خانه
14K

طرز تهیه انواع پلو

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    اسفناج پلو 

    مواد لازم و طرز تهیه:
     برنج ۲ پیمانه
     اسفناج ۱ بسته پاک شده و به صورت درشت خورد شده
     آب ۳ پیمانه
    روغن مایع ۱ ق غ
     نمک به مقدار دلخواه
     برنج را شسته و با روغن ، نمک و آب بجوش آورده سپس اسفناج را به آن افزوده خوب هم زده و در آنرا بگذارید و حرارت را کم کنید و به گذاريد تا آهسته پخته شود.

     


     

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    ته چين گوشت :

     برنج : ٤ پيمانه
     گوشت چرخ كرده : ٣٠٠ گرم
     پياز : ١ عدد
     رب ، نمك ، فلفل ، زردچوبه و ادويه ....
     تخم مرغ : ٣ عدد
    ماست چكيده : ٤٠٠ گرم
     زعفران دم كرده : به مقدار لازم
     
    گوشت رو به همراه پيازتفت ميديم ، بعد هم رب و تمام ادويه هارو اضافه مي كنيم ،باز تفت ميديم ... سپس كمي آبجوش ميريزيم تا بپزه ....
     برنج رو آبكش مي كنيم ، سپس برنج آبكش شده رو با تخم مرغ ، ماست و زعفران خوب مخلوط مي كنيم ...
     توي قابلمه كمي روغن داغ مي كنيم ، نصف برنج رو مي ريزيم و با پشت كفگير فشار ميديم ، روي آون مخلوط گوشت آماده شده رو ميريزيم و بعد هم بقيه برنج رو .....
     برنج رو روي حرارت ميذاريم تا دم بكشه ( حدود يك ساعت )....نوش جانتون ...زري

     

  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    دمی گشنیز

    برنج ۱۱/۲ پیمانه
    ۲ پیمانه پر یا به مقدار دلخواه گشنیز تازه به صورت درشت خورد شده.
     نمک به اندازه دلخواه
     روغن مایع ۲ ق غ
     
    برنج رو با آب روی حرارت بالا بجوش آورده ، نمک، روغن را به آن افزوده کمی هم زده در آن را گذاشته و حرارت را کم کنید. برنج که کمی پخت گشنیز را به آن افزوده باز هم زنید در آن را گذاشته و بگذارد تا آرام پخته شود. همین دوست داشتید میتونید با نیمرو سرو کنید.

     

  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    قيمه پلوي مخلوط :

     گوشت بوقلمون : ٤٠٠ گرم
     لپه : ٢/٣ پيمانه
    پياز بزرگ : ١ عدد
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ، ادويه ، رب
    سيب زميني : ٢ عدد براي ته ديگ
     برنج : ٤ پيمانه

    لپه رو از قبل خيس مي كنيم ، گوشت ، پياز و لپه رو با هم تفت ميديم ، سپس رب و بقيه ادويه هارو اضافه مي كنيم و كمي ديگه تفت ميديم ، كمي آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا بپزه ، در انتهاي پخت نمك و زعفران رو اضافه مي كنيم و ميذاريم تا جا بيفته و كاملا آبش كشيده بشه ....
     برنج رو آبكش مي كنيم ، براي ته ديگ سيب زميني ميذاريم و از مايه قيمه لا به لاي برنج مي ريزيم و ميذاريم تا دم بكشه ....نوش جان ...زري
     

     

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    پلوي بلغور - bulgur pilavi
     
    يك پيمانه بلغورو ، با نصف يك پياز كوچولوي خرد شده ، يك حبه سير له شده ، نمك ، فلفل قرمز ، كمي رب فلفل و كمي هم رب گوجه توي روغن زيتون تفت ميديم ....
     يك پيمانه آب مرغ اضافه مي كنيم و مثل كته مي پزيم ، اگه آب مرغ نبود مي تونين از قرص عصاره مرغ استفاده كنين فقط در اون صورت نمك رو حذف كنيد.....
     براي كنارش هم از مرغي كه توي فر پختم استفاده كردم ، مرغ رو با نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش ، كنجد ،رزماري خشك شده ، پودر سير ، پودر خردل ، تخم گشنيز كوبيده و آب پياز مزه دار كردم و بعد داخل كيسه مخصوص فر گذاشتم و با درجه ١٨٠ حدود يك ساعت و نيم پختم ....جاتون خالي غذاي خوشمزه اي بود......زري

     

  • ۰۹:۵۲   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ممنون عزیزم
    میشه طرز تهیه آلبالوپلو رو هم واسمون بزاری
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    ته چين مرغ:
     
    برنج: ٣ پيمانه
    ران مرغ : ٢عدد پخته شده
     ماست چكيده : ٢/٣ پيمانه
     زرشك : ١/٢ پيمانه
    خلال بادام : ١/٢ پيمانه
     تخم مرغ : ٢ عدد
     نمك ، فلفل و زعفران دم كرده
     برنج رو آبكش كردم و با تمام مواد ته چين مخلوط كردم ، توي قابلمه روغن ريخته و داغ كردم و مخلوط ته چين رو توش ريختم و گذاشتم روي گاز تا دم بكشه .....
     با مواد ذكر شده ، دو ظرف ته چين درست كردم .....زري

     

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    سبزی پلو

     مواد لازم و طرز تهیه:
     برنج باسماتی ۲ پیمانه، نمک و آب
     سبزیجات: ۱ بسته از هر کدوم (جعفری، شوید، و گشنیز) ۲ بسته پیازچه شسته ، خورد کرده و در هوای آزاد پخش کنید تا آبش خوب گرفته شه.
     برنج رو از شب قبل یا چند ساعت قبل شسته و با مقداری نمک و مقداری آب که روش روبپوشونه میخیسانیم.
     سیب زمینی حلقه حلقه شده برای ته دیگ
     مقداری روغن مایع

    داخل قابلمه ی معمولی آب پر کرده و آب را میجوشانیم. آب برنج خیسانده را خالی کرده و به آب جوشان به آن اضافه میکنیم. کمی به هم میزنیم. و میگذاریم مغز برنج پخته شه. هر از گاهی آن را به هم میزنیم. وقتی آماده شد برنج را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
     داخل همان قابلمه روی حرارت بالا حدودا ۳ ق غ روغن ریخته و داغ میکنیم. حرارت را کم کرده و سیب زمینی ها رو ته دیگ میچینیم و سپس برنج آب کش شده را با سبزیجات لابلای هم ریخته وبا دسته قاشق چند سوراخ ایجاد کنید و در آن را گذاشته تا کمی عرق کند. سپس سپس حدودا ۲-۳ ق غ روغن روی برنج داده و ۴ لایه دستمال حوله ی روی آن گذاشته و در قابلمه را میگذاریم تا دم بکشد.با این مقدار برنج کمتر از ۱۵ دقیقه برنج شما دم کشیده و آماده خواهد شد. دوست داشتید میتونید چند عدد سیر یا موسیرتازه موقع دم کشیدن داخل برنج بگذارید.
     نوش جان.
     منیژه

     

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    خوب بود و عالی... ممنون
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48279 |46689 پست

    طرز تهیه چلو کباب کوبیده قالبی

    مواد لازم کباب کوبیده قالبی 4 نفر :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    گوشت گوسفندی

    500 گرم

    100 گرم / 320 کالری

    گوشت گوساله

    500 گرم

    100 گرم / 200 کالری

    پیاز رنده ریز شده و آب گرفته شده

    2 عدد

    100 گرم / 36 کالری

    نمک

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    فلفل سیاه

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    زردچوبه

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    زعفران

    به میزان لازم

    100 گرم / 310 کالری

    طرز تهیه کباب کوبیده قالبی :

    *. گوشت را ۵ بار چرخ کرده.

    *. مواد را خوب ورز می دهم.

    *. طوری که چسبندگی آن خیلی باشد.

    *. حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید.

    *. بعد ۲ ساعت باید در دمای آزاد آشپزخانه استراحت کند.

    *. ۲ ساعت زودتر گوشت را به سیخ میکشیم.

    نکته :

    *. آب پیازی را که از آن جدا شده دور نریزید، زمانی که گوشت را می خواهید به سیخ بکشید،دستتون باید مرطوب باشد،اگر دستکش هم دستتان هست دستکش باید مرطوب باشد. دستتان را میزنید در آب پیاز و کباب را را سیخ خوب پهن می کنید. این طوری کباب خیلی خوشمزه تر هم می شود، تا اینکه دستمان را با آب مرطوب کنیم.

    *. دستور فرقی نداره فقط فرقش اینه که گوشت آماده شده را داخل یک قالب چرب شده قرار می دهیم کمی پیاز و فلفل سبز و دلمه سبز روی آن میریزیم برنج آبکش شده را هم روی کباب و فلفل و پیازها قرار داده روی آن را با فویل می پوشانیم چند تا سوراخ با چنگال روی سطح فویل ایجاد کرده در فر ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت ١ ساعت قرار داده در اواخر دم کشیدن کمی کره آب شده روی سطح برنج مان می دهیم می توانیم سماق هم لایه برنج مان و روی کبابمان بپاشیم, برای مهمانی ها و سفره جشنها بسیار شیک و مجلسی.

     

    خواص زعفران :

    *. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48279 |46689 پست

    پلو مخلوط بادمجان ادويه دار

    🔴مواد لازم🔴 🍆

    برنج: 3 پیمانه 

    پنیر موزارلا (رنده‌شده): 200 گرم 

    کره: 3/1 پیمانه 

    بادمجان (نگینی‌‌ خردشده): 3 عدد 

    پیاز (نگینی‌ خردشده): 1 عدد 

    پیازچه (خرد‌شده): 8 عدد 

    فلفل دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز (نگینی خردشده): 3 عدد 

    گوجه‌فرنگی (فیله و خردشده): 3 عدد 

    نخودفرنگی (پخته‌شده): 1 پیمانه 

    نمک و فلفل به مقدار لازم 

    پودر سیر و ادویه‌کاری 1 قاشق چایخوری از هر کدام 

    🔴طرز تهیه🔴  🍛

    برنج را از شب قبل یا حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس پخته و آبکش کنید. در ظرفی برنج آبکش‌شده را با پنیر موزارلا و نیمی از کره مخلوط کرده در قالبی که میان آن خالی باشد و با مقداری روغن مایع چرب کرده‌اید بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت حدود یک ساعت قرار دهید تا پخته شود. 

    در این فاصله بادمجان را در بقیه‌ی کره سرخ کنید پیاز، پیازچه، فلفل دلمه‌ای‌ها و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده تفت دهید و در ظرف را گذاشته به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند. سپس نخودفرنگی، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاری را به مواد بالا اضافه کنید، حدود پنج دقیقه دیگر بماند. بعد برنج را در ظرف مورد نظر برگردانید و مواد بالا را در وسط و اطراف آن بریزید و تزئین کنید.

    🔴نکته🔴 🚦 

    1. توجه داشته باشید، زمانی که برنج در حال جوشیدن است نباید ترک‌خورده و له شود. در ضمن باید به حدی بجوشد تا قد بکشد. 

    2. بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان آن را در مقداری آب و نمک قرار داده و پس از یک ساعت در آبکش بریزید شسته و خشک کنید، سپس سرخ کنید. 

    3. از سبزیجات معطری شامل جعفری، ریحان، نعناع و مقداری گشنیز می‌توانید استفاده کنید. 

    4. زمانی که برنج را در قالب ریخته‌ کمی فشار دهید تا منسجم شود. 

    5. پس از پخت برنج ته قالب را در آب سرد زده و با کاردک اطراف آن را خیلی آرام از ظرف جدا کنید، سپس در ظرف اصلی برگردانید..

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۵/۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48279 |46689 پست

    ماش پلو_دمپخت

    ماش پلو را به دو صورت دمپخت و چلو كش ميتوانيد تهيه كنيد و با گوشت ماهيچه و يا آبگوشت ساده و حتى به همراه خرما و كشمش ميتوان سرو كرد. 

    در اينجا نوع دمپخت آنرا فرا خواهيد گرفت .

    مواد لازم:

    برنج                 ٢ پيمانه 

    ماش               ١ پيمانه سر خالى

    زعفران           نصف ق چ

    پياز               ١ عدد درشت 

    آب گوشت و روغن    به ميزان لازم 

    نمك            به ميزان لازم

    طرز تهيه :

    برنج را شسته و به مدت سه الى چهار ساعت با آب ولرم و مقدارى نمك خيس كنيد .

    ماش را شسته ، خيس كنيد و به طور جداگانه بپزيد و كنار بگذاريد.

    در قابلمه مورد نظر پياز خلالى را با يكى دو قاشق روغن سرخ كنيد تا كاملا طلايى رنگ شود، برنج را مجددا شسته تا نمك اضافى آن گرفته شود و در قابلمه ريخته و مقدارى آب گوشت روى آن بريزيد تا حدود يك سانت بالاتر از سطح برنج قرار گيرد زعفران و روغن را نيز اضافه كرده و با شعله زياد حرارت دهيد ، ماش پخته شده را نيز اضافه كنيد و تا زمانى كه آب ماش پلو كاملا كشيده شود حرارت را كم نكنيد ، برنج را زير دندان تست كنيد اگر هنوز نياز به پختن بيشترداشت مقدارى آب و يا آب گوشت به آن اضافه كنيد ، و بعد از تمام شدن آب برنج حرارت را كم كرده و پلو را دم كنيد بيست دقيقه تا نيم ساعت زمان براى دم كشيدن اين پلو كافيست .

    ماش پلو را ميتوانيد با گوشت ماهيچه يا گوشت چرخ كرده و يا حتى با خرماى تفت داده شده سرو كنيد .

    نوش جان 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان