خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان پیچی سیر و جعفری 

     

    🍥مواد لازم:

    آرد نان یا آرد ساده 1 و 3/4 لیوان  

    آب گرم 3/4 لیوان    

    مخمر فوری 2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری   

    نمک 1 قاشق چایخوری   

    شکر 1 قاشق چایخوری

    کره 5 قاشق غذاخوری  

    سیر خرد شده 4 حبه   

    جعفری خرد شده 1/4 لیوان

    🍥طرز تهیه:

     آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخمر را روی آب بپاشید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس آب و مخمر را مخلوط کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید ؛ آرد ، نمک و شکر را مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، مرکز آرد را گود کنید سپس روغن و مخلوط آب و مخمر را اضافه کنید.

    مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست شود ، خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با نایلون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.

    پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطحی که آرد پاشیده اید خمیر را پهن کنید و نوارهایی به عرض 4 سانتیمتر و طول 20 سانتیمتر از خمیر برش بزنید.

    نوارهای خمیری را کمی بکشید سپس خمیر را گره بزنید ( پس از پخت خمیر پف میکند و جمع میشود و بهتر است دو طرف خمیر را پس از گره زدن کمی بکشید ).

    ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را ته سینی فر بچینید ، روی خمیرها را با روغن زیتون یا روغن مایع برس بکشید سپس روی سینی را با نایلون بپوشانید و 2 ساعت استراحت دهید.

    خمیرها را پس از استراحت داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و روی نان ها طلایی شود ؛ سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس با جعفری خرد شده مخلوط کنید و این سس را روی نان ها بزنید سپس سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اسنک ذرت 

    اسنک یکی از بهترین ساندویچ ها برای تغذیه بچه های مدرسه ای است. یکی از بهترین انواع اسنک ها، اسنک ذرت است. این اسنک را به عنوان یک تغذیه عالی برای کودک مدرسه ای تان درست کنید.

    🍥مواد لازم برای اسنک ذرت:

     پنیر موزارلای رنده شده  یک پیمانه

     کره  3 قاشق غذاخوری

     فلفل دلمه ای خرد شده  یک پیمانه

     پیاز خرد شده  یک پیمانه

    گوجه فرنگی خرد شده  یک پیمانه

    قارچ خرد شده  یک پیمانه

    فلفل سبز خرد شده  4 تا 5 عدد

    ذرت پخته  یک پیمانه

    سیر رنده شده  یک حبه

    نمک و فلفل  به اندازه کافی

    نان لواش  3 عدد

    روغن  کمی

    🍥 طرز تهیه اسنک ذرت :

    مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.

    فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

    کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.

    به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ته چین دورنگ ماهی

    ماهی  ۱ عدد

    سبزی ماهی   ۱ پیمانه

    پیاز   ۳ عدد

    سیر خرد شده   ۵ حبه

    تمر هندی  ۱/۲ بسته

    شوید خرد شده   ۵ پیمانه

    برنج  ۵ پیمانه

    نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم

    روغن و زعفران وآبلیمو   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ماهی رو تمیز کنید و از کمر برش بدید و ستون فقراتش رو در بیارید و با نمک و فلفل و آبلیمو و پودر تخم گشنیز برای ۳ تا ۴ ساعت مزه دار کنید. بعد اونو خشک کنید. 

    ۲- پیاز و سیر رو خرد کنید و سرخ کنید و سبزی ماهی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید، نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید. بعد شیره تمر هندی رو بهش اضافه کنید و روش هم کمی آب بریزید و بذارید تا سبزی بپزه. 

    ۳- برنج رو یا به روش دمی یا آبکش آماده کنید. نیمی از برنج رو با زعفران و نیمی دیگه رو با شوید قاطی کنید. 

    ۴- بعد از اینکه سبزی ماهی آماده شد، بذارید سرد بشه و اونو توی شکم ماهی بریزید و اونو بدوزید. ماهی رو کمی تو روغن تفت بدید. بعد از تفت دادن ماهی, یادتون نره که نخ ماهی رو حتما در بیارید.

    ۵- کمی روغن کف قابلمه بریزید و گرم کنید و ماهی رو کف قابلمه بذارید به شکل هلال. اول لایه زعفرانی رو بریزید و خوب فشار بدید و بعد هم لایه برنج با شوید. برنج رو با دست خوب فشار بدید تا قالبی در بیاد. 

    ۶- میتونید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۱ تا ۱ و نیم ساعت بذارید یا روی گاز با شعله کم دم کنید. ته چین رو توی ظرف برگردونید و به دلخواه تزیین کنید. 

    سایر نکات

    میزان ترشی سبزی ماهی رو بسته به ذائقه میتونید کم و زیاد کنید

    سبزی ماهی: ۹۰۰ گرم گشنیز و به همراه ۱۰۰ گرم شنبلیله

     شنبلیله اگه زیاد باشه، سبزی تلخ میشه

    بهتون پیشنهاد میکنم برای اینکه پوست ماهی موقع تفت دادن متلاشی نشه، اونو توی آردی که با زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل مزه دار کردید، بغلطونید و بعد توی قابلمه بذارید

    موقع دوختن ماهی فقط از یک طرف سوزن بزنید تا موقع کشیدن نخ راحت باشید

     تمر هندی رو توی ظرفی بذارید و آب جوش روش بریزید و بذارید بمونه، بعد اونو چنگ بزنید و از صافی رد کنید تا شیره اون در بیاد. 

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاستا با اوکادو

    پاستا  (خشک)  ۲۲۷ گرم

    آووکادو بزرگ (رسیده)   ۱ عدد

    سیر (ریز رنده شده)   ۱/۴ قاشق چایخوری

    آب لیمو  ۱ قاشق چایخوری

    نمک  ۱/۸ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه   به مقدار لازم

    گوجه فرنگی متوسط   ۱ عدد

    پیازچه (ریز خرد شده)  ۱ عدد

    طرز تهیه

    ۱- یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید سپس پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید. زمانی که پخت، نصف فنجان از آب داغ پاستا را کنار بگذارید و پاستا را آبکش کنید.

    ۲- گوجه فرنگی را نصف کنید سپس هرچه تخم از گوشت جدا شده با قاشق بردارید و دور بریزید. سپس به شکل تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید

    ۳- آووکادو را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید.

    ۴- با استفاده از یک چنگال آن را له کنید و به حالت خمیری با تکه های درشت دربیاورید.

    ۵- سیر را اضافه کنید.

    ۶- آب لیمو را اضافه کنید.

    ۷- کمی نمک و فلفل را اضافه کنید.

    ۸- هم بزنید سپس بچشید و در صورت نیاز نمک یا فلفل اضافه کنید.

    ۹- پاستای آبکش شده را به کاسه اضافه کنید.

    ۱۰- نصف فنجان آب کنار گذاشته را اضافه کنید.

    ۱۱- گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

    ۱۲- با استفاده از 2 قاشق یا انبر پاستا و سس را هم بزنید. آووکادو تبدیل به سسی رقیق می شود که روی پاستا را می پوشاند. اگر لازم بود باز هم از آب پاستایی که کنار گذاشته بودید اضافه کنید تا سس را رقیق کنید.

    ۱۳- روی پاستا پیازچه بپاشید و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لازانیا_رولی_اسفناج

    داخل کاسه ای اسفناج و پنیر دلخواهتان را مخلوط کنید.

    لازانیا را بجوشانید. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را مطابق شکل روی هر تکه بمالید.

     سعی کنید مخلوط اسفناج از لبه های لازانیا فاصله داشته باشد تا هنگام پیچیده خارج نزند.

    اگر می خواهید هر لقمه آن به راحتی در دهان جا شود، آنها را به دو نیم کنید.

    سپس آنها را روی سینی فر بچینید.

    کمی سس پیتزا یا سس دلخواه خودتان روی هر تکه بریزید.

    کمی هم پنیر موزارلا روی سس پیتزا بریزید.

    سینی را داخل فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر روی لازانیا آب شود و حباب بزند.

     سپس سینی را درآورید و بجای استفاده از چنگال، روی هر کدام یک خلال دندان بگذارید و مهمانان را راحت کنید.

    بهترین مزیت این لازانیا این است که می توانید آنها را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید دربیاورید و گرم کنید و از مهمانان سرزده خود پذیرایی شاهانه ای کنید!

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بورک ترکیه ای

    برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود.

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا

    کالباس خرد شده

    قارچ خرد شده

    کره یا مارگارین

    پنیر پیتزا

    روغن برای سرخ کردن

    فلفل سیاه و قرمز

    آویشن و کمی زردچوبه

    طرز تهیه:

    ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را به 8 قسمت تقسیم میکنیم . در هر قسمت در قسمت پهن تر مقداری کالباس خرد شده و قارچ وکمی پنیر پیتزا به صورت خطی گذاشته و بعد به صورت رولی می پیچیم . بهتر است مواد کم باشد تا رول نازک تر شود . در آخر رولها را در روغن سرخ کرده و زمانی که طلایی شد بردارید . حالا اماده سرو است . می توانید از مواد دیگر هم برای مغز آن استفاده کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تاريخ_مصرف_موادغذايي

    تـﺎﺭﯾـﺦ ﻣـﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻓﺎﺳﺪ ﺷﺪﻥ ﺁﻥ ﺑﺪﺍﻧﺪ، ﻣﺸــﺮﻭﻁ ﺑـﺮ ﺍﯾـﻨـﮑﻪ ﺷﺮﺍﯾـﻂ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﮔﺮﺩﺩ. ﺍﯾـﻦ ﻣـﺪﺕ ﺑـﻪ ﻋــﻮﺍﻣــﻠـﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﻧﻮﻉ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺁﻧﻬـﺎﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﺩ.

    ﺣﺎﻝ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.

    🔹1- ﺳﺲ ﮐﭽﺎﭖ ﻭ ﺧﺮﺩﻝ: 4 ﺗﺎ 6 ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ

    🔹2- ﺗﺮﺷﯽ : 1 ﺳﺎﻝ

    🔹3- ﻧﺎﻥ : 3ﺗﺎ 5 ﺭﻭﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ، 1ﻫﻔﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ، 3ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ

    🔹4- ﺁﺟﯿﻞ  : 8 ﻣﺎﻩ

    🔹5- ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ : 2 ﺳﺎﻝ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ)

    🔹6- ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ(ﺩﺭ ﻗﻮﻃﯽ) : 6 ﻣﺎﻩ

    🔹7- ﺳﺮﮐﻪ : ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ (ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺭ ﻇﺮﻭﻑ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ)

    🔹8- ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺟﺎﺕ : 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ)

    🔹9- ﭼﺎﯼ : 18 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹10- ﺷﮑﺮ : 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹11- ﺑﺮﻧﺞ: 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ)

    🔹12- ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ: 24 ﻣﺎﻩ

    🔹13- ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ: 18 ﻣﺎﻩ (ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹14- ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ: 24 ﻣﺎﻩ (ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹15- ﻏﻼﺕ: 6 ﺗﺎ 12 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ)، 2 ﺗﺎ 3 ﻣﺎﻩ

    🔹16- ﺷﮑﻼﺕ: 12 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ)

    🔹17- ﺁﺭﺩ: 6 ﺗﺎ 8 ﻣﺎﻩ (ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)

    🔹18- ﮊﻟﻪ: 7 ﻣﺎﻩ

    🔹19- ﻋﺴﻞ : 12 ﻣﺎﻩ

    🔹20- ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ: 2 ﺗﺎ 3 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﮕﺮﺩﺩ)

    🔹21- ﻧﻤﮏ : ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ عصرانه بسیار خوشمزه و شیک

    مواد لازم:

    ▪️نان تست: یک  بسته

    ▪️سینه مرغ آب پزو ریز شده: یک لیوان

    ▪️هویج : چهار عدد

    ▪️سیب زمینی: سه  عدد

    ▪️کنسرو نخودفرنگی اوکادو: ۲/۱ لیوان

    ▪️کنسرو ذرت اوکادو : ۲/۱ لیوان

    ▪️پیاز رنده شده: دو عدد

    ▪️نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

    ▪️سس مایونز: به مقدار لازم

    ▪️تخم مرغ زده شده: سه تا چهار عدد

    ▪️آرد سوخاری : به مقدار لازم

    ▪️روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه: 

    پیازها را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید.

    سپس سیب زمینی ها و هویج ها را که به صورت نگینی ربز خرد کرده اید به پیاز اضافه کرده و همراه با روغن تفت دهید

    تابپزند سپس نخودفرنگی و ذرت را به همراه مرغ پخته شده و ریز شده به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید و کمی تفت دهید.

    نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید.

    نان تست ها را به صورت مثلثی شکل خرد کرده سپس روی هر کدام از نانها کمی سس مایونز بمالید.

    روی نانها کمی از مواد با قاشق ریخته و طرف دیگر نان را با قطعه دیگر نان بپوشانید.

    هر کدام از ساندویچ ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید

    و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانی که نان ها طلایی رنگ شوند.

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لقمه مرغ

    2 فیله سینه مرغ نواری خردشده

    1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن

    4 گوجه فرنگی نواری برش خورده

    4 قاشق غذاخوری سس مایونز کمی کاهو خرد شده، نمک و فلفل سیاه

    موادلازم: برای مزه دارکردن مرغ

    1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 حبه سیرخرد شده

    1 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان 

    طرز تهیه:

    گوشت مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سیر، سس سویا ،عسل، روغن آفتابگردان را با هم ترکیب کرده و گوشت مرغ را درون این مخلوط به مدت 30 دقیقه قرارداده تا مزه دار شود.درون تابه روغن را گرم کنید و تکه های مرغ را در روغن بریزید و تفت دهید.داخل نان های ذرت را با سس مایونز پوشش داده و کاهو و گوجه فرنگی را با تکه های مرغ و کمی گشنیز خرد شده را روی نان قرار داده و دو طرف نان را با یک خلال دندان ثابت نگهدارید.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ناگت مرغ_و_سبزیجات رژیمی 

    📢مواد اولیه : 

    آرد به میزان لازم 

    پنیر رنده شده 2 قاشق غذا خوری 

    هویج 1 عدد 

    تخم مرغ  1 عدد 

    کلم بروکلی 1 لیوان 

    سینه مرغ (پخته شده) 2 عدد 

    پودر سوخاری به میزان لازم 

    ناگت مرغ یکی از پیش غذاهایی است که طعم آن بسیار عالی است. ولی ناگت های مرغ حاضری کالری بسیار بالایی دارند و باعث چاق شدن تان می شوند. با دستور زیر می توانید ناگت مرغ رژیمی درست کنید. 

    📢طرز تهیه ی ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی

    داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کلم بروکلی ها را داخل آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه که جوشید کلم بروکلی ها را با آب سرد ابکشی کنید. 

    کلم بروکلی های جوشیده ، سینه مرغ پخته ، هویج خرد شده و پنیر رنده شده را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا به شکل خمیری نرم شود ( میتوانید ۲ بار چرخ کنید ) سپس به آن نمک و فلفل بزنید. 

    خمیر ناگت را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید و استراحت دهید. 

    تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید. 

    آرد سوخاری و آرد سفید را داخل ظرف های جداگانه بریزید ، با دست تکه هایی از مایه ناگت بردارید و به آن شکل دهید سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. 

    پس از آماده شدن ناگت ها را داخل سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا طلایی شوند سپس همراه با سس و سالاد سرو کنید. 

     

    ✅نکته ها :

    می توانید ناگت ها را در روغن هم سرخ کنید. 

    می توانید به مایه ناگت ۱ تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید تا بافت منسجم تری داشته باشد. 

    به جای کلم بروکلی می توانید از قارچ خام استفاده کنید. 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس شوید مناسب ماهی و انواع سبزیجات و گوشت

    📢 مواد اولیه : 

    آبلیمو یک و نیم قاشق چای خوری 

    پیاز  1 قاشق غذاخوری (خرد شده) 

    خامه ترش 1/2 لیوان 

    شوید (تازه) 1 تا5 قاشق غذاخوری (خرد شده) 

     

    📢 طرز تهیه:

    برای تهیه این سس ابتدا خامه ترش را با آبلیمو و مقدار مناسب نمک مخلوط کرده و بعد شوید ریز شده را اضافه کنید.

    پیاز را تا حد ممکن ریز کرده و به سس اضافه کنید و آن را بچشید.در صورت نیاز از مقدار بیشتری نمک یا آبلیمو استفاده کنید.

    نکات:

    1)طرز تهیه خامه ترش را در لینک زیر دنبال کنید.

    2)از این سس برای سرو ماهی،مرغ،گوشت و سایر غذاهای دلخواه استفاده کنید.حتی میتوانید سیب زمینی را سرخ کرده و با این سس سرو کنید.

    3)در صورت تمایل به جای پیاز از پودر پیاز استفاده کنید.

    4)این سس را میتوانید با انواع ادویه های دلخواه چون پودر سیر،پودر موسیر،آویشن ،زعفران و ...مخلوط کنید.

    5)بهتر است برای تهیه این سس از شوید تازه استفاده شود.

    6)در صورت تمایل از نیمی خامه ترش و نیمی ماست خامه ای برای تهیه سس استفاده کنید.

    7)از این مقدار مواد اولیه 1/2 فنجان کرم شوید بدست می آید.

    8)اضافه کردن مقداری پیازچه ریز شده به جای پیاز این سس را خوشمزه تر میکند.

  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مینی لوف باقلوا

    مواد لازم

    #آرد ۲۴۰ گرم

    #تخم مرغ ۳ عدد

    #شکر ۱۰۰ گرم

    #شیر یک دوم پیمانه

    #کره آب شده ۹۰ گرم

    #وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    #بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    #نمک یک پنسه

    #پودر بادم با پسته یک دوم پیمانه

    #دارچین یک دوم قاشق مرباخوری

    #شکر ۱ قاشق مرباخوری

    مواد لازم جهت شربت

    #شکر ۳۵۰ گرم

    #جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری

    #آب یک و نیم پیمانه

    طرز تهیه

    تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه, حالا کره آب شده رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید, شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید.

    آرد و بکینگ پودر و نمک رو ۳ تا ۴ بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابه.

    قالب مینی لوف رو چرب کنید و یک سوم از مایه رو توی قالبها بریزید و روی اونا رو یک لایه از مخلوط پودر پسته یا بادام به همراه شکر و دارچین بریزید و دوباره مابقی مواد رو بریزید, حواستون باشه که قالب رو پر نکنید و جا برای پف کیک هم بذارید. حالا قالبها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بذارید تا طلایی بشه.

    در این مدت شربت رو درست کنید. آب و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید, بعد از جوش اومدن, جوهر لیمو رو اضافه کنید و بذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه.

    بعد از پخت کیک, همونطور که مینی لوف ها توی قالب هستند, روی اونا از شربت قوام اومده طی چند مرحله بریزید تا شربت به خورد کیک بره. بعد از قالب در بیارید و سرو کنید.

    نکات

    همه مواد رو حتما از قبل از یخچال بیرون بذارید تا هم دمای محیط بشن.

    آرد رو همیشه ۳ تا ۴ بار الک کنید تا سبک بشه.

     میتونید یکی از مینی لوفها رو با پودر بادام و یکی رو با پورد پسته درست کنید.

    فر رو همیشه از قبل گرم کنید.

     یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جا میشه!

     میزان نمک دستور برای اینه که شیرینی کیک دل رو نزنه!

     قالب لوف یا مینی لوف همون قالبهای مستطیل کیکهای صبحانه است.

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه ماست موسير چكيده محلى

    برای دو کیلو ماست چکیده ی سفت پنج کیلو شیر پرچرب از لبنیاتی ها تهیه کنید و ماست معمولی درست کنید من بعد از درست کردن ماست اونو تو یخچال گذاشتم و فرداش داخل یه پارچه ی نخی سفید و تمیز ریختم که سه طرفش بسته بود بعد از جایی به حالت آویزان گذاشتم تا آبش حسابی خارج شه حدود یک روز لازمه میتونید خودتون غلظتش رو چک کنید هر وقت مناسب بود بردارید بعد از این مرحله موسیر های خشکی که داشتم و از قبل خیس کرده بودم رو خرد کردم و داخل ماست ریختم با کمی نمک و گذاشتم یخچال تا خوب طعم بگیره درش رو هم حتما بزارید بعد هم میل بفرمایید

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ته چین سیب زمینی

    مواد لازم برای 4 نفر:

    ▪️برنج یك لیوان

    ▪️نخود فرنگی یك استكان

    ▪️ماست  (شیرین) نصف لیوان

    ▪️گوشت 250 گرم

    ▪️هویج (نگینی شده) یك استكان

    ▪️تخم مرغ 3 عدد

    ▪️زعفران (اختیاری) 1 قاشق چایخوری

    ▪️زیره سیاه یك قاشق غذاخوری

    ▪️سیب زمینی (متوسط) 3 عدد

    ▪️نمك به میزان لازم

    ▪️فلفل سیاه به میزان لازم

    ته چین ها غذاهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه ای هستند و معمولا مورد قبول اكثر افراد واقع میشوند .در این بین ته چین سیب زمینی جزو ساده ترین و سریع ترین ته چین ها به حساب می آید.

    💢طرز تهیه:

    ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كرده و زرده را با همزن خوب بزنید تا نرم و سفید شود. در ظرفی جدا ماست ، زعفران ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به زرده اضافه كنید. گوشت را در ظرفی جدا سرخ كنید.و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی برسانید. پس از آبكش كردن برنج آن را با زیره و نخود فرنگی و هویج مخلوط كرده و مواد قبلی را به آن اضافه كنید. كف قابلمه كمی روغن یا كره بریزید و سیب زمینی ها را پوست كنده و ورقه ورقه كنید و در كف قابلمه مورد نظرتان بچینید. حرارت را كمی زیاد كنید و مقدار كمی از مواد را روی سیب زمینیها ریخته و رویش را صاف كنید و اجازه دهید موادتان كمی خودش را بگیرد. حالا گوشت را روی مواد گذاشته و بقیه برنج را اضافه كنید و آن را دم بیندازید.

    ⭐️نكات:

    1)میتوانید به جای گوشت تكه ای از گوشت قلقلی یا چرخ شده استفاده كنید.

    2)اگر میخواهید غذایتان خوشمزه تر شود مقدار بیشتری گوشت استفاده كنید و پس از پخته شدن آنها را در كره سرخ كنید و با زعفران مخلوط كرده و بیش از یك بار لای برنج بریزید.

    3)اگر سیب زمینی ها برای ظرف شما زیاد هستند سعی كنید از ظرف بزرگتری استفاده كنید تا اینكه آنها را روی هم بچینید .سیب زمینی یك لایه ترد تر خواهد شد.

    4)میتوانید سیب زمینی ها را یك ربع داخل زعفران آبكرده بخوابانید تا غذایتان زیباتر شود.

    5) غذا را میتوانید با خلال پسته و بادام و زرشك و یا ماست چكیده و پوره سیب زمینی تزیین كنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ

    از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. در این دستور غذایی می خواهیم ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی را به شما آموزش دهیم، مطمئن باشید آنقدر از طعم آن استقبال می شود که به یکی از غذاهای ثابت در برنامه غذایی تان تبدیل خواهد شد.

    مواد لازم:

    دو فنجان سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان و پوست ( پخته توصیه می شود مرغ ها دودی باشند تا طعم ساندویچ بهتر شود )

    یک دوم فنجان مایونز

    یک سوم فنجان کرفس که خوب خرد شده باشد

    یک چهارم فنجان ماست ساده یونانی

    سه قاشق غذاخوری ترخون تازه و خرد شده

    دو قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

    یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    4 برگ بزرگ کاهو

    8 قطعه نان تست سبوس دارد

    8 برش گوجه فرنگی

    روش آماده سازی:

    1. 7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب بهم بزنید.

    2. برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست. ساندویچ شما آماده است نوش جان!

    اطلاعات تغذیه ای:

    مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده در نظر گرفته شده است. هر وعده شامل یک ساندویچ می شود. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

    کالری: 356

    چربی در یک وعده: 13.5 گرم

    چربی اشباع در یک وعده: 2.2 گرم

    چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.6 گرم

    چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 3.5 گرم

    پروتئین در یک وعده: 31 گرم

    کربوهیدرات در یک وعده: 27 گرم

    فیبر در یک وعده: 5 گرم

    کلسترول در یک وعده: 69 میلی گرم

    آهن در یک وعده: 2 میلی گرم

    سدیم در یک وعده: 752 میلی گرم

    کلسیم در یک وعده: 104 میلی گرم

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته بلغور وسبزیجات

    بلغور جو ریز 1/3پیمانه+مقداری آب جوش

    گوشت چرخ شده300گرم

    ادویه مخصوص گوشت 1قاشق چایخوری

    جعفری وبرگ پیازچه 4قاشق غذاخوری خرد شده

    تخم مرغ 1عدد

    فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1قاشق غذاخوری

    پودر نون 2قاشق غذاخوری

    نمک وزردچوبه مقداری

    طرز تهیه:

    اول داخل بلغور مقداری آبجوش میریزیم تا جاییکه همه بلغورها خبس بشه .بعد چند دقیقه بزارید تا نرم بشه وآب رو خودش جذب کنه حالا همه مواد بالا رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید وبزارید حدود نیم ساعت در یخچال استراحت کنه. سپس با دستتون فر م بدید ودر داخل روغن سرخ کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کباب سبزیجات یونانی رژیمی :

    کباب سبزیجات یکی از بهترین ایده ها برای یک شام خوش طعم گیاهی است. این سیخ های کبابی، راهی مناسب و جالب برای خوردن سبزیجات هستند.

    مواد لازم برای کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران :

     پنیر کبابی   ۱۲۰ گرم

    فلفل دلمه ای زرد   ۱ عدد

     کدو سبز  ۱ عدد

    گوجه گیلاسی  ۱۴۰ گرم

    نعناع  ۱ مشت

    فلفل چیلی قرمز  ۱/۲ عدد

    لیموترش  ۱ عدد

    روغن زیتون  به میزان لازم

    فلفل سیاه  به میزان لازم

    طرز تهیه کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران :

    سیخ های چوبی را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت، نسوزند.

    برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را در ظرفی بریزید.

    برگ نعناع خرد شده، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی خرد شده (در صورت تمایل) و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد در ظرف اضافه کنید.

    بر روی آن ها اندکی فلفل سیاه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.

    گریل را از قبل با درجه بالا گرم کنید.

    سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

    برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را به میزان مساوی در سیخ بزنید و در سینی آماده شده قرار دهید و برای 10 تا 12 دقیقه تا پنیر طلایی شود و سبزیجات نرم شوند، از بالا گریل کنید ( سیخ ها را در میانه پخت پشت و رو کنید تا نیمه زیرین آن ها هم گریل شوند ).

    می توانید کباب سبزیجات یونانی را با سالاد سبزیجات تازه و یا نان هایی مانند لواش و پیتا، سرو میکنیم

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس بشامل برای لازانیا و گراتن_و.....

    ✅برای 8 نفر 

    ادویه (دلخواه) به میزان لازم (من به شخصه فلفل سیاه و اویشن رو همیشه استفاده میکنم.تو ریختنشم دست و دل باز باشین طعمش عالسه با این دو)

    شیر  2لیوان 

    آرد 4قاشق غذاخوری 

    کره 4قاشق غذاخوری

     

    سس بشامل یه سس بسیار بسیار خوشمزه و ساده فرانسوی هست که تو کل اروپا رواج داره اگه طرفدار غذاهای ایتالیایی باشید حتما به اسم این سس توی طبخ ✅پاستا و ✅لازانیا برخوردید...این سس رو میتونید جایگزین سس لازانیا کنید یا بریزیدش روی ماکارونی آماده یا حتی ✅ساندویج و انواع ✅خوراک و ✅دیپ! و ندرتا ✅پیتزا حتی توی ✅سوپ هم خوشمزه میشه خلاصه سس همه فن حریفیه و دستتونم توی به کار بردن ادویه کاملا 

    طرز تهیه:

    اول داخل یه تابه کره رو آب کنید و صبر کنید یه کم گرم بشه.

    آرد رو با یه مقدار کم نمک مخلوط کنید و 3بار الکش کنید(مهمه آرد الک شده باشه)حالا کم کم به کره اضافش کنید و خوب هم بزنید

    بهتره آرد رو تا حدی سرخ کنید تا قهوه ای بشه البته اگر میخواید سس سفید باشه بهتره کمتر تفتش بدید ولی با تفت بیشتر خوشمزه تر میشه. 

    حالا شیر رو کم کم و با قاشق به ارد سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه وقت گلوله نشه. 

    وقتی همه آرد رو اضافه کردید با همزن دستی تند تند سس رو هم بزنید تا خوب یکنواخت بشه. 

    صبر کنید سس کمی غلیظ بشه و بعد اونو از روی حرارت بردارید و ادویه دلخواهتون رو بهش اضافه کنید. 

     

    ✅نکات:

    1)بهتره برای تهیه این سس همیشه میزان آرد و کره یکسان باشه. 

    2)اگر دوست دارید به شیر نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید تا سس خوشمزه تر بشه. 

    3)من خودم معمولا به این سس زعفران و کمی جعفری ساطوری شده اضافه میکنم و بسیار هم از عطر و طعمش راضیم! 

    4)این سس معمولا با رنده ریشه جوز هندی،نمک،فلفل،اویشن و ادویه ایتالیایی مزه دار میشه. 

    5)اگر سس گلوله شد اونو بریزید داخل مخلوط کن و وقتی باز شد دوباره حرارتش بدید. 

  • ۲۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    نازنین جون من مبخوام زیتون پرورده درست کنم تو تهران جایی رو میشناسی که بتونم سبزی معطرشو تهیه کنم؟ یه دستور خوبم اگه داری برای درست کردنش برام بذار ممنون
  • ۲۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس_فلافل_مخصوص 

    مواد اولیه : 

    پودر انبه 2 قاشق غذاخوری 

    آب به میزان لازم 

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 

    نمک و فلفل به میزان لازم 

    سرکه 1/4 پیمانه 

    ✅رب گوجه فرنگی - پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود. 

    حالا می تونید بریزید روی فلافل هایی که درست کردید و نوش جان کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان