خانه
35.6K

با غذاهای آسیایی بیشتر آشنا شوید

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۲/۱/۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     چند اصطلاح رایج سوشی:

    هاشی – چاپ استیک
    گاری – زنجنیل در سرکه
    واسابی – ترب کوهی ژاپنی (همون ماده سبز رنگ خفن ناک تند توی بعضی سوشی ها!)
    نتا – مخلفات سوشی
    نیگیری (زوشی) – تکه های ماهی خام بروی کیک های برنج سرکه ای
    ناری – جلبک یا در گیاه دریایی که برای بستن سوشی استفاده میشه
    ساشیمی – ماهی خام سرو شده بصورت برش خورده و سرد
    شاری – کیک های برنج سرکه ای
    شایو – سس سویا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان