ژله موز یا کرم موز
زرده های
تخم مرغ
، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر را بجوشانید و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کنید...
ژله موز یا کرم موز
انواع دسر - پیش غذا - ژله موز یا کرم موز
مواد لازم برای
آشپزی
آکابرای 6 نفر:زرده تخم مرغ
6 عددوانیل یک چهارم قاشق چایخوریشیر 6 پیمانهورق ژلاتین 10 عددموز 500پودر قند 2 پیمانه (250 گرم)اسانس موز 1 قطرهخامه شیرین 300 گرمطرز تهیه:
زرده های
تخم مرغ
، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر را بجوشانید و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کنید و به مواد بالا افزوده و خوب مخلوط کنید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس صبر کنید تا سرد شود. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.خامه ی فرم گرفته و موز خرد شده را به مواد اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال به مدت 7-6 ساعت بگذارید تا کاملا ببندد. سپس ظرف را یک لحظه در آب نیم گرم قرار دهید و در بشقابی که کف آن مرطوب می باشد
برگر
دانده و تزئین کنید.تذکر: اگر ته بشقاب مورد نظر کمی مرطوب باشد می توانید دسر
را جابه جا کنید.نکته تغذیه ای:
موز منبع غنی پتاسیم است، بنابراین میان وعده مناسبی می تواند برای کودکان باشد.
انرژی کل
دسر
: 3450 کیلو کالری