خانه
59.6K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۲/۷/۳۰
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست

    مروارید : 
    من چون فر ندارم همیشه برای درست کردن کیک و پیتزا و... از ماکروویو استفاده میکنم اما وقتی دستور غذاها و کیک هارو میبینم نمیدونم چطوری درجه فرگاز رئ تبدیل کنم به ماکروویو که منم بتونم استفاده کنم واسه همین متاسفانه یا میسوزن یا خام میمونن یا شل میشن، ممنون میشم کمکم کنی

    مروارید جان کلا دستوراشون تا جائیکه میدونم متفاوته ولی مسلما همه چی داخل فر بهتر از مایکروویو نتیجه میده.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان