خانه
31.6K

دسرهای خوشمزه ههههه

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    ژله موز یا کرم موز





    زرده های

    تخم مرغ

    ، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر را بجوشانید و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کنید...



    ژله موز,ژله میوه,ژله میوه جات



    ژله موز یا کرم موز




    انواع دسر - پیش غذا - ژله موز یا کرم موز


     


    مواد لازم برای

    آشپزی

     آکابرای 6 نفر:

    زرده 

    تخم مرغ

      6 عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    شیر  6 پیمانه

    ورق ژلاتین 10 عدد

    موز 500

    پودر قند 2 پیمانه (250 گرم)

    اسانس موز 1 قطره

    خامه شیرین 300 گرم

    طرز تهیه:

    زرده های

    تخم مرغ

    ، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر را بجوشانید و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کنید و به مواد بالا افزوده و خوب مخلوط کنید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس صبر کنید تا سرد شود. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

    خامه ی فرم گرفته و موز خرد شده را به مواد اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال به مدت 7-6 ساعت بگذارید تا کاملا ببندد. سپس ظرف را یک لحظه در آب نیم گرم قرار دهید و در بشقابی که کف آن مرطوب می باشد

    برگر

    دانده و تزئین کنید.





    تذکر:

     اگر ته بشقاب مورد نظر کمی مرطوب باشد می توانید 

    دسر

     را جابه جا کنید.

    نکته تغذیه ای: 

    موز منبع غنی پتاسیم است، بنابراین میان وعده مناسبی می تواند برای کودکان باشد.


    انرژی کل

    دسر

    :

     3450 کیلو کالری
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان