خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۰۸:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    زیباکده
    رزیتا( رزا) : 

    سلام به همه دوستان من تازه عضو شدم مونا جان آموزشت واقعا عالیه موفق باشی 

    زیباکده

    سلام عزيزم خوش اومديد گلم 

    خواهش ميكنم

    خوشحالم كه پسنديديد خانومي 

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    تارت قارچ و مرغ

      انواع تارت, تارت, تارت سبزیجات, تارت قارچ, تارت مرغ, خمیر تارت, روش تهیه تارت, پیش غذا, پیش غذای سبزیجات

    سینه مرغ کامل 1 عدد  .  قارچ خرد شده 2 لیوان  .  پیاز 2 عدد  .  پودر سیر 1 قاشق چایخوری

    پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان  .  خمیر تارت مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه : سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس مرغ ریش ریش شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.

     قالب تارت را چرب کنید و خمیر تارت را داخل قالب ها بریزید و با دست دیواره قالب را خوب پوشش دهید ، داخل قالب ها را با مخلوط قارچ و مرغ پر کنید و روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

      انواع تارت, تارت, تارت سبزیجات, تارت قارچ, تارت مرغ, خمیر تارت, روش تهیه تارت, پیش غذا, پیش غذای سبزیجات

    قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود ، کمی صبر کنید تا تارت خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمایید.

     انواع تارت, تارت, تارت سبزیجات, تارت قارچ, تارت مرغ, خمیر تارت, روش تهیه تارت, پیش غذا, پیش غذای سبزیجات

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    مینی تارت گوشت و سیب زمینی

     

    سیب زمینی پخته 2 عدد  .  گوشت چرخ کرده 400 گرم  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری

    پیاز 2 عدد  .  سیر 2 حبه  .  نخود فرنگی 1/2 لیوان  .  خمیر نان مقدار لازم  .  خامه مقداری

     طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ادویه و چاشنی های دلخواه را به گوشت اضافه کنید.

     پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی و نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید ( میتوانید مقداری ذرت و هویج کنسروی هم اضافه کنید ) ، تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید.

     داخل قالب ها را با روغن چرب کنید ، خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید و به تکه های یک اندازه ببرید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید و با دست گود کنید سپس مایه گوشت را داخل خمیر بریزید.

     سیب زمینی های پخته را خوب له کنید و با مقداری نمک ، فلفل و خامه مخلوط کنید تا نرم شود سپس با قاشق روی مایه گوشت بریزید و پخش کنید ، قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند سپس سرو کنید.

     

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    1. سیخ کوچک کوفته با رایحه زیره سبز همراه با دیپ ماست نعنایی
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    فینگر فود گل رز

     

    فینگر فود گل رز

    مواد اولیه :

    فلفل دلمه ای به میزان لازم

    ژامبون به میزان لازم

    خیار شور به میزان لازم

    شكر ۱ق غ

    روغن مایع ۱/۴ پیمانه

    نمك ۱/۲ق چ

    خمیر مایه ۱ق غ

    شیر۱/۲ پیمانه

    بیكینگ پودر ۱ق غ

    ماست ۱/۲پیمانه

    آرد ۲و۱/۲ پیمانه

    گوجه فرنگی به میزان لازم

    طرز تهیه :

    در ابتدای كار آرد،بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا هواخورده و سبك شوند.ماست و شیر و روغن را مخلوط كرده و با همزن خوب بزنید تا یكنواخت شوند.

    شیر را بجوشانید و اجازه دهید كاملا ولرم شود و بعد پودر خمیر مایه را با آن مخلوط كرده و 15دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.سپس آن را به همراه شكر به مواد اضافه كرده و با قاشق مخلوط كرده و 3دقیقه به آنها استراحت دهید.

    مخلوط آرد را كم كم به مواد افزوده و خوب مخلوط نمائید ، با کمک دست تان به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.

    سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود. پس از مدت زمان لازم خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده اید قرار دهید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.

    فلفل دلمه ای را ریز خرد كرده و در مقداری روغن سرخ كنید و اجازه دهید داخل توری كاملا روغنش برود.خیار شور را نگینی خرد كرده و هر ژامبون دایره شكلی را از وسط نصف كنید.ابتدا خیارشور وفلفل دلمه ای وبعد ژامبونها رو روی نوار خمیری میگذاریم ورول میکنیم تا شکل گل شود.

    در فر ۱۷۰درجه ۱۰دقیقه می گذاریم.

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    یک ورق نان تست کره یا سس مایونز یا هر سس سفید دیگری می زنیم.

    یک لایه تست روی آن قرار می دیم و روی آن دوباره کره یا سس می زنیم و یک لایه پنیر ورقه ای قرار می دیم.

    4 عدد از این ساندویچ ها درست می کنیم و هر کدام را از قطر نصف میکنیم تا 8 عدد مثلث داشته باشیم.

    مثلث ها را کنار هم طوری قرار می دیم که ستاره 8 پر درست شود.

    روی هر ساندویچ یک پر شوید قرار می دیم.

    2 عدد ساندویچ دیگر درست می کنیم و هر کدام را به 4 مثلث می بریم و روی ساندویچ های قبلی می چینیم:

    دوباره روی ساندویچ ها شوید می گذاریم.

    یک ساندویچ دیگه درست می کنیم و به 8 قسمت تقسیم می کنیم و روی ساندویچ های قبلی می چینیم:

    یک ورق نان تست را کره می زنیم از وسط به دو مثلث می بریم و این مثلث را به 8 مثلث خیلی کوچیک تقسیم می کنیم بالای همه ساندویچ ها می چینیم:

    یک شاخه پر پشت شوید بالای درخت می گذاریم:

    گوجه فرنگی های گیلاسی را به عنوان چراغ های روی درخت روی ساندویچ ها قرار می دیم:

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    4

  • leftPublish
  • ۱۹:۳۰   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    surna
    کاربر فعال|147 |218 پست

  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    surna
    کاربر فعال|147 |218 پست

  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    surna
    کاربر فعال|147 |218 پست

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    حتما خیلی هاتون به فینگر فود علاقه دارید و دلتون میخواد توی مهمونی هاتون تهیه کنید. خمیر یوفکا از اون دسته خمیرای پرکاربرده که باهاش کلی کار میشه کرد و کلی غذا و پیش غذا و حتی شیرینی خوشمزه میشه ازش تهیه کرد که انشاالله کم کم انواعش رو میذاریم. مثل انواع بورک یا پای و یا حتی باقلوا!!! در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذای خوشمزه و فینگر فود شیک رو با این خمیر آموزش میدیم که بسیار ساده تهیه میشه و ظاهر بسیار دلنشینی هم داره.

     

    مواد لازم برای تهیه

    • خمیر یوفکا مربعی
    • پنیر خامه ای 100 گرم
    • پیازچه تازه 1 قاشق غذاخوری
    • سس فلفل 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه بقچه های پنیری با خمیر یوفکا

    برای تهیه این بقچه های خوشمزه فقط کافیه پنیر خامه ای رو با سس فلفل و پیازچه مخلوط کنید. خمیر یوفکای مربعی رو به مربع های 10 سانتی متری برش بزنید.

     

     

     

     

     
    یک قاشق چایخوری از مواد رو وسط خمیر بذارید و چهار گوشه خمیر رو جمع کنید و مثل شکلات بپیچید. البته میتونید هم با یک برگ تره یا برگ نازک پیازچه دورش رو گره بزنید تا مثل شکل آخری بشه. بعد هم در ظرف گودی اونقدر روغن میریزیم تا حدود 2-3 سانتی متر ارتفاعش بشه. بعد هم که روغن کاملا داغ شد بقچه ها رو در روغن غوطه ور کنید تا کاملا سرخ بشه و بعد هم روی دستمال روغنش رو بگیرید و نوش جان کنید.
     
     
     
     

    دوستان گلم مواد میانی این بقچه ها قابل تغییره. فقط اگه مواد میانی شما مثل مواد پیراشکی روغنی بود از دولایه خمیر یوفکا روی هم استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد.

     

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    طرز تهیه سوسیس لقمه ( فينگر فود  خوشمزه )

    مواد اولیه : برای 6 نفر


    آرد نیم کیلو

    خمیر مایه 1 ق.غ

    روغن 1 استکان

    سوسیس دراز 4 عدد

    پنیر پیتزا مقداری

    جعفری کمی

     

     

     

    طرز تهیه :

    ابتدا آرد رو دوبار الک کنید خمیر مایه را هم با کمی شکر محلوط وبا آب خیس کنید تا چند دقیقه بماند تا پف کند وسط آرد را

    خالی کنید روغن مایع ونمک و مایه خمیر ترش را که آماده ست بریزید مخلوط (اگر لازم شد آب ولرم اضافه کنید)و سپس ورز

    دهید ورویش را با پارچه تمییز بپوشانید ودر جای گرم بذارید بعد از ور آمدن خمیر چونه درست کرده ودوباره چند دقیقه

    استراحت داده با وردنه بصورت دایره باز کنید وبا چاقو بشکل مثلث ببرید کمی مایونز بمالید و سپس سوسیس را روی خمیر

    گذاشته و پنیر پیتزا وکمی جعفری بریزید بپیچید ودر فر 10-15 دقیقه قرار دهید تا حمیر طلایی شود نوش جان

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    سوسیس را لای خمیر گذاشته و به صورت رول می پیچیم . حلقه حلقه برش می زنیم و برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم و بعد سرخ می کنیم .

    روش تهیه :
      
    1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

    1 یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب و کمی نرم شود .

    سوسیس را لای خمیریوفکا گذاشته و به صورت رول می پیچیم .

    3 رول ها را به صورت حلقه برش زده و ( برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم ) سپس در روغن سرخ می کنیم .

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۷/۹/۱۳۹۴   ۱۶:۱۴
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    خوراک فیله با قارچ و پنیر

    خوراک فیله با قارچ و پنیر

    مواد اولیه :

    برای 30 نفر 

    قارچ (بزرگ):  30 تا 35 عدد 

    گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم 

    فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان 

    پیاز :(پیاز قرمز خرد شده)  1/4 فنجان 

    نمک: 1/2 قاشق چای خوری 

    فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری 

    روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری 

    سیر (خرد شده):  1 قاشق چای خوری 

    پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان 

    پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان

    طرز تهیه:

    ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

    حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.

    سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    مرغ (فیله) 6قطعه

    قارچ (خرد شده) 1لیوان

    فلفل دلمه ای 1عدد

    پیاز 2عدد

    سیر 3عدد

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زرده تخم مرغ 1عدد

    برگ بو 4عدد

    آبلیمو 1قاشق غذاخوری

    آب پیاز 1پیمانه

    کرفس به میزان لازم

    هویج 1عدد

    سیر 3حبه

    پودر سیر 1قاشق مرباخوری

    طرز تهیه :

    ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود. فیله های شسته شده را داخل ظرف در داری قرار داده و روی آنها آب پیاز،هویج،برگ بو،آبلیمو ،فلفل دلمه ای،2عدد سیر،پودر سیر و نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کرده و درپوش ظرف را قرار داده و به مدت 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    پیاز را رنده کرده و قارچ را خرد کنید.داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تاسرد شود.

    روی سطح کار را کمی مرطوب کنید سپس سینه های مرغ را روی سطح کار قرار دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

    مقداری از مخلوط قارچ که سرد شده است روی سینه مرغ قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید سپس سینه مرغ را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم نمایید ، به همین صورت تمام رول های مرغ را آماده کنید و داخل سینی فر بپیچید.روی رولت ها مقداری زرده تخم مرغ،زعفران و در صورت تمایل کنجد بپاشید و به مدت 40تا60دقیقه اجازه دهید بپزند.

    نکات:

    1)در صورت تمایل میتوانید رولت را داخل تابه سرخ کنید.

    2)میتوانید از سایر سبزیجات دلخواه هم به همراه قارچ استفاده کنید.

    3)دمای فر باید بین 180تا200درجه باشد اما در فرهای مختلف ممکن است این دما متفاوت باشد.

    نوش جان

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    فيله مرغ با پنیر پارمزان

    فيله مرغ با پنیر پارمزان

    براي 4 نفر

    مواد لازم

    فيله مرغ 400 گرم

    جعفري خرد شده 1 پيمانه

    پارمزان رنده شده نصف پيمانه

    نمك نصف ق چ

    فلفل به ميزان لازم

    سير خرد شده 1 عدد

    كره 2 ق غ

    طرز تهيه

    فيله را با چاقو برش مي دهيم

    جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم

    كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم

    كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه رنگ قشنگي بگيرد

    بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد 

    با سيب زميني و سالاد سرو شود.

  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    مواد لازم دلمه با فیله مرغ :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    فیله مرغ

    ۴ عدد

    100 گرم / 200 کالری

    کدو خلال شده

    ۲عدد

    100 گرم / 17 کالری

    فلفل دلمه قرمز

    ۱ عدد خلال شده

    100 گرم / 15 کالری

    ماست بی نمک

    نصف یک لیوان

    100 گرم / 55 کالری

    روغن زیتون

    ۲ قاشق غذاخوری

    100 گرم / 900 کالری

    پودرسیر

    ۱ قاشق چای خوری.

    100 گرم / 140 کالری

    جعفری تازه و خرد شده

    ۳ قاشق غذاخوری

    100 گرم / 34 کالری

    لیموی تازه

    یک عدد

    100 گرم / 42 کالری

    طرز تهیه دلمه با فیله مرغ :

    *. ابتدا فلفل دلمه و کدو را به صورت خلالی خرد می کنیم. بعد فیله مرغ را روی تخته پهن می کنیم.

    *. در وسط آن خلال های فلفل دلمه و کدو را می چینیم بعد فیله مرغ را لوله می کنیم.

    *. با خلال دندان آن را می بندیم.این لوله های فیله مرغ را با ۵ استکان آب بدون نمک می گذاریم تا پخته شوند.

    *. حالا نوبت می رسد به سس رژیمی این غذا. در یک ظرف، ماست را با روغن زیتون، آبلیمو، جعفری یا شوید خوب هم زده تا یک دست شود.

    *. مطمئن باشید سس خوشمزه ای درست کرده اید. بعد از اینکه سس درست شد، دلمه های مرغ را از آب خارج کرده.

    *. سسمان را که اسمش سس ماست رژیمی با سبزیجات است روی آن می دهیم. یادتان باشد.

    *. ماست با موادی که گفته شد خوب هم زده شود و وقتی کاملا یک دست شد آن را روی مرغ دهید.

    *. در ضمن مواظب چوب خلال ها موقع خوردن غذا باشید.

    خواص مرغ :

     

    *. گوشت مرغ یک ماده ی غذایی غنی از پروتئین آهن نیاسین و روی می باشد. در عین حال فاقد چربی های بالا و کلسترول گوشت گاو و گوساله است. 64 درصد از کالری مرغ بدون پوست از پروتئین و 31 درصد آن ناشی از چربیهای آن است. به همین دلیل پروتئین آن به خدی است که نیازی به مصرف غذای دیگری ندارید. سعی کنید بعد از طبخ و قبل از خوردن پوست آن را جدا کنید. موقع خرید مرغ به تازگی آن بسیار توجه داشته باشید. گوشت مرغ محل مناسبی برای رشد باکتریهای سمی سالمونلا (مولد حصبه و اسهال) است. به همین دلیل در شستن آن کاملا دقت کنید و بعد از شستن آن ها را به نحوی قرار دهید که آب آن کاملا گرفته شود.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان