خانه
941K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    نان سیر و اسفناج👇👇

    چند حبه سیر را پاک کنید و با پوست کن یا چاقو به حلقه های نازک برش دهید. آنها را کمی در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس روی یک تکه نان باگت که آن را از وسط باز کرده اید، مقداری پنیر پیتزا، کمی اسفناج پخته و سیرهای تفت داده شده را بریزید. نان ها را در مایکروفر قرار دهید تا پنیرآب شود و بعد از نان سیر خوشمزه ای که پختید، لذت ببرید.

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

    پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا

    مواد لازم :

     نان باگت به مقدار لازم

    گوجه فرنگی 3 عدد

     سیر 4 الی 5 عدد

     روغن زیتون به میزان لازم

     ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری

    پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم

    نمک قدری

    طرز تهیه :

    قسمت گوشتی  گوجه فرنگی  خرد کنید . سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

    حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

    فر را با  180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر    آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

    من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.

    نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

  • ۱۸:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کلوچه تخم_مرغ

    مواد لازم: برای 12 کلوچه

    🍛1-2 قاشق چایخوری ادویه اختیاری

    🧀1-2 فنجان پنیر چداروکمی پنیرکم چرب رنده شده

    🍳15 عدد سفیده تخم مرغ و12 عدد زرده تخم مرغ

    🍙3 ساقه پیازچه کمی درشت خرد کرده

    🌳کلم بروکلی

    🌶فلفل قرمز

    🍆کدو سبز

    🍄 قارچ،خرد شده اختیاری کمی 🍥ژامبون، یا سوسیس بوقلمون سرخ وخرد شده اختیاری

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    💯فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت ویا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

    💯یک قالب سیلیکونی ١٢عددی که با اسپری داخل آن را چرب کنید ویا ازقالبهای مافین در قالب استفاده کنید.

    تمام ترکیب سبزیجات وپنیررنده شده را درظرفی با ادویه ونمک ترکیب کنید.تخم مرغها را کمی زده وبه سبزیجات اضافه و با هم مخلوط کرده و٢/٣ قالبها را از ترکیب پرکنید.درفربه مدت 25-35 دقیقه قراردهید.شما می توانید کمی خامه وشیر هم به تخم مرغ اضافه وهم بزنید.

    ✅نکته:

    میتوانید کلوچه پخته شده را در یخچال بیش از یک هفته نگهدارید.

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #پیش_غذا_
    #چیز_کیک_گوشت_و_قارچ_
    مواد لازم برای خمیر کیک:
    آرد سوخاری ١٠٠گرم
    آرد ١٢۵ گرم
    کره ١٠٠ گرم
    ماست ٣قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ٢عدد
    نمک ١/٢ قاشق چایخوری
    فلفل قرمز یا سیاه ١/٢ قاشق چایخوری

    مواد لازم برای رویه کیک:
    پنیر خامه ای ٣٠٠ گرم
    تخم مرغ ۴عدد
    کره ۵٠گرم
    سوسیس(یا گوشت چرخ کرده یا ) ٣٠٠ گرم
    قارچ ٣٠٠ گرم
    ذرت ٢/٣ لیوان
    فلفل دلمه ١ عدد
    آویشن به دلخواه
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    پنیر پیتزا یا موتزارلا ٢٠٠ گرم
    خوب بریم سراغ طرز تهیه ش...
    اول قارچ و سوسیس رو ورقه ای میکنیم فلفل دلمه ای رو هم خورد میکنیم و همه رو باضافه ذرت با کمی روغن مایع تفت میدیم (من به این مواد ادویه آویشن اضافه کردم شما هر چی که دوس دارین اضافه کنینعینک) و میذاریم کنار تا خنک بشن. برای خمیر اول کره و تخم مرغهامونو با همزن خوب میزنیم و بعد ماست و آرد سوخاری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشن حالا نوبت اضافه کردن آرده خمیر نسبتا شلی بدست میاد که نه مثل خمیر کیک شل باشه و نه مثل خمیر نون سفت. خمیر رو کف قالب پهن میکنیم و میریم که مواد روشو آماده کنیم
    کره و پنیر خامه ای رو خوب با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم نمک و فلفلشم خودتون میزون کنین دیگه. یادتون باشه پنیر خامه ای هم نمک داره پس مواظب باشین که شور نشه.
    خوب حالا نصف پنیر پیتزا رو روی خمیر پخش میکنیم و مواد اولی رو که آماده کرده بودیم یعنی قارچ وگوشتو میریزیم روی خمیر حالا بقیه پنیر پیتزا رو میریزیم رو موادمون و بعدشم مواد تخم مرغی رو روش میریزیم .خوب کیکمون آماده ست که ١ ساعتی بره توی فر ١٨٠ درجه مون که از قبل گرم شده و پخیده بشه
    خمیر رو هم مثل خمیر پای گذاشتم تو قالب و با انگشت پهن کردم و دیواره ها رو هم کشیدم...

  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    .
    #فینگر فود
    رول مرغ اسفناج و پنیر
    پیاز و پیازچه رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم. کمی که طلایی شد سیر رنده شده و بعد هم اسفناج و جعفری خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. در این مرحله هیچ ادویه ای اضافه نکنید. نمک رو هم چون پنیر داره، نیازی نیست به اسفناج نمک بزنید.

    از روی گاز برمیداریم و میذاریم تا خنک شه. بعد از خنک شدن با پنیر ها مخلوط میکنیم. فیله مرغ رو پهن میکنیم و 2-3 قاشق از اسفناج و پنیر رو روش میریزیم و رول میکنیم.

    طرز تهیه رول مرغ پنیر و اسفناج


    در ظرفی تخم مرغ رو با کمی نمک مخلوط میکنیم و با برس، دور تا دور مرغ هارو با به تخم مرغ آغشته میکنیم. حالا پودر سوخاری رو روی مرغها میپاشیم تا دورش رو کامل بگیره. اگه یادتون باشه در مطلب قارچ سوخاری در مورد پودر سوخاری توضیح دایدم. با اسپری روی مرغ ها رو هم کمی روغن میپاشیم. بعد هم میذاریم توی سینی فر چرب شده (یا کاغذ روغنی بذارید) با دمای ملایم حدود نیم ساعت پخته بشه.

    برای سوخاری کردن این رول مرغ میتونید از دستور ناگت مرغ رژیمی هم استفاده کنید.


    این غذا رو هم میتونید به صورت تکه های رول کوچیک به عنوان پیش غذا استفاده کنید و هم میشه در کنار یک سالاد خوشمزه وعده ای کامل و لذیذ رو تهیه کنید.

  • leftPublish
  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #رولت_سیب_زمینی

    اول نیم کیلو سیب زمینی رو آب پز کرده و به صورت پوره می کنیم وکره و نمک و فلفل اضافه میکنیم. 
    برای مواد داخل شویدخرد شده. سیب زمینی نگینی، کالباس، هویج پخته و نگینی و سس مایونز را مخلوط میکنیم و پوره سیب زمینی رو روی سلفون پهن کرده و مواد رو داخلش می ریزیم و رول می کنیم و یک ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد آرام برش می زنیم.

  • ۱۳:۳۷   ۱۳۹۵/۶/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    نتیجه تصویری برای توپ هاي سيب زميني رنگي

    پوره سیب زمینی رو با لبو یا ترشی چغندر له شده بنفش کنیم. با هویج پخته و له شده نارنجی . با زردچوبه زرد. با سبزی هایی مثل شوید یا اسفناج سبز کنیم و به صورت توپهای رنگی در ظرف بچینیم

    نتیجه تصویری برای پوره سیب زمینی رو با لبو یا ترشی چغندر له شده بنفش کنیم. با هویج پخته و له شده نارنجی . با زردچوبه زرد. با سبزی هایی مثل شوید یا اسفناج سبز کنیم و به صورت توپهای رنگی در ظرف بچینیم.

    نتیجه تصویری برای توپ هاي سيب زميني رنگي

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #فینگرفود

    تصویر مرتبط

    خمير يوفكا را با قلم مو و كره ي ذوب شده چرب كنيد (هر دو طرف)

    داخل قالب مافين بگذاريد (دوتا سه لايه لازمه ،با وصله پينه كردن ميشه اينكارو آسون كرد )

    ژامبون خرد شده و پنير پيتزا رنده شده داخل قالب بريزيد .

    آويشن بپاشيد .

    ميتوانيد از مواد ماكاروني كم آب نيز همراه پنير استفاده كنيد .

    نمك و فلفل سياه .

    در فر ٢٠٠ درجه بپزيد .

    لبه هاي يوفكا كه طلايي شد ،حاضره .

    بعد از پختن مقداري كاهوي ريز شده و زيتون و ... هم ميشه زد .

    نكته ؛ كمي سس پستو يا آلفردو يا سس هاي معمولي به هنگام سرو ،بد نيست . ولي توي مواد نميزنيم كه يوفكا كريسپي بشه !(برشته)

    نوش جان

    اين غذا نوعي فينگرفود هم هست و مناسب تولدهاست .

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    فينگر فود 

    مواد لازم برای توپ سیب زمینی له شده:

    2  سیب زمینی

    کره 2 قاشق غذاخوری

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    1 تخم مرغ بزرگ

    1 فنجان خرده نان 

    1/2 فنجان فلفل خرد شده پنیر 

    مواد لازم برای سیر پارمسان همگی تقریبی میآید:

    1/2 قاشق چای خوری پودر سیر

    1 قاشق چای خوری جعفری خشک

    1/3 فنجان پنیر پارمسان ریز خرد شده

    دستورپخت  را برای سیب زمینی له شده 

    1) طبخ سیب زمینی 

    2)له كردن  سیب زمینی  اضافه کردن کره، نمک و فلفل 

    3)  از مخلوط سیب زمینی را به شكل توپ در اوريد

    5) پوشش هر توپ سیب زمینی له شده را با تخم مرغ زده شده، سپس  در پودرهای سوخاری 

    6) ظرف گودي را روي حرارت بگذاريد توپ در روغن ببندازيد ، تا طلایی شود.

    8)  بر روی حوله کاغذی بگذاريد

    9) هر توپ با یک سیخ کباب چوبی ضخیم تزيين كنيد 

    Mashed Potato Popper Pops Recipe

    Mashed Potato Popper Pops RecipeMashed Potato Popper Pops Recipe

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #فینگر_بادمجون


    فینگر فود بادمجون و کدو
    بادمجونای قلمی رو انتخاب میکنیم با پوست حلقه حلقه کرده کمی نمک میزنین و سرخ میکنیم بعد نون لواش رو به شکل نوار قیچی کرده و حلقه های بادمجون رو روی لبه نون نواری شده گذاشته به این صورت که نیمی از حلقه های بادمجون باید بیرون از لبه نون قرار بگیره بعد حلقه بعدی بادمجون را روی نصف حلقه قبلی بادمجون گذاشته و تا انتهای نون میچینیم بعد روی بادمجون کمی فلفل سیاه میریزیم سپس روی نیمه نون که نواری برش دادیم و بادمجون نچیدیم پنیر خامه ای زده و رو بادمجون ها برگردانده و تا میکنیم سپس نون را رول کرده و خلال دندون داخلش میزنیم تا فیکس بشه
    برای رز کدو هم کدوهارو با پوست حلقه کرده در کمی نمک و فلفل و زرد چوبه زده و سرخ میکنیم،رز کدو ها رو هم دقیقا مثل بادمجون میپیچیم برای کدو هم از پنیر استفاده میکنیم

    نتیجه تصویری برای فینگر فود بادمجون و کدو

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۳/۹/۱۳۹۵   ۱۱:۲۰
  • leftPublish
  • ۰۲:۰۰   ۱۳۹۵/۱۰/۶
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    سلامی دوباره به همه ی دوستای گل زیباکده ای  

    ندا هستم از بندر انزلی 3

    بنظرم از این میتونید ایده بگیرید  مثلا مواد الویه رو لایه لایه توش بریزید یا سالاد ماکارونی 

    دیگه بستگی به خلاقیت خودتون داره  

    فقط از مواد داغ بخاطر پلاستیکی بودن ظرف استفاده نکید براتون ضرر داره 11

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۴:۰۶   ۱۳۹۸/۳/۱۸
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست
    چه دست پختهای خوشگلی . . حتما با مزه همست

    انواع فینگرفود در حال تصرف میزهای غذا در مراسم هاست. خصوصا مراسم تولد و جشن های کودکانه.
    فینگرفود ها جایگزین ساندویچهای بزرگ شده و ذائقه ها هم اینو دوست دارند و باعث رشد شده.
  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه پیتزا آسان و خوشمزه 

    آشپز:خانم شیرین عباسی نژاد

    خمیر پیتزا
    مواد لازم
    آرد ۳ الی ۳/۵ لیوان
    خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
    تخم مرغ ۱ عدد
    شیر یا آب ۱ لیوان
    روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    شکر ۴ قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    خمیر مایه ، شیر ولرم و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۱۰ دقیقه کنار بذارید تا خمیر مایه به عمل بیاید یا کف کند.
    تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را در کاسه دیگری بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.پس از مخلوط کردن، مواد را با دست ورز دهید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ،آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.
    برای مواد میانی من از ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده استفاده کردم که گوشت چرخ کرده رو مثل مواد ماکارونی با پیاز و یک لیوان آب و نمک و زردچوبه پختم بعد از اینکه آبش تموم شد کمی روغن و نصف قاشق چ آویشن و کمی رب گوجه روش ریختم و تفت دادم.
    حدود ده تا قارچ متوسط رو شستم و ورقه ورقه کردم و تفت دادم،دو عدد سیب زمینی متوسطم سرخ کردم،نصف لیوان ذرت کنسروی و نصف یدونه فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم،حدود ۵ ورق کالباسم خرد کردم،اول خمیرو روی سطح کار با وردنه باز کردم و قالب کمربندی رو چرب کردم و خمیرو داخلش گذاشتم وبه دیواره های قالب چسبوندم و روی خمیر با فرچه سس گوجه فرنگی زدم و اول پنیر پیتزا ریختم بعد سیب زمینی سرخ کرده بعد گوشت چرخ کرده و کالباس و فلفل دلمه و ذرت و دوباره پنیر پیتزا ریختم و موادو تکرار کردم و یه لایه هم پنیر ورقه ای گودا بین مواد گذاشتم،به همین ترتیب همه ی موادو لایه لایه داخل قالب ریختم تا موادم تموم شد کناره های اضافی خمیرو بریدم وکیک پیتزا رو نیم ساعت داخل فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده گذاشتم بعد چند دقیقه گریلو روشن کردم تا پنیرشم آب بشه بعد از قالب خارج کردم.
    دوستان میتونید از سوسیس سرخ شده هم استفاده کنید من چون سوسیس دوست ندارم استفاده نکردم.
    قالب من یکم بزرگ بود بهتره از قالب کوچیکتر استفاده کنید

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کلوچه خرمایی


    مواد لازم ؛
    آرد تقریبا 350 گرم
    بیکینگ پودر ١ قاشق سوپخوری
    خمیر مایه ١ قاشق سوپخوری
    ماست ۱۰۰ گرم
    شیر ۱۲۰ میلی لیتر
    روغن مایع ۵۰ گرم
    نمک یک پینچ
    شکر ١ قاشق سوپخوری
    طرز تهیه :
    خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل 2-3 قاشق سوپخوری شیر ولرم بریزید تا خمیر مایه عمل کند (می توان خمیر مایه را داخل همین مقدار آب ولرم عمل آورد و به همین میزان از مقدار شیر کم کرد)
    ماست، بقیه شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید
    خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید، سپس بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید
    آرد را كم كم اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر شکل بگیرد و چسبندگی نداشته باشد
    مقدار آرد در نان ها تقریبی است، ممکنه آرد بیشتر یا کمتری استفاده بشه روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه
    بعد از این مدت خمیر را به ۱۰ -۱۲چانه تقسیم کرده و یک گلوله کوچک حلوا یا مواد خرمایی بین آن بگذارید و دوباره در دست گرد کنید
    با دست كمي تخت کنید، با قیچی برش بزنید و یک گردوی نیمه روی آن بگذارید، دوباره ده دقیقه استراحت دهید،رومال کرده و سپس در فر 180 درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید.من برای رومال کلوچه ها از یک زرده تخم مرغ دو ق ماست و کمی زعفرون و یک ق چ شیره انگور استفاده کردم‌.(برای مواد داخلش هم مقداری خرمای تف داده در روغن با یک ق ارد و هل و دارچین میتونین استفاده کنین یا میتونین مابینش حلوا یا هرچیزی که دوست دارین بذارین که من اینبار حلوا گذاشتم)

    فینگرفود های دورهمی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۴۴
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان