خانه
16.1K

کیک

  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    کیک خامه ای
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﮐﺮﻩ 150 ﮔﺮﻡ
    ﺧﺎﻣﻪ 200 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ 200 ﮔﺮﻡ
    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ 20 ﻋﺪﺩ
    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ 30 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﺷﺶ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    کیک

    طرز تهیه:
    ﺧﺎﻣﻪ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﺳﻔﺖ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺣﺪﻭﺩ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﺗﻨﺪ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﺩﻭﯾﺴﺖ ﮔﺮﻡ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﻭ ﺍﻟﯽ ﺳﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺻﺪ ﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ، ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺳﭙﺲ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺩﺳﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ، ﺗﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺷﮑﻞ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ 26 ﺳﺎﻧﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ . ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖﻫﺎﯼ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽﭼﯿﻨﯿﻢ. ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﻭ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺮ ﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺍﻟﯽ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺩﺳﺮ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ. ﺩﺳﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ، ﺑﺮ ﻣﯽﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﮐﻤﯽ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﻧﺪﻩ ﻣیکنیم و نوش جان
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۵:۴۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان