کیک خامه ای
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
ﮐﺮﻩ 150 ﮔﺮﻡ
ﺧﺎﻣﻪ 200 ﮔﺮﻡ
ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ 200 ﮔﺮﻡ
ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ 20 ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ 30 ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﺷﺶ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
طرز تهیه:
ﺧﺎﻣﻪ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﺳﻔﺖ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺣﺪﻭﺩ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﺗﻨﺪ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﺩﻭﯾﺴﺖ ﮔﺮﻡ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﻭ ﺍﻟﯽ ﺳﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺻﺪ ﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ، ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺳﭙﺲ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺩﺳﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ، ﺗﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺷﮑﻞ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ 26 ﺳﺎﻧﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ . ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖﻫﺎﯼ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽﭼﯿﻨﯿﻢ. ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﻭ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺮ ﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺍﻟﯽ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺩﺳﺮ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ. ﺩﺳﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ، ﺑﺮ ﻣﯽﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﮐﻤﯽ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﻧﺪﻩ ﻣیکنیم و نوش جان