خانه
19.6K

بلانچ کردن روشی یرای تازه نگه داشتن سبزیجات

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۳/۲/۲۹
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    بلانچ کردن سبزیجات پروسه ای از آشپزی هست که طی اون سبزیجات نیم پز میشن و برای پخت نهایی آماده میشن.

    وقتی که میخواهید سبزیجاتی مثل نخود فرنگی، لوبیا سبز، باقلا سبز و یا .... رو فریز کنید بهتره قبل از اون به روش زیر سبزیجاتتون رو بلانچ کنید :



    اول یه قابلمه رو آب کنید و اونقدر نمک بریزید داخلش که کمی تا قسمتی طعم شوری بگیره آب. بعد قابلمه رو روی حرارت میذارید تا کاملاً آب به جوش بیاد.



    حالا سبزیجات مورد نظر رو داخل آب میریزید و بنابر بافتی که سبزی داره 10-3 دقیقه اجازه میدید که بجوشه.



    تو این فاصله باید ظرفی از آب سرد که تکه های یخ توی اون هست آماده کنید (که آب ظرف حسابی سرد باشه)



    مدت جوشیدن که تموم شد بلافاصله اون رو توی توری فلزی آبکش میکنید و فوراً توی آب سرد فرو میبریدش.



    شوک دمایی که به سبزیجات وارد میشه باعث میشه که اولاً آنزیمهای موجود در سبزیجات که موجب فسادش میشن نتونن دیگه به فعالیتشون ادامه بدن،دوم اینکه رنگ و طعم سبزیجات و از همه مهمتر خاصیت اون بر اثر فریز کردن از بین نمیره.




    بلانچ کردن روشی یرای تازه نگه داشتن سبزیجات
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان