خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    مرغ پیچ انگشتی.

    فینگر فود.

    4 ق غ ارد را با 1 ق م بیگینگ پودر مخلوط کنید نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه بزنید. کم کم بهش آب اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. 20 دقیقه استراحتش دهید.

    در این فرصت یک عدد سینه ی مرغ بزرگ را برش های نازک به اندازه ی یک انگشت بدهید و تو مخلوط اماده شده بریزید و در حمام روغن سرخ کنید تا طلایی شود . این فینگر فود خوشمزه را حتما امتحان کنید 

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    قارچ شکم پر ارزان و اعیانی
    خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.
    نکته:

    قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه
    اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

    مواد لازم:

    قارچ درشت 200 گرم
    گرد نان 50 گرم
    پنیر موتزارلا 75 گرم
    جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
    روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روش تهیه:

    1. ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

    2. ساقه قارچ ها را ساطوری کرده و با سایر مواد در یک کاسه مخلوط کنید. قارچ هارا در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر کریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
    ساده تر از ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری، را با هم پر کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تماممزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    پیتزا لقمه ای

    پیتزای امروز ما غذای بسیار خوشمزه و بسیار مناسب میهمانی های کوچک شبانه و یا تولد ها است 

    مواد لازم برای خمیر:
    ●نیم لیتر آب

    ● ١ کیلو آرد سفید (تقریبا ١١ دسی لیتر)

    ● ٥٠ گرم مایه خمیر

    ● ٢ قاشق چایخوری نمک

    ● ٤ قاشق سوپ خوری روغن (روغن زیتون بهتر است)
     
    مواد لازم برای سس:
    ● ١ قوطی کنسرو گوجه فرنگی

    ● ١ عدد پیاز

    ● ٢ پر سیر

    ● مقداری آویشن (Oregan)

    ● نصف قاشق چای خوری نمک 

    مواد لازم برای داخل پیتزا:
    ● ٦٠٠ گرم پنیر پیتزا، موزارلا (
    Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید

    ● ٥٠ گرم پپرونی

    ● ٥٠ گرم ژامبون

    ● می توانید بجای دو مواد بالا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

    ظروف و وسایل لازم:ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)

    طرز تهیه:
    آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید،ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید . 
    پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ٤٥ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.
    وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١٥ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

    برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.
    اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.
     
    حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.
    روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.

  • leftPublish
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    کباب توپی 

    فینگرفود

    -گوشت مرغ راچرخ کنید وبا تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید وبه شکل توپه های کوچک درآورید وبعد درروغن سرخ کنید.روغن توپکها را گرفته وبااستفاده یک سیخ چوبی آنها را با فلفل وگوجه فرنگی به سیخ بکشید.(قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند میتوانید درجه۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید).

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگر فود

    بیسکوییت شطرنجی

    مواد لازم خمیر بیسکوییت :

     

    کره 1 لیوان (225 گرم)

     

    شکر 1 لیوان

     

    تخم مرغ 1 عدد

     

    وانیل 1 ق چ

     

    آرد دو و دوسوم لیوان

     

    نمک يك چهارم ق چ

     

    بیکینگ پودر يك دوم ق چ

     

    طرز تهیه:

     

    کره و شکر را 3 دقیقه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید (ورز نديد و زياد مخلوط نكنيد) و بعد خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید

     

    هر قسمت را به شکل یک مستطیل روی کاغذ روغنی قرار داده و به کمک کاغذ با قل دادن روی کاغذ آن را استوانه ای کنید

     

    قطر استوانه را بسته به سلیقه خود بزرگ یا کوچک بگیرید. بعد کاغذ روغنی را دور خمیر بپیچید و طرفین استوانه را هم کاملا ببندید . برای 3 ساعت و یا تا سه روز توی یخچال نگهداری کنید. (و یا در فریزر برای یک ماه. اما برای برش باید 10 دقیقه تا یک ربع بگذارید در دمای محیط بماند)

     { خمیر رو میتونید توی نایلونهای گلدار زیبا رول کنید و دو طرفش رو روبان بپیچید و بعد فریز کنید و به اونهایی که دوست دارند بیسکوییت درست کنند ولی استعداد کافی رو ندارند عیدی هدیه بدید}

     

    با همین خمیر میشه مدلهای مختلف بیسکوییت رو درست کرد.

     

    بیسکوییت شطرنجی:

    برای ساختن بیسکوییت شطرنجی شما به دو رنگ خمیر نیاز دارید پس خمیر رو نصف کنید و نصفش رو با 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر مخلوط کنید.

     

    من از خمیرم شش تا گلوله یک اندازه از هر رنگ درست کردم . سایزش دیگه دست خودتونه. ولی برای هر رول باید 6 تا سفید و 6 تا قهوه ای داشته باشید. حالا با دست روی سطح هر کدوم از گلوله ها رو رول کنید تا به قطر و طول دلخواه برسید. (اینا همش سایزش دست خودتونه که بخواید ریز یا بزرگ درستش کنید. )

    گلوله يك اندازه درست كرده و ميله اي باز كنيد

     

    رنگ ها رو یکی در میون کنار هم بذارید. یعنی یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای

     

    حالا ردیف بعدی رو عکسش عمل کنید یعنی یه سفید یه قهوه ای یه سفید. دقت کنید که باید سفید بالای قهوه ای قرار بگیره و بالعکس

     

    حالا برای ردیف سوم دوباره یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای

     

    خوب این کار تمام شده . دقت کنید که هر استوانه رو دقیقا روی زیری قرار بدین. شما میتونید در همین مرحله کار رو تمام کنید و بذاریدش توی یخچال برای 3 ساعت و یا دنباله کار رو با من ادامه بدید

     

    حالا میخوایم یه حاشیه یا بردر برای بیسکوییتهامون درست کنیم که شکل شطرنجیش نمایانتر بشه. توجه داشته باشید که رنگ بردر یا حاشیه باید خلاف رنگ هسته مرکزی باشه. اگه هسته بیسکوییت قهوه ای رنگه. پس ما بردر رو سفید میگیریم. خمیر رو به ضخامت 2 یا 3 میل باز کنید ( هر چه نازکتر بهتر) و خمیر بیسکوییت شطرنجی رو روش قرار بدید

     

    من از شروع تا پایان ، تمام مراحل رو با کاغذ روغنی انجام دادم. یعنی باید همواره کاغذ روغنی زیر خمیر باشه. پس حالا با کمک کاغذ روغنی شروع به رول کردن میکنیم

     

    البته رول کردن اصطلاح درستی نیست چون ما داریم شکلش رو مکعب مستطیلی حفظ میکنیم. پس هر بار خمیر رو روی یک وجه روی خمیر میپیچونیم تا به ضلع آخر برسیم. بعد اضافی های خمیر رو بریده و کاغذ رو دورش کاملا میپیچیم و برای حداقل 3 ساعت توی یخچال میذاریم

     

    بعد با کارد تیز به ضخامت نیم سانت میبریم. و در فر 190 سانتیگراد 375 فارنهایت برای 10 دقیقه قرار میدیم ( فر هم که مثل همیشه کاملا باید گرم باشه)

     

    شما عکسش رو هم میتونید انجام بدید که دو رنگ داشته باشید. اینبار هسته مرکزی سفیده پس بردر قهوه ای رنگ شده. من چون عاشق شکلاتم این بیسکوییتها رو خیلی دوست دارم. زیاد شیرین نیست و ترد و خوشمزه است. میتونید یک روز خمیرش رو درست کنید و یک روز دیگه بپزیدش پس زیاد خسته نمیشید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رول کوکو سبزی مرغ

    یه فینگر فود شیک و مجلسی

    طرز تهیه

    حدود ١٠٠ گرم سبزى كوكو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد ونمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در يك تابه مستطيل ٢٠در ٣٠ ميپزيم. وقتى پخت ميگذاريم سرد شود. يك عدد سينه مرغ پخته را له كرده و با يك قاشق سس مايونز و گردو خرد شده مخلوط ميكنيم. حالا مقدارى سس ماىونز و پنير خامه اى روى كوكو ميماليم. و مواد را به همراه زرشك روى كوكو سرد شده ميريزيم و كوكو را رول كرده در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد بعد با چاقوى تيز برش ميزنيم

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    کالباس برش خورده،نان تست،مقداری سس دلخواه. یک پر کوچک سبزی. برای برش نان و کالباس از قالب استفاده کنین. 

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

     نان های برش خورده.کوکو سبزی یا هر نوع کوکویی. خیارشور.گوجه گیلاسی. برای جشنهای کوچک

    فینگرفود های دورهمی

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

     نان تست.کالباس. خیار.پنیر .گوجه گیلاسی.زیتون سبزبدون هسته. سس فرانسوی. خلال دندان

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    مارکوئیس یا فینگرفود سیب زمینی
    موادلازم:
    سیب زمینی نیم کیلو 
    پیازنگینی خردشده یک عدد
    کره 50گرم
    گوجه فرنگی 2عدد
    قارچ ریز خردشده 200گرم
    زرده تخم مرغ2عدد
    جعفری ساطوری شده 2ق غ
    نمک وفلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    سیب زمینی رابا پوست ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم ونصف کره نمک جعفری ساطوری شده وفلفل وزرده تخم مرغ مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه کبعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم 

    فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود بشه پیاز وبا باقی مانده کره توی ماهیتابه تفت میدیم .مرغ ابپز وریش ریش کرده به پیازداغ اضافه میکنیم گوجه روپوستش گرفته وفیله میکنیم وتوی پیازداغ ریخته هم میزنیم .وقارچ ها راریز خرد کرده ووقتی اب گوجه ها کشید به ماهیتابه افزوده نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم ووقتی پوره ها اماده شد وسط پوره ها را پر میکنیم .

  • ۰۹:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    رولت باخمیر کرپ 
    مواد لازم برای نان کرپ :آرد 3/2 پیمانه
    شیر 4/1 پیمانه
    روغن مایع 4/1 پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    نمک 4/1ق چ 

    طرز تهیه:
    همه مواد کرپ را با هم در مخلوط کن ریخته و 3 ثانیه مخلوط میکنیم تا یکدست شود و یا با همزن دستی هم میزنیم و اگر آرد گلوله شد از صافی ریزی رد میکنیم .ماهی تابه مستطیلی را با دستمال کمی چرب میکنیم احتیاج به روغن زیادی نداردمایه کرپ را درماهی تابه ریخته و در همه جای تابه پخش میکنیم و اجازه میدهیم بپزد سپس بر میگردانیم و طرف دیگر را هم میپزیم .اگر تابه شما بزرگ باشد 1 نان کرپ خواهید داشت ولی اگر مستطیل تابه کوچک باشد میتوانید با همین مواد 2 عدد نان کرپ تهیه کنید (اگر تابه هپی کال در دسترس دارید میتوانید از آن استفاده کنید و 2 عدد کرپ تهیه کنید)کرپهای آماده را روی دستمالهای پارچه ای تمیزی انداخته و با دستمال رول میکنیم وکنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند
    برای دخل کرپ هرچیزی میشه گذاشت که من اینجا سالاد تن ماهی که مخلوط سیب زمینی اب پز وخیار شور وپیازچه وجعفری خرد شده وسس مایونز بود را کشیدم روی کرپ انتهای کرپ را خالی میگذاریم تا موقع پیچیدن مواد از رولت بیرون نریزند کرپها را رول میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند و فرم بگیرند .بعد از استراحت در یخچال رولتها را برش میدهیم و با هویجهای قالب زده یا لبو و نعنا تزیین میکنیم نکته:کرپها باید حتما خنک باشند وگرنه مایونز به روغن میافتد.
    نوش جان

  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    بورک حلزونی

  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولاد اسفناج و قارچ (ایتالیایی)

    انواع فینگر فود

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ  ﺑﺮﺍﯼ 8 ﻧﻔﺮ:

    ﺑﺮﮒ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ   250 ﮔﺮﻡ

    ﻗﺎﺭﭺ   250 ﮔﺮﻡ

    ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ   100 ﮔﺮﻡ

    ﭘﻨﯿﺮ ﭼﺪﺍﺭ   70 ﮔﺮﻡ

    ﮐﺮﻩ   60 ﮔﺮﻡ

    ﺁﺭﺩ   50 ﮔﺮﻡ

    ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺰﺍﻥ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ  25 ﮔﺮﻡ

    ﺷﯿﺮ  ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ   ¼ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ   4 ﻋﺪﺩ

    ﺳﯿﺮ   2 ﺣﺒﻪ

    ﭘﯿﺎﺯ    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ

    ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ  ﯾﮏ ق غ

    طرز تهیه:

    ابتدا اﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ همراه کمی آب پخته و آب اضافی آنرا کامل میگیریم. ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﺁﻥ ﻋﻮﺽ ﻧﺸﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ‌ و ژﺍﻣﺒﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭﺷﺖ و پیاﺯ ﺭﺍ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ. ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﯿﺪ. ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﻗﺎﺭﭺ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﻭﺭﻗﻪ‌ﺍﯼ ﺧﺮﺩﮐﻨﯿﺪ و ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ 5_6 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ‌ﮐﻪ ﺁﺏ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺒﺨﯿﺮ ﮔﺮﺩﺩ. ﮔﻬﮕﺎﻫﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ به ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ و از روی شعله بردارید. ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ‌ﮔﺮﺍﺩ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ. ﻗﺎﻟﺐ 25 ﺩﺭ 35 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ. ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺣﺒﺎﺏ ﺯﺩﻥ ﮐﻨﺪ. ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﺑﺮﺍﯼ 20 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻋﻄﺮ ﺁﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮﺩ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ،  ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺣﺒﺎﺏ ﺯﺩﻥ ﮐﻨﺪ. ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻪ ﺗﺪﺭﯾﺞ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﻝ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻣﺪﺍﻡ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻤﯽ ﻗﻮﺍﻡ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﺪ و ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ. ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺍﺋﻢ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ. حالا ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺯﺭﺩﻩ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ و ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺯﺭﺩﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺳﻔﯿﺪﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻫﻢ‌ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﭘﻔﮑﯽ ﺷﻮﺩ. سپس ¼ ﺳﻔﯿﺪﻩ‌ﻫﺎﯼ ﭘﻔﮑﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ فقط کمی ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﭘﻨﯿﺮ ﭼﺪﺍﺭ ﺭﺍ ﺩﺭﺷﺖ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺎﻗﯽ ﺳﻔﯿﺪﻩ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ  ﺳﭙﺲ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ تابه ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ با بقیه مواد ترکیب کنید. ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ 15 ﺗﺎ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﭘﻒ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ. سپس ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﺗﻤﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ سینی بزرگی ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺰﺍﻥ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ. ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ آن ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪ ﻭ ﮐﺎﻏﺬ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺁﺷﭙﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺁﻥ ﺑﮑﻨﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ، ﺳﭙﺲ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﭘﺨﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺍﺯ ﻗﺴﻤﺖ ﻃﻮﻟﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﻝ ﮐﻨﯿﺪ . سپس برش داده و سرو نمایید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فرفره پنير و قارچ

    انواع فینگر فود

    قارچ خرد شده : 2 فنجان

     پيازچه خرد شده : 2/1 فنجان 

    کره : 1 قاشق غذاخوري

     پنير خامه اي : 220 گرم 

    نمک : 4/1 قاشق چاي خوري

     خمير پيتزا : 400 گرم

     روغن زيتون : به ميزان لازم

     تخم مرغ : 1 عدد

     آب : 1 قاشق غذاخوري

     سياه دانه يا کنجد : 2 قاشق غذاخوري   چطوري درست کنم: 

     در ماهي تابه کره بريزيد و قارچ و پيازچه را تفت دهيد. بعد از اين که مخلوط قارچ سرد شد پنيرخامه اي را اضافه کنيد. سپس خمير پيتزا را به صورت چهارگوش برش دهيد و روي آن از مخلوط قارچ و پنير بريزيد و پخش کنيد. خمير را رول کنيد و با چاقوي تيز به صورت حلقه حلقه برش زنيد. سيني فر را چرب کنيد و برش هاي رولتي را در سيني بچينيد و روي نان ها کمي روغن بماليد. تخم مرغ ها را در کاسه اي بزنيد و با برس روي برش ها بماليد و کمي آويشن يا کنجد بپاشيد. سيني را به مدت 12 دقيقه درون فر با دماي 400 درجه سانتي گراد قرار دهيد. بعد از اين مدت زمان فرفره پنير و قارچ آماده سرو است

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    نان سیر

    مواد لازم برای نان سیر

    نان تست:به مقدار لازم

    کره:250گرم

    پنیر موزارلا رنده شده:به میزان لازم

    مایونز:به میزان لازم

    سیر رنده شده ریز:نصف یک سیر کامل

    روغن زیتون:یک چهارم فنجان

    جعفری خرد شده:به میزان لازم

    زیره آسیاب شده :کمی

    نمک و فلفل:به میزان لازم

    طرز تهیه 

    ابتدا سیرها را در روغن زیتون کمی تفت دهید اما قهوه ای نشود بعد از آنکه خنک شد با سایر مواد(بغیر از نان) در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس با قاشق روی هر کدام از نانها بکشید.

    نانها را در سینی فر چیده سپس سینی را به مدت 7 دقیقه در فر بگذارید تا نانها با حرارت 165 درجه سانتیگراد با حرارت بالا بپزد.

    نکته:به جای نان تست از نان باگت هم می توانید استفاده کنید,آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید و مواد را روی آن قرار دهید

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    #اردور مرغ و قارچ

    : سینه مرغ پخته 1 عدد . قارچ 10 عدد . فلفل دلمه ای خرد شده 1/2 لیوان
    پیاز یا پیازچه 1 عدد . سس مایونز 3 قاشق غذاخوری . سس قرمز 1 قاشق غذاخوری
    خیار شور متوسط 10 عدد . جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری . ذرت پخته 1/2 لیوان



    طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید سپس خیار شور ریز خرد شده ، ذرت پخته ، جعفری خرد شده ، سس مایونز ، سس قرمز ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مواد دیگر اضافه و خوب مخلوط کنید.



    کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.



    پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید ، نان ها را در ظرف قرار دهید و با گوجه فرنگی ، سس و … تزیین و سرو کنید ( این اردور یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی و جشن تولد میباشد ).
  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    سمبوسه به شکل پیرراهن مردونه

    فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی
  • ۱۵:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگر فود

    کاپ کیک فنجانی😋

    آرد   4 قاشق غذاخوری

    شکر   4 قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو   2 قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر   1قاشق غذاخوری

    تخم مرغ    1عدد

    روغن مایع   3قاشق غذاخوری

    شیر   5 قاشق غذاخوری

    ابتدا مواد خشک را مخلوط و بعد بقیه مواد را میریزیم و خوب بهم میزنیم.

    فنجان ها را خوب چرب کنید و از مواد تا نصف فنجان ها را پر کنید.

    آب داخل قابلمه میگذاریم تا به جوش بیاید.

    آب به اندازه نصف فنجان ها باشه.

    فنجان هارا از ابتدای  درون قابلمه میذاریم  صبر میکنیم که جوش بیاد و بعد  با دمکنی سر قابلمه رو میپوشونیم و به مدت 15 دقیقه میذاریم تا کاپ کیکها بپزه و در قابلمه رو به هیچ عنوان برنمیداریم.شعله رو کم کنین که آب توی فنجان ها نریزد. 

    بعد شعله گاز رو خاموش میکنیم وبعد از 10 دقیقه دیگه درشو برمیداریم تا پف کیکها نخوابه.

    فینگرفود های دورهمی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان