خانه
59.6K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۲/۷/۳۰
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست

    ساناز افشار : 
    من یه سوال دارم.می شه روش هایی برای خوب در اومدن برنج رو بهم بگین؟

    عزیزم برای برنج کته برنج رو با آب طوری که یک بند انگشت روی برنج آب بگیره و نمک و روغن میزنی و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بجوشه تا حدی که مقدار آب خیلی کم شه. برنج رو از دور قابلمه کمی به وسط جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم و حرارت رو کم میکنیم تا برنج دم بیاد.

    برای آبکش کردن برنج رو میشوریم و با نمک حدود 2 ساعت خیس میکنیم.

    توی قابلمه آب رو میجوشونیم و برنج رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا برنج سفید شه ولی نباید زیاد بجوشه که نرم شه. هنوز مغز بزنج سفت باشه. و آبکش میکنیم و کمی آب ولرم روی برنج میریزیم تا نمک زیاد شسته شه.

    توی قابلمه روغن میریزیم همراه نصف لیوان آب و برنج رو اضافه میکنیم و اطراف برنج رو وسط ظرف جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم. میتونیم چندتا منفذ با ته قاشق ایجاد کنید که برنج یکدست دم بیاد.

    اول حرارت متوسط وقتی بخار گرفت حرارت رو کم میکنیم تا کاملا برنج بپزه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان