خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1 از 1
11.6K
چیپس گل رز
۱۷:۵۴ ۱۳۹۲/۴/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این چیپس رو از سارا فرهادنیای عزیز یاد گرفتم
خیـــــــــــــــــــــــــــلی ملوسه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۷:۵۶ ۱۳۹۲/۴/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم نقل قول خود سارا جون :
این گل رز خوشمزه و خوشگل خیلی ساده هست . من طرز تهیه اش رو براتون مینویسم و امیدوارم سفره های زیباتونو زیباتر کنه:
سیب زمینی رو پوست می گیریم و به صورت برشهای چیپسی خیلی نازک می بریم. برشها رو تو محلول اب و نمک ولرم حدود 1ساعت قرار میدیم تا زمانی که نرم بشه و در اثر خم شدن نشکنه.
حالا از برشهای کوچیکتر شروع می کنیم و دور هم می چینیم تا به برشهای بزرگ برسیم و به شکل 1گل رز در بیاد.
1خلال دندون رو ار قسمت انتهایی گل وارد می کنیم تا برشها به هم وصل بشن . حالا گل رو از اون قسمتی که خلال دندون داره تو دست می گیریم و وارونه توی روغن داغ می اندازیم . گل حتما باید تو روغن داغ شناور بشه . خیلی زود سرخ می شه و مثل گلی که میشکفه ورقه های چیپس از هم باز میشه . حالا دیگه آماده هست و می تونید اون رو برای تزیین رو هر قسمتی از سفره تون که خواستید بگذارید . من این گل رو روی تهچین میگو گذاشتم و با 2تا شوید تزیینش کردم
اینو هم بگم می تونید به جای خلال دندون از ماکارونی استفاده کنید که بعد از سرخ دن توی روغن برشته میشه و قابل خوردن . اینجوری تمام قسمتهای گل رز رو میشه خورد و مشکل در آوردن خلال دندون هم نداریم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۷:۵۷ ۱۳۹۲/۴/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۰۱ ۱۳۹۲/۴/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
برای اینکه سیب زمینی زیاد نرم نشه نمک اونو کم بریزین مثلا یه قاشق چایخوری در یک کاسه بزرگ
من توی الویه بالا نوک چند تا از گلها رو با رنگ قرمز رنگ کردم .
اینم یه نمونه دیگه که از نته
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۰۲ ۱۳۹۲/۴/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم تجربه یکی دیگه از دوستان:
دوستان برای درست کردن این گل اول سیب زمینی رو ورقه کنید بعد بسته به ضخامت چیپسا اونا رو 1-2 دقیقه داخل مایکرو بذارید اینجوری هم نرم میشن و انعطاف لازم برای پیجیدنو پیاد میکنن هم اینکه تا حدودی چسبناک میشن و دیگه ورقها از روی هم سر نمیخورن.بعد از اینکه گل رو کامل پیچیدید با یه خلال دندون محکمش کنید و وارونه داخل روغن فراوان سرخش کنید.میتونید قبل از سرخ کردن کمی با دست به برگها فرم بدید.به محض اینکه چیس گل رو از روغن خارج کردید و هنوز کمی نرم هست خلال دندون رو به آرامی بکشید بیرون .اگه کمی دیرتر اینکارو انجام بدید چیپستون میشکنه..
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۵۴ ۱۳۹۲/۴/۱۳
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
چقدر عالی و زیبا
اتفاقاً میخواستم در مورد مدل گل رز چیپسها روی سالاد الویه(که عکسشو قبلاً هم گذاشته بودین) بپرسم اما فراموش کردم!
مرسی الهه جون که توضیح دادین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۴ ۱۳۹۲/۴/۱۳
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه توصیه:
میتونین خود گلها رو مثلا از صبح آمادهکنین و عصر سرخش کنین اما بهتره موقع سرو سرخ بشه تا مونده نشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۲۸ ۱۳۹۲/۴/۱۴
Eli
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3776
|
4308 پست
ممنون من فکر کردم از چیپس استفاده کردین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۲:۴۱ ۱۳۹۲/۴/۱۴
نازنین
کاربر فعال
|
330
|
750 پست
خیلی خوشگل شدن. فکر نکنم اونقد که به نظر میرسه ساده باشه!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۹:۱۴ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
نازنین یکی دو بار که درست کنی دستت راه میافته .... ولی به خوشگلیش می ارزه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۴۷ ۱۳۹۲/۴/۱۵
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
من دیشب درستیدم
باحال بود اگه شد عکسشو میذارم فقط گل های من ریز بود مثل غنچه چون سیب زمینیم ریز ب.ود
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۱:۰۶ ۱۳۹۲/۴/۱۵
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۱:۰۸ ۱۳۹۲/۴/۱۵
shimajoon
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
2574
|
2957 پست
آفرين به ريتا هنرمند
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۱:۲۷ ۱۳۹۲/۴/۱۵
Nanayi joon
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
4285
|
6357 پست
ووووووووووووووووووووووووای عاشق تاپیکاتم الهه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۱:۳۳ ۱۳۹۲/۴/۱۵
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
راستی سیب زمینی من فقط یه ربع تو آب نمک موند چون خیلییییییییی عجله داشتم هههههه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۳:۰۵ ۱۳۹۲/۴/۱۵
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
آفزین همین جوری که داره پیش میره منم چند روز دیگه عکس میزارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات