خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۱۷:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست


    آش جو ساوه ای
    این آش یکی از محبوبترین آش‌های ساوجی هاست

    مواد لازم:

    لوبیا قرمز / 1 پیمانه
    عدس / 1 پیمانه
    جو / 1.5 تا 2 پیمانه
    پیازداغ / فراوون
    نمک و فلفل / بمقدار لازم

    رنگ زیبا و قرمز این آش بخاطر لوبیای اون هست و اگه مایلید که بیشتر به قرمزی بزنه ، جو اون را 1.5 پیمانه بریزید و اگر رنگش مهم نیست همون 2 پیمانه بریزید.

    البته بعضیا لوبیا چیتی هم میریزن. 

    عدس و جو و لوبیا رو بمدت 24 ساعت خیس کنید سپس هرسه اونها رو داخل قابلمه بریزید تا خوب بپزند...پس از اینکه پخته شدن و حسابی جا افتادند ( تقریبا باید سفت شده باشه) اونهارو بخوبی بکوبید ( سوسولا میتونن از گوشتکوب برقی استفاده کنن  ) میزان له شدن حبوبات به سلیقه خودتون بستگی داره.

    نمک را هم به اون اضافه کنید و پیاز داغ هم به مواد اضافه کنید. 
    حالا میتونید روی اون را با پیاز داغ فراوون تزیین کنید و ببرید سر سفره و یه سری گشنه را از مرگ نجات بدید 
    ( رنگ و روی پیاز سرخ کرده هم بستگی به سلیقه شما داره ولی میتونید برای خوش رنگ شدنش از زردچوبه یا زعفران و....استفاده کنید)

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28063 |24368 پست

    سوپ_کشک

    کشک فقط برای آش و کشک‌بادمجان نیست. می‌توانید با آن یک سوپ خوشمزه من‌درآوردی هم درست کنید.

    مواد لازم:  

     2/1 پیمانه جوی خیس شده، 2 ق س برنج، 1 پیمانه آب قلم، یک پیمانه کشک، 1 عددهویج، 1 عددپیاز، 1 عدد سیب‌زمینی، 1 ق س گشنیز خرد شده، 1 ق س نعنا داغ و پیازداغ، به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

    طرز تهیه:

    1- پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی زردچوبه تفت دهید.

    2-جو خیس شده را با برنج و آب قلم بپزيد.

    3- هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و روی بقیه مواد بریزید.

    5-حالا پیازداغ و نعنا داغ را هم اضافه کنید.

    6- وقتی سوپ جا افتاد، کشک، گشنیز ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از  روی حرارت بردارید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    #سوپ_رشته_فرنگی

    مرغ را با کمی حبوبات، سبزیجات و رشته فرنگی در قابلمه بیاندازید و حرارت را روی کم تنظیم کنید وقتی از محل کار به خانه بر می گردید غذا آماده است.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28063 |24368 پست

    سوپ سرد

    مواد لازم

    دوغ 1 لیوان

    ماست ساده یا همزده 1 لیوان

    گوجه فرنگی  رسیده 1 عدد متوسط

    کنسروذرت اوکادو 1قوطی

    شوید تازه به مقدار دلخواه

    خیار 1 عدد متوسط

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه سوپ سرد 

     گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین. شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین. در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها وکنسرو ذرتهای رو در اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین. میتونید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.

    از اونجایی که طبع این غذا سرد هست میتونید برای معتدل کردنش کمی نعنا خشک اضافه کنین.

    خوشمزه تر شدن سوپ سرد

    اگر از شیرینی خوشتون میاد، باید بگم اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای بهش میده.

    زیبا تر شدن سوپ سرد

    قبل از هر چیز سعی کنین مخلوط رو زیاد هم نزنین، چون ممکنه گوجه فرنگی ها له بشه و ظاهر سوپ رو زشت کنه. از گل محمدی هم میتونین برای تزیین روش استفاده کنین.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سوپ جو خامه ای

    مواد اولیه :

    جو پرک 1/2 فنجان

    آب مرغ 4و نیم فنجان

    سینه مرغ 1عدد

    کره 2 قاشق چای خوری

    روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

    پیاز 1 فنجان خرد کرده، حدود 4 عدد پیاز متوسط

    قارچ سفید 8 فنجان خرد شده

    هویج ریز خرد شده 1 عدد

    کرفس 2 ساقه ریز خرد شده

    شوید خرد شده 2 قاشق غذا خوری

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری

    آرد 2 قاشق غذاخوری

    شیر  1 فنجان

    خامه 1 فنجان

    پیازچه خرد کرده 1/4 فنجان برای تزئین

    طرز تهیه

    مرحله 1

    سینه مرغ را می گذاریم تا بپزد و بعد از پخت مرغ از آب خارج کرده . آب مرغ را از صافی رد می کنیم وجو پرک را داخل آن ریخته ، می گذاریم تا بجوشد، بعد از بجوش آمدن زیر قابلمه را کم می کنیم به مدت 30 تا 35 دقیقه تا جوها بپزد

    مرحله 2

    در این فاصله قارچ ، ساقه کرفس و پیاز را خرد می کنیم . کره را همراه با روغن زیتون داخل یک قالبمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، پیاز، هویج و ساقه کرفس ریز خرد شده را داخل آن تفت می دهیم تا زمانی که کمی نرم شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم

    مرحله 3

    آرد را به سبزیجات تفت داده شده اضافه می کنیم و حدود 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ،خوب هم می زنیم تا آرد گوله نشود

    مرحله 4

    جو پخته شده به همراه آب مرغ را به سبزیجات اضافه می کنیم و می گداریم بجوش بیاید . ریز حرارت را کم می کنیم تا سوپ غلیظ شود به مدت 18 تا 22 دقیقه

    مرحله 5

    در این مرحله گوشت مرغ را خرد کرده و یا ریش ریش می کنیم و همراه قارچ ها به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم قارچ ها کمی نرم شود و در انتها شوید خرد شده را اضافه می کنیم . و در انتها شیر را با خامه مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد و سرو می کنیم 

    طرز تهیه سوپ جو خامه ای تصویری

    جو پرک را داخل آب مرغ ریخته و می گذاریم تا بجوشد

    سبزیجات تفت داده و آرد را با آن اضافه می کنیم

    جو پخته شده به سبزیجات اضافه می کنیم .همراه با قارچ ، شوید و مرغ خرد شده

    در انتها شیر را با خامه مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد

    با پیازچه تزئین می کنیم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۰۵:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

    اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید.

    مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی :

    2 قاشق چایخوری کره

    یک عدد پیاز، ریز خرد شده

    یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده

    یک عدد هویج، نازک حلقه شده

    4 قاشق غذا خوری برنج سفید

    مقداری زعفران

    125 میلی لیتر آب انگور

    یک لیتر، عصاره ماهی

    125 میلی لیتر خامه پر چرب

    350 گرم فیله ماهی سفید پوست کنده شده، از جمله کاد،هادوک یا ماهی مانک، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده

    4 عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده

    یک برگ جعفری برای تزیین

    نمک و فلفل

     

    طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی :

    کره را در یک قابلمه بریزید روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید به مدت 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.

    برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.

    درب ظرف را ببندید و بگذارید 20 دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشد.

    سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود.

    اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید.

    مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدار کافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمائید.

    سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم بریا چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود.

    به ماهی ادویه زده و به همراه گوجه فرنگی به سوپ در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانیکه ماهی ماهی فقط کمی نر شود، سوپ بپزد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    سوپ قارچ و اسفناج





    قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.....

    مواد لازم:
    * قارچ خرد شده- نصف ليوان
    * پياز خرد شده- نصف ليوان
    * كره- ? قاشق غذاخوري
    * شير- سه و يك چهارم ليوان
    * پودر جوز هندي، پودر سير، نمك و فلفل- به مقدار كم
    * آرد ذرت- ? قاشق مرباخوري
    * اسفناج- يك كيلوگرم
    * پنير خامه اي- 

    طرز تهيه:
    * قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.

    * ? ليوان شير و ادويه به قارچ اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد.

    * آرد ذرت را با يك چهارم ليوان شير مخلوط كنيد و به تدريج به مواد قارچ اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.

    * سوپ را مرتب هم بزنيد تا غليظ شود سپس بگذاريد روي حرارت كم به مدت ? دقيقه بپزد.

    * اسفناج خرد شده و كاملا آب گرفته را به همراه پنير خامه اي به سوپ اضافه كنيد و در حالي كه مرتب هم مي زنيد بگذاريد اسفناج پخته شود و پنير نيز كاملا آب شود.

  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    آش آلو




    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

    برنج 200 گرم

    لپه 100 گرم

    سبزي* 500 گرم

    گوشت چرخ ‏كرده 200 گرم

    پياز رنده شد 1 عدد

    آلو زرد يا آلو سياه 200 گرم

    نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

    نعنا داغ، سير داغ براي تزيين

    پياز داغ 2 قاشق‏غذاخوري

    سركه يك دوم پيمانه

    شكر 4 قاشق غذاخوري



    * (تره، جعفري، گشنيز، مرزه، ترخون)

    طرز تهيه:

    برنج را با 1 ليتر آب و كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا به صورت كته در آيد. سپس آن ‏را با گوشت ‏كوب‏ برقي له كنيد تا صاف شود.

    پياز داغ را با زردچوبه و كمي روغن تفت دهيد و لپه را اضافه نموده، نيم ليتر آب به آن اضافه كنيد تا لپه پخته شود.

    سپس برنج را نيز اضافه كنيد و سبزي را كه از قبل شسته و خرد كرده‏ ايد در اين زمان بيافزاييد.

    پس از چند جوش، آلو را كه حدود نيم ساعت با كمي آب خيس كرده ‏ايد، شسته و به آش بيافزاييد. اگر لازم بود كمي آب ‏جوش اضافه نماييد.

    200 گرم گوشت را با يك پياز رنده شده تركيب كنيد و سرگنجشكي آماده كرده و داخل آش بريزيد.

    پس از آن كه تمام مواد، پخته شد، شكر را با سركه مخلوط نموده و به آش اضافه نماييد.

    آش كه جا افتاد، آن را در ظرف كشيده و روي آن را با پياز داغ و نعنا داغ و سير داغ تزيين نماييد.

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    آش انار 
    برنج=1 پيمانه(200 گرم) 
    سبزي آش(تره-جعفري-گشنيز-نعناع)=1 كيلو 
    لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوري 
    پياز سرخ كرده=3 تا 4 قاشق سوپخوري 
    گوشت چرخ كرده=نيم كيلو 
    انار=2 كيلو(يا رب انار 2/1 پيمانه) 
    گلپر=يك تا دو قاشق سوپخوري 
    روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوري 
    نمك و فلفل=به مقدار كافي 
    طرز تهيه: 
    لپه و پياز سرخ كرده و 4 تا 5 ليوان آب را در ظرفي مي ريزيم روي آتش ملايم مي گذاريم كمي نمك و فلفل مي ريزيم تا لپه كمي بپزد،بعد برنج را بدقت مي شوييم و داخل لپه مي ريزيم مي گذاريم برنج كاملا بپزد و گوشت چرخ كرده را با يكي دو عدد پياز رنده شده و كمي نمك و فلفل مخلوط مي كنيم،ممكن است به اين گوشت يك استكان برنج پخته شده اضافه كنيم و كوفته درست نماييم،بعد كوفته ها را داخل آش مي ريزيم سبزي را نيز تميز مي نماييم و مي شوييم و خرد مي كنيم،به مايه آش اضافه مي كنيم و مي گذاريم آهسته بجوشد و آش جا بيفتد و بايد برنج آش كاملا بپزد و لعاب بيندازد. آب انار را مي گيريم و داخل آش مي ريزيم و در آخر كار گلپر را به آش اضافه مي كنيم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روي آن مي دهيم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوري روغن و يك قاشق سوپخوري نعناع خشك نرم،نعناع داغ درست مي كنيم)

    نوش جان

  • ۲۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28063 |24368 پست

    سوپ_پیاز_فرانسوی

    مواد لازم :

    یک کیلو پیازطلایی رنگ

    ¼ پیمانه کره

    عصاره گوشت 4 پیمانه

    2 ق چ شکر

    ¼ پیمانه ( در دستور اصلی یک پیمانه  burgundy  بود که ما در اینجا حذف میکنیم )

    پنیر گرویر  Gruyère رنده شده

    نمک و فلفل

    نان باگت دو برش

    طرز تهیه :

    روی برش های نان باگت کمی کره مالیده و برشته کنید . پیاز ها را نازک خلال کنید . کره را در قابلمه روی حرارت بگذارید و پیاز ها را اضافه کنید . حدود نیمساعت با حرارت ملایم پیاز ها را تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم و رنگش طلایی روشن شود . آبگوشت را در قابلمه ای ریخته و بجوش بیارید . اکنون روی پیاز ها دو ق چ شکر بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بذارید بماند تا تا کاراملی شود .

    نکته : 

    این مرحله مهم است ولی مراقب باشید نسوزد و رنگش تیره نشود که مزه تلخی خواهد گرفت.اصل دستور با پنیر گرویر Gruyère است ولی اگه به گرویر دسترسی ندارید - از پنیر چدار یا گودا هم میتوان استفاده کرد.

    اکنون پیاز عسلی را به آبگوشت اضافه کنید و مایع دیگر دستور را هم اضافه کنید و بگذارید حدود 30 دقیقه آرام و ریز بجوشد . اکنون سوپ را در ظرف مخصوص فر ریخته و برش های نان برشته را روی ظرف قرار دهید و پنیر رنده شده را روی نان ها بریزید . سپس داخل فر , گریل را روشن کرده و حدود 2 تا 3 دقیقه فرصت دهید تا پنیر ذوب و روی آن طلایی شود .

    اگر این سوپ را داخل کاسه نان برای سوپ درست میکنید همین زمان رو برای ذوب شدن پنیر لازم دارید ولی زیر کاسه نان حتما ظرف مخصوص فر قرار دهید .برای تزیین سوپ و کناره های کاسه نان میتوانید برش های نازک پنیر قرار دهید تا ذوب شوند . اگر کاسه نانش رو خودتون درست کنید عالی میشه.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    سوپ پای مرغ و سبزیجات

    پای مرغ 10 عدد . هویج 1 عدد . پیاز 1 عدد . کرفس خرد شده 1 لیوان
    آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری . برگ بو 1 عدد . فلفل سبز 1 عدد



    طرز تهیه : داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و پس از 5 دقیقه که جوشید با آب سرد آبکشی کنید.

    داخل قابلمه چند قاشق روغن بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس کرفس خرد شده و آویشن را اضافه کنید.



    پاهای مرغ آبکشی شده ، برگ بو ، نمک ، هویج خرد شده ، فلفل سبز و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم سوپ بپزد و جا بیفتد.

    این سوپ را باید داغ سرو کنید ، بدلیل وجود ژلاتین در پای مرغ اگر سوپ سرد شود به صورت ژله ای در خواهد آمد.
  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    سوپ باقلا و تره فرنگی


    مواد لازم

    2 ق س روغن زیتون
    1 عدد پیاز خرد شده
    2 عدد سیر خرد شده
    200 گرم تره فرنگی خرد شده
    150 گرم باقلای پوست کنده
    100 گرم برگ کلم خرد شده
    1 لیتر آب مرغ
    300 گرم مرغ
    به میزان لازم نمک و فلفل
    2 /1 پیمانه ریحان خرد شده

    طرز تهیه:

    1. ابتدا مرغ را همراه با مقداری آب و نمک بپزید، سپس آن را به صورت تکه های دو سانتی خرد کنید. در این میان در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن ریخته و آنها را کمی تفت دهید، سپس تره فرنگی خرد شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.

    2. در این زمان تکه های مرغ، برگ های کلم خرد شده و باقلا ها را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و به مدت 3-2 دقیقه آنها را با هم تفت دهید، سپس آب مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.

    3. بعد از اینکه سوپ آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و در صورت تمایل با روغن زیتون سرو کنید.

    فوت وفن

    اگر می خواهید سوپ شما کمی غلیظ تر شود، یک قاشق غذاخوری آرد را با آب مخلوط کرده و سپس به سوپ اضافه کنید.
  • ۰۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    طرز تهیه آش کشک 

    ⭕️ بعد از اینكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

     

    🌿 مواد لازم :

     

     نخود   نصف لیوان

     لوبیا سفید   نصف لیوان

     برنج   100 گرم

     كشك   چهار قاشق غذاخوری

     پیاز متوسط   1 عدد

    گوشت چرخ كرده  150 گرم

    سیر داغ  به مقدار لازم

     

     

    🌿 طرز تهیه :

     

    ابتدا نخود  و لوبیا را می پزیم .

     

    سپس برنج را اضافه می كنیم.

     

    بعد از اینكه برنج پخت،  گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

     

    در آخر كشك را اضافه می كنیم.

     

    برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    آش_لپه 🍲

    🌿 مواد لازم برای پنج نفر:

    لپه                                     نصف پیمانه

    سویا                                  1 پیمانه

    خرده برنج                            نصف پیمانه

    عدس                                 نصف پیمانه

    سبزی آش                          1 کیلوگرم

    نعناع و جعفری                     200 گرم

    روغن زیتون                         به میزان لازم

     آب                                    به میزان لازم

    نمک وزردچوبه                     به میزان لازم

    🌿 طرز تهیه:

    لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید، باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.

     

    🍀 نکته:

    این طریقه ی پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید.

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    آش كرفس و گردو


    مواد لازم :
    كره 50 گرم
    آرد سفيد گندم نصف پيمانه
    شير يك پنجم پيمانه
    پنير گودا 200 گرم
    ماست ترش نصف پيمانه
    مغز گردو 6 عدد
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    پياز 2 عدد
    ساقه كرفس 4 عدد
    موسير 4 عدد

    طرز تهيه :
    ابتدا پياز، كرفس و موسير را خرد مي كنيم.

    سپس كره را داغ كرده و پياز و كرفس و موسير و گردوي خرد شده را كمي در آن تفت مي دهيم تا نرم شوند.

    سپس آرد سفيد و شير سرد را با هم مخلوط مي كنيم و به مواد بالا اضافه مي كنيم.

    به مقدار لازم آب به مواد اضافه مي كنيم و ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم و صبر مي كنيم جوش بيايد. حرارت را كم مي كنيم و اجازه مي دهيم سبزيجات خوب بپزند.

    نمك و فلفل را اضافه مي كنيم و وقتي آش جا افتاد، پنير گودا را خرد كرده و همراه با ماست ترش به آن اضافه مي كنيم.

    بعد از مدتي غذا آماده ي سرو است. براي تزيين مي توانيد از گردو و برگ هاي كرفس استفاده كنيد.
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سوپ چربی سوز مرغ و کدو

    سوپ رژیمی یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک برای کسانی است که رژیم های لاغری سختی دارند. این بار با مرغ و کدو یک سوپ رژیمی خوش طعم درست کنید. 

    🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲

    مواد لازم :

     سینه مرغ یک عدد

     کدو یک عدد

    هویج یک عدد

     فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری

    سیر 2 حبه

    آب 2 پیمانه

    نمک و فلفل به اندازه لازم

    طرز تهیه :

    مرغ را با دو پیمانه آب، نمک، فلفل و پیاز نگینی شده و سیر بپزید.

    هویج را نگینی خرد کنید و بپزید.

    کدوی رشته شده را 5 دقیقه بخارپز کنید و روی بقیه مواد بریزید.

    هویج پخته شده را هم اضافه کنید.

    فلفل را هم اضافه کنید. سوپ شما آماده است

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    ‌ #سوپ_قارچ_با_نان

    توجه کنید برای تهیه این سوپ، شیر شما باید غلیظ باشد و اگر از نمونه کم چرب آن استفاده می‌کنید یک لیوان دیگر هم شیر اضافه کرده اجازه دهید تا کمی آب آن تبخیر شود.

    مواد اولیه: برای 3 نفر

    آبلیمو: به میزان لازم

    فلفل سیاه: به میزان لازم

    نمك: به میزان لازم

    نان تست: به میزان لازم

    خامه (غلیظ): 4 قاشق غذاخوری

    كره: 4 قاشق غذاخوری

    شیر (غلیظ و پر چرب): 2لیوان

    مرغ (سینه): يك قطعه

    قارچ: نیم كیلو

    سیر: يك حبه

    پیاز: يك عدد

    برگ بو: 2 عدد

    طرز تهیه:

    ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

    * يك سوم قارچ‌های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ‌ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر، قارچ‌های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

    * نان‌های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان‌ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید.

    نكته:

    1) در صورت تمایل مقداری جعفری هم به سوپ بیفزایید.

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    دستور طبخ #سوپ رشته و مرغ

    مواد مورد نیاز:

        ۶ فنجان آب مرغ

        ران مرغ بدون پوست و استخوان

        ۱ فنجان کرفس خورد شده

        ۱ فنجان پیاز خرد شده

        ۱ فنجان هویج کوچک نصف شده

        ۱ عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده

        ۱ قاشق سوپخوری سیر خرد شده

        ۱ عدد برگبو خشک شده

        ۰.۲۵ قاشق سوپخوری فلفل خشک شده

        ۲ فنجان رشته

        ۰.۲۵ فنجان شوید تازه خشک شده

     

    دستور تهیه:

    ۱. آب مرغ، ران مرغ، کرفس، پیاز، هویج، سیر، فلفل، شقاقل و برگبو را داخل ماهیتابه بزرگی می‌ریزیم و در آن را می‌بندیم تا به جوش بیاید. پایه اجاق را کم می‌کنیم و می‌گذاریم بمدت ۲۵ دقیقه بپزد. مرغ و سبزیجات باید کاملا پخته شوند.

    ۲. برگبو را از ماهیتابه خارج می‌کنیم و دور می‌اندازیم. مرغ را به ظرف دیگری منتقل می‌کنیم تا به آرامی سرد شود. رشته را به سوپ اضافه می‌کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه با مواد بجوشد.

    ۳. در فاصله‌ای که رشته در حال پختن شدن با سوپ است، ران مرغ را با دست یا چنگال ریز ریز کرده، سپس آن را همراه با شوید به سوپ اضافه می‌کنیم.

    🍲🍲🍲🍲🍲🍲

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    سوپ سبزیجات (بدون گوشت)

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    زردچوبه، نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

    شکر یک قاشق غذاخوری

    جو پرک یک پیمانه

    آب 12 تا 15 لیوان

    کرفس ریز خرد شده دو پیمانه

    عدس قرمز سه چهارم پیمانه

    سیب زمینی متوسط رنده شده یک عدد

    گوجه فرنگی متوسط رنده شده یک عدد

    پیاز متوسط خلالی خرد شده یک عدد

    روغن مایع یا روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری

    تره و جعفری ساطوری شده پنج قاشق غذاخوری

    آبلیمو چهار قاشق غذاخوری

    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

    🍜 طرزتهیه :

    آب را داخل قابلمه مورد نظر میریزیم تا به جوش آید. پس از اضافه کردن یک پیمانه زردچوبه به آب در حال جوش، کرفس، جو پرک، عدس قرمز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز و سپس روغن را میریزیم. در فواصل بیست دقیقه ای، مرتباً سوپ را به هم میزنیم تا ته نگیرد. پس از دو ساعت، رب گوجه فرنگی و سبزیجات ساطوری شده، و پس از نیم ساعت دیگر هم آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. پس از بیست دقیقه سوپ حاضر است. 

    * نکته: در صورت تمایل میتوانید از گوشت یا مرغ ریز شده هم در سوپ استفاده کنید. اما بدون گوشت هم این سوپ کامل و مغذی است. 

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    #سوپ_بلغور

    دستپخت شهین 

    مواد لازم

    بلغور گندم          یک ونیم پیمانه

    سینه یا ران مرغ.   یک عدد

    اب مرغ.           سه لیوان

    پیاز       دوعدد

    نعناع      به مقدار لازم

    ماست.        یک ونیم پیمانه

    سیر.     دو حبه

    نمک،فلفل،زردچوبه،به میزارن لازم

    طرز تهیه

    ابتدا بلغور را چند بار شسته وبا دو لیوان اب بگذارید بپزد،در ظرف جداگانه مرغ را بهمراه یک پیاز ودو حبه سیر له شده میگذاریم تا بپزد،وقتی مرغ پخت استخوان ان را جدا وریز ریز میکنیم بلغور هم پخته ،اب مرغ را با ابکش جدا ومواد داخل ابکش که پیاز وسیر بود روی مرغ ریش شده میریزم وبه همراه بلغور پخته داخل غذا ساز یا میکسر یکدست میکنیم درون قابلمه ای میریزیم واب مرغ را اضافه میکنیم وقتی جوش امد تند تند هم بزنید تا ته نگیرد غلیظ که شد نمک،فلفل،زرد چوبه را مخلوط میکنیم،شعله را خاموش میکنیم،ماست را با یک لیوان اب رقیق وصاف کرده وبه سوپ می افزاییم،دو دقیقه هم میزنیم تا ماست بریده نشود ،سوپ اماده است،هنگام سرو با یک پیاز مانده که سرخ کرده ایم ونعناع داغ تزیین میکنیم نوش جان🌺

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان