خانه
9.89M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51248 |36302 پست
    شیدایی :سلام آهو جون
    ی سوال
    عزیزم برا چه پارچه هایی و کدوم قسمت ها بهتره لایی بچسبونیم همیشه ب دور از تنبلی
    مثلا خیلی جاها خوندم ک حلقه آستین خوبه لایی داشته باشه
    این سوالم کلیه ولی خیلی برام مهمه.میخوام کارم تمیز باشه و الکی چیزی ندوزم
    مرسی گلم

    سلام عزیزم . یعنی فقط حلقه آستین لایی داشته باشه و بقیه ی جاها نداشته باشه ؟ این از نظر من صحیح نیست .

    زمانی که پارچه ی شما نازکه و میخوای باهاش لباسی بدوزی که لازمه پارچه کمی ضخیم باشه یا مدلت زیاد لَخت نیست و ایستایی داره ولی پارچه ت لَخته یا زمانی که میخوای مانتوت مجلسی و خوش فرم و کمی شق و رق دربیاد یا میخوای با پارچه ای که خیلی ضخیم نیست برای پاییز و زمستون لباس بدوزی و میخوای گرمای لباست بیشتر بشه بهتره به پشت پارچه ت لایی بچسبونی .

    در بعضی مواقع فقط به قسمت جلوی مانتو لایی میچسبونن . در بعضی مواقع هم به کل مانتو لایی میچسبونن که اون بستگی به مدل و جنس پارچه و مقدار هزینه و زمانی داره که خیاط میخواد برای لباس صرف کنه .

    البته دقت کن که هم باید لایی جنس خیلی خوب تهیه کنی هم لایی رو اصولی بچسبونی وگرنه بعد از شست و شو لایی از مانتوت جدا میشه و توش باد میفته و ظاهر لباستو خراب میکنه .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان