خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۲۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست




    فوت وفن یک ته دیگ برشته و خوشمزه

    فوت و فن یک ته دیگ خوشمزه و طلایی و برشته در چندین نکته مهم نهفته است

    ته دیگ برشته

    ابتدا باید مطمئن شوید که مقدار روغن ته قابلمه کافی است زیرا ته دیگ روغن را به خود کشیده و در حین زمان برشته شدن روغن آن کم خواهد شد . 1 - پس مقدار و میران کافی روغن اولین نکته آن است .

    دوم اینکه با مقداری زعفران دم کرده میتوان با قلم موی آشپزی از زعفران دم کرده را روی نان مالید :تهیه زعفران برای تزیین غذاهای با آبجوش و قطعات یخ و ماکروویو . بعد این که حرارت باید ملایم و یکنواخت باشد . یعنی پس از این که جسم قابلمه گرم شد و بخار در داخل آن پیچید حرارت را کمتر نمود و در طی مدت طولانی روی حرارت قرار داد تا کاملا برشته شود .



    نکته بعدی برای سیب زمینی و چغندر : روغن را داغ کرده و ورقه ها را ته دیگ بچینید و کمی نمک بزنید وقتیکه داغ شد طرف بعددیگر را برگردانید . به این ترتیب دیگر پلو ها به ته دیگ ها نمی چسبد ! حالا برنج آبکش را ته قابلمه بریزید و دم کنید .

    به طور خلاصه : رمز یک ته دیگ طلایی و برشته و خوشمزه در مقدار کافی روغن و نیز زعفران و نیز در تهیه آن با حرارت کم در طی مدت طولانی نهفته است .

    برای تزیین ته دیگ میتوان از خلال پسته و زرشک و گل های خشک و گل زعفران و کاربرد آن مرباهای گل تزیینی و خلال پرتقال و .... مقداری برنج زعفرانی استفاده کرد .


    برای تزیین روی ته دیگ میتوان از کنجد و خرفه و سیاهدانه استفاده کرد

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۸/۱۱/۱۳۹۴   ۲۲:۱۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان