آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 3902
آخرین پست تاپیک : ۱۵:۵۹   ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
صفحه مورد نظر

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562

سلام دوستای من 

این تاپیک رو زدم که طرز تهیه غذاهای گیلانی رو بزارم ولی بعد به این  نتیجه رسیدم که اسم تاپیک رو بزارم غذاهای محلی ایران که شما هم با گذاشتن غذاهای مختلف از محل های مختلف معرف استان خودتون باشید یا اگه از غذای خاصی از جاهای مختلف ایران خوشتون میاد برای ما به اشتراک بزاریم .

گیلان از نطر تنوع غذایی با بیش از 170 نوع غذا و چاشنی مختلف محلی، رتبه اول را در کشور دارد و شیوه پخت غذاهای سنتی این استان شهرت جهانی دارد. به عقیده بسیاری از کارشناسان، وجود آب و هوای عالی و خاک مساعد، این خطه را به محلی مناسب برای کشت و تولید انواع صیفی‌جات، میوه‌ها، حبوبات و ... تبدیل نموده است. این استان به دلیل همین تنوع غذایی بسیار زیاد و البته جاذبه‌های گردشگری خاص، همیشه مورد توجه گردش‌گران داخلی و خارجی بوده و هست. 

ویرایش شده توسط NE DA در تاریخ ۶/۱۰/۱۳۹۵   ۰۲:۵۱
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562

“میرزا قاسمی” یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

مواد لازم

بادمجان = 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه = 2 عدد
سیر = یک بوته
تخم مرغ = 3 عدد
روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

البته قابل ذکره که به نظر من هرچی گوجه یا رب گوجه کمتر باشه خوشمزه تره .

و وقتی میرزا قاسمیتون آماده شد شعله رو  ، روی متوسط بزارید و هر چند دقیقه همش بزنید ، هرچی بیشتر رو گاز بمونه خوشمزه تر میشه.8

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562

مواد لازم برای تهیه ترش تره گیلان (ترشی تره):

برنج 2 ق غذاخوری
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و کمی نعناع و چوچاق) 500 گرم
آرد (اختیاری) 1 ق غذاخوری
سیر 3-4 حبه
تخم مرغ 3 عدد
آب نارنج یا آبغوره 1/2 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ترش تره گیلانی(ترشی تره):

  1. برای تهیه ترش تره گیلانی ابتدا باید سیرها‌ را له کرده و با مقدار کمی نمک و زردچوبه تفت دهید.
  2. تخم مرغ‌ها را در همان تابه‌ای که سیرها را تفت دادید، شکسته و خوب هم بزنید و بعد آن را کنار بگذارید.
  3. داخل ظرفی دیگر، برنج را با یک لیوان آب بپزید و صبر کنید تا حسابی نرم و له شود.
  4. سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به برنج اضافه کنید. 
  5. کمتر از یک لیوان آب نیز اضافه کرده و در ظرف را ببندید.
  6. در صورت تمایل به اضافه‌کردن آرد، آرد را با کمی آب سرد مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا گلوله نشود و در همین مرحله آرام آرام به خورشت اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله نشود. 
  7. بعد از چند دقیقه و وقتی رنگ سبزی‌ها تغییر کرد، آب نارنج، نمک و فلفل را اضافه کنید. 
  8. بعد از دو، سه جوش، تخم‌مرغ‌ها را به خورشت اضافه کرده و هم بزنید.
خورشت ترش تره گیلانی شما آماده است. این غذا را همراه با برنج کته یا نان و در کنار ماهی دودی یا ماهی شور و انواع مخلفات گیلانی مانند ترب سفید، سیر، باقالی خام و ... سرو کنید.

چند نکته مهم درباره خورش ترش تره گیلانی:

  • اضافه‌کردن آرد اختیاری است و از آنجا که این خورشت نباید آبکی باشد، برنج یا آرد را به آن اضافه می‌کنند. ترجیحا یکی از این دو مورد را انتخاب کنید که خورشت خیلی غلیظ و سفت نشود. 
  • ترشی اصلی این غذا آب نارنج است اما در صورتی که آب نارنج در دسترس نیست می‌توانید از آبغوره یا آبلیمو نیز استفاه کنید.
  • میزان ترشی این غذا به ذایقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن را کم‌تر و یا بیشتر کنید. 
  • می‌توانید مثل میرزاقاسمی، تخم‌مرغ را در آخرین مراحل پخت؛ داخل خورشت بشکنید و هم بزنید که در این صورت باید سیر را با سبزیجات کمی تفت داده و به خورشت اضافه کنید. 
  • اگر از راهی که در اینجا گفته شد استفاده کردید و تخم‌مرغ را با سیر و نمک مخلوط کردید، موقع اندازه‌کردن نمک غذا حواستان باشد که غذا شور نشود. 
  • در صورتی که سبزیجات محلی گیلانی در دسترس نبود می‌توانید آن‌ها را حذف کرده و یا کلا از اسفناج استفاده کنید که در این صورت باز هم خورشت خوشمزه‌ای خواهید داشت. 
  • در صورت تمایل چند عدد گوجه‌سبز نیز به خورشت اضافه کنید.
غذاهای شمالی در شهرها و روستاهای مختلف به سبک‌های متفاوتی تهیه می‌شوند و ممکن است برخی مواد اولیه باهم تفاوت داشته باشند و انتخاب نوع این مواد اولیه به سلیقه و امکانات شما بستگی دارد. امیدواریم با این توضیحات، ترش تره گیلانی خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562

ترش شامی (کال شامی)

ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و ...زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت

 

رش شامی ,طرز تهیه ترش شامی ,روش تهیه ترش شامی ,طرز پخت ترش شامی ,آموزش پخت ترش شامی ,مواد لازم برای ترش شامی ,ترش شامی خوشمزه ,دستور پخت ترش شامی ,زمان پخت ترش شامی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,کتلت و شامی

مواد لازم برای آشپزی آکا


▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ ۱ عدد
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز
▪ آب ۱ لیتر
▪ کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
▪ نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز


● چگونگی تهیه

ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می کنیم.
▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562
غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
چقدر عالي ندا جان
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562
قربونت عزیییزم
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

 

مواد لازم :

 

آرد گندم

150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده

يك پيمانه

تخم‌مرغ

يك عدد

شكر

نصف پيمانه

بيكينگ پودر

يك قاشق چايخوري

گلاب يا شير

نصف پيمانه

گردو خرد شده

در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن

به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.

 

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562
بچه ها کاکا عالیه حتما درست کنییید
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3078
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3228
زیباکده
NE DA : 
بچه ها کاکا عالیه حتما درست کنییید
زیباکده

کاکا؟؟؟؟؟25 اسم جالبیه؟؟؟ خودت درست کردی نداجون تا حالا؟؟؟ چجوریه خوشمزه اس؟؟؟ 

کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2233
ارسال پیام خصوصیکاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 2562
زیباکده
fatemeh.g21 : 
زیباکده
NE DA : 
بچه ها کاکا عالیه حتما درست کنییید
زیباکده

کاکا؟؟؟؟؟25 اسم جالبیه؟؟؟ خودت درست کردی نداجون تا حالا؟؟؟ چجوریه خوشمزه اس؟؟؟ 

زیباکده

یه جور کلوچه ست عزیزم 

عاره بابا ،ما اگه هر هفته درست نکنیم ماهی ۳بار رو. درست میکنیم .پای ثابت ظهر نشینی های ماست 😜

حتما درست کن عکسشم بزار. عزیزم 😘

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3078
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3228
زیباکده
NE DA : 
زیباکده
fatemeh.g21 : 
زیباکده
NE DA : 
بچه ها کاکا عالیه حتما درست کنییید
زیباکده

کاکا؟؟؟؟؟25 اسم جالبیه؟؟؟ خودت درست کردی نداجون تا حالا؟؟؟ چجوریه خوشمزه اس؟؟؟ 

زیباکده

یه جور کلوچه ست عزیزم 

عاره بابا ،ما اگه هر هفته درست نکنیم ماهی ۳بار رو. درست میکنیم .پای ثابت ظهر نشینی های ماست 😜

حتما درست کن عکسشم بزار. عزیزم 😘

زیباکده

والا منکه حوصله درست کردن ندارم ولی دستورشو میدم مامانم ببینم چیکار میکنه!!4

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3078
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3228
زیباکده
NE DA : 
زیباکده
fatemeh.g21 : 
زیباکده
NE DA : 
بچه ها کاکا عالیه حتما درست کنییید
زیباکده

کاکا؟؟؟؟؟25 اسم جالبیه؟؟؟ خودت درست کردی نداجون تا حالا؟؟؟ چجوریه خوشمزه اس؟؟؟ 

زیباکده

یه جور کلوچه ست عزیزم 

عاره بابا ،ما اگه هر هفته درست نکنیم ماهی ۳بار رو. درست میکنیم .پای ثابت ظهر نشینی های ماست 😜

حتما درست کن عکسشم بزار. عزیزم 😘

زیباکده

والا منکه حوصله درست کردن ندارم ولی دستورشو میدم مامانم ببینم چیکار میکنه!!4

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده