خانه
35.6K

با غذاهای آسیایی بیشتر آشنا شوید

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۲/۱/۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     بال مرغ کنجدی
    مواد لازم:
    بال مرغ 1 کیلو
    سویا سس شیرین 1/2 پیمانه
    سویا سس رقیق 1/2 پیمانه
    عسل 1 پیمانه
    فلفل سیاه 1 ق چ
    روغن کنجد 2 ق غ
    سس قرمز تند یا چیلی 4 ق غ
    سیر 2 حبه کنجد مقدار دلخواه
    آب یک پیاز متوسط
    یک کاسه متوسط بردارید و مواد را دخل آن بریزید
    مواد رو با هم مخلوط کنین و 1 دقیقه داخل مایکرو فر بذارین یا یه کم رقیق بشن و راحت رو بالها بشینن و لم بدن. اگرم مایکرو ندارین تو ظرف پیرکس روی شعله کم حرارت بدین
    بالهای مرغ رو بعد اینکه حسابی شستین و خشک کردین داخل کاسه سس بریزین و اجازه بدین سس تمومه قسمتای بال رو بپوشونه (بهتر است توی بالها را برشهای کوچکی با نوک چاقو بدهید).
    بالها را یک شب تا صبح در مواد مرینید کنید.
    بالهای مرغ رو داخل ظرف مخصوص فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه بذارین به مدت 45 دقیقه
    * وقتی بالهار و از کاسه سس بیرون میارین مقداری سس داخل کاسه باقی میمونه این سس رو سرازیر نکنین داخل سینک چون این سس رو ضمن مراحل پخت با قلمو روی بالها بمالین تا کباب بال مرغ شما لذیذ تر و خوشمزه تر بشه
    من هر 10 دقیقه در فر رو باز کردم و این کار رو انجام دادم فقط مواظب دستای نازنینتون باشین چون لازمش دارین
    بعد از پخته شدن بالها کنجد رو روی اونا بپاشین و توی ظرف خوشگلی سرو کنین
    نکته :چند تا شو یواشکی برای خودتون کنار بذارین چون مطمئنا سر سفره چیزی به شما نمیرسه :-)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان