خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

     چیپس رژیمی خانگی

    🍜طرز تهیه:

    برای این چیپس به ازای هر سیب زمینی به یک قاشق روغن زیتون و مقداری نمک نیاز داریم. البته فلفل و ادویه های مورد علاقتون رو هم میتونید اضافه کنید. اگر علاقه به تهیه چیپس سرکه ای دارین هم مقداری سرکه سفید احتیاجه.

    قبل از هرچیز سیب زمینی ها رو خوب میشوریم و با ابزار یا چاقو، اونها رو خیلی نازک ورقه میکنیم. اگه رنده های مخصوص ورقه کردن داشته باشید خیلی بهتره. بعد از اینکه کاملا خرد شدن اونها رو خیلی خوب آب میکشیم تا نشاسته اضافیشون بره. بعد هم برای حدود نیم ساعت در آب سرد خیس میدیم. (اگه خواستید چیپس سرکه ای داشته باشید باید نصف مقدار آب، سرکه سفید بریزید.) بعد هم بذارید تا در آب بمونه.

    بعد از نیم ساعت از آب خارج کنید و سیب زمینی ها رو با دستمال خشک کنید. روغن زیتون و نمک و ادویه های مور علاقتون رو اضافه کنید و روی توری فر بچینید و بذارید در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتی گراد حدود 10-20 دقیقه کاملا ترد بشه و رنگش کمی تیره بشه. البته مراقب باشید که سیب زمینی هاتون نسوزه.

    این چیپس ها بسیار سالم و کم کالری هستن و برای تنقلات بچه ها بسیار مناسبند.

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

    خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید می توانید با دستور زیر یک خوراک ماهیچه حرفه ای درست کنید.

    یکی از دغدغه های مهمانی دادن، غذایی است که می خواهید درست کنید. مخصوصا اگر مهمان های خاصی داشته باشید، فکر اینکه چگونه بهترین پذیرایی را از آنها بکنید یک لحظه هم راحتتان نمی گذارد. ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.

    مواد لازم برای خوراک ماهیچه مجلسی :

     ماهیچه گوسفند     4 عدد

    پیاز      2 عدد

     رب گوجه فرنگی     1 قاشق غذاخوری

    سیر     2 حبه

    هویج     1 پیمانه

    چوب دارچین     1 عدد

    کرفس     1 پیمانه

    زعفران     به میزان لازم

    برگ بو     1 یا 2 عدد

     نمک و فلفل      به میزان دلخواه

    طرز تهیه ماهیچه مجلسی :

    برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی شده را در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید.

    در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

    سپس هویج، ساقه کرفس، برگ بو، فلفل و 2 پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.

    برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی نظیر و خواص زعفران، می توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت مانند را از خوراک خود بگیرید.

    نکته ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد.

    اصطلاح تنگ آب درست کردن خوراک به همین معنی است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود.

    در صورت تمایل از جعفری خرد شده برای عطر بیشتر بهره ببرید.

    در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

    طرز تهیه سس خوراک ماهیچه :

    در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه طعم دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و به مدت 30 دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته چین گوشت

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ:

    1.ﺑﺮﻧﺞ: ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ

    2.ﻟﻮﺑﯿﺎ: ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ

    3.ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

    5.4.ﭘﯿﺎﺯ: ۱ ﻋﺪﺩ

    5 ﮔﻮﺟﻪ: ۲ ﻋﺪﺩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ

    6.ﺭﺏ: ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    7.ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯﻫﺎ ﺭﻭ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺑﺸﻦ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﮔﻮﺷﺖ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﻨﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ … ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺁﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺭﺏ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻫﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻤﯽ ﮐﻪ ﺗﻔﺖ ﺧﻮﺭﺩ ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻡ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻢ ﻣﺎﯾﻊ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﻭ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺗﺮ ﺑﺸﻪ.

     

    ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺁﺑﮑﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎﯾﻊ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺣﺎﻻ‌ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ، ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺸﻪ ، ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﮐﻤﯽ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﻮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﭘﻠﻮ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﻪ.

     

    ﻧﮑﺎﺕ ﻣﻬﻢ:

    ۱. ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﮔﻮﺟﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﺯﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﺳﺖ.

    ۲. ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻏﺎﻟﺐ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻫﺴﺘﺶ … ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ.

    ۳. ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ، ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﻦ.

    ۴. ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ ؛ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ.

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    خورش_بامیه

    به همراه نکات مهم

    مغز ران گوسفند یا گوساله(خردشده) به مقدار لازم

    پیاز دو عدد/زعفران دم کرده دوقاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی سه قاشق  غذا خوری

    آب دو پیمانه/استاک گوشت دو پیمانه

    نمک و فلفل،زردچوبه ،روغن سرخ کردنی،آب لیمو به مقدار لازم/بامیه 2پیمانه

    قبل از هر کاری بامیه هارو بشورید و دم اون رو کوتاه کنین. فقط مراقب باشد که اونقد کوتاه نشه که سوراخ یا برشی در بامیه به وجود بیاد چرا که در این صورت لعاب بامیه بیرون میزنه و خورشتتون لیز میشه.  پیازهارو خرد کنین و در مقداری روغن با زردچوبه تفت بدین، کمی که سبک شد گوشتهاروبه همراه فلفل اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ گوشت کاملا تغییر کنه و بعد آب و استاک گوشت رو اضافه کنین و فرصت بدین تا روی شعله ملایم بپزه. بامیه ها رو هم در ظرفی جدا تفت بدین و بعد از حدود چهل و پنج دقیقه به همراه زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنین. رب گوجه رو هم در ظرفی جداگانه با روغت تفت بدین و بعد از اضافه کردن آبلیمو در خورشت بریزین. میزان نمک را هم اندازه کنید. خورش بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه برنج سرو کنید.

    نکات مهم 

    ۱.اگه دوست داشته باشید می تونید دو الی سه تا گوجه‌فرنگی‌ را به صورت پوره درآورید و در تابه ای حاوی روغن کمی تفت دهید، در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

    ۲بامیه ای را انتخاب کنید که بدون لک باشد و زمانی که نوک آن را در دست دو تکه می کنید کاملاً شکننده باشد. بامیه خشک و غیر شکننده بامیه مناسبی نیست. می توانید دور بامیه ها را سفلون بپیچید و تا چند هفته در یخچال نگه داری کنید.

    ۳.بامیه را در هنگام پخت هم نزنید و با گرفتن دسته‌های ظرف، بامیه‌ها را تکان دهید. به این ترتیب خوراک شما لیز و لزج نخواهد شد.

    ۴.ساقه بامیه را نباید از ته کوتاه کنید. زیرا اگر برش یا سوراخی در بامیه ایجاد شود لعاب بامیه بیرون می ریزد و خورش لیز می‌شود. 

    ۵.برای جا افتادن این خورشت باید صبور باشین و بگذارید روی حرارت ملایم آرام جا بیفته.

    ۶.خورش باید کم آب باشد. اگر آب آن زیاد بود پیش از ریختن بامیه، درِ قابلمه را باز کنید و چند دقیقه حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

    ۷.اگر برای گوشت این خورشت از ماهیچه گوساله یا گوسفند استفاده بشه فوق العاده میشه.

    ۸.در بعضی موارد هم این خورشت رو با لپه درست میکنن. به جای گوشت گوساله یا گوسفند هم میشه از مرغ استفاده کرد.

    ۹.در صورت که به استاک گوشت دسترسی نداشتید ،از یک قرص گوشت آماده حل شده در آب داخل خورش استفاده کنید.

  • ۱۰:۰۸   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    دلمه_سیب_زمینی

    آماده سازی: 30 دقیقه

    مدت انتظار: 1 ساعت

    مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

    🔷مواد اولیه :

    برای 2 نفر

    فلفل به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    سیب زمینی (درشت و گرد) سیب زمینی 4 عدد

    گوشت (چرخ شده) 200 گرم

    جعفری (ساطوری شده) 2 قاشق غذاخوری

    پیاز پیاز 1 عدد

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

    پنیر  (پیتزا،موزارلا یا پارمزان) به میزان لازم

    زعفران (اختیاری) به میزان لازم

    🔶طرز تهیه:

    ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید سپس با کارد تمیزی حدود یک سوم آن را ببرید( ان را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم کنید) و داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.

    در ظرف مناسبی پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نیمه سرخ شود و ادویه و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت هید تا مواد کاملا سرخ شود.و سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید تا با آنها مخلوط شده و سرخ شود.در انتها جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.

    حالا سیب زمینی ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچکتر را روی سیب زمینی قرار دهید و آنها را در ظرف مناسبی بچینید و تا حد ممکن فاصله کمتری بین دلمه ها باقی بگذارید (اگر فاصله زیاد باشد ممکن است دلمه ها وا بروند) .در ظرف کوچکی مقداری روغن را داغ کرده و رب را در روغن کاملا سرخ کنید.و مقداری آبجوش به آن اضافه کنید تا قل بخورد.سپس سس را به آرامی روی دلمه ها بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد. در 5دقیقه انتهای پخت پنیر پیتزا یا موزارلا یا پارمزان را روی دلمه ها رنده کنید

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    ته چين رنگارنگ

    مواد اولیه:

    نمک به میزان لازم

    کره 100 گرم

    روغن (مایع) 1 ونیم پیمانه

    ماست 3 پیمانه

    گوشت 1 کیلوگرم

    برنج 6 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم

    زعفران به میزان لازم

    پیاز 2 عدد

    خلال پسته به میزان لازم

    خلال بادام به میزان لازم

    طرز تهیه

    در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

    نکات:

    1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

    2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.

    3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.  

    نکته می توانید از گوشت استفاده نکنید وبرنج های رنگی را به صورت نوار ی کنار هم ریخته ردیف رو از رنگ های متضاد استفاده کنید تا ته چین شما به شکل شطرنجی در آید

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    کوفته سیب زمینی و هویج

    🔷مواد اولیه :

    برای 5 نفر

    گوشت (چرخ كرده و بدون چربی) نیم كیلو

    سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

    هویج 1عدد

    پیاز پیاز 1عدد

    آرد نخودچی 1قاشق سوپخوری

    پیاز پیاز 2عدد+2قاشق غذاخوری سرخ شده

    نمك به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زردچوبه به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

    گرد لیمو 1قاشق غذاخوری

    تخم مرغ تخم مرغ 1عدد

    روغن به میزان لازم

    🔶طرز تهیه:

    ابتدا سیب‌زمینی، هویج و پیاز را بعد از شستن و پوست گرفتن با رنده ریز رنده كرده یا چرخ میكنیم و گوشت را به آن می‌افزاییم. تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و با هم به خوبی ورز می‌دهیم تا سفت و چسبنده شود.سپس از آنها گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد میكنیم.در ظرفی جداگانه مقداری روغن داغ میكنیم و رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده، پیاز داغ را به آن افزوده و به همراه یك لیوان آب می‌گذاریم بجوشد. كوفته‌ها را به سس اضافه می‌كنیم و بعد از نیم‌پز شدن گرد لیمو را افزوده و با حرارت ملایم روی شعله می‌گذاریم تا بپزد.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    ته چین ماکارونی در فلفل دلمه ای. 

    مواد لازم :

    ماکارونی یا پاستا آبکش شده               به مقدار لازم ,متناسب با تعداد فلفل ها و افراد

    فلفل دلمه ای رنگی                                     به مقدار لازم

    مایه ماکارونی     (هر جور که خودتون همبشه درست میکنین)

    پنیر پیتزا  و پنیر گودا                           

    تخم مرغ                                     ۲ عدد

     طرز تهیه

    نمیخوام خیلی طولانی توضیح بدم شاید همه چیز از تصویر معلو م باشه  ولی یه سری نکات که خودم رعایت نکردم خیلی مهمه !

    ابتدا فلفل ها رو به ۳ قسمت یا اگه کوچیک بود ۲ قسمت برش میدیم و حتما در آب جوش بیاندازین و بزارین نرم با حتی یکم پخته بشه 

    ماکارونی آبکش شده رو با  ۲ تا تخم مرغ زده شده مخلوط کنین 

    مایه ماکارونی رو هم که باید از قبل آماده کرد من از گوشت  چرخکرده و رب  واسش استفاده کردم که در عملیات های بعدی اگه  به ترکیب بهتری رسیدم به همین قسمت پیوند میکنم;) ظرفی که میخواین بزارین توی فر روهم آماده کنین یه کم چربش کنین و فلفل ها رو بچینین توش و فررو روشن کنین 

    از ماکارونیها  بریزین و به لایه از مایه ماکارونی و بعد ۲ باره تکرار کنین ودر آخر روش رو با پنیر پیتزا بپوشونین

    من  پیشنهاد میکنم اگه ماکارونی کاملا پخته ودم شده دوست دارین اول ماکارونی ها رو دم کنین و بعد با تخم مرغ ترکیب کنین و استفاده کنین  چون توی این حالت دم نکشیده ممکنه یه کم  نرم نباشه . من یه سینی واسه کاپ کیک هم داشتم که از اونم استفاده کردم اون رو هم مثل قبلی مایه و ماکارونی رو میریزین و بعد با پنیر گودا وپیتزا میپوشونین روشو و میزاریم توی فر !

    پنیرها که آب شدن آماده هستن و میتونین نوش جان کنین .بدلیل تخم مرغ داشته در مواد  به هم میچسبن وباز نمیشن .و یادتون باشه که تخم مرغ رو خوب بزنین تا بوش بره .کلا اگه تخم مرغ خوب زده بشه بوش توی غذا رویت نمیشه !

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    کاپ_کیک_پاستا

    مواد اولیه : برای 4 نفر

    ماکارونی فرمی 4لیوان

    کوکتل 4عدد

    پنیر پیتزا (رنده شده) 1لیوان

    پنیر چدار (رنده شده) نصف لیوان

    ژامبون مرغ 8ورق

    پودر سیر 1قاشق مرباخوری

    پودر موسیر 2قاشق مرباخوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    پیاز 1عدد

    آویشن 2قاشق مرباخوری

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کنید.کوکتل و ژامبون مرغ را خرد کرده و به صورت نگینی ریز کنید.وقتی پیاز سرخ شد ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و خوب سرخ کنید و پودر سیر و موسیر و نمک وفلفل را اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک شعله را خاموش کنید.

    ماکارونی ها فرمی را با استفاده از دستور روی بسته بندی آماده کرده و آبکش کنید.وقتی ماکارونی کمی سرد شد آن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید(مواد باید سرد شده باشند)و بعد پنیر پیتزا و آویشن را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار بریزید.قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.

    نکات:

    1)در صورت تمایل به جای ماکارونی قالبی از ماکارونی رشته ای استفاده کنید.

    2)میتوانید به مواد ماکارونی مقداری قارچ سرخ شده و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.

    3)در صورت تمایل برای روی کاپ کیک هم از پنیر پیتزا استفاده کنید.

    4)میتوانید مقدار پنیر پیتزا را زیادتر کنید تا کاپ شما خوشمزه تر شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    چیپس_ماکارونی

    اين چيپس خيلي عالي و خوشمزه است.. براي عصرونه ، دورچين و ... بخصوص دورچين مرغ.. پيشنهاد مي كنم حتما امتحان كنيد... :

    ماکارونی پاپیونی يا پروانه اي نصف بسته

    پودر سوخاری به انداره لازم

    زردچوبه و فلفل قرمز 

    طرز تهیه:

    ماکارونی را با آب و نمک و يك قاشق روغن مایع بجوشانید تا نرم شود و بعد آبکش کنید 

    سپس آرد سوخاری را با زردچوبه و فلفل مخلوط کرده و ماکارونی های آبکش شده را در آن غلطانده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

    ( روغن رو بذاريد داغ داغ بشه ..) بعد با كفگير در بياريد و بذاريد روي دستمال آشپزخونه ... سرخ شدنشون توي روغن داغ خيلي سريعه... مي تونيد با سس تند و يا با ماست ميل كنيد.. وقتي توي ماست ميزنين عالى میشه 

  • leftPublish
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۵/۵/۱۶
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    مواد لازم جهت تهیه ماست وکنگر:


    - کنگر پاک‌شده، نیم کیلوگرم
    - ماست، 5/2 پیمانه
    - سیر، یک بوته
    - نمک و فلفل به میزان لازم
    - آب، نصف پیمانه

     طرز تهیه:

    1 – ابتدا کنگرها را شسته و به‌صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی‌متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.

    2 – حبه‌های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می‌شود. پس از  این مدت، پوست آنها را کنده و به‌صورت ریز رنده کنید.

    3 – در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده‌شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید. برای سرخ‌شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است.

    4 – در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به‌اصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را سرو کنید.

    لذت آشپزی
  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۵/۶/۱
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۵/۶/۸
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه خورشت گوجه سبز و مرغ

    http://ponila.com/post/289771/browse-source-page/

    لذت آشپزی
  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    #استانبولی_پلو

    مواد لازم (برای 4 نفر):

    برنج 3 پیمانه

    گوشت چرخکرده 200 گرم

    یک سیب زمینی درشت

    یک پیاز متوسط

    رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق

    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا برنجو میزاریم بجوشه (وقتی نیمپز شد آبکشش کنین) بعد سیب زمینی رو نگینی ریز میکنیم یا تو آب برنج میریزیمشون پخته شن یا سرخشون میکنیم و میزاریمشون کنار سپس پیازو خرد کرده و خوب سرخش میکنیم تا طلایی شه سپس گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم وقتی داره گوشت سرخ میشه خوب یا قاشق میزنیم و گوشتو ریز میکنیم و بعدش نمک و ادویه های دلخواهو به مواد اضافه کنین سپس سیب زمینی هایی که از قبل سرخ کردینو به مواد اضافه میکنیم بعد 2 دقیقه رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم (این غذا در اصل با گوجه رنده شده درست میشه من واسه راحتی ار رب استفاده کردم) و میزاریم موادمون به همراه رب خوب سرخ شه حدود 5 دقیقه کافیه و زیرشو خاموش کنین برنجتونو که نیمپز شد و آبکشش کردین موادی که درست کردینو بهش اضافه کنین و با هم مخلوطش کنین (بجای اینکار تو قابلمه هم میتونین لایه لایه بریزین) اگه ته دیگ خواستین کف قابلمه ای که میخواین برنجو توش دم کنین یکمی روغن بریزین یه چیزی مثه نون یا سیب زمینی بزارین و بزارین سرخ شه (اگه قابلمتون مثل من نچسب نیست و میخواین ته دیگتون خوب در بیاد باید بزارین روغن خوب داغ شه و موقع دم کشیدن به هیچ عنوان به پلوتون آب اضافه نکنین تا به راحتی و ته دیگ کنده شه و نچسبه) بعد 4-3 دقیقه که یه مقداری سرخ شد برنج و موادو که با هم مخلوط کردینو بریزین تو قابلمه و یه مقدار کمی آب (اندازه عکس آخر) هم بریزین روش و بزارین با شعله کم گاز به آرامی دم بکشه.

    بعد از 20 تا 30 دفیقه دیگه استانبولی خوشمزه شما آماده شده نوش جان 

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    #قیمه_مرغ_زعفرانی 

    نذری به طعم و عطر غذاهای نذری آشپزخانه های امام حسین ( ع )

    مواد لازم برای 5 تا 6 نفر :

    فیله مرغ ( گوشت گوسفند )  قیمه شده حدود 500 گرم

    لپه یک و نیم پیمانه

    رب گوجه فرنگی 2 تا 3 ق غ

    پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ چند ق غ

    لیمو امانی , عمانی 4 عدد

    چوب دارچین دو تا 3 تکه درشت

    زعفران  چند ق غ

    پودر هل نصف ق چ

    گلاب 4 ق غ

    زردچوبه نصف ق چ

    ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای ) یک ق چ

    نمک و فلفل

    روغن سرخ کردنی

    طرز تهیه : ابتدا  لپه ها را از قبل خیس کنید . لیمو عمانی ها را نیز خیس کنید . پیاز داغ عسلی را تهیه کنید .

    #رمزورازهای_خورش_قیمه ممتاز

    سپس لپه ها را آبکش کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا در خورش له نشود .  در حین تفت دادن مقداری زردچوبه اضافه کنید و در آخر پودر هل را اضافه کنید تا بوی نامطبوع لپه از بین برود و از روی حرارت بردارید .

    گوشت قیمه شده مرغ ( یا گوشت ) را با مقداری روغن و زعفران تفت دهید .

    رب گوجه را با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ بهتری به غذا بدهد :  رمز و راز مصرف رب گوجه فرنگی در غذاها

    سپس قیمه های مرغ و لپه و پیاز داغ و لیموهای عمانی سوراخ شده و ادویه خورشی و قلم های دارچین و رب را با هم در قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد . نمک و فلفل را در انتها اضافه کنید .

    خورش نباید زیاد آب دار و یا کم آب باشد .هنگام کشیدن مقداری گلاب داخل خورش بریزید و مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید .

    خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ شده تزیین و چلو زعفرانی سرو کنید.

    هنگام سرو خورش را در ظرف مناسب بکشید و روی آن تعدادی سیب زمینی سرخ شده زعفرانی به شکل گل رز و سیب زمینی خلالی سرخ شده و مقداری پودر دارچین بپاشید .

    نکته : قیمه با آب نارنج هم خیلی خوشمزه خواهد شد . میتوانید روی خورش مقداری پودر گلسرخ بپاشید .

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ایول نازنین خانم چه استانبولی باحالی
  • ۱۳:۵۹   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
    #مرغ_تندوری

    ران مرغ ۶ عدد
    ماست ۱ لیوان
    پیاز ۱عدد
    سیر ۲حبه
    فلفل سبز ۱عدد
    ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری
    گشنیز ساییده شده و زیره ساییده شده زنجبیل رنده شده از هرکدام ۱ ق چ ... من یک قاشق مرباخوری ادویه تندوری رو جایگزین این ادویه ها کردم .. رب گوجه فرنگی یک قاشق .. روغن و نمک مقداری
    طرز تهیه ؛
    مرغها رو بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغها شیارهایی ایجاد کنید سپس رانهای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل اب نمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید .
    برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و ابلیمو و ادویه ها رو داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند .
    رانهای مرغ را از ظرف اب نمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغها به سس اغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغها خوب مزه دار شوند .
    پس از استراحت مرغها رو از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند .
    برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغها را از فر خارج کنید و به سس اغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید .
    میتوانید مرغها رو با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغها رو داخل هواپز اماده کنید
  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 
    ایول نازنین خانم چه استانبولی باحالی
    زیباکده

    آفرین به اینهمه ذوق و علاقه 18

    ممنون از حضورت آقا بهزاد71

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    کباب مهره ای

    موادلازم

    گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله300گرم

    پیاز متوسط  2عدد

    فلفل و زردچوبه ونمک به میزان لازم

    زرده تخم مرغ  2عدد

    گوشت مرغ چرخ کرده 300گرم 

    گوجه ریز به مقدارلازم 

    طرز تهیه 

     گوشت چرخکرده را با یک عددزرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده.

    گوشت مرغ رو هم چرخ کن با یک عدد زرده تخم مرغ  و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده .

    بعد از  گوشتها به طور جدا گلوله های کوچک درست کن یکی درمیون تو سیخ کباب  حسینی (سیخ کوچک چوبی) بزار بعد داخل تابه که روغن  مایع ریختی با حرارت کم  سرخ کن.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۵/۶/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    #كوفته_تبريزى

    مواد لازم 

    گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم

    برنج 5 قاشق غذا خوری

    لپه 4 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ یک عدد

    پیاز دو عدد متوسط

    سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری (توصیه من اینه که مرزه و ترخون باشه و گشنیز و جعفری. اگه یکی دو پر نعنا و شوید هم بریزید بد نیست. نعنا رو زیاد نریزید که تلخ میکنه.)

    برای مواد میانیش هم به دلخواه میتونید آلو، زرشک یا گردو رو داشته باشید. هر کدوم رو که خواستید از قبل خیس بدید.

    رب گوجه 4 قاشق غذا خوری

    روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم

    من مقدار مواد رو به اندازه ای گفتم که خودم استفاده کردم و با این دستور دقیقا همین سه تا کوفته ای رو تحویل گرفتم که در عکس میبینید. پس اگر مقدار بیشتری میخواید مقدار رو خودتون تغییر بدید. البته به جز تخم مرغ که به ازای هر نیم کیلو گوشت یک تخم مرغ اضافه کنید.

    برنج و لپه را نیم پز و نیم کوب کنید

    قبل از هرچیز اگر لازمه لپه رو خیس بدید. لپه ای که من داشتم دیر پز نبود و با برنج و مقداری آب گذاشتم با هم نیم پز بشه. توصیه ام به شما اینه که لپه رو جدا و برنج رو جدا نیم پز کنید. بعد از اینکه نیم پز شدن با ته لیوان یا گوشت کوب اون ها رو نیم کوب کنید. پس اصلا لازم نیست از میکسر استفاده کنید. تنها باید کوبیده بشن. اون هم به صورتی که کاملا هم له نشن. اصلا هم اشکالی نداره چندتا از لپه ها کاملا

    آب رب را آماده کنید

    در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده، یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم و در مقداری روغن و زردچوبه تفت میدیم. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدن رب رو اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم. حالا چهار تا پنج لیوان آب میریزیم و میذاریم کمی بجوشه. بعد هم شعله رو خیلی کم میکنیم و میذاریم آب رب به همون صورت روی گاز باشه.

    مواد کوفته را مخلوط کنید

    یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم. پیاز و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه رو حدود دو سه دقیقه ورز میدیم تا مواد کاملا به خرد هم برن. حالا لپه و برنجی که نیم کوب کردیم به مخلوط گوشتمون اضافه میکنیم و باز پنج دقیقه ای ورز میدیم. نکته مهم در کوفته اینه که مواد کاملا به خرد هم برن و ورز داده بشن. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره. وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. و باز ورز میدیم. چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.

    گلوله های گرد درست کنید

    با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید. داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید و به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید. بهتر اینه که کوفته ها کاملا در آب غوطه ور بشن. ولی من چون میخوام آب غلیظی داشته باشم خیلی این کار رو نمیکنم. نکته دیگه اینه که حرارت کوفته رو خیلی زیاد نکنید و درش رو نیم باز قرار میدیم به مدت حدود یک ساعت آماده میشه. بعد از نیم ساعت برید سراغش و کوفته ها رو کمی جا به جا کنید و بر گردونید. البته این کار رو هم خیلی آروم انجام بدید.

    برای سرو هم اول کوفته ها رو در ظرف بکشید و بعد آبش رو روش بریزید. بعضی ها هم آبش رو جدا گونه سرو میکنن و نون رو در اون تریت میکنن. میتونید کوفته هاتون رو با زرشک و آلو تزیین کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان