خانه
384K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش داوودپاشا (ترکیه )

     مواد لازم  :

    گوشت چرخ کرده یک کیلو

     پیاز رنده شده دو عدد

     پودر نعنا خشک یک ق غ

     رب انار ملس دو ق غ

    آب یک لیوان

    نمک، فلفل و دارچین 

    کره

    طرز تهیه  :

    گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله را با یک عدد پیاز رنده شده و ادویه دلخواه و نمک مخلوط و ورز دهید، سپس قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید.اکنون آنها را  داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرند. 

    مقداری کره و روغن در یک تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. باقی  پیاز را خرد کرده، داخل تابه کمی تفت دهید. بعد از اینکه طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه سرخ کنید.

     بعد پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه و آن ها را  تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد خورش برود.

    اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

     سرو کنید

    نوش جان 😍

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۵/۳/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بورك مرغ وقارچ

    مواد لازم:

    خمير آماده يوفكا          ١ بسته 

    مرغ پخته شده و خرد شده       ٣٠٠ گرم 

    قارچ ورقه شده و تفت داده شده.      ٢٠٠ گرم 

    ذرت پخته شده          ١ پيمانه 

    فلفل دلمه اى رنگى مكعبى ريز خرد شده      ٣/٤ پيمانه 

    پياز داغ          ٢ ق غ 

    رب گوجه فرنگى.       ٢ ق غ 

    آب ليموترش تازه       به ميزان لازم 

    جعفرى خرد شده            ٤ ق غ 

    نمك و فلفل.             به ميزان لازم

    ماست            ١ پيمانه 

    روغن زيتون.       ١/٣ پيمانه 

    طرز تهيه :

    ماست و روغن زيتون را با كمى نمك با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد ، در تابه اى كه گنجايش تمام مواد ميانى را داشته باشد مرغ و پياز داغ و قارچ و فلفل دلمه اى  را با هم مخلوط كرده رب و ابليمو را اضافه كنيد نمك و فلفل را هم اندازه كرده و كمى مواد را با هم تفت دهيد در انتها ذرت و جعفرى را اضافه كنيد .

    يك ورقه از خمير مثلثى يوفكا را روى سطح كار قرار داده و به وسيله برس روى آنرا به مخلوط ماست و روغن زيتون آغشته كنيد سپس يك لايه ديگر از خمير را نيز روى آن قرار داده و مجددا سطح خمير دوم را ماست و روغن بماليد . يك قاشق از مواد ميانى را روى قاعده مثلث قرار داده گوشه هاى آنرا به داخل جمع كرده و از پايين لوله كنيد سپس بورك را مانند حلزون به دور خود بپيچيد و در سينى چرب شده فر قرار دهيد . روى سطح بوركهاى پيچيده شده را ماست و روغن زيتون بماليد و به سليقه خود كنجد ، سياه دانه ، تخم خرفه و يا مغز تخمه آفتابگردان بپاشيد و در فر ١٨٥ درجه تا زمانى كه زير بوركها كاملا طلايى شود بپزيد.

    نوش جان 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19861 |39377 پست
    تندیر_پلاوی_رقی_(پلو_بلغور_ترکیه)

    🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

    مواد لازم:

    بلغور پلویی(بلغور درشت):سه پیمانه
    کره: 4 قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط: 2عدد
    فلفل شیرین:2عدد
    گوجه فرنگی خشک شده :2پیمانه خرد شده یا گوجه فرنگی تازه پوست و تخم گرفته 3 عدد
    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
    رشته پلویی : مقداری
    لپه پخته:یک پیمانه
    گوشت چرخ کرده یا قورمه :به مقدار لازم

    🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

    طرز تهیه:

    بلغور را با آب فراوان بشورین و آبکش کنین.پیاز را مربع ریز خرد کنین.فلفل را نازک خرد کنین.
    پوست و تخم های گوجه فرنگی را جدا کرده و کوچک خرد کنین. اگر از خشک استفاده میکنید خیس کرده و خرد کنید .
    کره را در قابلمه ای روی حرارت آب کنین.پیاز را ریخته تفت بدین تانرم و شفاف شود برای اینکه کره نسوزد مقدار کمی روغن مایه بریزید.بلغور را بریزین و حدود 5 دقیقه هم بزنین.
    گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنین.ولپه پخته شده نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را هم بریزین.آب جوشیده را به بلغور اضافه کنین.در قابلمه را بزارین و وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنین.
    تا وقتی بلغور بپزد و شروع به حباب زدن کند رشته پلویی را که با مقدار خیلی کم تفت بدین در صورتی که نداشتین از ورمیشل سوپ هم میشه استفاده کرد در کمی روغن تفت بدین تا رنگش برگردد نه اینکه بسوزد اضافه کنین به پلوو بپزین.(وقتی آبش کشیده شد)حرارت را کم کرده دم کنی بزارین تا مثل پلو دم بکشد
    🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
    نکته:میتوانید به جای آب از آب مرغ برا پختن این پلو استفاده کنین یا به نسبت مساوی از آب و آب مرغ استفاده کنین .من از آب گوشت استفاده کردم خیلی هم خوشمزه بود درصورت استفاده از گوشت چرخ کرده زمانیکه پیاز رو تفت دادیم اضافه میکنیم من از قورمه استفاده کردم و ترکیه بدون چرخ کرده و قورمه میباشد.
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۵/۳/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بورك 

    بورك يكى از غذاهاى خوشمزه كشور تركيه است كه در مدلها وطعمهاى مختلف تهيه ميشود . از اين غذا ميتوانيد در ميز اردور ، عصرانه، صبحانه ،شام وحتى غذاى اصلى استفاده كنيد . ويا به عنوان يك ميان وعده سالم ومغزى در كيف مدرسه دلبندانتان قرار دهيد . 

    مواد لازم: 

    خمير يوفكا آماده.        يك بسته مثلثى 

    ماست.         يك ليوان 

    روغن زيتون    ١/٣ ليوان 

    نمك        ١/٤ ق چ 

    گوشت چرخ كرده.     ٢٥٠ گرم 

    پياز.       ١ عدد 

    قارچ.      ١٥٠ گرم 

    رب گوجه فرنگى.      ١ ق غ 

    نمك وفلفل وادويه.      به ميزان لازم 

    جعفرى خرد شده.     نصف پيمانه 

    روغن       كمى براى سرخ كردن مايه گوشتى 

    طرز تهيه : 

    پياز را خلالى خرد كرده با روغن كمى تفت ميدهيم گوشت چرخ كرده را اضافه كرده وتفت ميدهيم قارچ ورقه اى را اضافه ميكنيم سپس رب گوجه ونمك وفلفل وادويه دلخواه را هم اضافه ميكنيم ميتوانيد دو سه ق غ اب ليمو ترش هم اضافه كنيد. در انتها جعفرى خرد شده را اضافه كنيد وحرارت را خاموش كنيد واجازه دهيد كمى خنك شود . 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    روى ميز كار يك ورقه از خمير يوفكا قرار دهيد و روى ان با قلم مو مخلوط ماست وروغن زيتون را برس بزنيد ويك ورقه ديگر از خمير روى ان گذاشته ومجددا ماست وروغن بماليد سپس ورقه سوم را قرار دهيد وماست وروغن بماليد 

    از مايه گوشتى به اندازه يك قاشق برداريد و روى سه ورقه روى هم قرار گرفته در قاعده مثلث قرار دهيد دو گوشه خمير را به اندازه يك سانتيمتر روى مايه گوشتى بياوريد و لقمه را لوله كنيد 

    تمام خمير را به همين صورت رول كنيد و در انتها روى بوركها را زرده تخم مرغ  بماليد وكمى كنجد يا سياه دانه بپاشيد .

    بوركها را در سينى چرب شده فر قرار دهيد ودر فر ١٨٠ درجه بپزيد تا طلايى شود 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۵/۴/۸
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    بِزلیه لی پیلاو پلوی ترکی

    هر چند پلوهای ایرانی با هیچ جای دیگر در دنیا قابل مقایسه نیست،امادر بین غذاهای سایر ملل خصوصا در آشپزی ترکی، پلوهایی هستند که یا در آشپزی ایرانی مشابه دارند و یا می توانند در برنامه غذایی شما قرار بگیرند.این پلوی سبز که ترجیحا بهتر است با کوفته ریزه یا مرغ خورده شود،غذایی بسیار لذیذ و دوست داشتنیست.تفاوت آن با نخود پلوی ایرانی،استفاده از نعناء،کره و آب مرغ در طبخ آنست.اصولا بد نیست که گهگاه پلوهایتان را با آب مرغ و گوشت تهیه کنید تا طعم بهتری داشته باشد و در عوض مصرف خود گوشت را کمتر کنید.فقط به یاد داشته باشید اگر آب گوشت یا مرغ به کار می برید، از برنجی استفاده کنید که به پخت آن اطمینان دارید، چون احتمال شفته شدن آن زیاد است.
    مواد لازم برای ۴ نفر:
    روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
    کره : ۲ قاشق غذاخوری
    پیاز سفید متوسط: یک عدد، ساطوری
    برنج : ۳۲۰ گرم، خیسانده
    آب مرغ : ۷۵۰ میلی لیتر، ۳ پیمانه
    نخود فرنگی : ۲۰۰ گرم
    شوید ساطوری: ۶-۷ قاشق غذاخوری
    نعناء ساطوری: ۴-۵ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    روش تهیه:
    ۱. کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید.برنج را اضافه کرده و یک دقیقه بچرخانید.هنگامی که کاملا به کره آغشته شد،آب مرغ را اضافه کنید.
    ۲. به ازای هر پیمانه برنج نصف قاشق چایخوری نمک به غذا اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج کمی در آب مرغ نرم شود.
    ۳. سبزی های ساطوری ونخود فرنگی را به برنج اضافه کرده و با احتیاط مخلوط کنید تا برنج خرد نشود.شعله را کم کرده و هنگامی که آب مرغ تبخیر و جذب غذا شد، درقابلمه را ببندید و روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را دم کنید.
    نکات:
    ۱. به جای آب مرغ از آب جوش استفاده کنید.
    ۲. اگر مایلید درهنگام اضافه کردن نخود فرنگی، دو هویج متوسط که نگینی ریز خرد کرده‌اید اضافه کنید.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۵/۴/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19861 |39377 پست

    آیینه گل

    مواد لازم 

    •    500 گرم گوشت چرخ‌کرده

    •    2 عدد پیاز 

    •    100 گرم پنیر پیتزا 

    •    1 عدد زرده تخم مرغ 

    •    3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری 

    •    نمك و فلفل سیاه

    طرز تهیه

    1.    گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده كاملا ورز دهید. سپس پنیر پیتزا، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را اضافه كنید و هم بزنید. این مخلوط را به مدت 12 تا 14 ساعت در یخچال بگذارید.

    2.    كوفته ها را به حالت بیضی یا دایره شكل دهید. آنها را درون روغن بسیار کم در تابه سرخ کنید. یا در توری کباب، روی کباب‌پز گریل کنید. 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۵/۴/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19861 |39377 پست

    سوسلو تاوک (مرغ سسی در فر  ) 

    غذای ترکیه ای

    مواد لازم 

    •    1 عدد مرغ  کوچک

    •    4 قاشق غذاخوری ماست 

    •    1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

    •    1 عدد پیاز

    •    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    •    نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن 

    طرز تهیه

    1.    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

    2.    در یك كاسه بزرگ پیاز را رنده كنید. سپس ماست، رب گوجه‌فرنگی، روغن زیتون، نمك و ادویه های دلخواه را اضافه و مخلوط كنید تا یك سس یكدستی حاصل شود.

    3.    مرغ خرد شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به همه جای مرغ ها برسد. سپس روی آنها پلاستیک بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.  

    4.    مرغ ها را درون سینی بچینید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان