خانه
199K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    دستور تهیه انواع سالادهای خوشمزه رو توی این تاپیک براتون میذارم.


    آموزش سالاد سزار، سالاد میوه، سالاد ایتالیایی، سالاد کلم، سالاد اندونزی و کلی سالادهای جدید و متنوع همگی توی این تاپیک. به همه صفحات این تاپیک سر بزنید.


    دستور تهیه انواع سالاد
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۷/۳/۱۳۹۲   ۱۰:۳۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۹/۱/۳۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد تن ماهی مکزیکی

     

    مواد اولیه :

    1 فنجان کنسور ذرت

    1 لیوان لوبیا قرمز پخته شده

    1 عدد فلفل دلمه ای قرمز و زرد کوچک

    1 عدد آووکادو

    یک چهارم پیاز قرمز

    1 عدد کاهو

    400 گرم تن ماهی

    یک دوم لیوان سس ماست

    1 قاشق غذاخوری ادویه تاکو

     

    ادویه تاکو به صورت آماده در فروشگاهها به فروش میرود اما در صورتیکه نتوانستید آنرا در بازار تهیه کنید با مخلوط مواد زیر میتوانید این ادویه ی مکزیکی را در منزل تهیه کنید :

     

    طرز تهیه ادویه تاکو :

     

    1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند

    یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر

    یک چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز

    یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک

    یک دوم قاشق چایخوری پودر آویشن

    یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا

    یک و یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره

    یک قاشق چایخوری نمک

    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده

     

     

    طرز تهیه سالاد  :

    همه ی سبزیجات را خُرد کنید .

    روغنِ تن ماهی را بگیرید و تن ماهی را هم خُرد کنید .

    همه ی مواد را با هم مخلوط کرده سپس سس را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید .

    در صورت دلخواه میتوانید موقع سرو کمی چیپس به این سالاد اضافه کنید .

    نوش جان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۹/۲/۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد چغندر

     

    مواد اولیه :

    170 گرم بیبی اسفناج تازه

    170 گرم سبزیجات مخلوط

    3 عدد چغندر که به شکل مکعب های ریز خُرد شده و پخته میشوند

    یک دومِ فنجان دانه کاج ( به جای دانه کاج میتوانید از گردوی خُرد شده یا تخم آفتابگردان استفاده کنید )

    یک دومِ فنجان پنیر فتا یا پنیر بز

    یک دومِ فنجان دانه انار

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

          3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
         3
    قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
         2
    قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه

         1 قاشق غذاخوری آب لیمو
         2
    قاشق غذاخوری عسل

         1/8 قاشق چایخوری نمک
         1/8
    قاشق چای خوری فلفل سیاه

     

    طرز تهیه :

    مواد اولیه ی سس را با هم مخلوط کرده و در یخچال نگهداری کنید .

    نکته : قبل از استفاده از سس باید آن را تکان داده و یا هم بزنید

    مواد اولیه ی سالا را با هم مخلوط کرده و موقع سرو سس را به آن اضافه کنید

    نوش جان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۷/۲/۱۳۹۹   ۱۵:۳۴
  • ۱۸:۰۵   ۱۳۹۹/۲/۱۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

     

    مواد اولیه :

    2 فنجان کنسرو قارچ

    1 عدد سینه مرغ پخته شده

    1 پیاز بزرگ ( حلقه شده )

    2 لیوان خیارشور ( خُرد شده )

    2 لیوان کنسرو نخود فرنگی

    2 عدد هویج متوسط ( خُرد شده )

    1 لیوان سس مایونز

     روغن . نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    سینه ی مرغ را با نمک و فلفل تفت داده و آنرا به صورت مکعب های کوچک خُرد کنید .

    هویج و پیاز را کمی تفت دهید .

    کنسرو قارچ و نخود فرنگی را زیر آب سرد بشویید و آبکش کنید .

    بعد از اینکه مرغ , پیاز و هویج سرد شدند تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سس مایونز را به آنها اضافه کنید .

    نوش جان

     

     

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۹/۲/۲۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی

     

    مواد لازم :

    5 عدد خیار شور متوسط

    2 عدد سیب زمینی بزرگ

    3 عدد هویج بزرگ

    5 عدد تخم مرغ

    یک دوم پیاز متوسط قرمز

    نیم کیلوگرم ژامبون

    کنسرو نخود فرنگی

    یک دوم فنجان سس مایونز

    نمک و فلف : به مقدار لازم

    شوید : به مقدار لازم برای تزئین

     

    طرز تهیه :

    هویج و سیب زمینی را حدود 20 تا 30 دقیقه در آب جوش بپزید ، تا زمانی که کاملاً پخته شوند.

    تخم مرغ ها را به مدت 11 دقیقه بجوشانید.

    همه مواد را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند.

    تخم مرغ . ژامبون . هویج . پیاز . خیار شور و سیب زمینی را به صورت مکعب خُرد کرده و آنها را همراه با نخود فرنگی در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید .

    سس مایونز را همراه با کمی نمک و فلف به سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۹/۲/۲۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد میگو

     

    مواد اولیه برای تهیه سالاد :

    نیم کیلوگرم میگو

    1 عدد لیمو ترش

    1 فنجان کرفس ( خُرد شده )

    یک دوم پیاز قرمز ( خُرد شده )

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

    2 قاشق چایخوری آب لیمو ترش

    2 عدد سیر رنده شده

    یک دوم فنجان سس مایونز

    1 قاشق چایخوری خردل

    یک و یک دومِ قاشق غذاخوری شوید تازه

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    یک قابلمه آب شور را روی شعله ی گاز بگذارید تا آب به جوش بیایید .

    لیمو ترش را با پوست به چهار قسمت تقسیم کرده و داخل آب بیندازید .

    یک کاسه متوسط پُر از آب یخ آماده کنید .

    میگوهای پوست کنده شده را داخل آب جوش قرار داده و بعد از 2 الی 3 دقیقه یا زمانی که میگوها صورتی و مات شدن آنها را از داخل اب جوش بیرون بیاورید سپس بلافاصله آنها را داخل آب یخ بندازید .

    میگوها را از داخل آب یخ بیرون آورده داخل آب کش قرار دهید تا خوب خشک شوند .

    مواد لازم برای تهیه سس را با هم مخلوط کنید .

    میگو . کرفس و پیاز قرمز را داخل کاسه ای متوسط قرار داده سس را روی آنها بریزید و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید .

    در نهایت میتوانید سالاد را با شوید تزئین کنید

    نوش جان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • leftPublish
  • ۲۰:۵۲   ۱۳۹۹/۳/۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

     

    مواد اولیه :

    4 فنجان کلم بروکلی ( خُرد شده )

    نصف پیاز قرمز ( حلقه ای یا خُرد شده )

    یک دوم فنجان هویج ( خُرد شده )

    سه چهارم فنجان دانه ی انار

    یک دوم فنجان زغال اخته خشک

    یک دوم فنجان دانه کاج ( میتوانید به جای دانه کاج از خلال بادام استفاده کنید )

    یک دوم فنجان گردو

     

    مواد لازم برای تهیه سس :

    1 فنجان سس مایونز

    پوست 1 عدد لیموترش ( لیمو ترش را در فریزر قرار دهید تا فریز شود، سپس آن را از فریزر برداشته و پوست یخ زده اش را رنده کنید ) .

    3 قاشق غذاخوری آب لیموترش

    3 قاشق غذاخوری عسل

    1 قاشق غذاخوری تخم خرفه

     

     

     

    طرز تهیه :

       در یک کاسه بزرگ همه مواد "سالاد" را با هم ترکیب کنید.
        
    در یک کاسه متوسط ، تمام مواد "سس" را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
        
    سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۹/۳/۱۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد کلم :

     

    مواد اولیه برای سالاد :


        4
    فنجان کلم سبز (ریز خرد شده )
        3
    فنجان کلم قرمز (ریز خرد شده )
        2
    فنجان هویج (رنده شده )

     

    مواد لازم برای تهیه سس :


        1
    فنجان سس مایونز
        2
    قاشق غذاخوری سرکه سیب
        2
    قاشق غذاخوری خردل

        2 قاشق چایخوری شکر سفید

         نمک و فلفل به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    تمام مواد اولیه ی سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید .

    کلم سبز . کلم قرمز و هویج را با هم مخلوط کرده و سس را به ارامی به آنها اضافه کنید .

    ترکیب سالاد و سس را به خوبی با هم مخلوط کرده سالاد را حدود 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده ی سرو شود

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۹/۳/۱۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد خیار آلمانی

     

    مواد اولیه سالاد :

    4  عدد خیار متوسط

     

    مواد اولیه سس :

     

    1/2  فنجان ماست یونانی

    1.5  قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

    1  حبه سیر رنده شده

    1  قاشق سوپخوری  سرکه

    1/2  قاشق چایخوری شکر

    1/2  قاشق چایخوری نمک

    1/2  قاشق چایخوری فلفل

     

    طرز تهیه :

    در یک کاسه متوسط ، همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .

    خیارها را بشویید و ریز خرد کنید .

    سس را به خیارها اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۹/۳/۲۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ :

     

    مواد لازم :

    10 عدد تخم مرغ آب پز

    2 عدد سیب زمینی پوست کنده و خُرد شده به شکل مکعب

    3 ساقه کرفس خُرد شده

    1 عدد پیاز قرمز نگینی شده

    یک سومِ پیمانه پیازچه خُرد شده

    یک و یک چهارم پیمانه سس مایونز

    یک دومِ پیمانه خیارشور خُرد شده

    یک سوم پیمانه فلفل دلمه ای خُرد شده

    1 قاشق غذاخوری خردل

    نمک و فلفل به مقدار لازم
    شوید ( برای تزئین ) : به مقدار لازم

     

     


    طرز تهیه :

    تخم مرغ ها را آپ پز کرده و پوست آنها را جدا کنید .

    سیب زمینی های مکعبی را به مدت 10 الی 20 دقیقه آب پز کنید .

    زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و رنده یا له کنید .

    سس مایونز . نمک . فلفل . فلفل دلمه ای . خردل و خیارشور را به آن اضافه کنید سپس مخلوط را به خوبی هم بزنید .

    سفیده تخم مرغ ها را به شکل مکعب خُرد کرده و داخل کاسه ای بزرگ بریزید .

    سیب زمینی های آب پز . کرفس . پیاز و  پیازچه را به آن اضافه کنید .

    سس زرده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید .

    سالاد شما آماده شد . آنرا به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار داده و موقع سرو با شوید . پاپریکا و تخم مرغ آب پز تزئین کنید .

    نوش جان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۵/۳/۱۳۹۹   ۱۶:۳۷
  • ۲۰:۱۴   ۱۳۹۹/۴/۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد کلم پیچ و ژامبون

     

    مواد اولیه :

    1 عدد کلم پیچ کوچک (تقریباً 1 پیمانه )

    4 عدد خیار کوچک

    400 گرم ذرت شیرین

    250 گرم  ژامبون

    1/3  فنجان پیازچه خرد شده

    3/4  فنجان سس مایونز

    1  قاشق غذاخوری آب لیمو

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    کلم را به صورت نوارهای باریک خرد کنید .

    خیارها و ژامبون ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

    تمام مواد را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید و خوب مخلوط کرده و بلافاصله سرو کنید.

    نوش جان .

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • leftPublish
  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۹/۴/۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ و آووکادو


    مواد لازم :
      
    2 عدد  آووکادو (پوست کنده و خرد شده )
        1/4
    لیوان سس مایونز (میتوانید از ماست برای نسخه سالم تر استفاده کنید)
        1/4
    لیوان ماست یونانی
        1
    قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
    8 عدد  تخم مرغ پخته (پوست کنده و خرد شده )
        1/2
    فنجان کرفس (ریز خرد شده )
        1/2
    پیاز قرمز کوچک (خرد شده )
        1
    قاشق چایخوری خردل
        1
    قاشق غذا خوری شوید (خرد شده )
        1
    قاشق غذاخوری پیازچه (خرد شده )
     
         نمک . فلفل سیاه . پاپریکا: به مقدار لازم

     


    طرز تهیه :

     در یک کاسه متوسط ​​، آووکادوهای خُرد شده و آب لیمو را را با هم مخلوط کنید.
     
    ماست یا مایونز و ماست یونانی را اضافه کنید ، هم بزنید تا ترکیب شوند سپس نمک و فلفل را نیز اضافه کنید .

     تخم مرغ های آب پز شده را در قطعات کوچک خرد کنید.

    همه ی مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید .

    به مدت 30 دقیقه داخل یخچال گذاشته و قبل از سرو با پیاز خرد شده ، پیازچه و پاپریکا آن را تزئین نموده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۸/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۱۲
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۹/۴/۱۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد گلابی

     

    مواد لازم برای سالاد :

    یک دوم فنجان گردو ( خُرد شده )

    250 گرم سبزیجات دلخواه برای سالاد مانند : کاهو . اسفناج . نعنا . کلم . ریحان . پیاز و ...

    یک دومِ فنجان پنیر پارمسان ( خُرد شده )

    2 عدد گلابی ( قطعه قطعه شده )

    یک دوم فنجان پنیر فتا ( خُرد شده )

    یک سوم لیوان زغال اخته خشک

     

    مواد لازم برای تهیه سس :

    یک سوم فنجان روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

        1 قاشق غذاخوری عسل
    1 قاشق چایخوری خردل
    3 عدد سیر رنده شده
     نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه سس :

    تمام مواد اولیه ی سس را به خوبی با هم مخلوط کرده . نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید

    طرز تهیه سالاد :

    تمام مواد اولیه ی سالاد را با هم مخلوط کرده و سس را موقع سرو به آن اضافه کنید .

    نوش جان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۹/۴/۲۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد بروکسل

     

    مواد اولیه :

    نیم کیلوگرم جوانه بروکسل ( از وسط نصف شده )

    250 گرم بیکن

    جعفری خُرد شده : 1 قاشق غذاخوری

    پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری

    نمک: به مقدار لازم

        1/2 فنجان پنیر پارمزان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    طرز تهیه :

    بیکن را به تکه های کوچک خرد کنید. آنها را داخل تابه سرخ کنید تا زمانی که ترد شوند.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    بروکسل را به بیکن ترد اضافه کنید و آنها را با نمک , جعفری و پودر سیر تفت دهید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    برای حدود پنج دقیقه همه چیز را روی حرارت متوسط طبخ کنید.

    پنیر پارمسان خرد شده را به مواد اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    این سالاد را در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۹   ۱۳:۰۳
  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۹/۴/۲۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد قارچ و کدو سبز کبابی

     

    مواد اولیه :

    2  عدد کدو سبز

      1عدد قارچ تازه

      1عدد گوجه فرنگی

    3  حبه سیر رنده شده

    200 گرم   پنیر بز

    نمک : به مقدار لازم

    روغن : برای کبابی کردن

        

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

     

    طرز تهیه :

    کدو سبز را به صورت حلقه ای خرد کنید.

    روی کدو سبزها نمک ریخته و اجازه دهید نمک در حدود 15 دقیقه روی کدوها بنشیند .

    با این کار از شر مایعات اضافی کدو خلاص می شوید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    فر را با دمای 235 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    سبزیجات باید در دمای بالا کبابی شوند تا ترد بودن و حالت کاراملی خود را حفظ کنند. اگر دمای فر کم باشد، سبزیجات بیش از اندازه پخته می شوند و دیگر به آن رنگ طلایی و برشته دلخواه نمی رسند.

    کدو و قارچهای خرد شده را داخل سینی فر قرار داده و روی آنها را روغن , نمک و سیر رنده شده بریزید تا مزه دار شوند سپس آنها را داخل فر کبابی کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    بگذارید سبزیجات کبابی شده تا دمای اتاق خنک شوند.

    سالاد را به شکل تصویر زیر تزئین کرده و روی آنها را پنیر بز بریزید .

    این سالاد نیازی به سس ندارد و ترجیحا به صورت گرم سرو میشود .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۹/۴/۱۳۹۹   ۱۰:۳۸
  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۹/۵/۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد اسفناج با مرغ و آووکادو

     

    مواد اولیه برای تهیه مرغ :

        1 عدد سینه مرغ

        ½ قاشق غذاخوری نمک

        ¼ قاشق مرباخوری فلفل سیاه

        ¼ قاشق غذاخوری پاپریکا

        ¼ قاشق غذاخوری پودر سیر

        1 قاشق غذاخوری روغن

     

    مواد اولیه برای تهیه سالاد :

     

    200 گرم  بیبی اسفناج

        1/2 آووکادو ، خرد شده

        2 عدد تخم مرغ آب پز

        4 عدد بیکن ، خرد شده و سرخ شده

        1 فنجان نان تست خُرد شده به شکل مکعب های کوچک و سرخ شده

        1 خیار کوچک ، خرد شده

        1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی ، از وسط نصف شده

    نصف پیاز قرمز ، خرد شده

     

    مواد اولیه برای تهیه سس سالاد :

     

        1/4 فنجان روغن

        1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

        1 قاشق غذاخوری خردل

        2 قاشق غذاخوری سس مایونز

        2 حبه سیر ، رنده شده

        ½ قاشق غذاخوری نمک

        ¼ قاشق مرباخوری فلفل سیاه

     

    طرز تهیه :

    مرغ را در یک کاسه متوسط قرار دهید و تمام چاشنی ها برای تهیه مرغ را به آن اضافه کنید.

    آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید .

    مرغها را داخل کیسه فریزر زیپ دار ریخته و حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید .

    یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.

    برش های مرغ را داخل روغن قرار داده و از هر طرف حدود 5 الی 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند .

    در یک کاسه کوچک ، مواد لازم برای تهیه سس سالاد را با هم ترکیب کنید.

    تمام مواد لازم برای تهیه سالاد را آماده کرده و آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

    مرغ سرخ شده را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

    سالاد را با سس مخصوص سرو کنید .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۹/۵/۱۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد ذرت با لوبیا قرمز

     

    مواد اولیه :

    1      عدد آووکادو

         1 عدد فلفل دلمه ای زرد

         1 پیمانه لوبیا قرمز

         1 پیمانه کنسرو ذرت یا ذرت پخته شده

     ½     پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی

         1/2 پیاز زرد کوچک

         2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

         1 قاشق غذاخوری آب لیموترش

         نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    لوبیا و ذرت را بپزید تا نرم شوند .

    بهتر است آب لوبیا را چند بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود .

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    آووکادو . فلفل دلمه ای . گوجه فرنگی و پیاز را خُرد کنید .

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    روغن ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید .

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    تمام مواد را همراه با سس با هم مخلوط کرده فورا سرو کنید .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۳/۵/۱۳۹۹   ۱۷:۴۰
  • ۲۲:۵۵   ۱۳۹۹/۵/۲۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد آووکادو با تربچه

     

    مواد اولیه :

    8  عدد تربچه بزرگ

    4  عدد گوجه فرنگی متوسط

    1  عدد خیار

    2  عدد آووکادو بزرگ

    1  عدد پیاز قرمز

    2  قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

    1  قاشق غذاخوری آب لیموترش

    2  قاشق غذاخوری روغن زیتون

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

     

    طرز تهیه :

    در یک کاسه کوچک روغن ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. این ترکیب سس سالاد هست آن را هم بزنید و کنار بگذارید.



    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    گوجه فرنگی ، تربچه ، آووکادو و خیار را به قطعات کوچک برش دهید. تمام مواد را درون یک کاسه قرار دهید.

    پیاز را به صورت حلقه های ریز خرد کنید و به بقیه سبزیجات اضافه کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    جعفری خُرد شده و سس را به سبزیجات اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۰/۵/۱۳۹۹   ۲۲:۵۸
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۹/۵/۲۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد کاهو و موزارلا

     

    مواد اولیه :

    2 عدد کاهو خُرد شده

     1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی

     1 فنجان پنیر موزرلا تازه

     1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

     1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون

     

    طرز تهیه :

    کاهو و موزارلا را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید.

    گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و همه ی مواد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

    روغن آووکادو یا روغن زیتون را همراه با سرکه بالزامیک به سالاد اضافه کنید .

    همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۹/۶/۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد بیف و سبزیجات

     

    مواد اولیه برای تهیه سالاد :

     

      400 گرم گوشت گاو

        1 هویج بزرگ

        1 فلفل قرمز

        1 خیار بزرگ

        1 پیاز کوچک یا متوسط

        2 قاشق غذاخوری روغن

     

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

        2 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم

       1 ½ قاشق چایخوری شکر دانه دار

        2 حبه سیر ، چرخ کرده

        ½ قاشق چایخوری نمک

        1 قاشق چایخوری سس تاباسکو

        3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

        ¼ قاشق چایخوری فلفل

        ½ فنجان گیاهان تازه ، خرد شده (جعفری، شوید و ... )

     

    طرز تهیه :

     

     گوشت گاو ، فلفل ، هویج ، خیار و پیاز را را به صورت رشته ای خرد کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    در یک تابه بزرگ ، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت کم/متوسط ​​گرم کنید.

    گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود و و مرتباً  هم بزنید تا گوشتها کاملا پخته شوند.

    شعله گاز را کمی زیاد کنید و پیازها را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر بپزید تا پیازها نرم شوند.

    هویج و 1 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر بپزید.

    فلفل قرمز را اضافه کنید ، 3-4 دقیقه دیگر بپزید، تا زمانی که تمام سبزیجات کمی لطیف شوند.

    تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

    خیارها را نیزه ها خرد کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    برای تهیه سس در یک کاسه ، سس سویا ، شکر ، سیر ، توباکو ، روغن ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    در یک کاسه بزرگ: خیار ، مواد خنک شده درون تابه ، گیاهان خرد شده و سس را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳/۶/۱۳۹۹   ۱۵:۲۹
  • ۲۱:۰۷   ۱۳۹۹/۶/۲۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد سبزیجات

     

    مواد اولیه :

    1  عدد چغندر کوچک ( کمی پخته شود )

         1/4 کلم پیچ

         1/4 گل کلم

         3 عدد گوجه فرنگی کوچک

         1 عدد هویج

         2 عدد خیار

         1 عدد فلفل دلمه ای

         1 فنجان سس مایونز

      1/3 لیوان سس کچاپ

         چند عدد  تربچه کوچک

         400 گرم کالباس

     

     

    طرز تهیه :

     

    کلم پیچ را به نوارهای نازک برش دهید.

    بقیه مواد را ریز خرد کنید .

    سس مایونز را به همراه سس گوجه فرنگی ترکیب کنید.

    سالاد را فقط در مواقعی که آماده سرو آن هستید ترکیب کنید.

    سس را داخل سالاد هم بزنید و سریع آن را سرو کنید.

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان