خانه
292K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    شیرینی خشک ساده

    موادلازم:
    آرد سفید صد وپنجاه گرم
    پودر کاکائو بیست گرم
    کره ۷۰ گرم
    پودرقند ۵۰ گرم که برای تهیه اش می تونیدشکرروآسیاب والک کنید
    تخم مرغ ۱ عدد
    هل یا وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    بکینگ پودر به اندازه نوک کارد (خیلی خیلی خیلی کم) 
    نمک نوک کارد 

    با این دستور شما تقریبا هجده عدد شیرینی خواهید داشت اگه خواستید با تعداد بیشتر تهیه کنید نسبت هارو دو برابرکنید.

    طرز تهیه:
    کره را در ظرف بریزین با پودرقند مخلوط کنید بعدش تخم مرغ را اضافه کنید بعد وانیل یا پودرهل.
    بعدش خیلی میزنیم تا جاییکه کرم مانندبشه و سپس آرد و پودر کاکائو بکینگ پودررو اضافه کنید وموادرو با قاشق هم بزنید
    تا حالت خمیر پیدا کنه بعدموادروجمع کنیدوبدون ورزدادن داخل نایلون بذاریدو نیم ساعت توی یخچال استراحت بدید
    برای فرم دادن وتهیه ی شیرینی
    یه گلوله ازخمیر برمیداریم وکف دستمون گردمی کنیم .بعد به صورت لوله ای دربیارین و بعد خم کنید مثل اشک بعد توی سینی فر با فاصله مناسب بچینیدچون شیرینی هاکمی پف می کنند.بعدسینی شیرینی رو درطبقه ی وسط فرکه یک رب قبل با حرارت ۱۷۵ سانتیگراد گرم شده به مدت یه رب تا ۲۰ دقیقه بذاریدتابپزه.
    بعد از پخت و سرد شدن با شکلات اب شده و نارگیل پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین کنید.
    نوش جان

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی_نخود_چی_بدون_فر 

    آرد نخودچی 1 لیوان . پودر شکر 1 لیوان . کره ذوب شده یا روغن جامد 1/2 لیوان . هل 2 عدد طرز تهیه : آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. برای تهیه پودر شکر شکر و دانه های هل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل پودر شود سپس همراه با کره ذوب شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید ( میتوانید از پودر قند هم استفاده کنید ). با دست از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید ( میتوانید روی شیرینی ها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید ) ، شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید. نکته ها : راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید به اندازه ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود ؛ میتوانید به جای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     شیرینی  نارگیلی  نوروز

    مواد لازم 

    سفید تخم مرغ 4عدد

    پودر قند 250گرم 

    پودر نارگیل150گرم 

    ارد برنج 25گرم 

    پودر هل 1ق م

    آ بلیمو 1ق م

    خلال یا پودر پسته جهت تزیین 

    طرز تهیه 

    سفیده هارا در ظرف ریخته وبا همزن میزنیم تا پف کند وبعد ق، ق پودر قند را اضلفه میکنیم وروی حرارت خیلی کم در عین داغ بودن همزن هم میزنیم وپودر نارگیل وآ رد برنج هم اضافه میکنیم وبعد اب لیمو ودایم با همزن میزنیم ولی طوری باشد که داغ نشود وپس از اتمام که تمام مواد کاملا مخلوط وحالت پف دارباشد ولی حواسمون باشه که داغ نشه حالت ولرم وحل شدن شکر وحالت کشدار باشد وبعد کنار گذاشته تا سرد شود وبعد سینی فر کاغذ گذاشته وبا قاشق شروع میکنی فاصله دار روی کاغذ گذاشته وفر داغ که از قبل داغ بود داخل ان قرار داد با دردرجه 170به مدت 10دقیقه وپس از پخت سرد شود وروی انرا پودر پسته میریزیم ودر ظرف سرو 

    میکنیم

    شکر۲۵۰ گرم

    پودر نارگیل پُرچرب۱۲۵ گرم

    روغن مایع۷۵ گرم

    سفیده تخم مرغ۳ عدد بزرگ

    آب لیموترشیک دوم قاشق چایخوری

    وانیلیک هشتم قاشق چایخوری

     طرز تهیه:

    ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید.

    سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود.

    کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید.

    بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید.

    توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید.

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    شیرینی انگشتی بادامی 

    #عیدانه 

    مواد لازم:

    ▪️ آرد : 220 گرم

    ▪️آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری

    ▪️پودر شکر : 60 گرم

    ▪️پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری

    ▪️کره خرد شده : 180 گرم

    ▪️شکلات : برای تزئین

    طرز تهیه:

    در ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم.

    کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.

    از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم

    شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.

    در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.‏

  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شيريني_بهشتي

    ويژه نوروز

    راحت و بي دردسر

    مواد اوليه:

    پودر شکر ۲۰۰ گرم

    روغن جامد ۲۰۰ گرم

    ارد سفید ۴۰۰ گرم

    روغن مایع ۵۰ گرم

    وانیل ،پودر کاکائو ،زعفران  به دلخواه

    طرز تهيه:

    روغن رو اب کرده داخل یخچال میزاریم تا سفت و صاف بشه.بعد با شکر با درو تند همزن میزنیم تا  سفید رنگ بشه.وانیل رو اضافه کرده باز حدود یک دقیقه هم میزنیم.ارد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم به ارومی به هم میزنیم.در اخر روغن مایع رو اضافه میکنیم .خمیر رو به چند قسمت تقسیم میکنیم .به یکی پودر کاکائو میزنیم به یه قسمت دیگه کمی زعفران رو با اب کمی حل کرده اضافه میکنیم.كه سليقه اي ميباشد.

    داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله از قیف رد کنید،ميتونيد براي تزيين از پودر پسته هم استفاده كنين و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.

    تا خنک شدن شیرینیها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی_رسپیری

    مخصوص عید نوروز

    مواد لازم

    آرد 225گرم

    کره 225گرم

    پودر شکر 90گرم

    وانیل مایع نصف قاشق چایخوری

    نشاسته ذرت 50گرم

    نسکافه 2قاشق چایخوری سرپر

    آبجوش 1قاشق غذاخوری

    پودر شکر وشکلات چیپسی برای تزیین

    🎀طرز تهیه:

    اول کره رو که به دمای محیط رسیده با پودر شکر ووانیل بزنسد تا کرمی شکل بشه وکمی پف کنه.

    بعد نسکافه رو در آبجوش حل کنید سعی کنید که آب جوش رو بیشتر از 1قاشق نریزیدوباز با همزن بزنید

    🎀حالا آرد ونشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید والک کنید وبه مواد شیرینی اضافه کنید وبا همزن بزنید در حد یکنواخت شدن وقتیکه کاملا مخلوط شد مواد رو داخل قیف که سرماسوره شکوفه داره بریزید وتوی سینی فرتون که کاغذ روغنی داره با فاصله کم شروع کنید به شکوفه زدن وبعد سینی فرتون رو داخل یخچال 20دقیقه استراحت بدید ودر همین زمان فر رو با دمای 175روشن کنید وبعد از 20 دقیقه سینی رو از یخچال بسرون بیارید وروشون شکلات چیپسی بزارید وداخل فر داغ بپزید به مدت 20 دقیقه بعد از پخت شیرینی ها که سرد شد روشون پودر شکر الک کنید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    شیرینی مربایی فندق و بادام  مخصوص نوروز

    📝مواد لازم

    •    نصف پیمانه کره

    •    4/1 پیمانه پودر قند

    •    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)

    •    4/1 قاشق چای‌خوری پودر وانیل

    •    ‌8/1 قاشق چای‌خوری نمک

    •    یک پیمانه آرد

    •    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده

    🍴طرز تهیه

    1⃣.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    2⃣.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

    3⃣.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

    4⃣.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

    5⃣.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

    6⃣.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

    7⃣.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

    8⃣.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

    9⃣.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی_پاپیونی 

    مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم برای۳۰ نفر

    تخم مرغ (سفیده)   ۲ عدد

    پودر پسته   ۱/۴ پیمانه

    پودر قند   ۱/۲ پیمانه

    خمیر هزارلا   ۱ کیلوگرم

    طرز تهیه

    ۱- خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید .وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    ۲- سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    ۳- بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    سایر نکات

    طرز تهیه خمیر هزار لا در بخش نانو خویر موجود است 

    شربت بار همان مخلوط شکر و آب میباشد که روی حرارت میزاریم تا کمی غلیظ شود.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۲۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی_نارگیلی_با_رویه_شکلاتی

    مخصوص_عید_نوروز  

    مواد لازم برای۲۰ نفر

    شکلات برای تزیین   به مقدار لازم

    نمک    نوک قاشق چای خوری

    اسانس بادام   ۳ قطره

    تخم مرغ (سفیده)   ۱ عدد

    آرد   ۱ قاشق غذا خوری

    شکر   ۳ قاشق غذا خوری

    پودر نارگیل یا نارگیل ریز رنده شده   ۱/۲ لیوان

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    ۲- سفیده تخم مرغ و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند سپس اسانس بادام ، پودر نارگیل ، آرد و شکر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

    ۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی بریزید

    ۴- سپس سینی شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان طلایی شود.

    ۵- پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها سرد شوند

    ۶- سپس از کاغذ جدا کنید ، مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب کنید و شیرینی ها را درون شکلات بزنید سپس شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود و سرو کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی دانمارکی عید نوروز

    این دستور عالي رو حتما تست كنين خيليييييييييييييييييي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره

    مواد لازم : 

    آرد 700-750 گرم

    خمير مايه سه قاشق غذاخوري

    شير ولرم يك پيمانه

    تخم مرغ سه عدد

    شكر 110 گرم

    روغن مايع يك پيمانه

    زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

    وانيل نصف قاشق چايخوري

    مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

    يك پيمانه آب

    يك پيمانه شكر

    نصف پيمانه آرد

    نصف چايخوري وانيل

    براي رويه شيريني : 

    زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

    طرز تهیه : 

    قبل از هر كاري اول 

    يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

    تا خمير مايه عمل بياد

    كرم رو درست كن كه سرد بشه..

    درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

    آخري هم وانيل و اضافه ميكني 

    آرد و شكررو الك كن

    تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

    شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

    با وردنه پهن ميكني.

    خيلي نازك

    كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

    حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

    ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

    فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مي كني

    روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

    به مدت پونزده تا بيست دقيقه

    من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

    من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

    دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

    هر قسمت رو با وردنه صاف کنید و نواری برش بزنید

    با ⅓ مواد ۵ تا نوار درست کنید برای یکی از چهارتا

    خمیرو گلوله کنید

    به ۴ قسمت تقسیم کنید

    کرم بذارید و رول کنید

    با فاصله بچینید توی سینی

    زرده بمالید و کنجد بپاشید

    بپزید

    برای من ۱۰ دیقه ای پخت

    اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

    از بالا گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی بشه،

    تو کرم شیرینی گلاب نریزید

    وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده

    حتماً درست کنید.عالی میشه

    فقط خمیرمایه رو عمل بیارید حتماً

    و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • ۲۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی خشک دورنگ نوروز

    مواد لازم

    آرد 350 گرم

    کره 150 گرم

    پودر قند 100 گرم

    تخم مرغ معمولی 60 گرمی 1 عدد

    مقدار کمی نمک و وانیل

    طرز تهیه

    آرد پودر قند کره نرم شده و نمک را در دستگاه غذاساز بریزید. تا مواد به صورت خرده نان دراید.

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید دوباره هم بزنید مواد را درون کاسه ریخته با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی به دست آورید

    خمیر را یک ربع در یخچال بگذارید

    خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید

    برش ها را به کمک خود قالب بردارید و در سینی فر چرب نشده بگذارید

    20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید

    تجربه ی من 

    من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم. 

    وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم

    یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه

    قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم.

    این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته شده

    من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه

    ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه

    این شیرینی خشک دو رنگ رو من بارها درست کردم .قدرت انعطاف بالایی داره و باهاش فرمهای مختلفی می شه درست کرد.خیلی خوشمزه است ولی به نظر من بیشتر بیسکویته تا شیرینی

    دستوری که من باهاش کار می کنم همون دستور خانوم طوروسیان هستش فقط من پوست دو تا پرتقال درسته رو هم توش رنده می کنم و موقعی که تخم مرغا رو می ریزم اونم می ریزم ، توی رنگش خیلی تاثیر نداره ولی خیــــــــلی معطرتر و خوشمزه ترش میشه

    نکته ای که داره اینه که اگه اندازه ها رو دقیق رعایت نکنین یا مثلا تخم مرغتون خیلی درشت باشه خمیرش خوب در نمی یاد .اگه اآردش زیاد باشه شیرینی تون خشک می شه و کار کردن باهاش سخت میشه، اگه تخم مرغش زیادبشه موقع پخت پف می کنه و شکلش خوب در نمی یاد.کلا شیرینی(یا بیسکویت) خوش قلقیه و خراب نمی شه ولی چند بار درست کنین بهتر می تونین بهش فرم بدین .

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۰۶:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شيرينى_پفكى_گردويي

    مخصوص_عید_نوروز 

    موادلازم:

    زرده ٣عدد

    بودر قند ١٠٠گرم

    وانيل١/٤ق چ

    گردو ١٠٠گرم باچاقو خرد ميكنيم

    ارد در صورت لزوم ١ق م

    خلال پسته براى تزئين 

    زرده و پودر قند ووانيل رو با همزن ميزنيم حد اقل ١٠دقيقه تا خوب پفكى بشه گردو را اضافه كرده با قاشق مخلوط ميكنيم اكر ديديم مواد شل هست يه ق م ارد ميريزيم

    حالا فرو گرم ميكنيم سينى رو كاغذ روغنى ميزاريم

    از مواد با قاشق مرباخورى موادرو برميداريم به كمك يه قاشق ديگه روى سينى ميزاريم با فاصله ميزاريم روشو با خلال پسته يا پودر پسته يا اگر نبود هم اشكالى نداره ميره داخل فر با دماى ١٧٠درجه به مدت ١٠. الى ١٥ دقيقه حواستون باشه كه زيرش خيلى رنگ نگيره

    بيارين بيرون روى پايه سيمى خنك كنين

    پ:ن. اين شيرينى رو گرم تست نكنين بزارين خنك بشه بعد بخورين اولش كه گرمه كمى بوى تخم مرغ ميده ولى سرد بشه عالى ميشه

    نوش جان

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی برنجی نوروزی

    آرد برنج مرغوب500گرم

    روغن جامد 225گرم

    هل نصف قاشق مرباخوری

    تخم مرغ 1عدد کامل ویک زرده

    برای شهد :200گرم قند نصف لیوان آب ونصف لیوان گلاب رو قاطی کنید وبزارید بجوشه تا غلیظبشه وبقدر نصف لیوان توی قابلمه شهد بمونه وبعد بزارید تا خنک بشه.

    اول روغن رو بادست حدود10دقیقه ورز بدید تا سفید وپف کرده بشه بعد تخم مرغ اول رو اضافه کنید وبا دست بخورد روغن بدید وقتی دیگه اثری از تخم مرغ نموند زرده رو اضافه کنید وبازم با دست هم بزنید حالا هل رو اضافه کنید وآرد رو کم کم به روغن اضافه کنید ودر آخر هم شهد آماده خنک رو بهش اضافه کنید همه اینکارها رو با دست انجام بدید.یه خمیر شل بدست میاد نگران نباشید بریزیدش تو کیسه فریزر وبزارید حدود24 تا 48ساعت استراحت کنه بعد از این زمان خمیر خودش سفت میشه وانسجام پیدا میکنه .فر رو روی 130درجه گرم کنید وشیرینیها رو به اندازه گردو جدا کنید وروشون رو مهر بزنید اگر هم دوست داشتید مثل من بوسیله قاشق چایخوریطرح بزنید خرفه بپاشید وداخل فر بمدت 30دقیقه در طبقه وسط بپزید .

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    شیرینی_بادامی مخصوص #عید_نوروز 

    این شیرینی خوشمزه را به سبک مراکشی در منزل درست کنید 

    بادام درسته 360 گرم

    پودر قند 180 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    لیموی کوچک 1 عدد

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    روغن 1 ق غ

    بادام درسته برای تزیین

    بادام ها را به وسیله ی یک آسیاب کاملا له کنید تا به صورت پودر یکدستی در بیاید.

    پوست لیمو را با رنده ی ریز کاملا خرد کنید

    زرده ی تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا کنید

    زرده ی تخم مرغ ها را با پودر بادام، خاک قند و خلال پوست لیمو و بیکینگ پودر کاملا مخلوط کنید

    سفیده ی تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کاملا پف کند و به صورت انبوهی کف سفید در بیاید

    سفیده ی تخم مرغ را با ترکیب زرده ی تخم مرغ مخلوط کنید. خمیر را با دست کاملا ورز دهید، طوری که کاملا با هم مخلوط شده و به صورت خمیر یکدستی در بیاید.

    برای پهن کردن و فرم دادن شیرینی های بادامی، دستان تان را به روغن آغشته نمایید تا خمیر به دستان تان نچسبد.

    سپس مقداری از خمیر را بردارید، آن را کمی در دست تان  ورز دهید و به صورت دایره در بیاورید. سپس آن را در کف دست تان اندکی پهن کنید و آن را در ظرف مورد نظر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانیده اید قرار دهید.

    روی هر کدام از شیرینی ها یک بادام درسته قرار دهید

    شیرینی ها را درون فر بگذارید(اندکی قبل از گذاشتن شیرینی ها داخل فر می بایست درجه ی آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید) بگذارید تا شیرینی ها به مدت 15 دقیقه درون فر بپزند.

    تا زمانی که شیرینی های بادامی گرم باشند، بسیار نرم و سست خواهند بود. ولی وقتی سرد شوند، حالت آن ها تغییر خواهد کرد.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قرابى_نارگيلى

    مواد لازم:

    سفيده تخم مرغ           ٤ عدد

    نرمه قند               ٢٠٠گرم

    پودر نارگيل            ١٥٠ گرم 

    وانيل                  كمى

    پودر پسته براى تزئين     به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    سفيده تخم مرغ را با همزن خوب بزنيد تا پف كند، نرمه قند را به تدريج اضافه كنيد و باز بزنيد، ظرف حاوى سفيده را روى بخار كترى قرار دهيد تا گرم شود و در عين حال مايه را با همزن خوب بزنيد . توجه داشته باشيد كه ظرف با آب جوش تماس نداشته باشد و فقط بخار آب به زير ظرف بخورد .

    به همزدن ادامه دهيد تا سفيده گرم شود سپس ظرف را از روى بخار برداشته و پودر نارگيل و وانيل را با مايه سفيده مخلوط كنيد .

    سينى فر را كاغذ روغنى بيندازيد مايه را در قيف با ماسوره ستاره بريزيد و روى كاغذ با فاصله گل بندازيد روى هر شيرينى را مقدارى پودر پسته ريخته و سينى را به مدت ٢٠ الى ٣٠ دقيقه در فر ٣٠٠ درجه فارنهايت و يا ١٧٥ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا شيرينى ها پخته شود . در حدى كه زير شيرينى كمى طلايى شود .

    اين شيرينى بسيار نرم و خوشمزه ميباشد ولى ماندگارى كمى دارد ، اگر ميخواهيد اين شيرينى را براى نوروز تهيه كنيد بهتر است روزهاى آخر اسفند اقدام كنيد و شيرينى را در ظرف كاملا در بسته نگهدارى كنيد 

    🌺🌺🌺🌺@ashpazima

    نوش جان 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    شیرینی اشکی نعلى ویژه نوروز

    🔴 مواد لازم 🔴

    آرد       270 گرم

    کره       200 گرم

    پودر شکر  30 گرم

    تخم مرغ  1 عدد

    وانیل     1/4 قاشق چای خوری

    دارچین   1/2 قاشق چای خوری

    🔵 طرز تهیه 🔵

    آردو یه بار الک میکنیم بعد با وانیل و دارچین مخلوطش میکنیم. 

    حالا میریم سراغ تخم مرغ و با همزن برقی خوب میزنیمش بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم بهش و مخلوط میکنیم

     یکم که مخلوط شد کره رو که توی دمای محیط گذاشته بودیمو نرم شده بود رو بهش اضافه میکنیم و با همزن مخلوطش میکنیم خوب که باهم مخلوط شدن همزنو کنار میزاریم و آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با دست هم میزنیمش تا یه خمیر لطیفی درست بشه

    اگه خمیر به دستتون میچسبید یکم آرد بهش اضافه کنین تا درست بشه حالا خمیرتونو داخل یه کیسه فریزر بزارین و بزارینش تو یخچال تا نیم ساعت بمونه توی این فاصله نیم ساعت داخل سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم 

    بعد از نیم ساعت استراحت خمیر یه کیسه فریزر رو یه سطح صاف پهن میکنین و از خمیر به اندازه عکس زیر بردارین.حالا خمیرمونو با کف دست رول میکنیم

    بعد دوسر خمیرو به هم میچسبونیم

    میزاریمش توی سینیمون همینجوری همه شیرینیارو تا آخر درست میکنیم و با فاصله توی سینیمون میچینیم

    بعد سینیرو توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه در طبقه وسط میزاریم و تقریبا 15 دقیقه صبر میکنیم بعد یه نگاهی به شیرینیا میندازیم اگه زیرش طلایی شده بود که یعنی حاضره اگه که نه باید مدت بیشتری بمونه تا فقط زیرش طلایی رنگ بشه بعئ از توی فر درمیاریم میزاریم تا خنک بشه

    بعد سر شیرینیامونو توی شکلات آب شده فرو میکنیم و میزاریم تا شکلات خنک بشه و توی ظرفمون میچینیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    اگر برای عید می خواهید شیرینی بخرید ،شیرینی آرد نخودچی بخرید

    چون کالری کمتری دارد و هوش را تقویت می کند

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۲۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    نکاتی برای حرفه ای شدن در شیرینی پزی

    🌺 بهتر است تمام مواد آماده شده، مدتی در دمای محیط بمانند، یعنی از نیم ساعت تا یک ساعت قبل، همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون آورید تا هم‌دما شوند، به خصوص کره یا مارگارین و تخم‌مرغ

    .

    🌸درجه حرارت فرها، معمولاً مختلف هستند. بعضی فرها شماره‌ای هستند و بعضی دیگر بر اساس درجه سانتی‌گراد یا فارنهایت تنظیم می‌شوند. اگر فر شما از یک تا چهار یا پنج، درجه‌بندی شده، عدد یک یعنی حرارت کم و بالاترین عدد یعنی چهار یا پنج، حرارت بیشتر است

    .

    🌹 اگر برای پخت شیرینی به فر نیاز دارید، بهتر است حداقل 15 دقیقه قبل از قرار دادن سینی محتوی شیرینی‌ها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید

    .

    🌹 دستور شیرینی را اول خوب بخوانید و مطمئن شوید که در میانه کار، چیزی یا وسیله‌ای کم ندارید.

    🌸بهتر است برای پخت شیرینی خانگی، از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید.

    🌸 مراقب باشید مغزهای مصرفی، مانده نباشند و بوی نا ندهند. تخم‌مرغ حتی‌الامکان تازه باشد. آردها هم مانده نباشند.

    🌸 برای پر کردن پیمانه‌ها، بهتر است آن‌ها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد، خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید، بهتر است روی آن را با کارد، خوب صاف کنید. کره و شکر قهوه‌ای را در پیمانه، کمی فشار دهید تا جای خالی در پیمانه نباشد.

    🍀 اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده می‌کنید، بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود.

    🍀 اگر در شیرینی‌تان از کره یا روغن جامد استفاده می‌کنید، دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست.

    🌺 بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید.

    🌺اگر شیرینی‌تان سفت شد، بدانید که یا مقدار شکر یا آردتان زیاد بوده، یا اینکه به مدت طولانی در فر مانده است. اگر دمای فر بالا باشد هم باعث سفت شدن شیرینی‌تان و زیاد خشک شدن آن می‌شود.

  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    قلبهای مارمالادی

    آرد 330 گرم

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 180 گرم

    شکر قهره ای 50 گرم

    شکر 130 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری

    مارمالاد توت فرنگی یا تمشک 125 گرم

    کره و شکر و شکر قهوه ای را با هم زن برقی بزنید تا مخلوط شود و به شکل کرم در آید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. خمیر را داخل نایلون صاف کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ای به ضخامت حدود نیم سانت باز کنید و با قالب برش بزنید و در سینی فر چرب شده چیده و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. در پایان روی سطح شیرینی ها پس از خنک شدن مارمالاد بمالید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    قطاب

    آرد حدود 300 گرم

    روغن 100گرم

    زرده تخم مرغ 2عدد

    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

    ماست 120گرم

    طرز تهیه:

    اول بیکینگ پودر رو با ماست قاطی کنید وسپس روغن رو اضافه کنید وهم بزنید وکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ممکنه کل آرد استفاده نشه بعد با دست کمی ورز میدیم ومیزاریم تا 2ساعت استراحت کنه.

    برای مواد میانی :

    نصف پیمانه پودر بادام 

    نصف پیمانه پودر گردو

    1قاشق مربا خوری هل

    نصف پیمانه پودر شکر

    5تا6 قاشق گلاب

    مواد میانی رو مخلوط کنید تا خمیری بشه بعد خنیر رو باز کنید خیلی نازک وبا قالب گرد قالب بزنید واز مواد داخلش بریزید وببندید ودر روغن شناور سرخ کنید .

    در آخر روی آنها را پودر قند الک کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان