آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 1503193
آخرین پست تاپیک : ۱۰:۱۹   ۱۳۹۶/۱۲/۶
صفحه مورد نظر

من و آشپزی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548

رولت کاکائویی برای آرین جانم که عاشقش

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
به به، بازم عالی و به نظر خیلی خوشمزه
من یکیش رو برداشتم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :88
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 47
ASEMAN : 

رولت کاکائویی برای آرین جانم که عاشقش

چه اشتها برانگیزو خوشمزه

کاربر جديدتعداد پست :88
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 47
ASEMAN : 

اسمان خانوم لطف میکنید دستور این کیکو بزارید ؟

ممنون

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22721
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
آسمان جون شما باسلوق بلدی بهم یاد بدی؟ البته بدونِ پودر ژله و ژلاتین میخوام .
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548

#باسلوق

نشاسته             1 پیمانه
شکر                 1 پیمانه
گلاب                 نصف پیمانه
آب                    2 پیمانه
کره                   50 گرم
پودر نارگیل         1 لیوان
گردو                  به مقدار لازم
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا حالت خمیری بگیره و یکدست بشه وسفت بعد میذاریم خنک بشه بعد اندازه یک گردو گلوله میکنیم و تو پودر نارگیل میغلتونیم و بعد با گردو  روشو تزیین میکنیم
به همین راحتی
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

من و آشپزی
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
زیباکده
آهو : 
آسمان جون شما باسلوق بلدی بهم یاد بدی؟ البته بدونِ پودر ژله و ژلاتین میخوام .
زیباکده

بفرمایید آهو جون، با پودر ژله هم فکر کنم تو صفحات قبل گذاشتم. این باسلوق ها رو برای عید پارسالم بود 😊

کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548

#ماهیچه_به_روش_پسران_کریم

_ دو عدد پیاز بزرگ رو خلال میکنیم و با کمی کره  داخل تابه ایی گود تفت میدیم تا حدی که پیاز شفاف بشه و یا به اصطلاح سبک بشه.
_کمی زردچوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم.
_ماهیچه ها رو روی پیاز ها میچینیم.
_ یک عدد پیاز دیگه رو خلال ریز میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم.
_ چند عدد برگ بو و یک تکه چوب دارچین  روی ماهیچه ها قرار میدیم.
_نصف فنجان زعفران دم کشیده رو روی ماهیچه ها میریزیم.
_ درتابه رو میگذاریم و شعله رو کم میکنیم.
_ سعی کنید در حین پخت درتابه رو باز نکنید و به هیچ عنوان غذا رو هم نزنید فقط هر از گاهی تابه رو به کمک دستگیره ها بگیرید و تکون بدید.
_ معمولا بسته به تازگی ماهیچه زمان پخت بین دو تا سه ساعت هست.
_به این غذا اصلا آب اضافه نمیکنیم و در واقع ماهیچه با آب پیاز پخته میشه.
_سس پیاز این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم هست...

من و آشپزی
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
زیباکده
سحرa : 
زیباکده
ASEMAN : 
من و آشپزی
زیباکده

اسمان خانوم لطف میکنید دستور این کیکو بزارید ؟

ممنون

زیباکده

#کیک_رِوانیRevani
(مربوط به کشور ترکیه)

مواد لازم:
۳عدد تخم مرغ
یک پیمانه آرد سفید
یک پیمانه ایرمیک ویا آرد سمولینا
نیم پیمانه شکر
نیم پیمانه ماست
نیم پیمانه روغن
یک ق.چ.بکینگ پودر
کمی وانیل
مواد لازم برای شربت:
یک ونیم پیمانه شکر
یک ونیم پیمانه آب
نصف آب یک لیمو

طرز پخت:
اول شربت رو آماده کرده ومیذاریم سرد بشه.
بعدشکر رو با تخم مرغها خوب میزنیم تا سفید وکشدار بشه.سپس وانیل رو بهش اضافه میکنیم.بعد ماست وروغن روباهم اضافه کرده ویکی دو دور دیگه میزنیم.سپس آرد وبکینگ پودر رو داخلش الک کرده وبلافاصله ایرمیک رو به مواد افزوده وبا لیسک به آرامی مخلوط میکنیم .وبعد داخل ظرف فر رو که چرب وآردپاشی کرده ایم میریزیم وسپس داخل فر ۱۸۰درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه میذاریم بپزه وروی کیک هم سرخ بشه.بعد از فرخارج کرده وبرش میزنیم وسپس شربت آماده شده رو روش میریزیم وده دقیقه اجازه میدیم تا شربت روبه خودش بکشه وسرد بشه...وقتی خوب سرد شد بآرامی داخل سینی سرو قرار داده وروش پودر پسته ویا اگه دوست داشتید پودر نارگیل میریزیم.

اینم برای شما دوست عزیز 😘

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22721
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
زیباکده
ASEMAN : 
زیباکده
آهو : 
آسمان جون شما باسلوق بلدی بهم یاد بدی؟ البته بدونِ پودر ژله و ژلاتین میخوام .
زیباکده

بفرمایید آهو جون، با پودر ژله هم فکر کنم تو صفحات قبل گذاشتم. این باسلوق ها رو برای عید پارسالم بود 😊

زیباکده

ممنون عزیزم 6

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
زیباکده
ASEMAN : 

#ماهیچه_به_روش_پسران_کریم

_ دو عدد پیاز بزرگ رو خلال میکنیم و با کمی کره  داخل تابه ایی گود تفت میدیم تا حدی که پیاز شفاف بشه و یا به اصطلاح سبک بشه.
_کمی زردچوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم.
_ماهیچه ها رو روی پیاز ها میچینیم.
_ یک عدد پیاز دیگه رو خلال ریز میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم.
_ چند عدد برگ بو و یک تکه چوب دارچین  روی ماهیچه ها قرار میدیم.
_نصف فنجان زعفران دم کشیده رو روی ماهیچه ها میریزیم.
_ درتابه رو میگذاریم و شعله رو کم میکنیم.
_ سعی کنید در حین پخت درتابه رو باز نکنید و به هیچ عنوان غذا رو هم نزنید فقط هر از گاهی تابه رو به کمک دستگیره ها بگیرید و تکون بدید.
_ معمولا بسته به تازگی ماهیچه زمان پخت بین دو تا سه ساعت هست.
_به این غذا اصلا آب اضافه نمیکنیم و در واقع ماهیچه با آب پیاز پخته میشه.
_سس پیاز این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم هست...

من و آشپزی
زیباکده

اوه اوه، عجب چیزی ... 17 18

این پسران کریم نمیدونم چرا منو نمیطلبن، الان دوسه سالی میشه منو نطلبیدن. اما واقعا از ظاهر ماهیچه معلومه که از اون خیلی خوشمزه هاست.

البته مشتری های پر و پا قرص، پسران کریم همیشه سر ماهیچه یا گوشت سرخ کرده ش با هم اختلاف نظر دارن، خداییشم جفتش خیلی خوشمزه ست 65

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22721
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
زیباکده
بهزاد لابی :

اوه اوه، عجب چیزی ... 17 18

این پسران کریم نمیدونم چرا منو نمیطلبن، الان دوسه سالی میشه منو نطلبیدن. اما واقعا از ظاهر ماهیچه معلومه که از اون خیلی خوشمزه هاست.

البته مشتری های پر و پا قرص، پسران کریم همیشه سر ماهیچه یا گوشت سرخ کرده ش با هم اختلاف نظر دارن، خداییشم جفتش خیلی خوشمزه ست 65

زیباکده

پسران کریم کجاس دیگه؟ پس چرا من تا حالا اسمشونو نشنیدم ؟7

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22721
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
زیباکده
بهزاد لابی :

اوه اوه، عجب چیزی ... 17 18

این پسران کریم نمیدونم چرا منو نمیطلبن، الان دوسه سالی میشه منو نطلبیدن. اما واقعا از ظاهر ماهیچه معلومه که از اون خیلی خوشمزه هاست.

البته مشتری های پر و پا قرص، پسران کریم همیشه سر ماهیچه یا گوشت سرخ کرده ش با هم اختلاف نظر دارن، خداییشم جفتش خیلی خوشمزه ست 65

زیباکده

پسران کریم کجاس دیگه؟ پس چرا من تا حالا اسمشونو نشنیدم ؟7

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
زیباکده
آهو : 
زیباکده
بهزاد لابی :

اوه اوه، عجب چیزی ... 17 18

این پسران کریم نمیدونم چرا منو نمیطلبن، الان دوسه سالی میشه منو نطلبیدن. اما واقعا از ظاهر ماهیچه معلومه که از اون خیلی خوشمزه هاست.

البته مشتری های پر و پا قرص، پسران کریم همیشه سر ماهیچه یا گوشت سرخ کرده ش با هم اختلاف نظر دارن، خداییشم جفتش خیلی خوشمزه ست 65

زیباکده

پسران کریم کجاس دیگه؟ پس چرا من تا حالا اسمشونو نشنیدم ؟7

زیباکده

جزو مطرح ترین رستوران های مشهده. کلا تهران که همه جور رستوران از خیلی خفن تا بد و ... توش هست بسکه بزرگه. اما توی شهرهای دیگه به نظر من تبریز و مشهد رستوران های خیلی خوبی دارن، شاید مشهد بهتر.

دیگه پسران کریم از خیلی مهم هاشه. معین درباری، نمیدونم رستوران ملل، ارم، شاندیز و ... کلی خفن داره. بعضی به شیشلیک معروفن، بعضی به چیزای دیگه. پسران کریم هم به چلو گوشت و ماهیچه 17

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22721
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
زیباکده
بهزاد لابی : 

جزو مطرح ترین رستوران های مشهده. کلا تهران که همه جور رستوران از خیلی خفن تا بد و ... توش هست بسکه بزرگه. اما توی شهرهای دیگه به نظر من تبریز و مشهد رستوران های خیلی خوبی دارن، شاید مشهد بهتر.

دیگه پسران کریم از خیلی مهم هاشه. معین درباری، نمیدونم رستوران ملل، ارم، شاندیز و ... کلی خفن داره. بعضی به شیشلیک معروفن، بعضی به چیزای دیگه. پسران کریم هم به چلو گوشت و ماهیچه 17

زیباکده

آهان . میگم چطور از زیر دستم در رفته نگو مشهده

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
زیباکده
آهو : 

آهان . میگم چطور از زیر دستم در رفته نگو مشهده

زیباکده

آره اونا دیگه باید بطلبه، همینطوری نمیشه، دوره 4

ولی ارزشش رو داره. یه آخر هفته اسنپ بگیر برو بخور بیا، اصلا یه وضعی 65

این اسنپ رو گفتم حالا که ریتا نیست یاد یه خاطره ای افتادم اینم تعریف کنم. یکی از رفقای من خونشون مشهده بعد اومده بود اینجا با گوگل مپ زده بود دایرکشن به خونه خودشون بده. دو تا راه داده بود بهش، یکی فرودگاه مهرآباد. یکی از جاده که مثلا یادم نیست 13 ساعت طول میکشید.

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
زیباکده
بهزاد لابی : 
زیباکده
آهو : 

آهان . میگم چطور از زیر دستم در رفته نگو مشهده

زیباکده

آره اونا دیگه باید بطلبه، همینطوری نمیشه، دوره 4

ولی ارزشش رو داره. یه آخر هفته اسنپ بگیر برو بخور بیا، اصلا یه وضعی 65

این اسنپ رو گفتم حالا که ریتا نیست یاد یه خاطره ای افتادم اینم تعریف کنم. یکی از رفقای من خونشون مشهده بعد اومده بود اینجا با گوگل مپ زده بود دایرکشن به خونه خودشون بده. دو تا راه داده بود بهش، یکی فرودگاه مهرآباد. یکی از جاده که مثلا یادم نیست 13 ساعت طول میکشید.

زیباکده

چه بامزه 😂

چون مارو هم نطلبید دیگه تصمیم گرفتیم خودمون دعوتشون کنیم خونمون 😊

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :143
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 54

سلام کسی میدونه طرز تهیه پان اسپانیا کدوم صفحه هست .مر سی

ویرایش شده توسط مامانی در تاریخ ۲/۱۲/۱۳۹۶   ۱۰:۱۵
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22721
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
زیباکده
مامانی : 

سلام کسی میدونه طرز تهیه پان اسپانیا کدوم صفحه هست .مر سی

زیباکده

سلام عزیزم . یکی از دوستان خوبمون آموزش پان اسپانیا رو تو تاپیک زیر گذاشتن :

https://www.zibakade.com/Topics/%D9%BE%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-TP3910/

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :143
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 54
زیباکده
آهو : 
زیباکده
مامانی : 

سلام کسی میدونه طرز تهیه پان اسپانیا کدوم صفحه هست .مر سی

زیباکده

سلام عزیزم . یکی از دوستان خوبمون آموزش پان اسپانیا رو تو تاپیک زیر گذاشتن :

https://www.zibakade.com/Topics/%D9%BE%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-TP3910/

زیباکده

ممنون خیلی گلی آهو جون

صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده