خانه
35.6K

با غذاهای آسیایی بیشتر آشنا شوید

  • ۱۹:۰۷   ۱۳۹۲/۱/۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     تمپورا میگو Shrimp Tempura
    یکی از پیش غذاهای آسیایی محسوب میشود .در ژاپن و کره و چین و مالزی و ویتنام و اندونزی و تایلند این غذا در میان غذاها و پیش غذاها وجود دارد .
    مواد لازم :

    تعداد 10 عدد شاه میگوی خیلی درشت

    چند ق پودر نشاسته ذرت ( پودر سفید )

    روغن سرخ کردنی کنجد

    مواد خمیر تمپورا :

    100 آرد تمپورا

    نمک 1/4 ق چ

    یکعدد زرده تخم مرغ

    200 میلی لیتر آب گازدار یخ

    مواد برای تهیه سس :

    1/3 پیمانه ( در دستور اصلی : عصاره مخصوص غذاهای ژاپنی که از انواع پروتئین های دریایی تهیه میشود ولی شما میتوانید با عصاره مرغ تهیه کنید .)

    3 ق غ سویا سس

    5 تا 6 ق غ ماءالشعیر ( ساکی در دستور اصلی )

    2 ق غ شکر

    طرز تهیه :

    میگو ها را تمیز کنید و سپس میگو را به صورت صاف در آورده و با کارد شیار هایی روی شکم آن ایجاد کنید و مراقب باشید قطع نکنید . با این شیار ها میگو از خمیدگی بیرون آمده و صاف خواهد شد .
    میگو های صاف شده آماده هستند تا با خمیر و آرد آغشته شوند . میتوانید با نوک کارد تیز روی دم آنها بریدگی ایجاد کنید که دم حالت دم ماهی را به خود بگیرد .
    روغن را داخل ظرفی پر کرده و روی حرات ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود .
    برای اینکه مطمئن شوید که روغن به درجه مناسب حدود 170 درجه رسیده و میتوانید میگو ها را خوب سرخ کنید یک یا دو سیخ چوبی را داخل روغن کنید اگر اطرافش حباب ظاهر شد روغن آماده است . برای تهیه خمیر , بکینگ پودر و نمک و آرد را مخلوط کرده و سپس الک کنید و داخل کاسه بریزید .
    زرده را با همزن بزنید و سپس آب یخ و دو قطعه یخ به آن اضافه کنید . این به منظور ایجاد برودت زیاد در خمیر انجام میشود که در حالت پفکی میگو و تمپورا تاثیر زیادی دارد . زیرا با شوک حرارتی که در میگوی خمیرپوش که دمای پایینی دارد , ایجاد میشود یک تمپورای کریسپی و کرانچی به عبارتی دیگر ترد و پفکی و خوش ریختی خواهید داشت .
    اکنون مایه تخم مرغی را با آرد کم کم مخلوط کنید این مایه نباید کاملا همزده شود و یا یکدست شود . مانند مایه کیک اسفنجی باید حباب های اکسیژن داخلش باقی بماند و گلوتن یا حالت چسبناک خمیر تشکیل نشود .
    در انجام این مراحل باید کمی تعجیل کرد . میگو ها باید کاملا خشک باشند . اکنون نشاسته ذرت را یا الک روی میگوها بپاشید .
    میگوها را چند مرتبه داخل خمیر آغشته کرده اگر لازم بود مجددا نشاسته بپاشید و مجددا داخل خمیر فرو کنید . یعنی دو یا سه بار میگو را پوشش دهید .
    اکنون روغن داغ شده و به مدت دو تا سه دقیقه میگو ها را داخل روغن غوطه ور کنید . مقدار میگوهای داخل روغن نباید زیاد باشد زیرا دمای روغن پایین میاید و نتیجه دلخواه گرفته نمیشود .
    در رستوران ها میگو را پس از سرخ کردن به مدت حدود 3 ثانیه , از داخل روغن بیرون میاورند و مجددا داخل خمیر فرو میکنند و پوشش دیگر باعث ایجاد حالت پفکی بیشتری میشود . سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید
    و بعد با دورچین ها و سس سرو کنید . برای تهیه سس , همه مواد سس باید روی حرارت ملایم بجوشد و سپس خنک شود . میتوانید از سس های دلخواه یا سس های اسیایی قرمز که تند و کمی شیرین هستند استفاده کنید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان