خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۰۹:۰۴   ۱۳۹۶/۱۰/۱۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #سالاد_گل_کلم_وانار

    ❄️از انواع سالاد های زمستانی هست که بسیار راحت و خوش طعم میباشد.

    _ گل کلم رو ریز کنید. بهتره که با دست اینکار رو انجام بدید که گلها شکل خودشون رو حفظ کنند.
    _ انار رو دون کنید.
    _سس این سالاد شامل دو قاشق ماست و یک قاشق مایونز، نمک، فلفل و ادویه اصلی این سالاد گلپر هست که طعم ویژه ایی رو به این سالاد میده.
    _همه مواد رویکساعت قبل از سرو مخلوط کنید و در یخچال قرار بدید.
    _از دونه های ذرت هم میتونید داخل این سالاد استفاده کنید.
  • ۰۹:۰۶   ۱۳۹۶/۱۰/۱۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    پاستیل خونگی

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۶/۱۰/۱۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #پاستیل

    پودرژله 1بسته (طعم و رنگ دلخواه)
    پودر ژلاتین 2ق غ
    آب جوش نصف لیوان

    همه مواد را مخلوط میکنیم و به روش بن ماری (روی بخار آب) هم میزنیم تا کاملا ذرات ژلاتین و پودر ژله حل شوند و محلول شفاف شود.
    بعد در قالب (ترجیحا قالب سیلیکونی) ریخته، چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ASEMAN : 

    پاستیل خونگی

    چه پاستیل های باحالی. طعم غالب این پاستیل چیه؟ چه جوری میشه با طعم میوه های مختلف درستشون کرد؟

    در ضمن شکل ماشین و خرس و کِرم و ... هم راحته یا قالبش هست به وفور؟ 

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    منظور اینکه از ژلاتین و خود میوه میشه استفاده کرد یا نه؟
  • leftPublish
  • ۱۷:۰۰   ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    ASEMAN : 

    پاستیل خونگی

    چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

  • ۱۷:۴۷   ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    آهو : 

    چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

    آهای! من زودتر پرسیدم. اینا پاستیلای منن. تو برو وسه خودت یه جای دیگه پاستیل پیدا کن بخور. والله بخدا یه لحظه غافل میشیم، حمله میکنن به پاستیل آدم. ایششششششششششششش

    در ضمن تا ریتا هم نیست، چقدر آلودگی هوا زیاد شده این روزا  فوتبال چند چند شد؟

  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    بهزاد لابی : 
    آهو : 

    چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

    آهای! من زودتر پرسیدم. اینا پاستیلای منن. تو برو وسه خودت یه جای دیگه پاستیل پیدا کن بخور. والله بخدا یه لحظه غافل میشیم، حمله میکنن به پاستیل آدم. ایششششششششششششش

    در ضمن تا ریتا هم نیست، چقدر آلودگی هوا زیاد شده این روزا  فوتبال چند چند شد؟

    خب بابا . همچین میگه انگار واقعا مالِ اینه باشه عکسش مالِ تو من خودم میرم واقعیشو واسه خودم درست میکنم نوش جونم 

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    آهو : 

    خب بابا . همچین میگه انگار واقعا مالِ اینه باشه عکسش مالِ تو من خودم میرم واقعیشو واسه خودم درست میکنم نوش جونم 

    انگار یادت رفته من یه دستگاهی اختراع کرده بودم که از روی عکس میتونستم پرینت سه بعدی بگیرم خوراکی ها رو و نوش جان کنم. بعدشم به همین خیال باش که مال تو به خوشمزگی آسمان بشه  

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    بهزاد لابی : 
    ASEMAN : 

    پاستیل خونگی

    چه پاستیل های باحالی. طعم غالب این پاستیل چیه؟ چه جوری میشه با طعم میوه های مختلف درستشون کرد؟

    در ضمن شکل ماشین و خرس و کِرم و ... هم راحته یا قالبش هست به وفور؟ 


    عرضم به حضورتون که اینها طعم انار بودن یعنی هر پودر ژله ایی استفاده کنی همون طعم رو میگیره. قالب شکل دار هم که توی اکثر لوازم قنادی ها هست ولی من فقط این قالبها رو داشتم از همینا استفاده کردم
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    بهزاد لابی : 
    منظور اینکه از ژلاتین و خود میوه میشه استفاده کرد یا نه؟

    متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    آهو : 
    ASEMAN : 

    پاستیل خونگی

    چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

    خیلی مزه ش خوب بود آهو جان..... پسرای من که خیلی پسندیدند

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ASEMAN : 

    متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

    آره منظورم همین بود نمیدونم گفتم شاید بشه. یعنی با میوه میکس شده یا آب میوه و ژلاتین یا همچین چیزی پاستیل یا ژله طبیعی تر درست کرد.

    اگه حوصله داشتی بعد از امتحانا یه بار امتحان کن.

    تازه من یه چندتا پست درخواستی طولانی هم داشتم، پست درخواستی قبول میکنید؟ 

  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    بهزاد لابی : 
    ASEMAN : 

    متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

    آره منظورم همین بود نمیدونم گفتم شاید بشه. یعنی با میوه میکس شده یا آب میوه و ژلاتین یا همچین چیزی پاستیل یا ژله طبیعی تر درست کرد.

    اگه حوصله داشتی بعد از امتحانا یه بار امتحان کن.

    تازه من یه چندتا پست درخواستی طولانی هم داشتم، پست درخواستی قبول میکنید؟ 

    والا فکر نکنم بشه از تکه های میوه داخل پاستیل استفاده کرد اما شاید بشه آب میوه و پودر ژلاتین رو جایگزین کرد.... البته آب بعضی از میوه ها آنزیم خاصی داره که مانع عملکرد ژلاتین میشه برای همین کار یکم سخت میشه....

    بفرمایید اگه کمکی از دستم بربياد در خدمتم

  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    بیسکویت ژله ایی

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #بیسکویت_ژله_ایی

    رسپی از cheftayebeh🙏

    کره 80 گرم
    پودر شکر 3 ق غ
    پودر ژله 1 بسته
    وانیل نصف ق چ
    زرده تخم مرغ1عدد
    آرد 1 لیوان
    بیکینگ پودر نصف ق چ

    🌼 برای درست کردن این بیسکویت های خوشمزه و راحت نیاز به دستگاه غذاساز داریم.
    🌸همه مواد رو آماده کنید و روی میز کارتون قرار بدید.
    🌼فر رو روشن کنید و روی 180 درجه بگذارید.
    🌸داخل سینی کاغذ روغنی بیندازید.
    🌼پودر شکر و پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید رو داخل غذاساز بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا کاملا آسیاب بشند.
    🌸کره نرم شده، زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و چند پالس بزنید.
    🌼آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و چند پالس بزنید. تا یک گلوله خمیر یکدست بدست بیاد.
    🌸خمیر رو خارج کنید و روی تخته کار بگذارید و با نوک انگشتانتون کمی ورز بدید.
    🌼از این مقدار خمیر 14عدد گلوله یکدست درست کنید (میتونید گلوله ها رو کوچکتر یا بزرگتر درست کنید)
    🌸گلوله ها رو میتونید در شکر یا پودر ژله یک رنگ دیگه غلت بدید و بعد در سینی فر بچینید.
    🌼گلوله ها رو کمی تخت کنید (من از گوشت کوب استفاده کردم)
    🌸سینی رو در فر گرم شده به مدت 10تا 12 دقیق بسته به دمای فرتون قرار بدید.
    🌼 پودر ژله من بلوبری بود و در شکر غلت دادم.
  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    میگو پفکی

  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    این بیسکوییت ژله ای یعنی نرمه؟ ترد نیست؟ چجوریه فکر نکنم خورده باشم.
    در ضمن من عاشق میگو هستم، همه جورش پفکی، کبابی، سوخاری و ... خیلی خوبه. راستی نمیدونم باز نظر و سلیقه م با پسرا یکیه یا نه اما یه کم اون پفک دورش به نظر نرم میاد، یه کوچولو تُرد تر لطفا
  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    بیسکویت نرم بود و قابل خوردن.... تقریبا نرمیش مثل گرابیه تبریز یا شیرینی گردویی بود....
    اتفاقاً میگو ها ترد بودن از این تردتر دیگه نميشه.....
  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ASEMAN : 
    بیسکویت نرم بود و قابل خوردن.... تقریبا نرمیش مثل گرابیه تبریز یا شیرینی گردویی بود....
    اتفاقاً میگو ها ترد بودن از این تردتر دیگه نميشه.....

    آهان فهمیدم.

    پس میگوش عالیه. عکس یه کم گول زن شده، دستگاهم اشتباه کرد  کاملا باب میل  

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان