خانه
13.9K

طرز تهیه انواع پلو

  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۵/۱/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ماش پلو_دمپخت

    ماش پلو را به دو صورت دمپخت و چلو كش ميتوانيد تهيه كنيد و با گوشت ماهيچه و يا آبگوشت ساده و حتى به همراه خرما و كشمش ميتوان سرو كرد. 

    در اينجا نوع دمپخت آنرا فرا خواهيد گرفت .

    مواد لازم:

    برنج                 ٢ پيمانه 

    ماش               ١ پيمانه سر خالى

    زعفران           نصف ق چ

    پياز               ١ عدد درشت 

    آب گوشت و روغن    به ميزان لازم 

    نمك            به ميزان لازم

    طرز تهيه :

    برنج را شسته و به مدت سه الى چهار ساعت با آب ولرم و مقدارى نمك خيس كنيد .

    ماش را شسته ، خيس كنيد و به طور جداگانه بپزيد و كنار بگذاريد.

    در قابلمه مورد نظر پياز خلالى را با يكى دو قاشق روغن سرخ كنيد تا كاملا طلايى رنگ شود، برنج را مجددا شسته تا نمك اضافى آن گرفته شود و در قابلمه ريخته و مقدارى آب گوشت روى آن بريزيد تا حدود يك سانت بالاتر از سطح برنج قرار گيرد زعفران و روغن را نيز اضافه كرده و با شعله زياد حرارت دهيد ، ماش پخته شده را نيز اضافه كنيد و تا زمانى كه آب ماش پلو كاملا كشيده شود حرارت را كم نكنيد ، برنج را زير دندان تست كنيد اگر هنوز نياز به پختن بيشترداشت مقدارى آب و يا آب گوشت به آن اضافه كنيد ، و بعد از تمام شدن آب برنج حرارت را كم كرده و پلو را دم كنيد بيست دقيقه تا نيم ساعت زمان براى دم كشيدن اين پلو كافيست .

    ماش پلو را ميتوانيد با گوشت ماهيچه يا گوشت چرخ كرده و يا حتى با خرماى تفت داده شده سرو كنيد .

    نوش جان 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان