خانه
132K

نکات خانه داری

  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۲/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     با توجه به نزدیک شدن عید و فریضه خانه تکانی بهتر دیدم از تجربیات هم و یا مطالب مفیدی که تو وب گردی هامون پیدا میکنیم استفاده کنیم

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    یخ زدایی گوشت باید خیلی آهسته و تدریجی انجام شود تا قطره های آب سوزنی از درون آن خارج شود و مواد مغذی اش به صورت خونابه هدر نرود.

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۵/۴/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    🔴تکنیکهای خانه داری🔴

    غذای شور

    اگر یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به غذایی که شور شده اضافه کنید فورا شوری آن گرفته می شود .همچنین اضافه کردن سیب زمینی خام نیز در این مورد بی اثر نمی باشد.



    غذای تند

    به غذایی که تند شده اگر یک قاشق آبلیمو اضافه کنید .تندی ان خیلی ملایم می گردد.



    بیکینگ پودر سالم

    بکینگ پودر.یک قاشق کوچک بکینگ پودر را در یک استکان آبجوش بریزید اگر بجوش افتاد بکینگ پودر شما سالم و تازه است.


    اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندارید از تشکیل کف در آن جلوگیری می کند.


    برای نگهداری کردن

    مربا به مدت طولانی آن را در شیشه های کوچک با دربهای محکم بریزید وآنها را درون قابلمه ای در حال جوش که تا روی سر شیشه ها را آب بگیرد قرار دهید و بمدت ده دقیقه بجوشانید .پس
    از ده دقیقه کاملا بگذارید خنک شوند تا هوای داخل مرباها هم خارج شوند.پس از این مدت تا هر زمان که بخواهید می توانید آنها را نگهداری کنید حتی می توانید داخل کابینت این کار را انجام دهید.

    🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید

    🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید

    🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید

    🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون

    🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود

    🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .

    🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان آن قرار دهید.

    🔸برای ترد شدن گوشت
    روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید

    🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :
    هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با
    آب داغ است.
    استفاده های دیگر از شکر...

    این همه از شکر بد گفتیم
    کمی هم خوبیش را بگوئیم

    1- طولاني تر شدن عمر گل ها:
    يک قاشق غذاخوري شکر را به يک ليتر آب گلدان اضافه کنيد. شکر حل شده موجب تغذيه و قوت دادن به ريشه گل مي شود و در اين صورت گل ها براي مدت طولاني تري تازه مي مانند.اگر يک قاشق غذاخوري سرکه هم به آب اضافه کنيدديگر کپک ها و باکتري ها که موجب به وجود آمون بوي بد در گلدان مي شوند نيز رشد نمي کنند.

    2- تميزکننده دست:
    شکر يک ساينده است و اگر دست هاي خيلي کثيف و روغني داشته باشيد مي توانيد با استفاده از ماليدن شکر به دست هايتان آنها را تميز کنيد.

    3- تسکين زبان سوخته:
    اگر تا به حال زبانتان را با نوشيدني يا غذاي داغ سوزانده باشيد مي دانيد که چقدر آزاردهنده است.در اين مواقع مقداري شکر روي ناحيه سوخته شده بپاشيد و مشاهده که به سرعت درد و سوزش فروکش مي کند.

    4- کشتن سوسک ها:
    مقدار مساوي شکر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنيد شکر اين موجودات زشت را جذب مي کند و جوش شیرین آنها را مي کشد.

    5- آتش روشن کردن:
    اگر با آتش کردن زغال سنگ يا چوب مشکل داريد مشتي پر از شکر را روي آن بريزيد. شکر موجب مشتعل شدن چوب میشود
  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۵/۴/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    🔴نکات کدبانو گری🔴

    1⃣ کتری یا سماور پر از جرم شده

    ✨راه حل

    دوتا قاشق جوش شیرین رو توی کتری پر اب بریز و ۲۰دقیقه بجوشون😀

    2⃣حموم و دستشویی بوی بد میده و هرچی میشویم فایده نداره😣

    ✨راه حل
    دوتا شمع روشن کن فوری برطرف میشه😃


    3⃣اینه ی دستشویی و حمام همیشه بخار میگیره😣

    ✨راه حل
    با کمی کف ریش اینه یا شیشه رو پاک کن تا وقتی تمیزه عمرا بخار بگیره😃

    4⃣روغن ماشین کف پارکینگ و حیاطمون ریخته و باهیچ شوینده ای از بین نمیره😣


    ✨راه حل
    شب نوشابه بریز رو لکه ها و صبح با اب خالی بشور.هیچ اثری به جا نمیمونه😃



    5⃣روی کامپیوتر فرزندم همیشه گرد میشینه
    هر روز باید پاک کنم



    ✨راه حل

    دستمالی را با سرکه سفید نم دار کنید و با ان کامپیوتر و کیس و اسپیکرها را تمیز کنید
    تا مدتی خبر از گرد و غبار نیست😃


    5⃣بوی بد کفش های اسپرت ازار دهنده است😣


    ✨راه حل

    شب توی کفش ها جوش شیرین بپاش صبح اثری ازبو نیست😃


    7⃣دوس ندارم شمع سفره هفت سین انقدر چکه کنه😣



    ✨راه حل

    چند ساعت قبل از استفاده شمع رو بزار تو فریزر بعد روشنش کن نتیجه اش خارق العاده است
  • ۲۲:۴۲   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    چطوری میتونم لکه های قیر روی پارچه رو از بین ببرم ؟

    از روغن اکالیپتوس استفاده کنید .
  • ۲۲:۴۲   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    براے سیاه نشدن سیب زمینے تنها ڪافیست پس از پوست ڪندن ، مقدارے آب ولرم را در ظرفے ریخته و یڪ قاشق چابخورے سرخالےنمڪ به آن اضافه ڪنید .
  • leftPublish
  • ۲۲:۴۳   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست


    🔸میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

    🔹برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

    🔸برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
  • ۲۲:۴۴   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    🔮اگر برنجتان ته گرفت ، روی آن یک تکه نان بگذارید و چند دقیقه در قابلمه را محکم ببندید !
  • ۲۲:۴۵   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست


    ♣ اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

    ♣ اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

    ♣ برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

  • ۲۲:۴۵   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    برای اینکه گوجه ها مدت بیشتری تازه بمانند ، ساقه (قسمت سبز) را جدا کنید و آنها را وارونه قرار دهید !

  • ۲۲:۴۶   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    نوشابه مشکی گاز دار ماهیتابه سوخته را پاک میکند ، آدامس چسبیده به مو و لباس را تمیز میکند
    روغن ریخته از اتومبیل بر روی کاشی حیاط را از بین میبرد !

  • leftPublish
  • ۲۲:۴۷   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #سوختن_ابگوشت:

    ✅هنگامی که در حال درست کردن ابگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را میسوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید. میتوانید مقدار خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی میشود.


    #شور_شدن_سوپ_و_خورشت
    ✅اگر سوپ یا خورشتتان به طور ناگهانی شور شده است، چند تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را جذب میکند. از سیب نیز میتوانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که بعد از ۱۰ دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.

    #پختن_تخم_مرغ
    ✅در هنگام پختن تخم مرغ، سر انگشتی نمک به آن اضافه کنید تا مانع از شکستن پوسته های آنها شود.

    #سوختن_برنج
    ✅اگر برنج تان سوخته، نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بردارید، نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید
  • ۲۲:۴۸   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #میوه_های_رسیده_و_سالم_را_اینگونه_تشخیص_دهید:

    ⚫ گریپ‌‌فروت : به انتهای گریپ‌فروت یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می‌شود توجه کنید. این قسمت برآمده است و ناصاف و پرچین به نظر می‌آید و هر چه پوست آن ضخیم‌تر باشد پر آب‌تر است.

    ⚫ خربزه : وزن خربزه رسیده نسبت به حجمش بیشتر است.

    ⚫ هندوانه : پوست هندوانه خوب صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازه‌ آن کمتر است اگر به هندوانه ضربه بزنید صدا کمی در آن می‌پیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید صدای شکسته شدن و پاره شدن آن به گوش می‌رسد.

    ⚫ لیمو ترش : لیمویی را برای خرید انتخاب کنید که نسبت به حجمش سنگین‌تر و رنگ آن زرد و شفاف باشد و بوی مطبوعی از آن به مشام برسد.

    ⚫ گلابی : گلابی را بین انگشتان خود فشار دهید. گلابی رسیده نرم‌تر از بقیه گلابی‌هاست. گلابی نه باید خیلی سفت باشد نه خیلی نرم. چون اگر نرم باشد از درون خراب شده است.
  • ۰۰:۳۰   ۱۳۹۵/۴/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    سیب زمینی را قبل از سرخ کردن حداقل به مدت نیم ساعت در آب بگذارید .
    با این کار سیب زمینی سرخ شده
    خیلی تردتر خواهد شد .

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چهار روش فوق العاده تشخیص هندوانه رسیده 




    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین ronak n

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    اگرمیخواهید گردوخاک دیگربرروی وسایل نشیندکافیه یک دستمال روی آغشته به سرکه سفید کنید و روی وسایلتون بکشید.

    نکات خانه داری

  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    نکات خانه داری تقدیم به دوستان گلم👇👇👇👇

    ✅بیرون قابلامه تفلون که زرد وقهوه ای میشه با گاز پاکن راحت میره

    ✅وسایل سفید اشپزخانه مثل یخچال که به مرور زمان تیره میشه با وایتکس سفید میشه

    ✅برای پخت باقالا ونخودفرنگی وماکارونی که سر نره کمی زردچوبه بریزید

    ✅توباقالا نمک هم بریزید

    ✅پیاز رو برای خورشت رنده کنید لعاب خوبی میده

    ✅دستتون بو سیر گرفت با خمیر دندون اثری ازش باقی نمی مونه

    ✅ته دیگ سیب زمینی رو یه طرف شو سرخ کنید بعد برگردونید وبرنج رو روش بریزید

    ✅ته دیگ نان لواش کمی زردچوبه به روغن بریزید خیلی خوش رنگ میشه

    ✅به قرمه سبزی وفسنجون زعفران بزنید عالی میشه

    ✅موقع پیاز خرد کردن اشکتون میاد چوب کبریت ببین دندوناتون بزارید دیگه گریه نمی کنید ویا ادامس بجوید

    ✅برای غذاها از چوب دارچین استفاده کنید خوشمزه تر میشه

    ✅داخل خورشت قیمه یه گوجه رنده کنید خوش طعم میشه

    ✅برای زردی دندان ها کمی پودر دارچین رو خمیر دندون بریزیددهان خوش عطر هم میشه

    ✅دارچین وزیره برای عدس پلو خوب میشه

    ✅پخت مرغ که حتما یه جوش بخوره وابشو خالی کنید

    ✅مرغ رو با اب گرم ونمک در اول وگوشت قرمز رو در اب سرد ونمک دراخر

    ✅برای بو ی بد کلم موقع پخت بهش زنجبیل اضافه کنید

    ✅غذاتون تند شد بهش یه قاشق ابلیمو واگه شور شد یه قاشق نوشابه بزنید

    ✅برای کاکائو تو کیک اول با روغن مخلوط کرده رنگش تیره تر میشه

    ✅برای گلو درد وسرفه اویشن وانجیر وشنبلیله دم کنید

    ✅کله پاچه پختیدروش رو با سلیفون کامل بپوشونید ویه سوراخ وسطش بزنید بوش نمی پیچه

    ✅برگ پیچک های خونه رو با پوست موز تمیز کنیم حکم واکس رو داره

    ✅برای شوید نزارید کامل خشک بشه بعد از یک یا دو روزفریز کنید برای باقالا عالی میشه

    ✅برای ته دیگ کمی زعفران و دارچین بزنید عالی میشه

    ✅بعد اب لیمو گیری گوشت ها شو گرد گرد کرده فریز کنید برای قیمه وقرمه عالی میشه

    ✅سیب زمینی میخواهید سیاه نشه تو اب نمک بخوابونید
  • ۲۰:۳۴   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥
    ➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿




    #شش_ترفند_مفید_در_آشپزی برای بهتر شدن دست پخت خانم ها👰🙋

    🔑این نکته های متفاوت در آشپزی را حتما بخوانید.😉👇

    #تفت_دادن_گوشت 🍣

    🍣گوشت گوسفند و یا مخلوط گوسفند و گوساله که بدون چربی است،باید قبل از پختن حتما تفت داده شوند تا منافذ گوشت بسته شده و خونابهء آن بیرون نریزد،ضمن اینکه طعم گوشت حفظ و لذیذتر میشود.

    ⚱روغنی که برای تفت دادن استفاده میکنید باید خیلی کم باشد.قبل از اینکه گوشت را تفت دهید، ابتدا در ماهی تابه یا قابلمه مورد نظر مقدار کمی روغن بریزیدو حرارت را ملایم کنیدو گوشت را اضافه کنیدو مرتب هم بزنید تا همه سطح ان سرخ شود.هرچه حرارت کمتر باشد عمق تفت خوردگی بیشتر میشود.میتوانید هنگام تفت دادن کمی فلفل اضافه کنید.اگر در دستور غذای مورد نظر ، پیاز داغ هم بود، بهتر است پیاز را جداگانه سرخ کنید و سپس گوشت تفت داده شده را اضافه کنید.

    #خشک_کردن_سبزی 🍀

    🍀شوید،مرزه، نعناع از جمله سبزی های رایجی هستند که در هر آشپزخانه  ایرانی و به خصوص اذربایجانی یافت میشود. برای خشک کردن هر یک از سبزیجات ساقه چوبی انها را بگیریدو شسته و۹ وقتی که آبش رفت  در سایه و در جریان هوا پهن کنید.درست است که نور آفتاب به سرعت سبزی ها را خشک میکند ولی در عوض رنگ آنها را تیره و عطرشان را از بین می برد.وقتی کامل خشک شدند آنها را ساییده و از الک بگذرانید. و به صورت پودر در ظرفهای شیشه ای در بسته و در جای خنک نگه دارید.شوید و پونه را کمتر می سابند.مرزه را به صورت درسته و با شکل طبیعی خشک و نگهداری میکنند.

    #بخار_پز_کردن_مرغ 🐥

    🐣اگر مرغ را در قابلمه و زیر حرارت ملایم قرار دهید ، از خود مقداری آب پس میدهد و در اب خودش  پخته می شود. که این امر علاوه بر خوش طعم شدن مرغ ، دیگر آب اضافه نداشته مرغ طعم آب نمیگیرد. میتوانید مقداری نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و یک عدد پیاز کوچک را 4قارچ کرده و اطرافش بگذارید تا بوی بد مرغ را بگیرد. سعی کنید هنگام پختن مرغ به ان رب اضافه نکنید چون طعم مرغ رابد میکند. بهتر است سس را آماده کنید و بعد از پخت کامل و برای سرو رویش بریزید.

    🐣اگر میخواهید آب مرغ تهیه کنید حتما یک عدد پیاز داخل آب بیندازید و بعد پخت حتما درآورید و دور بریزید.

    #طرز_تهیه_لیمو_عمانی🍋

    🍋لیموی سبز بدون لک را انتخاب کنید. لیمو هارا به مدت سه روز در سایه پهن کنید تا پوست انها نازک شود. لیموها را بعد از سه روز بشویید و در قابلمه لعابی یا تفلون با آب فراوان به مدت نیم ساعت بجوشانید.آب قابلمه باید چند بار عوض شود تا تلخی پوست لیمو گرفته شود. لیمو را آبکش کنید و در افتاب پهن کنید تا خشک شوند.

    #طرز_تهیه_گرد_لیمو🍋

    🍋لیموی خشک زرد رنگ را خرد و تخم های آن را بگیرید و در جریان باد یا نور خورشید قرار دهید تا به طور کامل خشک شوند. بعد از اینکه خشک شد انها را کوبیده و یا اسیاب کنید و الک کنید. برخی از بچه ها لیمو عمانی دوست ندارند شما میتوانیدبا استفاده از گرد لیمو علاوه بر طعم غذا ، آنها را از خوردن این چاشنی محروم نکنید.و از ان در خورشتها و آبگوشت و مرباها و کیک ها  استفاده کنید.

    مامان خانم😉

    🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡
    ♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️

    ویرایش شده توسط مرجان بانو در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۵   ۲۰:۳۵
  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥
    ➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿

    #نکته های آشپزی و خانه داری

    💠سفید ماندن #کلم

    🍃برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

    🍄شستن #قارچ

    🍃قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

    🍅پوست #گوجه_فرنگی و #سیب_زمینی

    🍃برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .

    🍳تیره نشدن زرده #تخم_مرغ

    🍃برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید ۰

    🍳پوست کندن #تخم_مرغ آب پز

    🍃گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .

    🍘پف کردن #املت

    🍃اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

    🍚پف کردن #سفیده

    🍃تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .

    🍙برنج سفیدتر

    🍃هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .

    🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡
    ♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️
  • ۲۰:۴۰   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿
    🌾


    🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .

    🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚

    🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

    🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵

    🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

    🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆

    🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.

    🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛

    🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.

    🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲

    🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.

    🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙

    🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

    🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝

    🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

    🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳

    🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته
    ترفندهاي سرآشپز !

    🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵

    🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید

    🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘

    🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید.
    🍕🍕🍕

    🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .
    🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜

    🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .

    🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉

    🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .
    🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕

    🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
    🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞

    🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.
    🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖

    🔸برای ترد شدن گوشت
    روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .
    🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

    🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :
    هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست .
    🍲🍜🍵🍲🍜🍵🍲🍜🍵

    خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟
    پودر جو
    بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزيد .
    اول : آب خورش غلیظ میشه
    دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره
    سوم:
    موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه
    در آخر:
    توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزید ميتونيد استفاده كنيد .
  • ۲۰:۴۱   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    🍂نکات ریز خانه داری

    🍥 ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﻟﻮﺑﯿﺎ_ﭘﻠﻮ ﺍﺯ ﺯﯾﺮﻩ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ .

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﻋﺪﺱ_ﭘﻠﻮ ﺍﺯ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺯﻋﻔﺮﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﻫﻞ ﺳﺎﺋﯿﺪﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

    🍥ﺑﺮﺍﯼ #ﻣﺮﺻﻊ_ﭘﻠﻮ ﺍﺯ ﻫﻞ ﺳﺎﯾﯿﺪﻩ ﻻﯾﻪ ﺑﺮﻧﺠﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ.

    🍥ﺑﺮﺍﯼ #ﺳﺒﺰﯼ_ﭘﻠﻮﻣﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺗﺨﻢ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﺳﻮﭖ ﺷﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﻣﺎﮐﺎﺭﺍﻧﯽ ﻻﺯﺍﻧﺒﺎ ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﻗﯿﻤﻪ، #ﻓﺴﻨﺠﻮﻥ، ﺧﻮﺭﺷﺖ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻫﻞ ﻭﻧﺼﻒ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ ﮔﻼﺏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ . ﯾﮏ ﺟﻮﺵ ﺯﺩ ﺳﺮﯾﻊ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ .

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﺧﻮﺭﺷﺖ_ﺑﺎﻣﯿﻪ ﺳﯿﺮ ﻭﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺗﻔﺖ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﻣﻌﻄﺮ ﮐﻨﯿﺪ .

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻥ #ﻣﺎﻫﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﮐﻤﯽ ﺗﺨﻢ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻭﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﻣﺮﻍ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﮐﻪ ﻣﺮﻍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
    ﻫﻞ ﻭﮔﻼﺏ ﻧﯿﻢ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

    🍥ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ #ﺁﺵ ﺍﺯ ﭼﻬﺎﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﻭﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان