خانه
203K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۵/۶/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    قارچ_سوخاری 

    مواد لازم 

     قارچ : نيم کيلوگرم 

    آرد سوخاري : يک و نيم پيمانه 

    تخم مرغ : يک عدد 

    شير : يک قاشق غذاخوري 

    نمک : کمتر از نصف قاشق چاي خوري روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

     

     

    طرزتهيه 

    ✅ قارچ ها را خوب بشوييد و کنار بگذاريد تا خشک شود. 

    ✅سپس در آرد سوخاري بغلتانيد. 

    ✅تخم مرغ را همراه با شير و نمک هم بزنيد تا کاملا مخلوط شود.

    ✅ قارچ هاي آغشته به آرد را در مخلوط شير و تخم مرغ بگذاريد.و دوباره در آرد بغلتانيد سپس درآوريد و در روغن سرخ کنيد.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    ته چین مرغ و قارچ

    مواد لازم 

    برنج   4 پیمانه

    ماست   یک لیوان

    زعفران   یک قاشق چای‌خوری

    زرشک   یک قاشق غذاخوری

    مرغ   300 گرم

    پیاز   یک عدد

    قارچ   100 گرم

    زرده تخم‌مرغ   3 عدد

    شکر   یک قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل   به میزان لازم

    روغن مایع    نصف لیوان

    🔵 طرز تهیه 🔵

    ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

    سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است.

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    پلومرغ کرمانی

    موادلازم:برنج۳پیمانه/پیازنگینی شده۱عدد/سینه مرغ خردشده۵۰۰گرم/کلم برگ سفیدخردشده۲۰۰گرم/هویج خردشده۱۰۰گرم/قارچ خرد شده نگینی۱۰۰گرم/رب گوجه یک سوم پیمانه/پودر دارچین۱ق.چ/پودرزیره سبز ۱ق.چ/کره۵۰گرم/روغن مایع یک چهارم پیمانه/نمک فلفل و زردچوبه بمیزان لازم

    طرزتهیه :ابتداماهیتابه رو روی حرارت گذاریدتاگرم بشه روغن رادرون ماهیتابه ریخته تاگرم بشه پیاز نگینی شده یا اینکه خلالی شده را افزوده تفت بدید تاکاملأسبک بشه مرغ نگینی شده را افزوده تفت بدیدنمک,فلفل,زردچوبه را افزوده.رب گوجه راافزوده تفت بدیدتا بوی خامیش گرفته بشه قارچ حلقه شده را بیفزایید.هویج خلال شده رابیفزایید وتفت بدید. پودر زیره سبزرا افزوده,مقداریکه مواد قبلی سبک شد,کلم برگ سفیدخردشده راافزوده تفت بدیدتابامواددیگه طعمداربشه. قابلمه ای راروحرارت گذاشته تاگرم بشه,هرنوع ته دیگی که دوستدارید بذارید ابتدا کمی از برنج سفیدآماده طبخ بعد ازمواد میانی بریزید و به همین صورت یه لایه برنج سفیدیه لایه موادمیانی.با کفگیردورتادوربرنج را به وسط قابلمه کشیده با دسته قاشق پندجای برنج سوراخی جهت بهترخارج شدن برنج ایجادکنید.درب ظرف راگذاشته تابرنج بمرحله بخاربرسه بعدکره راذوب کرده روتمام سطح برنج بریزیدتا طعم وعطرلذیذی به پلو بدد.

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    لازانیا_لقمه ای

    📝مواد لازم :

    لازانیا   ۱ بسته

    پنیر پیتزا و سس سفید    به مقدار لازم

    مایه ماکارونی   ۳۰۰ گرم

    📝مواد لازم سس :    

    روغن   ۲ قاشق غذا خوری

    آرد   ۱ قاشق غذا خوری

    شیر   ۱ لیوان

    📝طرز تهیه:

    ۱- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن بجوشانید و در ظرف بریزید .

    ۲- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت کنید ، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله کنید و در ظرف بچینید .

    ۳- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن بریزید .

    ۴- پنیر پیتزا را هم روی آن بپاشید و در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتی‌گراد گرم کرده‌اید ، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .

    ۵- کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است .

    ۶- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو ‌‌کنید .

    ۷- طرز تهیه سس:

    ۸- روغن و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید . 

    ۹- روغن باید به حدی باشد که آرد در آن باز شود .

    ۱۰-  به ازای هر یک قاشق آرد ، یک لیوان شیر بییفزایید و بهم بزنید تا به سفتی فرنی شود .

    لذت آشپزی
  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۵/۶/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    خلال_بادام

    پوست بادام هاتون رو بشکنید و سعی کنید مغز بادام سالم بیرون بیاد. مغز بادام رو تو یه ظرف بریزید و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از مغز های بادام آب جوش روشون بریزید در ظرف رو به مدت 8 دقیقه ببندید و بعد بادام ها را در آبکش بریزید و با یه فشار کوچولو که به ته بادام ها بیارید پوسته جدا میشه.

    خب با همین روش تمام بادامها را از پوسته جدا کنید.

    حالا با یه چاقوی تیز ترجیحاً میوه خوری که کمی حالت اره ای داشته باشه شروع به خلال کردن کنید... البته بهتره اول بادامها رو لپه کنید به این صورت که نوک چاقو را در درز بادام گذاشته یه فشار کوچولو وارد کنید از هم باز میشن.

    اگر باز نشدن و شما میخواید خلال ریز داشته باشید نگران نباشید بعد از اینکه یه نصف روز هوا خوردن میتونید با دست از همون نقطه جداشون کنید اندازه خلال ها بسته به استفاده ای که میکنید میتونه متغیر باشه.

    ظرف محتوی خلال و تو هوای بدون گرد و غبار قرار بدین ... محیط آشپزخونه خوبه فقط بالا باشه چون اگه دم دست باشه تجربه به من ثابت کرده چیزی ازش باقی نمیمونه.

    از خلال بادام برای تزئین دسرها ، انواع غذاها مثل هویج پلو ، البالوپلو،قیمه نثار،مرصع پلو ، کیک ها و نوشیدنی ها میتونید استفاده کنید.

    اگر سرما خوردید و گلوتون درد میکنه شب قبل از خواب همین خلال ها رو پودر کنید (البته نه زیاد) یک قاشق غذا خوری توی قوری بریزید و روش آب جوش ریخته و به عبارتی مثل چایی دم کنید بعد نوش جان کنید (من که عاشق این قسمت از سرماخوردگیم) صبح که بلند میشید متوجه معجزه بادام دم شده خواهید شد.

    پرک_بادام

    به این صورت که نوک چاقو را در درز بادام گذاشته یه فشار کوچولو وارد کنید از هم باز میشن. سپس بذارید تو دمای محیط خشک بشه.

    خلال_پسته

    الان که فصل پسته هستش می تونید پسته تر تهیه کنید و خودتون خلال درست کنید خیلی سالم تر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه ست.

    ابتدا پوسته ی اول پسته را جدا کنید، بعد پسته ها را شسته داخل آبکش بریزید تا کاملا آب اضافی آن گرفته شود، سپس پوسته ی دوم آن را هم جدا کنید و با چاقو پسته ها را خلال کنید، داخل سینی بریزید و بگذارید خشک شود، نیازی به اینکه جلوی آفتاب بگذارید نیست. اگه جای خشک و تاریک باشه رنگ خودشو حفظ می کنه. چند روز بعد کاملا خشک خشک می شوند. 

    پ.ن اول:

    خلال بادام ک می خواستم درست کنم ترک می خورد مغز بادام رو بعد از اینکه پوست دومشم جدا کردم داخل نایلون گذاشتم و یه روز تو یخچال نگهداری کردم خیلی راحت تر میشه خلال کرد.

    پ.ن دوم : اینکار شاید یکم دردسر داشته باشه اما خیلی با کیفیت تر و مقرون به صرفه ست.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۵/۶/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    سینی_پیش_غذا 

    دوستان عزیزم این پیش غذا ،زیبایی میز مهمانیهای شما رو دو چندان میکنه😋👌

    #رولت_کالباس

    مواد لازم:

    🌯کالباس خشک مربعی 4 عدد

    🍥پوره سیب زمینی 1 پیمانه

    🌵خیارشور و 🌿شویدخرد شده از هرکدام 2 ق غ

    🍮کره 50 گرم

    ✏️✏️✏️✏️✏️

    طرزتهیه:

    کره رو به پوره سیب زمینی داغ اضافه کنید.و بعد با شوید و خیارشور مخلوط کتید. دو عدد کالباس رو کنار هم قرار بدید یه لایه از مواد رو نازک روش بریزیدو رول کنید. و در آخر به فاصله دو سانتی متری برش بزنید.

    _________________

    #رولت_کرپ_ژامبون

    مواد لازم:

    🍳تخم مرغ 2 عدد

    🍚آرد 3 ق غ

    🍾روغن 2 ق غ

    🍶شیر 3/4 پیمانه

    🍷کمی زعفران(اختیاری)

    ✏️✏️✏️✏️✏️

    طزرتهیه:

    مواد فوق رو با همزن میزنیم تا مایه ما صاف و یکدست شه. کف یه تابه نچسب مستطیل شکل رو کمی چرب کنید و بزارید گرم شه. و مایه کرپ رو خیلی نارک در تابه بریزید. وقتی یک طرف برشته شد برگردونید و طرف دیگه رو بپزید. از تابه خارج کنید و بزارید سرد شه. از این مرحله به بعد سلیقه ای هست. میتونید کمی پنیر خامه ای (سس مایونز) به کرپ بکشید . ژامبون بچینید (میزان سس و مواد بستگی به ذائقه شما داره) . در ضمن در مواد میانی از سبزیجات معطر مثل جعفری و ... نیز میتونید استفاده کنید. بعد از اینکه مواد میانی رو گذاشتید،رولت رو با احتیاط رول کنید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدین و در آخر برش بدین و نوش جان کنید.

    _________________

    #رولت_کوکو_سبزی

    موادلازم:

    ☘سبزی کوکو خییییلی ریز شده 150گرم 

    🍳تخم مرغ 3 عدد

    🍚آرد سفید 2 ق غذاخوری سرخالی 

    🍛نمک و فلفل و زردچوبه

    🍾روغن 1/4 پیمانه

    ✏️✏️✏️✏️✏️

    اول تخم مرغها رو با همزن دو دقیقه ای میزنیم...بعد مابقی موادو اضافه میکنیم و بازم دو دقیقه هم میزنیم.

    بعد تو ماهیتابه چدن که یکم روغنش داغ شده مواد رو یکنواخت میریزیم...لایش نباید زیاد ضخیم شه....در ظرفو میبندیم که بخار کنه نرم شه...زیاد هم نباید سرخ کنیم که تغییر رنگ بده چون خشک میشه نمیشه رولش کرد.

    بعد که سرخ شد در ظرف رو میبندیم بخار کنه...بعد از چند دقیقه کوکو رو میذاریم لای کیسه فریزر و رولش میکنیم و دوباره باز میکنیم و مواد میانی رو روی تمام سطح کوکو میکشیم و کوکو رو رول کرده و تو یخچال میذاریم یه یک ساعتی بمونه و بعدش با چاقو اره ای برشش میدیم.

    مواد میانیشم مرغ آبپز و ریش شده و زرشک . پنیر خامه ای وگردو هست.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۵/۸/۶
    avatar
    eli.omm
    کاربر جديد|4

    طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی کبابی

    لذت آشپزی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۸
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۵/۹/۷
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2

    آش ترش و شیرین

    لذت آشپزی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۵   ۱۷:۵۵
  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    # چیز_کیک_ماست_و_خیار

    نتیجه تصویری برای چیز کیک ماست وخیار

    موادلازم:🔻

    بیسکویت ترد 250گرم

    کره 100گرم

    پودرژلاتین3ق س

    ماست پرچرب 1پیمانه

    پنیرخامه ای400گرم

    خیاررنده شده 250الی300گرم

    شوید ونعناع خشک2ق س

    گردو خرد شده 200گرم

    پودرگل محمدی 1ق س

    پیازچه 100گرم

     نمک وفلفل به میزان لازم

    طرزتهیه :🔻

    ابتداقالب کمربندی راچربکرده سپس بیسکویت آسیاب شده راباکره ذوب شده ولرم ترکیب کرده 

    وکف قالب بادست بفشارید

    قالب رادریخچال قرارداده حدود نیم الی یکساعت

    ژلاتین را با کمی آب برروی حرارت غیرمستقیم بن ماری کرده وکنارگذاشته تاکمی ازدما بیفتد

    درظرفی پنیرخامه ای ...ماست راباهمزن مخلوط کرده 

    سپس خیاررنده شده ایکه روی دستمال یا توسط آبکش آب اضافه آن راگرفتیم 

    رااضافه کرده وبه ترتیب سبزی های معطرپیازچه وپودرگل محمدی وگردو ی خردشده رااضافه میکنیم 

    سپس مخلوط راروی بیسکوییتها ریخته وبمدت 4الی 5ساعت داخل یخچال گذاشته تاخودش رابگیرد.

     من میخواستم زیاد پر کالری نباشه تغییراتی در آن ایجاد کردم از پنیر صبحانه بجای پنیر خامه ای استفاده کردم وماست پرچرب را حذف کردم از ماست چکیده کم چرب استفاده کردم  والبته کشمش هم داخلش ریختم خییلی خوشمزه شد امتحان کنید.😋

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2


    فتوچینی با كوفته‌ریزه و قارچ

    http://ponila.com/post/363749/browse-source-page/

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۵/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    مرغ_فیلیپینی

    مواد لازم و طرزتهیه:

    تکه های مرغ را در ظرف مناسبی در یک ردیف چیده ،یک عدد پیاز را حلقه کرده روی مرغ ها گذاشته سپس تا نیمی از قطعات مرغ سرکه ی قرمز (انگور یا سیب ،،،،) بریزید و با حرارت متوسط 5 الی 6 دقیقه با در بسته بجوشانید. سپس 1پیمانه ی سرخالی (برای 7تکه مرغ) سویا سس ریخته و بگذارید 5،6 دقیقه ی دیگر بجوشد.

    اکنون تکه های مرغ را از ظرف خارج کرده درون صافی قرار داده سپس در 2 ق س روغن زیتون یا کره آنها را کمی سرخ کنید دوباره به ظرف اصلی برگردانده و یک عدد پیاز خرد شده و 1/2 ق چ زردچوبه به آن افزوده و به مدت 45 دقیقه بپزید. ✔️نیازی به نمک و فلفل نیست،سویا سس نمک دارد.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۵/۹/۱۶
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    رولت جعفری 

    مواد لازم: 

    گوشت چرخکرده 150 گرم 

    فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده 

    جعفری 1 پیمانه 

    زرشک به مقدار لازم 

    تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام) 

    پیاز 2 عدد متوسط

     آرد 2 قاشق غذاخوری 

    سیر 1 عدد خلالی 

    نمک و فلفل و زغفران و کاری 

    طرز تهیه

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.

    لذت آشپزی
  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    رولت_مرغ

    #مواد_لازم_

    ارد سبفید   2 ق غ سرپر

    تخم مرغ    2 عدد

    روغن مایع   2 ق غ

    زعفرون دم کرده غلیظ   3 ق غ

    فلفل سیاه    1 ق ع

    نمک      1 ق چ

    #مواد_داخل_رولت

    سینه مرغ    1/2

    زرشک   4 ق غ

    سس مایونز    1/2

    پیاز سرخ کرده 3 عدد

    فلفل دلمه ای   1/2

    جعفری ریز خرد شده   3 ق غ

    #طرز_تهیه

    ابتدا نان این رولت رو تهیه کرده  شیر 1/3 پیمانه یادم رفته بنویسم   شیر  ارد زعفرون  تخم مرع  فلفلسیاه نمک روعن مایع  رو خوب مخلوط کرده وبا همزن دستی هم میزنیم وبعددر یک ظرف تفلونی مستطیل شکل در  اندازه 35 در 30  مایع رو ریخته وبا یهقاشق خوب در همه جای ماهی تابه پهن

    کرده ومیزاریم کمی که خودش رو گرفتوزیرش سرخ شد  از روی حرارت برداشته ومیزاریم سرد بشه وبعد مواد

    میانی رو که از قبل اماده کردیم باسسمایونز مخلوط کرده واز روی نان ریختهوبا پشت قاشق خوب به همه جای نون

    پخش میکنیم وکمی هم فشار میدیموبعد رول میکنیم وداخل کاغذ روغنیمثل شکلات میپیچیم وبه مدت 4 الی

    5 ساعت داخل یخچال گذاشته تا خودش رو بگیرد وبعد با چاقوی تیز برش داده ودر ظرف میچینیم وتزیینمیکنیم  مرغ رو اب پز کرده ریش ریش

    میکنیم وفلفل دلمه ای رو هم خیلی خیلی ریز خرد کرده وپیاز رو هم نگینی

    سرخ کرده وجعفری هم خیلی ریز خردکرده وباهم مخلوط میکنیم  واینم بگمکه شاید سس مایونز بیشتر از اندازه 

    ذکر شده نیاز داشته باشیم چون سسباعث منسجم شدن مواد میانی است

    لذت آشپزی
  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۵/۹/۲۳
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2
    l
  • ۰۹:۲۱   ۱۳۹۵/۹/۲۳
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2

    پیتزا بادمجان با طعمی خوش

    http://ponila.com/post/369002/browse-source-page/


    ویرایش شده توسط z.kh در تاریخ ۲۳/۹/۱۳۹۵   ۰۹:۲۲
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    ‌ #لازانیا_لقمه ای

    📝مواد لازم :

    لازانیا   ۱ بسته

    پنیر پیتزا و سس سفید    به مقدار لازم

    مایه ماکارونی   ۳۰۰ گرم

    📝مواد لازم سس :    

    روغن   ۲ قاشق غذا خوری

    آرد   ۱ قاشق غذا خوری

    شیر   ۱ لیوان

    📝طرز تهیه:

    ۱- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن بجوشانید و در ظرف بریزید .

    ۲- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت کنید ، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله کنید و در ظرف بچینید .

    ۳- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن بریزید .

    ۴- پنیر پیتزا را هم روی آن بپاشید و در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتی‌گراد گرم کرده‌اید ، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .

    ۵- کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است .

    ۶- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو ‌‌کنید .

    ۷- طرز تهیه سس:

    ۸- روغن و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید . 

    ۹- روغن باید به حدی باشد که آرد در آن باز شود .

    ۱۰-  به ازای هر یک قاشق آرد ، یک لیوان شیر بییفزایید و بهم بزنید تا به سفتی فرنی شود .

    Image result for ‫لازانیا لقمه ای‬‎

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست
    لازانیا فوری......

    ورقه های لازانیا.......... 10 عدد
    گوشت چرخکرده مخلوط.......300 گرم
    ذرت........نصف لیوان
    پیاز..........1 عدد
    سیر........2حبه
    قارچ خرد شده......5 عدد
    رب گوجه فرنگی.....4 ق غ
    فلفل دلمه ای نگینی خرد شده......1 عدد متوسط
    ریحان خشک یا تازه......1 ق غ
    پنیر گودا رنده شده.......دلخواه
    پنیر موزرلا رنده شده.......دلخواه
    سس سفید.......
    نمک ، پودر سیر، پودر پیاز ، فلفل قرمز، فلفل سیاه ، پودر زنجبیل ، آویشن ، پاپریکا،

    برای سس سفید ( بشامل)......

    آرد سفید.........3 ق غ
    شیر...........1 لیوان
    فلفل سفید.......1 ق چ
    نمک........به دلخواه

    آرد و با شیر حل کردم تا صاف و یه دست شه بعد فلفل و نمک رو ریختم و روی حرارت گذاشتم و تند تند هم زدم تا غلیظ شه و ته نگیره.

    برای لازانیا......

    داخل یه ماهی تابه که بشه داخل فر گذاشت ،پیاز رو خرد کردم وبا کمی روغن تفت دادم وگوشتو ریختم و با سیر رنده شده وقارچ خردشده و فلفل دلمه ای و ادویه ها تفت دادم تا آب گوشت کشیده شه.بعد رب و ذرت رو ریختم وبا گوشت تفت دادم یک لیوان آب ریختم وقتی جوشید زیرش رو خاموش کردم. ورقه های لازانیا رو لابلای گوشت داخل ماهی تابه چیدم بعد یه ردیف هم روی گوشت چیدم و رب رو با کمی آب و فلفل رقیق کردم روی ورقه های لازانیا ریختم بعد سس سفید رو ریختم بعد پنیر گودا و پنیر موزرلا رنده شده رو روش ریختم و ریحان خشک رو روش پاشیدم و داخل فر با حرارت 200 به مدت 30 دقیقه طبقه وسط گذاشتم ..بعد 5 دقیقه هم گریل، بالای فر رو روشن کردم تا طلایی شه.k

    نکته.......
    دوستان عزیز نگران نباشین که لازانیا خشکه وبعد از پخت خشک و سفت میمونه با این مقدار آبی که گفتم مطمین باشین که خشک نمیشه بلکه نرم و لطیف میشه و خیلی خوشمزه. حتی میتونین با ماکارونی هم به این روش بپزین. پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنین.
  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست
    لازانیا بدون_فر

    چی لازم دارم:
    گوشت چرخ شده 500 گرم
    لازانیا 2 بسته
    سوسیس 300 گرم
    قارچ :•: 500 گرم
    سس کچاپ 1 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    پنیر پیتزا 500 گرم
    پیاز خرد شده 1 عدد
    روغن به میزان لازم
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


    چطور بپزم:
    ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود. فلفل دلمه ای نگینی را تفت می دهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
    در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند . در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت به علاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها می ریزم.
    و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر می ریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود . می توان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود.
  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان