خانه
18K

طرز تهیه خورشت بامیه

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۳/۳/۱۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    مواد لازم:



    گوشت خورشتی 250 گرم



    بامیه:200 گرم



    پیاز یک عدد



    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری



    نمک,فلفل سیاه,زردچوبه,دارچین به مقدار لازم



    ابلیمو 1 قاشق غذاخوری سرخالی




    طرز تهیه:



    *ابتدا پیاز رو نگینی کرده و با روغن تفت میدیم.





    گوشت رو اضافه کرده , شعله کمی زیاد میکنیم و گوشت رو تفت میدیم تا رنگش کاملا برگرده و خیلی کم سرخ بشن.

    زردچوبه,فلفل و رب رو اضافه کرده و تفت میدیم تا رب هم خوشرنگ بشه و هم خامیش گرفته بشه .برای داشتن یه خورشت خوشرنگ و خوب  تفت دادن رب خیلی مهمه.

    *اب رو به خورشت اضافه کنید و اجازه بدین که گوشت کاملا بپزه و همینطور اب خورش کم بشه .

    بامیه ها رو تو مقدار کمی روغن تفت حدود 2 تا 3 دقیقه تفت بدین.تفت دادن بامیه باعث خوشمزه شدن خورش میشه.



    نکته:چون بامیه زود میپزه و یک ربع بعد از اضافه کردنش خورش اماده ست پس خیلی مهمه که بعد از پختن گوشت خورش کم اب داشته باشه .



    *بعد از این مراحل بامیه و نمک رو به خورش اضافه کنید و اجازه بدین حدود 15 دقیقه بپزه و خورش جا بیفته.

    این مقدار برای حدودا 2 تا 3 نفر کافی هست.




    طرز تهیه خورشت بامیه

    بچه ها پخت به این صورت  تایید میکنید کاری هست که اگه انجام بدم غذا خوشمزه تر بشه 


    و اینکه با بامیه دیگه چه غذایی میشه درست کرد؟
    ویرایش شده توسط مهتا کرامت در تاریخ ۱۸/۳/۱۳۹۳   ۱۴:۲۷
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۳/۳/۱۸
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    به به از این خورش خوشمزه
    الانم که فصل بامیه هستشوووووووووووووووووووو، دست گلت دردنکنه
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست

    دووووووووس دارم
  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    يه نكته خيلي خيلي مهم اينه كه وقتي باميه ها رو پاك ميكنيم ته اونو زياد نزنيم. يعني اون دم كوچيكي كه داره بايد بمونه و فقط يذره ازش كوتاه بشه. اگه از ته بزنيدش لزج ميشه و حالتون بدميشه ازش!!!
    دليل اينكه خيليا خورش باميه رو دوست ندارن اينه كه كسي كه براشون درست كرده اين نكته مهم رو نميدونسته.
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۲۳/۳/۱۳۹۳   ۱۲:۳۹
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    کلا خودش لزجه دیگه !
    همسری من میگه خورشت بامیه از جنگ جهانی دوم منفور تره !
  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    ريتا جان اين نكته رو رعايت كن امكان نداره لزج بشه
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    راستی ترشی بامیه خیلی خوشمزه اس
  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    ریتا جون اگه میشه طرز تهیه شو بذار برا ماه رمضون درست کنیم.....
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    من تاحالا درست نکردم صورتی جون چون اصن فکر نمیکردم خوب باشه !
    اماده ازبیرون گرفتم
    صنعتی
    به علاوه اینکه کسایی که مشکل یبوست دارن این ترشی بهشون پیشنهاد میشه
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    من بامیه خریدم تو فریزر دارم اما تابحال درست نکردم...
    باید امتحان کنم..
    ولی من یه جور دیگ هشو شنیدم که توش سبزی داره...مثل قرمه سبزی
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    marjan r
    کاربر جديد|63 |111 پست
    خیلی دوست دارم.دستت طلا مهتا جان.خدا رحمت کنه مامان رو خیلی عالی درست می کرد.
  • leftPublish
  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۳/۵/۱۹
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۳/۵/۱۹
    avatar
    سارا صار
    دو ستاره ⋆⋆|4522 |2209 پست
    من دیروز5 کیلو خریدم سرخ کردم ولی هنوز بسته بندیش نکردم بزارم خیلی خوشمزس البته اگه لعابش نزنه بیرون توی خورش وبعد در اخر میتونید قوره بدون هسته مقداری که یه ذره مزه دارش کنه بریزید توش ده دقیقه اخر یه جوش بزنه عالی میشه امتحان کنید نکته دیگه اینه که خورش نباید ابکی باشه ربشو به اندازه بزنید کم باشه خیلی بد میشه
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ما خورشت باميه رو جور ديگه اي درست ميكنيم

    ابتدا پياز رو خورد مي كنيم و همراه با گوشت و 1ليوان آب ميگذاريم پخته بشه

    بعد كه آبش جمع شد و گوشتمون نيم پزشد روغن رو اضافه ميكنيم تا گوشت تفت بخوره و بعد ادويه جات شامل زردچوبه ،كاري و فلفل رو اضافه ميكنيم و بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم و ميگذاريم حسابي سرخ بشه بعد كه گوجه سرخ شد و به روغن افتاد 1تا2قاشق رب اضافه ميكنيم تفت ميديم و بعد باميه شسته شده رو اضافه مي كنيم همرا به چند حبه سير پاك شده و ميگذاريم باميه و سير هم تفت بخوره وقتي حسابي به روغن افتاد آب رو اضافه ميكنيم با حرارت ملايم ميگذاريم خورش جا بيوفته

    نكات :

    1- سر باميه رو به صورت خرطومي پاك ميكنيم يا اگه صاف برش ميزنيد طوري برش بزنيد كه باميه سوراخ نشه يه مقدار خيلي خيلي كم هم از ته باميه مي كنيم اگه اينجوري پاك بشه به هيچ عنوان به هيچ عنوان خورش لزج و لعاب دار نميشه و بافت باميه هر چقدر هم بپزه باز نميشه و سالم ميمونه به شرطي كه زياد همش نزنيد

    2-  ميتونيم ي مقدار تمر هندي رو با آب حل كنيد زياد نه حدود يك چهارم يا كمتر بستگي به ميزان خورشتتون داره حل كنيد و به جاي آب از آب تمر استفاده كنيد اينجوري طعم ترش تري پيدا ميكنه تمر هندي زياد نباشه رنگ خورشت تيره ميشه

    البته ما كه از گوجه در خورشتامون استفاده ميكنيم هم لعاب و سفتي خوبي به خورشت ميده هم طعم ترشي خاصي تو خورش حس ميشه

    3- سير رو حتما بريزيد چون حبه هاي سير سالمه خورش بوي سير چنداني نميگيره خيلي خيلي خوش طعم ميشه



    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۲/۵/۱۳۹۳   ۱۴:۴۷
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    ببخشيد
    مهتا جان
    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۲/۵/۱۳۹۳   ۱۷:۵۳
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان