خانه
16.1K

کیک

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    این دستور پخت کیک و از تو نت دیدم ، بنظرم خیلی خوشمزه میشه 



    كيك نشاسته

    كيك بسيار لطيف و خوشمزه ايه ....

    تخم مرغ : ٤ عدد

    شكر: ١و ٢/٣ پيمانه

    آرد : ٢ پيمانه

    نشاسته گندم ، پودر شده : ٢/٣ پيمانه

    روغن مايع : ٢ قاشق غذاخوري

    آب جوش : ٣ قاشق غذاخوري

    بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري 

    وانيل : كمي

    سفيده هاي تخم مرغ رو جدا مي كنيم و با همزن برقي هم مي زنيم تا كف كنه ، بعد شكرو اضافه مي كنيم و يه هم زدن ادامه ميديم تا تقريبا شكر حل بشه ، سپس روغن ، آب جوش ، زرده هاي تخم مرغ و وانيل رو اضافه مي كنيم و باز هم مي زنيم ....

    در انتها ، آرد ، نشاسته گندم و بكينگ پودرو به مخلوط اضافه مي كنيم و با دور كند همزن به هم مي زنيم ....

    مايه كيك رو در قالب چرب شده مي ريزيم ودر فري كه قبلا داغ كرديم ، در درجه ١٧٥ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقيقه مي پزيم.

    براي كرم بين كيك ....

    شكر : ٨ قاشق غذاخوري

    آرد : ٢ قاشق غذاخوري

    نشاسته ذرت : ٢ قاشق غذاخوري

    شير : ٢و ١/٢ پيمانه 

    وانيل : كمي

    كره : ١ قاشق غذاخوري

    براي تهيه كرم ، همه مواد به جز وانيل و كره رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم تا غليظ بشه ، در انتها كره و وانيل رو اضافه مي كنيم .

    براي سس شكلات روي كيك .....

    شير : ١ پيمانه

    آرد : ٢ قاشق غذاخوري

    پودر كاكائو : ٢ قاشق غذاخوري

    شكر : ٢ قاشق غذاخوري

    براي تهيه سس شكلات ، همه مواد رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي پزيم تا غليظ شود ...

    بعد از پختن كيك صبر مي كنيم تا خنك بشه ، به دوقسمت تقسيم مي كنيم ، كرم كيك رو بين دو لايه مي ريزيم ، سپس روي كيك رو با سس شكلات مي پوشونيم 






    کیک
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان