خانه
16.2K

کیک

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    ﮐﯿﮏ ﺳﯿﺐ
     ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
    ﺳﯿﺐ ﭼﻬﺎﺭ ﻋﺪﺩ
     ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﻧﺼﻒ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ
    ﮐﺮﻩ 125 ﮔﺮﻡ
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﯼ
    ﺁﺭﺩ 200 ﮔﺮﻡ
    ﺷﮑﺮ 120 ﮔﺮﻡ
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ
    براﯼ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﺮﻩ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ 
    ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﻨﯿﺪ.
    ﺭﻭﯼ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﭼﻨﺪ ﺷﯿﺎﺭ ﺑﺪﻫﯿﺪ. ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﭼﯿﺪﻩ، ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﻭ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﺭﺩ ﺍﻟﮏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ.
    ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺮﻩ ﭼﺮﺏ ﻭ ﮐﻒ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺳﯿﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻃﺒﻘﻪ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ میتوﺍﻥ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﺮﺩ.

    کیک
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان