خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    یک شام خوشمزه از نوع فینگری

    اطراف نان تست را با چاقو برش میزنیم و با وردنه کاملا نون تست را پهن

    می کنیم و روی اون را مایونز میمالیم .

    یک ورق پنیر روی اون میذاریم .

    یک سوسیس را روی پنیر قرار میدیم.میتونید بجای سوسیس فیله مرغ سرخ شده

    به کار ببرید .

    نون را رول می کنیم و اون را تو شیر می غلتونیم زیاد خیسش نکنین.

    مرحله بعد زدن رول ها در آرد سفید هست .

    در این مرحله رول آغشته به آرد را در تخم مرغی که کمی با چنگال زدیم

    می غلتونیم 

    و در مرحله آخر اونها را در آرد سوخاری بنا به سلیقه خودمون ریز یا درشت

    می غلتونیم ودر روغن سرخ میکنیم

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    برای تهیه ی این سیب زمینی

     سیب زمینی ها رو با پوست کاملا بشورید و همونطور با پوست درشت درشت برشش بزنید . من 3 عدد سیب زمینی داشتم و داخل ماکروویو به مدت 3 دقیقه گذاشتم تا نیم پز بشه. اگه ماکروویو در دسترس ندارید داخل آب جوش به مدت 2 تا 5 دقیقه قرار بدید تا نیم پز بشن.  بعد آبکش میکنیم تا آب نداششته باشه و داخل قابلمه یا ماهیتابه روغن میریزیم . شعله رو زیاد میکنیم تا سیب زمینی ها حسابی جیلیز ویلیز کنه . کمی زرد چوبه و نمک اضافه میکنیم و چند دقیقه وقت میذاریم تا سرخ بشه . حسابی داخلش پوک و روش برشته میشه . در حین سرخ شدن میتونید مقداری آویشن و فلفل قرمز هم بهش اضافه کنید . من در آخر همیشه اضافه میکنم. 

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سیب زمینی خوشمزه دوشس

    مواد لازم: •  یک کیلوگرم سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده

    •  نمک

    •  ربع فنجان خامه پرچرب

    •  4 قاشق غذاخوری کره

    •  ربع قاشق چایخوری جوز هندی

    •  نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه

    •  3 عدد زرده تخم مرغ

    دستور تهیه:

    1. سیب زمینی ها را در قابلمه بزرگی بریزید و روی آنها آب سرد بریزید. چند قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید و بگذارید 25 دقیقه جوشد تا سیب زمینی ها نرم شوند.

    2. وقتی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، 2 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و کنار بگذارید. این کره را باید روی سیب زمینی بمالید و سپس در فر بگذارید. فر را از قبل بگذارید در دمای 425 درجه گرم شود.

    3. وقتی سیب زمینی ها پختند، آب آنها را با آبکش بگیرید و دوباره سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید. بگذارید تا یک دقیقه بخار آنها دربیاید. 2 قاشق غذاخوری کره را به آنها اضافه کنید و خوب آنها را بکوبید تا کره کاملاً به خورد آن برود. جوز هندی، فلفل سیاه، خامه پرچرب را اضافه کنید و دوباره بکوبید. وقتی کاملاً مخلوط یکنواختی بدست آوردید، نمک بزنید و زرده ها را اضافه کنید. دوباره خوب مخلوط کنید. اگر سیب زمینی را زیادی بکوبید، در نهایت چسبناک می شود.

    4. با یک کیسه پلاستیکی که نوک آن را سوراخ کرده اید یا با استفاده از کیسه های لوله دار که نوک ستاره ای دارند، سیب زمینی را به شکل گل روی کاغذ روغنی درست کنید. یا اینکه می توانید بجای فرم دادن به سیب زمینی ها، کل مخلوط را داخل ظرف پیرکسی بریزید و با استفاده از چنگال سطح آن را تیز تیز کنید. فرم های گلی بعد از اینکه از فر درآمدند، رنگ طلایی زیبایی می گیرند. در هر دو مدل باید با فرچه روی سطح سیب زمینی ها کره بمالید تا بعد از 20 دقیقه ماندن در فر در دمای 425 درجه فارنهایت، وقتی آنها را در می آورید، قسمت های کره ای طلایی شده باشه

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوفله سیب زمینی سوئیسی

    مواد لازم:

    سیب زمینی 4 عدد بزرگ

    خامه 4 قاشق غذاخوری

    ترخون

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    نمک و فلفل به اندازه کافی

    میز 4 نفره:

    1. چهار عدد سیب‌زمینی بزرگ و بیضی مانند را با اسکاچ بشویید، اما مواظب باشید که پوست آنها کنده نشود. همه جای سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و برای یک تا یک و نیم ساعت در فر که از قبل با دمای 220درجه سانتی‌گراد داغ کرده‌اید، بپزید. سیب‌زمینی‌ها را بعد از آن از فر خارج کرده و دمای فر را تا 180 درجه سانتی‌گراد کم کنید. 

    2. سیب‌زمینی‌ها را نصف کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید، سپس پوست‌ها را برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا برشته شوند. گوشت سیب‌زمینی را پس از سرد شدن در یک کاسه با چنگال له کنید و با 100 گرم کره نرم شده، یک قاشق غذاخوری شوید یا ترخون ساطوری، 4قاشق غذاخوری خامه سفت و دو عدد زرده تخم‌مرغ مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. 

    3. دو سفیده تخم‌مرغ را آنقدر با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا سفت و سفید شود و اگر کاسه را برگردانید، نریزد. سفیده را هم با قاشق چوبی، به آرامی و با هم‌زدن دورانی با بقیه مواد مخلوط کنید و مراقب باشید پف سفیده نخوابد. داخل پوست سیب‌زمینی‌ها را با مایه تا کمی بالاتر از لبه‌ها پر کنید و برای 24 دقیقه با 180 درجه بپزید. سپس با ماست خامه‌ای یا مایونز سروکنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    لبوی انگشتی

    فینگرفود های دورهمی
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فينگر فود بادمجان -لقمه اي 

    برای طبخ اول بادمجانها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادمجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادمجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۷:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولت مرغ 

    سینه مرغ 1 عدد

    پیاز بزرگ 1 عدد بزرگ

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

    مواد میانی رولت

    هویج متوسط 3 عدد

    قارچ متوسط 7 تا 8 عدد

    طرز تهیه

    تیکه های مرغ را داخل غذا ساز ریخته و به آن پیاز رنده شده و آبگیری شده رو اضافه کرده و در ظرفی ریخته و بهش یک عدد تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. در تابه ای هویج رنده شده را با دو قاشق روغن تفت میدهیم. قارچ را هم تفت داده و مخلوط می کنیم. مواد رو روی نایلون فریزر ریخته و پهن می کنیم به طوریکه که ارتفاع مواد بیشتر از یک سانت نشود. سپس قارچ و هویج را رویش ریخته و به کمک نایلون آنرا به صورت رولتی می پیچیم و نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش دو بگیره و بعد با شعله کم آنرا سرخ کرده و میل می کنیم🍗🍗🍗 

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    #سیب_زمینی_پنیری

    یه وعده غذایی سریع و خوشمزه
    مواد لازم:

    سیب زمینی 1 کیلو
    تخم مرغ کامل 1 عدد
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    پنیر پیتزا به مقدار لازم
    نمک و ادویه به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    سیب زمینی ها را آبپز کرده سپس در ظرفی با گوشت کوب بکوبید تا نرم شود.
    تخم مرغ و ادویه را به سیب زمینی اضافه کرده با دست ورز دهید سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.ظرف را از یخچال خارج کرده از مواد به اندازه یک توپ کوچک برداشته در دست گرد کنید سپس وسط آن را کمی خالی کرده با پنیر پیتزا رنده شده پر کنید سپس روی پنیر را پوشانده مواد را به صورت توپ کوچک درآورید.
    توپ هارا به صورت جدا از هم در ظرف فری که کمی چرب کرده اید بگذارید.ظرف را به مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید یا اینکه در روغن سرخ کنین.میتونید توپک هارا به آرد سوخاری هم آغشته کنید و بعد سرخ کنیم. ________________________________

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    رولت جعفری
    نیم کیلو جعفری ریز خرد شده -تخم مرغ -نمک و فلفل وادویه وزرد چوبه - 
    مواد داخل رولت -گوشت چرخ کرده - پیاز سرخ شده - زرشک - سیر 2 ،3 حبه -گردوی خرد شده مقداری 
    مواد داخل رولت بستگی به ذائقه تونه میتونین تخم مرغ ابپز رنده شده یا خلال بادام هم بریزین
    طرز تهیه - سبزی رو خیلی ریز خرد میکنیم بعد پهن کرده تا ابش کاملا خشک بشه 
    مواد داخلشو از قبل سرخ کرده وبا هم مخلوط میکنیم وادویه جاتشو وزعفران اضافه مخلوط کرده وروغن اضافیشو میگیریم 
    سبزی رو هم ادویه جات ونمک وتخم مرغ رو زده مخلوط میکنیم این رولت تخم مرغ زیاد میبره واسه خاطر اون تعداد ننوشتم عیار چشم من درست میکنم بعد تو ماهیتابه ی مستطیل شکل چرب شده و داغ باشه مایه ی سبزی رو تا جایی که امکانش باشه نازک پهن میکنیم ومثل کوکو میزاریم تا خودشو بگیره وبپزه بعد پختن مواد داخلشو 
    روش میریزیم و صافش میکنیم و زود رول میکنیم اگه خواستین تو فر بپزین فر رو از قبل روشن کرده وتو درجه 160 بمدت 20 ،30 بپزه و موقع سرو بصورت اریپ برش میدیم وترئین میکنیم

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    سرو کردن الویه داخل قیف بستنی

  • leftPublish
  • ۰۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    عکس و تصویر ....

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

     اسنک

    مواد ماکارونی که شامل پیاز وگوشت چرخ شده وسرخ شده همراه رب وقارچ وفلفل دلمه ای وپنیر پیتزاس استفاده کرده ادویه هم آویشن وفلفل استفاده کردم این موادوروی نون های تست قرار دهید و یه لایه نون روش بزارین وداخل ساندویچ ساز گذاشته تا برشته بشه بعد با سس کچاب وخردل،

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    کوکیز شکری  

    شیرینی نوروزی

    كره 225 گرم

     

    شكر 1 ليوان

     

    وانيل پودري خالص يك هشتم ق چ

     

    تخم مرغ 1 عدد

     

    اسانس بادام ربع ق چ

     

    آرد دو و نيم ليوان

     

    بيكينگ پودر 2 ق چ

    کره نرم شده و شکر (دانه ریز یا پودر)رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و تخم مرغ ها و وانیل رو هم اضافه و همچنان میزنیم

    گه اسانس بادام رو خواستید اضافه کنید الان وقتشه و اگرنه که خیلی مهم نیست (عطر خوبی به کوکی میده)

     

    حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به کرم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان شروع میکنیم به خمیر کردنش

     

    و به هیچ عنوان از کف دست استفاده نمیکنیم

     

    همچنین ورز دادن ممنوع  

     

    (اگه احيانا احساس كرديد چسبنده است بهش آرد اضافه كنيد. ممكنه به خاطر جنس آردتون تا نيم ليوان ديگه هم كشش آرد داشته باشه. ولي توجه داشته باشيد كه بيسكويتي كه "نسبت كره به آردش" بيشتر باشه هميشه خوشمزه تره. يك نكته مهم ديگه كه حتما بايد ذكر كنم اينه كه اين ميزان بيكينگ پودر باعث ميشه كه بيسكويت حسابي تو فر پف كنه پس شكل بيسكويتها تا حدي به هم ميخوره ولي در عوض طعمش بهتر ميشه. پس اگه از طرحي استفاده ميكنيد كه خيلي مهمه كه تغييري پيدا نكنه؛ بهتره بيكينگ پودر رو كم كنيد. البته يك راه ديگه هم هست و اون هم اينه كه بلافاصله بعد از اينكه سيني رو از فر خارج كرديد مجددا بيسكوييتهايي كه تغيير شكل دادن رو قالب بزنيد. به خوبي قالب ميخوره و بعد از سرد شدن ميتونيد اضافاتش رو جدا كرده )

    حالا روی سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به ضخامت 8 میل باز میکنیم

    شروع میکنیم قالب زدن و بیسکوئیت های قالب زده رو 5 تا 10 دقیقه تو یخچال یا فریزر میذاریم و فر رو هم روی 180 درجه روشن میکنیم

    سپس کف سینی کاغذ روغنی میذاریم(اصلا چربش نکنید) و بیسکوئیت ها رو با کمی فاصله توی سینی میچینیم

    و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر میذاریم

    زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته پس حتما کنار فر بشینید و به محض اینکه دیدید زیر کوکی هها طلایی شد از فر خارج کنید

    و یه نکته دیگه اگه برای بار اول کوکی درست میکنید برای اینکه کارتون خراب نشه اول 2 تا از کوکی ها رو توی فر بذارید

    برای امتحان که اگه احیانا مشکلی داره حل کنید و بعد اگه خوب از آب دراومد بقیقه کوکی هارو توی فر بذارید

    سعي كنيد بيسكويت هاي يك اندازه رو توي يك سيني بذاريد چون ممكنه اشكال و سايزهاي مختلف زمان پخت متفاوتي داشته باش

    برای تزیین بیسکوئیت ها صبر کنید کاملا خنک بشوند و بعد به سلیقه خودتون با آیسینگ یا فوندانت تزیین کنید

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فينگر فود بادمجان  لقمه اي 

    برای طبخ اول بادمجانها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادمجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادمجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ( بهتر است از بادمجانهای کشیده و قلمي استفاده کنید).

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    ايده براي فينگرفود

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    نان قيفي

    آرد 4پیمانه

    شکر1و 1/2ق غ

    نمک 1ق چ

    خمیر مایه 2و 1/2 ق چ

    آب ولرم 1/4پیمانه

    شیر ولرم 2/3پیمانه 

    تخم مرغ 2عدد

    کره آب شده 60گرم 

    برای روی نان 1 زرده و 1ق شیر و کنجد

    مواد خشک را باهم مخلوط کرده و آب و کره و شیر را هم باهم مخلوط کرده وبعد به مواد خشک اضافه میکنیم سپس تخم مرغ را اضافه کرده ورز میدهیم خمیر باید به دست نچسبد 1ساعت استراحت داده ،

    خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده با وردنه باز میکنیم ضخامت خمیر حدود نیم سانت باشد و با چاقو برشهای 1ونیم سانتی میدهیم دورتادور قالب قیفی شکل میپیچیم ،در سینی فر گذاشته به روی نانها زرده وشیر زده شده مالیده و کنجد ریخته در طبقه وسط فر حدود 20 دقیقه با درجه 180.

     نکته(قالب قیفی دانه ای فروخته میشود واگر بخواهیم حداقل 20 عدد تهیه کنیم هزینه زیادی باید پرداخت، شما دوستان میتوانید با خرید 1قیف و کاغذ آلومینیوم فویل به راحتی هر تعداد که دوست دارید نانها را تهیه کنید ، ابتدا کاغذ فویل را به دور قیف بپیچید بعد خمیر را دورتادور و فویل را از درون قیف درآورده و خمیر پیچیده شده به فویل را داخل فر بگذارید بعد از پخت فویل خیلی راحت از داخل نان جدا میشود.)

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)

    مواد لازم برای 10 عدد :

    ▪️نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) 10ورق

    ▪️ژامبون مرغ 200گرم

    ▪️ژامبون گوشت 100گرم

    ▪️پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)) 150گرم

    ▪️سس مایونز 6قاشق غذاخوری

    ▪️خیار شور (خرد شده) 1چهارم لیوان

    ▪️پودر سیر 1قاشق مرباخوری

    ▪️پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

    ▪️نمک به میزان لازم

    ▪️فلفل به میزان لازم

    ▪️قارچ 50گرم

    ▪️آبلیمو به میزان لازم

    ▪️سیب زمینی 2عدد

    طرز تهیه :

    ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکررول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

    ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود. سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.

    نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .

    بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

    نکات:

    در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.

    بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید ‏

  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    #رولت_سیب_زمینی

    اول نیم کیلو سیب زمینی رو آب پز کرده و به صورت پوره می کنیم وکره و نمک و فلفل اضافه میکنیم. 

    برای مواد داخل شویدخرد شده. سیب زمینی نگینی، کالباس، هویج پخته و نگینی و سس مایونز را مخلوط میکنیم و پوره سیب زمینی رو روی سلفون پهن کرده و مواد رو داخلش می ریزیم و رول می کنیم و یک ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد آرام برش می زنیم.

  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

     قایق های پنیری

    مواد لازم آرد : 250 گرم مخمر فوری : 1/2 قاشق چایخوری شکر : 1/2 قاشق چایخوری نمک : 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد : 1/8 فنجان آب ولرم : 125 میلی لیتر مواد میانی پنیر خامه ای : 270 گرم فلفل دلمه رنگی : 5 قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده : یک و 3/4 قاشق غذاخوری نعنا خشک : 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری ترکیبی از نان و پنیر به شیوه جدید طرز پخت : آرد، مخمر، شکر، نمک و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم آب ولرم را اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم. همه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم. پس از دو ساعت استراحت خمیر را باز کرده و به صورت دایره برش می زنیم، از مواد میانی داخل دایره ها قرار می دهیم و گوشه های خمیر را جمع می کنیم تا به صورت قایق درآید. کف قالب کمربندی را کمی چرب می کنیم، اطراف قایق ها را با کمی روغن زیتون و کنجد آغشته می کنیم و در قالب کنار هم می چینیم قالب را با درجه حرارت 220 درجه به مدت 12 دقیقه در فر قرار میدهیم.

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده

    مواد مورد نیاز برای رولت بادمجان

    بادمجان : یک کیلوگرم

    گوشت چرخ كرده : 150 گرم

    پياز سرخ كرده : 4 قاشق غذا خوري

    زرشك : 2 قاشق غذا خوري

    نمك ، فلفل : به ميزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    طریقه درست کردن رولت بادمجان

    با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم

    ابتدا بادمجان ها را به قطر یک سانتي متر بصورت طولی برش می زنیم

    سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و بادمجان ها را سرخ می کنیم

    گوشت و پیاز را با هم تفت می دهیم  و زرشک ، نمک و فلفل را به موادمان اضافه می کنیم

    سپس بادمجان ها را پهن می کنیم مقداری از مواد رولت را رویش پهن می کنیم

    و بصورت رولت می پیچیم و با خلال دندان محکمش می کنیم تا باز نشود

    نکته 1 : برای تزئین رولت ها می توانید از ماست چکیده استفاده نمایید

    نکته 2 : به جای زرشک می توانید از فلفل دلمه ای هم استفاده نمایید

    نکته 3 : برای هضم بهتر غذا حتما از گوجه فرنگی استفاده نمایید

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان