خانه
16.2K

کیک

  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    آموزش پخت انواع کیک های خوشمزه

    کیک
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    کیک خامه ای
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﮐﺮﻩ 150 ﮔﺮﻡ
    ﺧﺎﻣﻪ 200 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ 200 ﮔﺮﻡ
    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ 20 ﻋﺪﺩ
    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ 30 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﺷﺶ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    کیک

    طرز تهیه:
    ﺧﺎﻣﻪ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﺳﻔﺖ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺣﺪﻭﺩ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﺗﻨﺪ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﺩﻭﯾﺴﺖ ﮔﺮﻡ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﻭ ﺍﻟﯽ ﺳﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺻﺪ ﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ، ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ. ﺳﭙﺲ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺩﺳﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ، ﺗﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺷﮑﻞ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ 26 ﺳﺎﻧﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ . ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖﻫﺎﯼ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽﭼﯿﻨﯿﻢ. ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﻭ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺮ ﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺍﻟﯽ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺩﺳﺮ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ. ﺩﺳﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ، ﺑﺮ ﻣﯽﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﮐﻤﯽ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﻧﺪﻩ ﻣیکنیم و نوش جان
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۵:۴۶
  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ﻧﺎﻥ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ

    موادلازم:
    ﮐﺮﻩ ۵۰ ﮔﺮﻡ
    ﺷﮑﺮ ۶۰ ﮔﺮﻡ
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ﻋﺪﺩ
    ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ۸ ﮔﺮﻡ
    ﻧﻤﮏ ۱/ ۴ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﯽ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ۲۵۰ ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ
    ﺁﺭﺩ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ۵۰۰ ﮔﺮﻡ
    ﮐﺮﻩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ۲۰ ﮔﺮﻡ

    کیک

    موادلازم:
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻣﻮﺍﺩ ﺧشک (ﺁﺭﺩ ، ﻧﻤﮏ ، ﺷﮑﺮ ، ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﻓﻮﺭﯼ) ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ . ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺁﻥ ﮐﺮﻩ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ . ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.
    ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺮﻡ ﻭ ﻟﻄﯿﻔﯽ ﮐﻪ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﭼﺮﺏ ﺷﺪﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﮔﺮﻡ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺄﻋﺖ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻫﯿﺪ.
    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﻧﺎﺭﻧﮕﯽ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﻮﺍﺭ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﯾﺪ ﻧﻮﺍﺭ ﺭﺍ ﺣﻠﺰﻭﻧﯽ ﺑﭙﯿﭽﯿﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﮐﻪ ﮐﻤﯽ ﺑﺎ ﮐﺮﻩ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺭﻭﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺳﺘﺮﺣﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ۲۰۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺗﻘﺮﯾﺒﯽ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﯾﺪ.
    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺭﺍ ﺁﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺑﺮﺱ ﺭﻭﯼ ﻧﺎﻧﻬﺎﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﭘﺨﺖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻮﺩ.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۵:۵۰
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ﮐﯿﮏ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭽﯽ ﺑﺎ ﮐﺮﻡِ ﻭﺍﻧﯿﻠﯽ ﻭ ﺷﮑﻼﺕ
    ﻣﻮاد ﻻﺯم:
    ۱۲۵ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ
    ۱۲۵ﮔﺮﻡ ﺷﮑﺮ
    ۲ﻋﺪﺩ ﺗﺨﻢِ ﻣﺮﻍ
    ۱۲۵ﮔﺮﻡ ﺁﺭﺩ
    ۱ ﻗﺎﺷﻖِ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ
    ۱ﻗﺎﺷﻖِ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻭﺍﻧﯿﻞ

    کیک

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﮐﺮﻡ ﻭﺳﻂِ ﮐﯿﮏ:
    ۳ ﺗﺎ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ
    ۱۰۰ﮔﺮﻡ ﺷﮑﺮ
    ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﯿر
    ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥِ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ
    ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺮﻡِ ﺷﮑﻼﺕ:
    ۱ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﮑﻼﺕِ ﺗﮑﻪ ﺗﮑﻪ ﺷﺪﻩ
    ۵۰ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ
    ﻃﺮﺯِ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﻓﺮ ﺭﺍ ﮔﺮﻡ میکنیم ﺩﻭ ﺗﺎ ﻇﺮﻑ ﻗﺎﻟﺐِ ﮐﯿﮏِ ﻓﺮ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ۱۸ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺩﻭ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﻣیکنیم ﺗﻤﺎﻡِ ﻣﻮﺍﺩِ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻧﺮﻡ ﻭ ﻟﻄﯿﻒ ﺷﻮﺩ. ﺁﻧﺮﺍ ﺩﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐﻫﺎ ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ.
    ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ.ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭ ﻣﯽﺁﻭﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﻡ،ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺷﮑﺮ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺳﻔﺖ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ ﺷﻮﺩ. ﺑﻌﺪ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﻣﯿﺠﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺣﺮﺍﺭﺕِ ﺯﯾﺮِ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﻣﻼﯾﻢ میکنیم ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢِ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺩﺍﺧﻞِ ﺷﯿﺮ ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﻣﺮﺗﺐ ﺑﻬﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺩﺍﻍ ﻭ ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﻡِ ﺷﮑﻼﺕ ﮐﺎفیست ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕِ ﻣﻼﯾﻢ ﺩﺍﻍ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺷﮑﻼﺕﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺖ ﺷﻮﻧﺪ ﺣﺎﻻ ﮐﯿﮏﻫﺎ ﮐﻪ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﺁﻭﺭﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺮﻡ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻄﺢِ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﮐﯿﮏﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ. ﮐﯿﮏ ﺩﻭﻡ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﮐﺮﻡِ ﺷﮑﻼﺕ ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۰۰
  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    وای چه وسوسه انگیز
  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    کیک های کوچک ﻫﻮﯾﭻ 

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ ۲ﻓﻨﺠﺎﻥ 
    ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺒﺎﺗﯽ ۱ﻭ ۱/ ۱۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ 
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۴ ﻋﺪﺩ 
    ﺁﺭﺩ ۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ 
    ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ 
    ﻧﻤﮏ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﻫﻮﯾﺞ ۱۱۵ ﮔﺮﻡ 

    کیک

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺷﻌﻠﻪ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﯼ ۱۷۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ۳۵۰ ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ  ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ۲۵ ﺩﺭ ۳۸ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﻭ ﺁﺭﺩ ﭘﺎﺷﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺁﺭﺩ، ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺰﺍﺭﯾﺪ.
    ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﮑﺮ، ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ ﺷﻮﺩ ﺑﻬﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﻮﺩﮎﻫﻮﯾﭻ  ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. 
    ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪ ﻃﺒﺦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮد.
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۴۲
  • leftPublish
  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    کیک رولت

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 5 ﻋﺪﺩ 
    ﺷﮑﺮ 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ 
    ﺁﺭﺩ 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ 
    ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﺳﻮﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ 
    ﺁﺏ ﮔﺮﻡ 3 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ 
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
     ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯼ ﺍﻟﮏ ﺷﺪﻩ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ 
    ﺧﺎﻣﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺷﺪﻩ 250 ﺗﺎ 300 ﮔﺮﻡ 
    ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ 

    کیک

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
     ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﮔﺮﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻧﯿﻤﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ. ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻼً ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻇﺮﻑ ﻧﻤﯽ ﺭﯾﺰﺩ، ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ  ﺑﻪ ﯾﮏ ﺳﻤﺖ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ، ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﭘﻒ ﺁﻥ ﻧﺨﻮﺍﺑﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺭﺍ ﺍﻟﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺮﺩﻭ ﺩﺭ ﺳﻪ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻓﻮﻕ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺁﺏ ﮔﺮﻡ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺍﻓﺰﺍﯾﯿﻢ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. 
    ﺩﺭﻭﻥ ﺳﯿﻨﯽ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺍﺑﻌﺎﺩ 30×40 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯﯾﻢ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ . ﺳﭙﺲ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻃﺒﻘﻪ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 20 ﺗﺎ 25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯽ ﭘﺰﯾﻢ ﺗﺎ ﺳﻄﺢ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ. ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ، ﮐﺎﻏﺬﯼ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﻪ ﺍﺑﻌﺎﺩ 40×50 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺍﻟﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯾﻢ ﻭﺍﻃﺮﺍﻑ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺎﺭﺩ ﺍﺯ ﺳﯿﻨﯽ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺍﺳﺖ،ﺑﺮﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ، ﻃﻮﺭﯾﮑﻪ ﮐﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﻫﻢ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﻤﺎﻧﺪ.
    ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﯾﻢ ﻭ ﺭﻭﻟﺖ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺯﯾﺮ ﺁﻥ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﻣﯽ ﻣﺎﻟﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍً ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﮐﺎﻏﺬ ﻟﻮﻟﻪ ﻣِﮐﻨﯿﻢ
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۴۷
  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    ﭘﺎﻱ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﺑﺎ ﺳﺲ ﺷﮑﻼﺗﯽ

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
    بیسکویت شکلاتی 300 ﮔﺮﻡ
    ﻛﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ 40 ﮔﺮﻡ
    ﺷﻴﺮ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﻱ
    ﺑﺴﺘﻨﻲ ﻭﺍﻧﻴﻠﻲ 1 ﻟﻴﺘﺮ
    ﻛﺮﻩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﻴﻨﻲ 375 ﮔﺮﻡ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻧﻮﻋﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺧﺮﺩﻩﻫﺎﻱ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﻴﻨﻲ ﻧﻴﺰ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎشد.

    کیک

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺲ ﺷﻜﻼﺕ:
    ﺷﻜﻼﺕ ﺳﻴﺎﻩ 200 ﮔﺮﻡ ﻣﺎﺭﺵ ﻣﺎﻟﻮﻱ ﺳﻔﻴﺪ 50 ﮔﺮﻡ. ﺧﺎﻣﻪ 300 ﻣﻴﻠﻲﻟﻴﺘﺮ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:
    ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺎﻱ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﻴﺴﻜﻮﻳﺖ ﺭﺍ ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﻛﺮﻩ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺷﻴﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﻓﻮﻕ ﺭﺍ ﻛﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺸﺮﺩﻩ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ. ﺑﺴﺘﻨﻲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﻳﺰﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﻱ ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻛﺮﻩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﻴﻨﻲ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭﻱ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﻴﺴﻜﻮﻳﺖ ﭘﻬﻦ ﻛﻨﻴﺪ، ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﻳﺰ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﻛﺎﻣﻼً ﺑﺒﻨﺪﺩ
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ ﺳﺲ ﺷﻜﻼﺕ:
    ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺳﺲ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺭﻭﻱ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ ﺗﺎ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﻛﻴﺐ ﺷﻮﻧﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﻨﻚ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﭘﺎﻱ ﻭ ﯾﺎ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻣﯿﻞ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۵۴
  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    ﭘﺎﯼ ﺳﯿﺐ

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﺷﮑﺮ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ﺷﯿﺮ ﺣﺪﻭﺩ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ﺁﺭﺩ 3 ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 2 ﻕ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﻱ
    ﮐﺮﻩ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ﺳﯿﺐ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ﻭ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ 3 ﻋﺪﺩ
    ﺷﮑﺮ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

    کیک

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺷﮑﺮ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺭﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ - ﺑﻌﺪ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻴﻢ ﻭ ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﻛﻢ ﮐﻢ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻦ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﻟﻄﯿﻔﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﻤﯽ ﭼﺴﺒﻪ ﺑﺪﺳﺖ ﺑﯿﺎﺩ . ﻧﺼﻒ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺍﺭﺩﭘﺎﺷﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺩﺍﯾﺮﻩ ﺑﺎ ﻗﻄﺮ 26-25 ﺳﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺗﻮﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ ﭘﻬﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﺨﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﺎﻗﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﻗﺎﻟﺒﻮ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﻮﻧﯿﻤﻮ ﮐﻨﺎﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺧﻤﯿﺮﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﭼﺴﺒﻮﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﻪ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﯼ ﺭﻭ ﺑﺎﺑﺮﺱ ﺯﺭﻭﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺳﻮﺭﺍﺧﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﻌﺪ ﭘﺎﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺣﺮﺍﺭﺕ 175 ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﯾﻢ ﺗﺎ ﺭﻭﯾﺶ ﻃﻼﯾﯽ ﺑﺸﻪ. ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻓﺮﻫﺎ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﻓﺮﻕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ 40-30 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻃﻮﻝ ﻣﯽ ﮐﺸﻪ. ﺑﺮﺍﻱ ﺗﺰﺋﻴﻦ ﺭﻭﻱ ﭘﺎﻱ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ ﺍﺯ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﺰﺋﺌﻴﻦ ﺷﻜﻞ ﻣﻲ ﺯﻧﻴﻢ ﻭ ﺗﺰﺋﻴﻦ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ.
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۵۷
  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﺷﮑﻼﺗﯽ
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
    ﺑﺴﮑﻮﯾﺖ ﺳﺎﺩﻩ =۲۰۰ ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ =۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
     ﮐﺮﻩ = ۵۰ ﮔﺮﻡ
    ﻣﻮﺍﺩ ﻣﯿﺎﻧﯽ ﮐﯿﮏ :
    ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﻧﻤﮏ = ۷۵۰ ﮔﺮﻡ
    ﺷﮑﺮ = ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
    ﻭﺍﻧﯿﻞ = ۴/ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ =۳ ﻋﺪﺩ
    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﻠﺦ = ۳۰۰ ﮔﺮﻡ
    کیک

    ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ :  ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ.
     ﺑﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.
    ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺁﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﮐﻒ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ۲۳ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻫﯿﺪ.
    ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ،ﺷﮑﺮ،ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻭﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﻧﺪ . ﺷﮑﻼﺕ ﺭﺍ ﺫﻭﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻧﮑﻪ ﮐﻤﯽ ﺧﻨﮏ ﺷﺪ ﺑﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﭘﻨﯿﺮ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﯿﺎﻣﯿﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.
    ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺎﺯ،ﺧﻨﮏ ﮐﻨﯿﺪ.
     ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ۳۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﺳﻂ ﭼﯿﺰﮐﯿﮏ ﻫﻨﻮﺯ ﺣﺎﻟﺖ ﻣﺎﯾﻊ ﺩﺍﺭﺩ، ﻭﻟﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ ﺳﻔﺖ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﺎﻡ ﺑﻮﺩﻥ ﭼﯿﺰﮐﯿﮏ ﻧﯿﺴﺖ.
    ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﭼﯿﺰﮐﯿﮏ ﺭﺍ ۳ ﺗﺎ ۴ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.
    ویرایش شده توسط یکی تا در تاریخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۲   ۱۰:۴۲
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    avatar
    nil oo far teh
    کاربر فعال|230 |391 پست
    واااااااای من رژیمم اینا رو دیدم کلی هــوس کـــردم واااااااااااای
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    ﮐﯿﮏ ﺳﯿﺐ
     ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
    ﺳﯿﺐ ﭼﻬﺎﺭ ﻋﺪﺩ
     ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﻧﺼﻒ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ
    ﮐﺮﻩ 125 ﮔﺮﻡ
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﯼ
    ﺁﺭﺩ 200 ﮔﺮﻡ
    ﺷﮑﺮ 120 ﮔﺮﻡ
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ
    براﯼ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﺮﻩ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ 
    ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﻨﯿﺪ.
    ﺭﻭﯼ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﭼﻨﺪ ﺷﯿﺎﺭ ﺑﺪﻫﯿﺪ. ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﭼﯿﺪﻩ، ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﻭ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﺭﺩ ﺍﻟﮏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ.
    ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺮﻩ ﭼﺮﺏ ﻭ ﮐﻒ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻃﺒﻘﻪ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ میتوﺍﻥ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﺮﺩ.

    کیک
  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    خامه رولتی

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 5 ﻋﺪﺩ
    ﺷﮑﺮ 150 ﮔﺮﻡ
    ﺁﺑﺠﻮﺵ 2/1 ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ
    ﺁﺭﺩ 150 ﮔﺮﻡ
    ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑه ﻤﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

    کیک

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
    ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ.ﺯﺭﺩﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ.
    ﺁﺑﺠﻮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ.
    ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﺩ . ﺑﻌﺪ ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.
    ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﻒ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﯽ 40 ﺩﺭ 60 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ.ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺎﻟﺖ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ،ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﺩ.
    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺎﻥ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﯾﺪ،ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﻮﻟﻪ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮد ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪ.
    ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺗﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺭﻭﯼ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿد.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۵۳
  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۳/۱/۱۸
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    marjan r
    کاربر جديد|63 |111 پست
    همه رو دوست دارم
  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    * مریم سادات*
    یک ستاره ⋆|335 |1748 پست
    منم همه رو دوست دارم
  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    منم همه همه تونو دوس دالم
  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    این دستور پخت کیک و از تو نت دیدم ، بنظرم خیلی خوشمزه میشه 



    كيك نشاسته

    كيك بسيار لطيف و خوشمزه ايه ....

    تخم مرغ : ٤ عدد

    شكر: ١و ٢/٣ پيمانه

    آرد : ٢ پيمانه

    نشاسته گندم ، پودر شده : ٢/٣ پيمانه

    روغن مايع : ٢ قاشق غذاخوري

    آب جوش : ٣ قاشق غذاخوري

    بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري 

    وانيل : كمي

    سفيده هاي تخم مرغ رو جدا مي كنيم و با همزن برقي هم مي زنيم تا كف كنه ، بعد شكرو اضافه مي كنيم و يه هم زدن ادامه ميديم تا تقريبا شكر حل بشه ، سپس روغن ، آب جوش ، زرده هاي تخم مرغ و وانيل رو اضافه مي كنيم و باز هم مي زنيم ....

    در انتها ، آرد ، نشاسته گندم و بكينگ پودرو به مخلوط اضافه مي كنيم و با دور كند همزن به هم مي زنيم ....

    مايه كيك رو در قالب چرب شده مي ريزيم ودر فري كه قبلا داغ كرديم ، در درجه ١٧٥ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقيقه مي پزيم.

    براي كرم بين كيك ....

    شكر : ٨ قاشق غذاخوري

    آرد : ٢ قاشق غذاخوري

    نشاسته ذرت : ٢ قاشق غذاخوري

    شير : ٢و ١/٢ پيمانه 

    وانيل : كمي

    كره : ١ قاشق غذاخوري

    براي تهيه كرم ، همه مواد به جز وانيل و كره رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم تا غليظ بشه ، در انتها كره و وانيل رو اضافه مي كنيم .

    براي سس شكلات روي كيك .....

    شير : ١ پيمانه

    آرد : ٢ قاشق غذاخوري

    پودر كاكائو : ٢ قاشق غذاخوري

    شكر : ٢ قاشق غذاخوري

    براي تهيه سس شكلات ، همه مواد رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي پزيم تا غليظ شود ...

    بعد از پختن كيك صبر مي كنيم تا خنك بشه ، به دوقسمت تقسيم مي كنيم ، كرم كيك رو بين دو لايه مي ريزيم ، سپس روي كيك رو با سس شكلات مي پوشونيم 






    کیک
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان