خانه
16.1K

کیک

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    خامه رولتی

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 5 ﻋﺪﺩ
    ﺷﮑﺮ 150 ﮔﺮﻡ
    ﺁﺑﺠﻮﺵ 2/1 ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ
    ﺁﺭﺩ 150 ﮔﺮﻡ
    ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑه ﻤﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

    کیک

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
    ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ.ﺯﺭﺩﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ.
    ﺁﺑﺠﻮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ.
    ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﺩ . ﺑﻌﺪ ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.
    ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﻒ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﯽ 40 ﺩﺭ 60 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ.ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺎﻟﺖ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ،ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﺩ.
    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺎﻥ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﯾﺪ،ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﻮﻟﻪ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮد ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪ.
    ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺗﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺭﻭﯼ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿد.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۵۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان