر

    نمك 2 قاشق غذاخوري

    شكر 300 گرم

    طرز تهيه:ابتدا سيب ها را بشوييد و چهار قاچ كنيد. هسته سيب ها را بگيريد و داخل دبه اي پلاستيكي بريزيد. آب را جوش بياوريد و در حال جوش روي سيب بريزيد. به اندازه اي كه روي سيب ها را بگيرد. در ظرف را ببنديد و مدت 3 روز آن را در جاي گرم نگهداري كنيد. بعد از سه روز در ظرف را باز كنيد و سيب ها را با دست له كنيد. سپس سركه، نمك و شكر را مخلوط كنيد و بجوشانيد و داغ به سيب هاي له شده اضافه كنيد.

    در ظرف را محكم ببنديد تا هوا به آن نفوذ نكند. سپس ظرف را 30 روز در جاي خشك و خنك نگهداري كنيد تا سركه برسد و آماده شود. بعد از يك ماه، سيب هاي رسيده را با دست له كنيد و از آبكشي كه صافي پارچه اي روي آن انداخته ايد، عبور دهيد. بعد سركه آماده را در قابلمه بريزيد و بجوشانيد. بعد از سرد شدن، آماده استفاده 

  • ۰۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان بورک تورکی

    موادلازم:

    1عدد تخم مرغ،

    1لیوان شیر،

    1لیوان آرد،

    1ق غ شکر،

    1ق چ نمک،

    مواد رو داخل ظرف سس عروسکی میریزیم و توی تابه که با کمی روغن چربش کردیم میریزیم و به صورت توری قالب میزنیم،

    این مواد تقریبا برا پنج تا نون تو تابه بزرگ کافیه

    داخلش میتونین مرغ ریش ریش و کاهو بریزین و میل کنین 

    اگه به عنوان غذا میل کنید شکرو حذف کنین نمک بیشتر بزنین

    ولی اگه به عنوان عصرونه و صبحونه خواستین استفاده کنین با انواع مرباها و عسل میشه یه صبحونه عالی

    نوش جان

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • ۰۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بهترین ایده ها برای میهمانی شام: 

    1:پیش غذا:کشک بادمجان

    غذای اصلی:زرشک پلو با مرغ 

    سالاد:سالاد کلم 

    دسر:مسقطی 

    2:پیش غذا:دلمه برگ مو 

    غذای اصلی:قورمه سبزی 

    سالاد:سالاد روس 

    دسر:زله مکعبی 

    3:پیش غذا:کوکوی دورنگ 

    غذای اصلی:باقالی پلو با ماهیچه 

    سالاد:الویه 

    دسر:کرم کارامل 

    3:پیش غذا:میرزا قاسمی 

    غذای اصلی:سبزی پلو با ماهی+باقالا قاتوق 

    سالاد:سالاد ماکارونی 

    دسر:گلابی پخته شده 

    4:پیش غذا:رولت بادمجان 

    غذای اصلی:خورشت کرفس 

    سالاد:سالاد فصل 

    دسر:طالبی پر شده با زله 

    5:پیش غذا:سوپ جو 

    غذای اصلی:خورشت قیمه 

    سالاد:سالاد سزار 

    دسر:سالاد میوه با تزیین خامه 

    6:پیش غذا:اش دوغ 

    غذای اصلی:جوجه کباب 

    سالاد:روس 

    دسر:شیرینی تر +چای 

    7:پیش غذا:کوکو مرغ 

    غذای اصلی:خورشت کرفس 

    سالاد:سالاد قارچ 

    دسر:حلوا 

    8:پیش غذا:دلمه فلفل 

    غذای اصلی:خورشت بامیه 

    سالاد:سالاد جوانه 

    دسر:انبه گلاسه 

    9:پیش غذا:رولت گوشت 

    غذای اصلی:البالو پلو 

    سالاد:فصل 

    دسر:کیک فنجانی با قهوه 

    10:پیش غذا:دلمه کلم 

    غذای اصلی:شیرین پلو 

    سالاد:شیرازی 

    دسر:دسر سیب 

    11:پیش غذا:پیراشکی سبزیجات 

    غذای اصلی:باقالی پلو با مرغ 

    سالاد:سالاد ماکارانی با تن ماهی 

    دسر:شعله زرد 

    12:پیش غذا:کتلت 

    غذای اصلی:میگو پلو 

    سالاد:فصل 

    دسر:فرنی 

    13:پیش غذا:کباب چوبی با سبزیجات 

    غذای اصلی:ماهی شکم پر 

    سالاد:سالاد لوبیا سبز 

    دسر:حلوا 

    14:پیش غذا:سمبوسه 

    غذای اصلی:مرغ شکم پر 

    سالاد:سالاد ذرت 

    دسر:تیرامیسو 

    15:پیش غذا:پیزاشکی گوشت 

    غذای اصلی:لوبیا پلو 

    سالاد:شیرازی 

    دسر:کرم کارامل 

    16:پیش غذا:سوفله بادمجان 

    غذای اصلی:میگو پلو 

    سالاد:سالاد کلم 

    دسر:ترایفل شکلات 

    17:پیش غذا:بیف استراگانوف 

    غذای اصلی:چلو گوشت 

    سالاد:سالاد الویه 

    دسر:چاکلت فاندانت 

    18:پیش غذا:ناگت مرغ و میگو 

    غذای اصلی:عدس پلو 

    سالاد:سالاد اسفناج 

    دسر:سالاد میوه 

    19:پیش غذا:نون پنیر سبزی گردو 

    غذای اصلی فسنجون 

    سالاد :شیرازی 

    دسر:چیز کیک 

    20:پیش غذا: ماست و خیارو گردو وکشمش 

    غذای اصلی:کباب برگ 

    سالاد:سالاد ایتالیایی 

    دسر:مسقطی بهترین ایده ها برای میهمانی شام: 

    1:پیش غذا:کشک بادمجان

    غذای اصلی:زرشک پلو با مرغ 

    سالاد:سالاد کلم 

    دسر:مسقطی 

    2:پیش غذا:دلمه برگ مو 

    غذای اصلی:قورمه سبزی 

    سالاد:سالاد روس 

    دسر:زله مکعبی 

    3:پیش غذا:کوکوی دورنگ 

    غذای اصلی:باقالی پلو با ماهیچه 

    سالاد:الویه 

    دسر:کرم کارامل 

    3:پیش غذا:میرزا قاسمی 

    غذای اصلی:سبزی پلو با ماهی+باقالا قاتوق 

    سالاد:سالاد ماکارونی 

    دسر:گلابی پخته شده 

    4:پیش غذا:رولت بادمجان 

    غذای اصلی:خورشت کرفس 

    سالاد:سالاد فصل 

    دسر:طالبی پر شده با زله 

    5:پیش غذا:سوپ جو 

    غذای اصلی:خورشت قیمه 

    سالاد:سالاد سزار 

    دسر:سالاد میوه با تزیین خامه 

    6:پیش غذا:اش دوغ 

    غذای اصلی:جوجه کباب 

    سالاد:روس 

    دسر:شیرینی تر +چای 

    7:پیش غذا:کوکو مرغ 

    غذای اصلی:خورشت کرفس 

    سالاد:سالاد قارچ 

    دسر:حلوا 

    8:پیش غذا:دلمه فلفل 

    غذای اصلی:خورشت بامیه 

    سالاد:سالاد جوانه 

    دسر:انبه گلاسه 

    9:پیش غذا:رولت گوشت 

    غذای اصلی:البالو پلو 

    سالاد:فصل 

    دسر:کیک فنجانی با قهوه 

    10:پیش غذا:دلمه کلم 

    غذای اصلی:شیرین پلو 

    سالاد:شیرازی 

    دسر:دسر سیب 

    11:پیش غذا:پیراشکی سبزیجات 

    غذای اصلی:باقالی پلو با مرغ 

    سالاد:سالاد ماکارانی با تن ماهی 

    دسر:شعله زرد 

    12:پیش غذا:کتلت 

    غذای اصلی:میگو پلو 

    سالاد:فصل 

    دسر:فرنی 

    13:پیش غذا:کباب چوبی با سبزیجات 

    غذای اصلی:ماهی شکم پر 

    سالاد:سالاد لوبیا سبز 

    دسر:حلوا 

    14:پیش غذا:سمبوسه 

    غذای اصلی:مرغ شکم پر 

    سالاد:سالاد ذرت 

    دسر:تیرامیسو 

    15:پیش غذا:پیزاشکی گوشت 

    غذای اصلی:لوبیا پلو 

    سالاد:شیرازی 

    دسر:کرم کارامل 

    16:پیش غذا:سوفله بادمجان 

    غذای اصلی:میگو پلو 

    سالاد:سالاد کلم 

    دسر:ترایفل شکلات 

    17:پیش غذا:بیف استراگانوف 

    غذای اصلی:چلو گوشت 

    سالاد:سالاد الویه 

    دسر:چاکلت فاندانت 

    18:پیش غذا:ناگت مرغ و میگو 

    غذای اصلی:عدس پلو 

    سالاد:سالاد اسفناج 

    دسر:سالاد میوه 

    19:پیش غذا:نون پنیر سبزی گردو 

    غذای اصلی فسنجون 

    سالاد :شیرازی 

    دسر:چیز کیک 

    20:پیش غذا: ماست و خیارو گردو وکشمش 

    غذای اصلی:کباب برگ 

    سالاد:سالاد ایتالیایی 

    دسر:مسقطی شکلاتی 

    21:پیش غذا:حلیم بادمجون 

    غذای اصلی:لازانیا+پلو سبزیجات 

    سالاد:سالاد فصل یا ماست و لبو 

    دسر:دسر کدو تنبل 

    22:پیش غذا:سوپ کرفس 

    غذای اصلی:قیمه بادمجون 

    سالاد:سزار 

    دسر:ژله رنگین کمانشکلاتی 

    21:پیش غذا:حلیم بادمجون 

    غذای اصلی:لازانیا+پلو سبزیجات 

    سالاد:سالاد فصل یا ماست و لبو 

    دسر:دسر کدو تنبل 

    22:پیش غذا:سوپ کرفس 

    غذای اصلی:قیمه بادمجون 

    سالاد:سزار 

    دسر:ژله رنگین کمان

  • ۰۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خاگینه قالبی 

    مواد لازم برای 10 عدد :

    🐥آرد 4 ق غ سر پر

    🐥تخم مرغ 3 عدد

    🐥بگین پودر 1 ق چ

    🐥ماست سفت 1 یا 2 ق غ

    🐥روغن مایع 1/4 پیمانه

    🐥زعفران برای خاگینه زرد به مقدار لازم

    🐥پودر دارچین،هل،پودر گل سرخ و گردو خرد شده به مقدار لازم برای خاگینه قهوه ای 🐥پوره اسفناج و 3 ق غ گلاب و 1 ق چ پودر هل برای خاگینه سبز به مقدار لازم 

    مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان ، آب 3/4 لیوان ،گلاب 1/4 لیوان

    تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.

    بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.

    👈نکته:

    ☆اسفناج را با گلاب پوره کنید راحتتر پوره میشود.

    ☆چون پوره اسفناج آبکی هست باعث رقیق شدن مواد میشود 1 ق غ سر خالی آرد بیشتر بزنید.

    ☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید.

    ☆میتونید برای شربت به جای آب شیر استفاده کنید و به ازای 1 فنجان از شکر یک قوطی شیر عسل بزنید.

    ☆اگر میخواهید سایز خاگینه ها بزرگ باشه قالب را با مواد پر کنید.

    لذت آشپزی
  • ۲۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     شامی مرغ کنجدی🎀

    زمان پخت 35دقیقه 

    شامی مرغ کنجدی نوعی شامی یا کتلت است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در آن از کنجد استفاده می شود.

    مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی : برای ۴ نفر

    سینه مرغ : ۱ عدد متوسط

     سیب زمینی :  ۴ عدد متوسط

     پیاز : ۱ عدد درشت

    خامه یا شیر خشک : ۱ قاشق

    جعفری خرد شده  : نصف لیوان

    کنجد : ۴ قاشق

    آرد سوخاری : نصف لیوان

    نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا : به مقدار لازم

    طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :

     سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود.

    پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود.

    سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

    نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

    این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.

    از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

    برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم.

    استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۰۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لقمه مکزیکی

    خمیر یوفکا گرد کوچک

    گوشت چرخ کرده

    قارچ

    فلفل دلمه

    جعفری

    پنیر پیتزا

    پیاز داغ

    طرز تهیه

    پیاز داغ درست میکنیم وگوشت چرخ کرد رو بهش اضافه میکنیم کاملا تفت میدیم قارچ رو نگینی میکنیم وبهش اضافه میکنیم وهمینطور فلفل دلمه ای رو.

    بعد کمی سس کچاپ ونمک وفلفل و ادویه بهش اضافه میکنیم.

    بعد خمیر یوفکا رو هر تعداد که دوست دارید

     دو لایه انتخاب کرده لابه لاشو با شیر وکره با فرچه تر کرده گذاشته داخل قالب مافینی و داخلش رو از مواد پر کرده وبعد پنیر پیتزا ریخته کمی آویشن پاچیده وگذاشته داخل فر به مدت 10 دقیقه .

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تاس‌کباب

    مواد لازم (برای 4 نفر):

    گوشت راسته گوسفند (درشت خردشده) / 500 گرم

    روغن (مخصوص سرخ کردن)  به مقدار لازم

    پیاز متوسط (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد

    فلفل سیاه (پودرشده) و نمک  به مقدار لازم

    زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری 

    گرد لیموعمانی یا سماق  1 قاشق سوپ‌خوری

    گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد

    سیب‌زمینی (حلقه‌ای خردشده)  3 عدد

    آلو خورشی  12 عدد

    هویج متوسط (حلقه‌ای خردشده)  2 عدد

    رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری 

    آب گوجه‌فرنگی 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

    روش تهیه: 

    1.گوشت راسته را در قابلمه‌ای مناسب، حاوی روغن داغ چیده، روی آن یک ردیف پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق و یک پیمانه از اب گوجه فرنگی و نصف پیمانه اب بریزید و بزارید روی شعله متوسط تا نیم ساعت بپزه.

    2.بعد نیم ساعت گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت ردیفی روی آن قرار دهید.

    3.در آخر هویج و الو را اضافه کرده، مجدداً نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق ریخته، سپس رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت داده، به‌همراه بقیه اب گوجه‌فرنگی (در صورت نیاز مقداری آب) به قابلمه اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید، سپس درِ قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار داده تا به‌مدت یک و نیم ساعت بپزد.

    4.سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

    تاس‌کباب در فر: 

    فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد (350درجه فارنهایت) از 15 دقیقه قبل تنظیم کرده، مواد را در ظرف نسوز چرب‌شده به‌صورت لایه‌ای قرار دهید، روی آن را بپوشانید تا به‌مدت یک ساعت و سی دقیقه تا دو ساعت در فر بپزد.

    پیشنهاد:

    چنانچه پیاز تاس‌کباب زیاد باشد، تاس‌کباب خوشمزه‌تر می‌شود.

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سبزی مخصوص هر غذا

    *سبزي ماهي - گشنيز، شنبليله

    *سمبوسه - تره، جعفري، گشنيز 

    *سبزي پلو ماهي -تره، جعفري، شويد، گشنيز 

    *سبزي خورش -تره، جعفري، شنبلیله، اسفناج، گشنيز

    *سبزي كوكو -تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله 

    *سبزي آش- تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد

    *سبزي آش جو- تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج 

    *سبزي كوفته تبريزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، نعناع، ترخون، ريحون 

    *سبزي كوفته سبزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخون، ريحون 

    *سبزي پلو - تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله 

    *سبزي كلم پلو - جعفري، ريحون، ترخون، كمي شويد

    سبزي خورش كرفس- كرفس، نعناع، جعفري

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فطاير لبنانی

    مواد لازم:

    آرد ۳ لیوان 

    خمیر مایه خمیر اق غ 

    شکر اقاشق مرباخورى

    نمک ۱قاشق چايخورى

    روغن ۱/۳ لیوان 

    آب یا شیر به میزان لازم

    طرز تهيه:

    همه ی مواد را مخلوط کرده به طوری که خمیر بدست نچسبد . بعد به مدت ۱ ساعت در جای گرم گزاشته تا عمل بیاید .

    گوشت . فلفل دلمه ای . قارچ . پیاز داغ . ذرت در صورت دلخواه را تفت داده و کنار گذاشته تا سرد شود.خمیر را  پهن کرده و وسطش رابرش داده و از مواد درونش ریخته و مانند گل ببندید . زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده رویش بمالید و کنجد بپاشید.

    (۳۰دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه . طبقه وسط . ۵ دقیقه گریل ) بستگی به فر شما دارد.

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شارلوت_الويه

    نان باگت روباز مي كنيم وسرو تهش رو ميبريم و با وردنه صاف مي كنيم سس رو با اب لبو مخلوط مي كنيم و روي نون مي ماليم ژامبون رو هم روي سس ها ميگذاريم و بعد رول مي كنيم . دور رول رو با نايلون صفت ميپوشونيم و ميگذاريم درون يخچال و سالاد الويه رو درست مي كنيم.

    الويه كه آماده شد نون ها رو از يخچال بيرون آورده و برش ميزنيم تا مدل رولت شود، ته يه ظرف بزرگ رو با نايلون مي پوشونيم و رولت هارو ته ظرف و دور تادورش ميچينيمو بعد الويه رو روش مي ريزيم.

     

    ميتونيم مقداري از رولت ها رو نگه داشته و در انتها روي الويه رو هم باهاش بپوشونيم. بعد از يه مدت كوتاه ظرف رو توي يك سيني بزرگ بر مي گردونيم و نايلونش رو بر ميداريم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیشلیک_شاندیز

    شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند.

    در بسیاری نقاط ایران رستوران هایی با نام این شهر وجود دارد که به عرضه غذای لذیذ شیشلیک شاندیز به همان سبک خاص آن می پردازند. در شهر مشهد و به خصوص ییلاقات شاندیز و طرقبه رستوران های متعددی وجود دارد که غذای اصلی سفارش دهندگان شیشلیک است. بعضی از این رستوران ها بسیار وسیع بوده و برخی شعباتی در شهرهای دیگر نیز دارند.

    مواد لازم جهت تهیه شیشلیک:

     گوشت دنده گوساله یا گوسفند  ۱ کیلوگرم

     ماست  ۱ لیوان

    زعفران دم شده  ۲ قاشق غذاخوری

     گوجه فرنگی  ۱۰ عدد

    آبلیمو  ۳ قاشق غذاخوری

    روغن  ۱۰ قاشق غذاخوری

    فلفل  به میزان لازم

     

    طرز تهیه شیشلیک در خانه:

    برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب، بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

    گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده، آبلیمو  روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

    پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو  قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید.

    شیشلیک ها را پس از آماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.

    نحوه پخت شیشلیک در فر:

    پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید ( در صورت تمایل ) و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند ، سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).

    نحوه پخت شیشلیک در باربیکیو و منقل :

    دنده ها را یکی یکی به سیخ می زنید (سیخش مثل کباب هست ولی سرش تیزه! و بلند تر هم هست) بعد هم باربیکیو را روشن کنید و کباب را بگذارید روی شعله ملایم بپزد و اگر از زغال استفاده کنید بهتر هم می شود.

    نکاتی برای پخت شیشلیک :

    انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود، اگر فرصت کافی برای آماده سازی کباب ها ندارید می توانید بجای ۲۴ ساعت مدت ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم می کند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له می شود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود.

    توجه کنید که دنده ها را قبل از سیخ کشیدن نجوشانید! چون خیلی سفت می شود! همان  روی آش سریعتر نرم می شود و داخل آن هم می پزد.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ_رست_بیف

    مواد لازم🍟

    گوشت گوساله 130 گرم

    پياز 10 گرم

    قارچ 20 گرم

    پنير پيتزا 80 گرم

    نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

    طرز تهيه🍟

    روي گوشت گوساله ادويه بريزيد و بگذاريد بپزد. سپس گوشت‌ها را قطعه‌قطعه كنيد. نان‌هاي آماده شده را با مقداري سس گوجه‌فرنگي و پنير بپوشانيد. سپس گوشت‌ها را روي آن قرار داده و بر روي آن پنير، پياز و قارچ بريزيد. ساندويچ‌هاي آماده شده را در فر با دماي 360 درجه فارنهايت به مدت 7 تا 10 دقيقه قرار دهيد.

    مواد لازم براي تهيه نان

    آرد 100 گرم

    تخم‌مرغ يك عدد

    شكر نصف قاشق مرباخوري

    نمك نصف قاشق چايخوري

    كره 30 گرم

    طرز تهيه نان

    مواد فوق را با هم مخلوط كنيد. خمير به دست آمده را داخل قالب مستطيلي شكل بريزيد و داخل فر قرار دهيد. درجه فر را بر روي 260 تا 280 درجه فارنهايت بگذاريد و به مدت 12 دقيقه خمير را درون فر بپزيد.

    مواد لازم براي سس گوجه‌فرنگی                                                                       

    گوجه‌فرنگي سه عدد

    نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

    طرز تهيه سس🍟

    ابتدا گوجه‌فرنگي‌ها را رنده كنيد. سپس آنها را درون قابلمه ريخته و بر روي اجاق با حرارت کم قرار دهيد و آرام هم بزنيد. نمك، فلفل و ادويه را به آن اصافه كنيد. 

  • ۰۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ تنوری (هندی)

    ▪️ران مرغ 6 عدد

    ▪️ماست 1 لیوان

    ▪️پیاز 1 عدد

    ▪️سیر 2 حبه

    ▪️فلفل سبز تند 2 عدد

    ▪️زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری

    ▪️آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

    ▪️زیره سابیده 1 قاشق چایخوری

    ▪️تخم گشنیز سابیده 1 قاشق چایخوری

    ▪️رنگ خوراکی قرمز چند قطره

    ▪️روغن و نمک مقداری

     

    🍏طرز تهیه🍏

     مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها شیارهایی ایجاد کنید سپس ران های مرغ را به مدت 30 دقیقه داخل آب نمک سرد خیس دهید ( در این مدت ظرف را داخل یخچال بگذارید ).

       

    برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز ، سیر ، ماست ، آبلیمو ، چند قاشق روغن مایع ، ادویه ها ، نمک و رنگ خوراکی را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند ( میتوانید به جای رنگ خوراکی از زعفران یا زردچوبه استفاده کنید ).

         

    ران های مرغ را از ظرف اب نمک خارج کنید و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید تا تمام سطح مرغ ها به سس آغشته شود سپس به مدت حداقل 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ ها خوب مزه دار شوند.

    پس از استراحت مرغ ها را از کیسه فریزر خارج کنید ، فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغ ها را داخل سینی فر بچیینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند ( برای طعم و رنگ بهتر پس از 15 دقیقه مرغ ها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید ).

    میتوانید مرغ ها را با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغ ها را داخل هواپز آماده کنید ؛ پس از اینکه تمام مرغ ها کباب شدند در ظرف بگذارید و همراه با ماست و .. سرو کنید ( میتوانید به جای ادویه های گفته شده از 2 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا استفاده کنید ).

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_برنج_مخلوط_مجلسی

    وقتی یک مهمانی مفصل و رسمی دارید بد نیست در کنار بقیه قاطی پلو ها یک پلوی قالبی هم بپزید . این پلو که کیک برنج مخلوط نام دارد، ظاهری شبیه کیک دارد و میز و یا سفره شما را متفاوت می کند .

    مواد لازم برای 6-4 نفر :

     آرد  500 گرم

     بیکینگ پودر   1 قاشق مرباخوری

     ماست سفت   1/2 پیمانه

     تخم مرغ  4 عدد

    زعفران دم کرده  3 قاشق سوپخوری

    آب مرغ  1 پیمانه

    کنجد، بادام یا پسته  به میزان لازم

    کره  1/2 پیمانه

    زرده تخم مرغ  1 عدد

    فیله یا سینه مرغ  500 گرم

    ادویه پلویی و نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

    برنج  4 پیمانه

    قارچ  250 گرم

    نخود فرنگی  1 قوطی (200 گرم)

    پیازداغ طلایی  3-2 قاشق سوپخوری

    سیر (در صورت تمایل)  1 حبه

    رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    در تابه‌ای پیاز داغ طلایی را با کره مخلوط کنید و زردچوبه و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. قارچ‌ها را ورقه‌ورقه کرده و به تابه اضافه کنید. به مقدار خیلی کم (در حد یک قاشق) آبلیمو روی قارچ ها ریخته شعله را زیاد کنید تا آب قارچ‌ها سریع تبخیر شود و رنگ سفید قارچ تغییر نکند و له نشود.

    بعد از اینکه آب قارچ گرفته شد، رب گوجه‌فرنگی، زعفران و نخود سبز را هم اضافه کنید. مرغ‌ها را به صورت خلالی برش دهید. سپس آنها را هم به مواد افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا جایی که مواد بدون آب شود. حالا حرارت را خاموش کنید.

    برنج را به روش معمول بجوشانید و آبکش کنید. سراغ آماده کردن خمیر بروید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید. ظرف گود تقریباً بزرگی را بردارید و  تخم مرغ ها را در آن بشکنید، نمک ، فلفل و زردچوبه  هم بریزید و  با چنگال آنها را هم بزنید. سپس ماست سفت و آب مرغ  و کمی ادویه به آن اضافه کنید. کره را در ظرفی کوچک روی حرارت ملایم آب کنید. حرارتش را که از دست داد آن را هم به مواد تخم‌مرغی اضافه کنید. حالا آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کرده و هم بزنید. به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.

    سطح صافی را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه پهن کنید و  قالب مورد نظر را چرب کنید. خمیر را کمی بزرگتر از قالب باز کنید. آن را در قالب انداخته و خمیر را به دیواره و کف قالب بچسبانید. سپس به تناوب مقداری برنج، مقداری از مایه آماده شده و کمی ادویه پلویی را در آن ریخته و سپس اضافه‌های خمیر را روی برنج مخلوط برگردانید.

    یک زرده‌ تخم مرغ را با زعفران مخلوط کرده و با قلم‌موی مخصوص آشپزی روی لایه آخر خمیر بمالید و روی همه سطح کنجد یا مغز دلخواه بپاشید. فر را با 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و کمی صبر کنید تا گرم شود. قالب را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید. بعد از این مدت قالب را از فر بیرون آورده ، 10 دقیقه صبر کنید و سپس کیک را از قالب بیرون آورید.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خاگینه رولتی :

    سه عدد تخم مرغ،سه قاشق آرد الک شده،نصف قاشق بگینگ پودر،نصف لیوان شیر و کمی نمک رو با همزن دستی خوب مخلوط کردم.

    کف تابه رو کمی چرب کردم و موادمو ریختم تو تابه تا یه طرفش سرخ شد.بعد برگردوندم و روش پیاز و قارچ سرخ شده ای رب و ادویه زده بودم ریختم.وقتی کمی سرد شد رولش کردم و برشش زدم

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه کرپ کباب( غذای ترکی)

    مواد اولیه :

    پنیر پیتزا مقداری

    پیاز متوسط 1 عدد

    گوشت خرد شده خورشتی 500 گرم

    گوجه فرنگی گوجه فرنگی 1 عدد متوسط

    فلفل سبز 2 عدد

    نخود فرنگی پخته 7 ق غ

    نمک/فلفل سیاه/فلفل قرمز به میزان لازم

    مواد لازم برای کرپ

    شیر شیر 1/5 فنجان

    آرد 1/5 فنجان

    تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد

    نمک 1 ق چ

    روغن نباتی مقدار کمی

    مواد لازم برای سس بشامل :

    نمک/فلفل سیاه/فلفل سفید کمی

    شیر شیر 1/5 فنجان

    آرد 1/5 ق غ

    کره 1 ق غ

    ابتدا کرپ را آماده میکنیم.

    آرد و تخم مرغ وشیر و روغن نباتی را با کمی نمک در کاسه ای به خوبی مخلوط میکنیم تا مایه نرم و یکستی حاصل شود.

    ماهیتابه تفلون را گرم میکنیم و یک ملاقه کوچک از مواد را درون آن میریزیم و ماهیتابه را به آرامی میچرخانیم تا مواد کاملا کف تابه را بپوشاند. پس از گذشت 20 تا 30 ثانیه کر را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

    طرز تهیه مواد گوشتی:

    گوشت را در تابه تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند و نیم پز شود. سپس پیاز خرد شده/گوجه فرنگی خرد شده/ نخود فرنگی و فلفل سبز خرد شده را روی آن میریزیم

    و اجازه میدهیم که مواد با آب سبزیجات کاملا پخته شود در نهایت ادویه را به آن اضافه میکنیم.

    طرز تهیه سس بشامل:

    کرپ را درون یک کاسه مطابق تصویر قرار میدهیم(برای سهولت پیچیدن مواد) سپس 2 تا 3 قاشق از مواد گوشتی را داخل کرپ ریخته

    و آن را به صورت پاکت میپیچیم

    و در ظرف پیرکس میچینیم.2 تا 3 قاشق از سس بشامل را روی کرپ میریزیم و روی آن پنیر پیتزا میریزیم.

    سپس کرپ کباب را در فر که با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب و طلایی شود.

    نکته: میتوان ازنان پیتا بجای کرپ استفاده کرد.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • ۲۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دلمه ماکارونی 

    مناسب برای 10-8 نفر

    ماکارونی شکلی : 3 فنجان

    لپه پخته : 2 فنجان

    سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم

    گوشت چرخ کرده :300 گرم

    سرکه در صورت تمایل : به مقدار کافی

    زعفران دم شده : به مقدار کافی

    شکر در صورت تمایل : به مقدار کافی

    نمک و فلفل : کمی 

    ادویه : کمی 

    روغن مایع : یک فنجان

    برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی 

    پیاز نگینی شده : 2 عدد

    دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند

    گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید .

    ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد .

    یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید)

    مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید .

    با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.

    دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید .

    برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد .

    برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید .

    دلمه ماکارونی 

    مناسب برای 10-8 نفر

    ماکارونی شکلی : 3 فنجان

    لپه پخته : 2 فنجان

    سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم

    گوشت چرخ کرده :300 گرم

    سرکه در صورت تمایل : به مقدار کافی

    زعفران دم شده : به مقدار کافی

    شکر در صورت تمایل : به مقدار کافی

    نمک و فلفل : کمی 

    ادویه : کمی 

    روغن مایع : یک فنجان

    برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی 

    پیاز نگینی شده : 2 عدد

    دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند

    گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید .

    ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد .

    یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید)

    مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید .

    با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.

    دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید .

    برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد .

    برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید .

    دلمه ماکارونی 

    مناسب برای 10-8 نفر

    ماکارونی شکلی : 3 فنجان

    لپه پخته : 2 فنجان

    سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم

    گوشت چرخ کرده :300 گرم

    سرکه در صورت تمایل : به مقدار کافی

    زعفران دم شده : به مقدار کافی

    شکر در صورت تمایل : به مقدار کافی

    نمک و فلفل : کمی 

    ادویه : کمی 

    روغن مایع : یک فنجان

    برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی 

    پیاز نگینی شده : 2 عدد

    دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند

    گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید .

    ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد .

    یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید)

    مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید .

    با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.

    دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید .

    برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد .

    برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید .

    دلمه ماکارونی

  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اکبر جوجه

    نوع غذا:
    خورشت
    وعده غذایی:
    ناهار شام
    زمان پخت : 30دقیقه
    زمان آماده سازی مواد: 20دقیقه

    مواد لازم:
    مناسب برای 6 نفر
    مرغ جوجه : 3 عدد
    برنج : 5 پیمانه
    رب انار شیرین : دو پیمانه
    لیموترش : یک کیلوگرم
    زعفران دم کرده : سه قاشق غذاخوری
    روغن مایع : سه پیمانه
    نمک و فلفل : به میزان لازم

    دستور پخت:
    ابتدا جوجه‌ها را در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. بعد از این مدت، روغن را در تابه‌ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه‌ها در آن بیندازید.
    میزان روغن باید به حدی باشد که جوجه‌ها در آن شناور شوند.
    جوجه‌ها معمولا آب می‌اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده‌اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.
    روی جوجه‌ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.
    جوجه‌ها را در کنار پلوی زعفرانی بچینید و یک کاسه رب انار هم برای هر بشقاب به صورت جداگانه در نظر بگیرید. می‌توانید توی هر کاسه رب انار کمی از روغنی که مرغ را در آن سرخ کرده‌اید، اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قيمه نثار

    ابتدا گوشت رو قيمه ى خورد كرده وبعد پياز داغ رو اماده ميكنم وبعد گوشت رو تفت ميدم ونمك وفلفل وزردچوبه رو اضافه ميكنم وبعد رب رو با گوشت سرخ ميكنم ودر اخر چوب دارچين وزعفران دم كرده رو اضافه ميكنم تا جابيفته و بعد از پخت دوباره كمى زعفران اضافه ميكنم وبعد خلال پسته وبادام وزرشك وخلال نارنج رو خيس كرده وبعد با كره ذوب شده وكمى گلاب هر كدام را جدا گانه تفت ميدم وبرنج رو ابكش ميكنم وموقع سرو توى ديس يه لاى برنج رو ميريزم وبعد گوشت رو روى پلو ريخته ودوباره برنج ميريزم بعد با خلال پسته وبادام ونارنج وزرشك وبرنج زعفرانى تزيين ميكنم (وقالبى كردن قيمه نثاربعد ازاينكه برنج اماده سرو شد فرقى نميكنه ابكش يا كته فقط برنج روغن داشته باشه بعد توى قالب مورد نظر (فلزى يا سيلكونى،پلاستيكى  يا اركوپال...)باشه ميريزم ومواد رو لايه لايه ميريزم وبا كفگير يا قاشق محكم فشار ميدم تا برنج بهم بچسبه وبعد توى ظرف مورد نظر بر ميگردونم) 

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی🍖🍖 

    مواد لازم :

    گوشت گوساله  1 کیلو گرم

    3 حبه سیر، خرد شده

    1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ

    1/3 فنجان   آب لیمو فشرده تازه 

    1/ قاشق چایخوری   فلفل سیاه 

     فلفل قرمز تازه

    جعغری خرد شده 

    مواد لازم برای سس کباب:

    2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

    2 قاشق غذاخوری سرکه 

    1/3 فنجان روغن زیتون

    نمک 1½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و  ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

    سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

    بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. 

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان