خانه
37.8K

طب سنتی،به سوی تندرستی

  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                   طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    .

    سپاس بیکران حکیمی را سزاست که چهار رکن هستی بر اراده او استوار است

    معشوقی که آتش عشق او در دل مشتاقان خاموشی نپذیرد

    امنیت و سلامتی دو نعمت از نعمتهایی هستند که اساس و ستون آسایش بشر را تشکیل میدهند.

     

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • leftPublish
  • ۰۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                   طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    علل رد چای از نظر اطبای اسلامی:

    الف. دلایل طب جدید:

    1. چای رسوب دهنده آهن است و یکی از علل کم خونی، فقر آهن در مردم ما می باشد.

    2. چای موجب برادی کاردی مرضی (کاهش مرضی ضربان قلب) است که میزان خون رسانی را به اعضای حیاتی کم می کند و به همین علت شل کننده و کاهش دهنده ی حافظه و عملکرد سلول های مغزی است.

    3. چای با کاهش حرکات پریستالتیک روده ها، موجب یبوست است و همین موضوع باعث عدم دفع سموم از طریق مدفوع شده و باعث بروز بیماری های متعدد از جمله افزایش سرطان روده است.

    4. چای با هورمون تیروئیدی، پرولاکتین و هورمون های زنانه تداخل دارد.

    5. مرکز اغلب سنگ های کلیه، کلسیم اگزالات است که اگزالات آن از چای است.

    ب. دلایل طب سنتی:

    1. چای موجب افزایش سوداست و بنا به فرمایش ابن سینا سودا برادر مرگ است.

    2. سودا زمینه ساز بروز سرطان است.

    3. یبوست ایجاد شده توسط چای در طب سنتی، به عنوان ام الامراض یا مادر بیماری ها شناخته شده است و می تواند باعث بروز بیماری های متعددی شود.

    4. اصلا هیچ داروی گیاهی نباید تا این حد و با این دوز و بصورت عمومی مصرف شود.

    ج. دلایل اجتماعی و اقتصادی:

    1. کاهش عملکرد سلولی مغزی و ذهنی باعث افت اراده ی ملی می شود.

    2. اغلب چای مصرفی وارداتی است در حالیکه سایر دمنوش ها داخلی هستند.

    3. اغلب شرکت های بزرگ چای دنیا مربوط به کشور های استعمارگر هستند.

    4. دلیل وجود سازمان چای چیست در حالی که چای وارداتی است و مضر است ولی ما سازمان زعفران یا گل گاو زبان داخلی خودمان را نداریم.

  • ۰۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                   طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    خرما وهسته خرما با نگاهی به طب سنتی چیست

    اگر هسته خرما را بسوزانید و آن را اسیاب کنید

    مژه های چشم را میرویاند و نور چشم را افزایش میدهد و سیاهی دلربایی به آن میبخشد

    یکی از قویترین و مهم ترین تقویت کننده هاست و مقدار شیر را در زنان شیر ده بسیار بالا میبرد

    اگر از هسته خرما بعد از زایمان بعنوان بخور استفاده شود به بر گشت سریع رحم به جایگاه اولیه اش کمک میکند و در کم کردن درد مفاصل و استخوان مؤثر است .

    هسته خرما در تسکین درد دندان نیز مفید است بدین صورت که مقداری از آن را بر روی دندان قرار داده و بخاطر طعم تلخ و خاصیت انقباضی ان درد تسکین می یابد .

    ازمایش های فراوانی تاثیر هسته خرما را بر بیماری قند و جلوگیری آن از از بیماری سرطان را اثبات نموده است .

    در روایتی از رسول اکرم درخت خرما را به (کریمه) یاد کرده است که به معنای پر برکت بودن آن است چرا که تمام قسمت های آن مورد استفاده قرار میگیرد و چیزی دور ریخته نمیشود ابتدا رطب

    و بعد از آن خرما و شیره آن و به این مقدار هم بسنده نمیشود کشاورزان از تمام اجزاء آن استفده میکنند

    از برگها و تنه و ریشه و……و هسته ان قسمتی بود که هنگام خوردن باقی میماند سالیان طولانی این  قسمت از این میوه بهشتی را دور می انداختیم چرا که فکر میکردیم فایده ای ندارد ولی زمان اثبات کرد هسته آن نیز فوائد بی شماری دارد .

    اهل حساء عربستان از هسته آن استفاده کرده و آن را به قهوه تبدیل کردند که طعم آن با قهوه عادی هیچ فرقی ندارد اضافه بر انکه فوائد علاجی فراوانی را در پی دارد .

    دکتر (عدنان الوایل )متخصص گیاهان دارویی می افزاید: هسته خرما اعصاب را تقویت کرده و در معالجه بیماری های آسم و چشم مؤثر بوده تب بر نیز میباشد و موارد بیشمار دیگر …….

     روش تهیه قهوه هسته خرما :

    ابتدا هسته را چند بار با اب گرم میشویم و آن را خوب بین انگشتان میمالیم

    تا زواید آن پاک شود و چندین بار در آب آن را خیس میکنیم سپس به مدت ۷-۱۰روز در افتاب قرار داده تا خوب خشک شود سپس آن را درون فر قرار داده وکمى میسوزانیم تا به رنگ قهوه ای به رنگ قهوه عادی در اید و اجازه میدهیم تا سرد شود سپس ان را در هاون یا مخلوط کن آرد کرده و از آن استفاده میکنیم .

    یکی از بیماران قندی که قرار بود یکی از انگشتانش بر اثر این بیماری قطع شود فقط به مدت ۴روز از این قهوه استفاده کرد و به ما خبر داد که چگونه دکترش از نتایج غیر قابل باور آن متعجب شده بود و از قطع انگشت او منصرف شد چرا که مقدار قند او به وضعیت طبیعی باز گشته بود

     تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی

  • ۰۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    ﯾﮏ ﮐﯿﺴﻪ ﺁﺭﺩ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﻮﺩ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ !

     ﺗﺠﺮﺑﻪ ﯼ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺎ ﺳﻮﺧﺘﮕﯽﻫﺎ :

    ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺘﻦ ﺫﺭﺕ، ﭼﻨﮕﺎﻟﻢ ﺭﺍ ﺩﺭﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﺫﺭﺕ ﻫﺎ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪﯾﺎ ﺧﯿﺮ؟ ! ﻭﻟﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎ ﺩﺳﺘﻢ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺭﻓﺖ !ﻫﻤﺎﻥ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺟﯿﻎ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ، ﯾﮑﯽﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺩﺍﻣﭙﺰﺷﮏ ﻭﯾﺘﻨﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ، ﻭﺍﺭﺩﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪ ﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﺳﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﯾﺎﻧﻪ؟ ﻣﻦ ﮐﯿﺴﻪ ﺭﺍ ﺁﻭﺭﺩﻡ ﻭ ﺍﻭ ﺩﺳﺖ ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻓﺮﻭﺑﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺭﺩ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ . ﻭ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻡ .ﺍﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﯾﺘﻨﺎﻡ، ﻣﺮﺩﯼ ﺁﺗﺶ ﮔﺮﻓﺘﻪﺑﻮﺩ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺗﺮﺳﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺑﺮﺍﯼﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﮐﯿﺴﻪ ﺍﯼ ﺁﺭﺩ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻭ ﺗﻦ ﺍﻭﭘﺎﺷﯿﺪﻧﺪ، ﻭ ﺩﺭ ﮐﻤﺎﻝ ﺗﻌﺠﺐ ﺩﯾﺪﻧﺪ، ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺁﻥ ﺁﺭﺩﺁﺗﺶ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﻭﺣﺘﯽ ﯾﮏ ﺗﺎﻭﻝ ﻫﻢ ﻧﺰﻧﺪ !!! ﺧﻼﺻﻪ، ﻣﻦ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﺑﻪﻣﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﮐﯿﺴﻪ ﯼ ﺁﺭﺩ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﻭﻗﺘﯽﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩﻡ، ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﯾﮏ ﺭﺩ ﻗﺮﻣﺰﯼ ﻭﯾﺎ ﺗﺎﻭﻟﯽ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻬﻤﺘﺮ، ﺑﻪﻫﯿﭻ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺩﺭﺩﯼ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ، ﻣﻦ ﯾﮏﮐﯿﺴﻪ ﺁﺭﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻣﺎﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﻣﯽﺳﻮﺯﺍﻧﻢ، ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺁﺭﺩ ﺳﺮﺩﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﺭﺩ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﺍﺗﺎﻕ ﺩﺍﺭﺩ ﻣﻦﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﻭ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﯾﮏ ﻟﮏﺳﻮﺧﺘﮕﯽ، ﻗﺮﻣﺰﯼ ﻭ ﯾﺎ ﺗﺎﻭﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺍﻡ ﻭ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ . ﺩﺭﺩ ﺁﻥ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻭ ﺳﻮﺧﺘﮕﯽ ﺁﻥﻫﻢ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪ ! ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ ! ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺭﺍﺗﺠﺰﺑﻪ ﮐﻨﯿﺪ ! ﯾﮏ ﮐﯿﺴﻪ ﺁﺭﺩ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﻮﺩ ﻧﮕﻪﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ ! ﺩﺭ ﺿﻤﻦﺑﺎﯾﺪ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻣﺤﺪﻭﺩﻩ ﯼ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﻭﻝﺯﯾﺮ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ ﻧﮕﯿﺮﯾﺪ ! ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ ﺩﺭ ﺁﺭﺩ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻩ ﻭ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ.    

  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی



                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی


    نکاتی چند پیرامون مُصلحات غذایی 



    1- هر انسانی با توجّه به طبع خویش، سن، فصل، میزان فعّالیّت و موقعیّت جغرافیایی محل زیست خود نیاز غذایی ویژه ای دارد و مصرف غذاهای یکسان برای همه توصیه نمی شود. مثلاً اگر یک فرد دارای طبع سرد و تر در مصرف لبنیّات بویژه ماست افراط کند؛ به مرور دچار بیماریهای سرد و مرطوب مثل اضافه وزن، کم خونی، نفخ، درد مفاصل، پرخوابی و کندی حافظه خواهد شد. لذا حکما برای تعدیل و اصلاح غذاها برای هر غذا به طور اختصاصی، مُصلحی تعریف کرده اند. درواقع مُصلح، آن مادّه ای است که مزاج غذا را تعدیل می کند و مضرّات احتمالی غذا را گرفته و فوایدش را در بدن بیشتر می کند.



    💠 2. برخی از پرمصرف ترین غذاها و مُصلحات آنها:



    - نان گندم: رازیانه، سیاهدانه، کنجد



    - برنج: زیره، زعفران



    - ماست: شیره، عسل، سیاهدانه، آویشن، زنیان



    - شیر: گلاب، هل، عسل



    - پنیر: گردو، زیتون، سیاهدانه



    - دوغ: کاکوتی



    - چای سیاه: لیمو، شیر(چندقطره)



    - کره حیوانی: عسل



    - آبگوشت: دنبه، آویشن، سرکه، ترشی ها، پیاز



    - گوشت گوسفند: سماق



    - ماهی: گردو، فلفل سیاه، خرما



    - غذاهای چرب و سنگین: سرکه، آبلیمو، آبغوره



    - آش جو: زیره، آبغوره



    - انواع آش: فلفل سیاه، آویشن، زنیان، سیاهدانه



    - عدسی: گلپر، آویشن



    - تخم مرغ: دارچین، پیاز، فلفل سیاه، شوید، نمک



    💠 3. مُصلح عمومی اکثر غذاهای سرد، عسل و در اکثر غذاهای گرم(مثل چربی و شیرینی)، سرکه یا آبغوره یا آبلیموست. برای غذاهایی که ترکیبی از سردی و گرمی هستند، مخلوطی از اینها می شود: سرکنگبین



    سرکنگبین فرمولهای متعدّدی دارد که از آن کاربردهای متنوّعی دریافت می شود. ساده ترین فرمول: یک لیوان آب ولرم + یک قاشق غذاخوری عسل + نصف قاشق غذاخوری سرکه طبیعی



    اگر شبی یک لیوان از آن خورده شود، به عنوان مُصلح اکثر غذاهای مصرفی عمل می کند. برای معده های سرد، می توان میزان سرکه را کاهش داده و یا مقداری عرق نعناع اضافه کرد و تغییرات متنوّع دیگر. (مثلاً افزودن کاسنی برای کبد گرم یا رازیانه برای تنظیم سیستم هورمونی زنان و.....)



    💠 4. باید دانست که مصرف بعضی از مواد غذایی باهم ممنوع است و در درازمدّت، ایجاد بیماری می کند:



    - ماست و لبنیّات با گوشت ها بویژه طیور و ماهی



    - انواع گوشت ها همزمان(مثلاً گوشت مرغ با گوشت گوسفند)



    - شیر ومیوه ها(مثل شیرموز)؛ البته شیر با خرما ناسازگار نبوده؛ بلکه غذایی مطلوب است.



    - ماست و تخم مرغ



    - ماست و ترشی



    - برنج و سرکه



    - اکثر میوه ها روی غذا



    - مایعات سرد روی غذا                                      



    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین نازنین جون
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۴/۱۱/۱۳۹۴   ۰۹:۳۴
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    معجون مخصوص انرژی زا 

                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    مواد لازم : همه ی مواد باید خام و تازه باشند. 

     بادام ، پسته فندق ، کنجد ، بادام هندی ، مغز چلغوز ، پودر نارگیل  -  از هر کدام 100 گرم 

    آرد جوانه گندم - 1 لیوان

    زعفران – 1 مثقال

    پودر دارچین – 50 گرم

    پودر زنجبیل – 2 مثقال 

    پودر هل سبز ساییده – 5 مثقال

    پودر ریشه ی جین سینگ – 50 گرم

    عسل – 1 کیلو

    شیره  ی خرما یا انگور – یک لیوان 

    طرز تهیه : همه ی مواد را آسیاب کرده ، با آرد جوانه ی گندم خوب مخلوط کنید و سپس عسل و شیره را به مرور به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط و یکنواخت شود. از این معجون روزی 2 تا 3 قاشق غذاخوری میل کنید. 

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                        خواص کنجد، سمسم(کنجد) 

                               طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                                    مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    بهترين آن سفيد تازه و چرب آن است.

    خواص آن تا دو سال باقي می‌ماند.

    بیشتر نانواها پوست کنده آنرا روی نان می پاشند.

    به دلیل چسبندگی و غلظتی که روغن آن دارد در بیشتر شیرینی ها استفاده می شود چون از فاسد شدن و کپک زدن آن جلوگیری می کند.

    طبيعت آن: در اول گرم و تر

    افعال و خواص آن:

    *- باز کننده گرفتگیها.

    *- تولید کننده خون سالم.

    *- چاق کننده بدن در سوداوی مزاج ها.

    *- لاغر کننده بدن مزاجهای بلغمی.

    *- نرم کننده صدا و خشونت حلق.

    *- اصلاح کننده اخلاط سوخته و مواد سوداوی.

    *- نرم کننده روده و مقعد که این عمل موجب برطرف شدن بواسیر و شقاق می شود.

    *- ازبین برنده ورم های گرم.

    *- ارده آن با نبات جهت رفع سوزش معده، مری و ترش شدن معده مفید.

    *- خوردن دو درم(6گرم) با یک درم(3 گرم) گردو سوخته(گردو را به گونه ای که مغز آن نسوزد می سوزانند) جهت قطع خون بواسیر مجرب.

    *- با بزر كتان مقوی نیروی جنسی و زياد کننده مني است.

    *- مضرات: دیرهضم ولی مصلح آن تفت دادن آنست.

    *- جوین آن با پوست موجب بدبویي دهان خصوصاً اگر مقداری از آن در بين دندانها بماند و سردرد آور است.

    مصلح آن عسل.

    جایگزین آن: تخم كتان

    طب سنتی اسلامی

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                          بیماران دیابتی و نوشیدنیها

                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    چای که از اصلی ترین نوشیدنی هاست برای برخی از افراد می تواند مضر باشد درست است که بر نوشیدن چای زیاد تاکید شده است ولی برای برخی از بیماری ها ضرر دارد  مثلا برای بیماری دیابتی  چای زیان  دارد چون  کارکردهای سلولی را کم  میکند و  در نتیجه سدیم هم کاهش پیدا میکند  وبرروی مغز هم تاثیرات نامطلوبی دارد و دریک کلام باید چای را کنار بگذارند  .

    چای از نوع سبز و سیاه یک گیاه دارویی با طبع سرد و خشک است و به علت داشتن طبع سرد و خشک تمام فعل و انفعالات سلولی را کاهش می‌دهد و از جمله بر روی مولکولNADH و پمپ های سدیم و پتاسیم اثر مهاری دارد.

    چای به همین دلیل خاصیت آرام بخشی و تخدیر دارد چون خاصیت مهاری روی عملکرد سلولها را دارد. این خاصیت تخدیری روی سلولها باعث کاهش انتقال پیام می شود یا در سلولهای مغزی باعث کاهش قدرت ادراک، تصمیم گیری و اراده می‌شود.

    چای به علت مهار عملکرد سلولی از این طریق می‌تواند موجب بروز بیماری دیابت و بدتر شدن آن شود.

    چای باعث افزایش مقاومت به انسولین از طریق کاهش عملکرد مکانیسمهای سلولی و دیواره سلول ها شده و موجب کاهش انرژی سلولی می‌شود.

    چای موجب حبس شدن سدیم در داخل سلول شده و به دنبال آن باعث ورم سلولی و کاهش متابولیسم قندها در داخل سلول شده و در نتیجه قند خون بالا می رود.

    بنابراین بیمار دیابتی به هیچ عنوان نباید از چای سبز و سیاه استفاده کند و در کنار ترک چای، مصرف جوشانده های سنتی مانند گل گاوزبان، زعفران و دارچین توصیه می‌شود.

    همچنین بیمار دیابتی می‌تواند باید به جای آب سرد از آب جوشیده تازه استفاده کند و حرارت آن بالای 37درجه یا در حد چای باشد.

    دکتر حسن اکبری

    متخصص و دانشیار آسیب شناسی سلولی

    محقق ومدرس طب اسلامی ایرانی                                                                           

    طب سنتی،به سوی تندرستی
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    براي صبحانه بالنگ را فراموش نكنيد.

    از ديدگاه درمانگران طب سنتي صبحانه از مهم‌ترين وعده‌هاي غذايي است كه مي‌توان توان و قابليت دانش‌آموز را براي يادگيري مباحث درسي افزايش دهد. به گفته اين درمانگران گنجاندن برخي خوراكي‌هاي طبيعي در كنار عسل، تخم‌مرغ، شير و پنير تازه مي‌تواند توانمندي مغز و كارايي آن را در دوران مدرسه افزايش دهد. مرباي بالنگ كه از گوشت ميوه بالنگ يا اترج تهيه مي‌شود يكي از بهترين خوراكي‌هاي طبيعي است كه مي‌تواند توانايي مغز دانش‌آموزان را افزايش دهد. مصرف مرباي بالنگ علاوه بر افزايش كارايي مغز مي‌تواند بدن دانش‌آموزان را كه گهگاه بدون نظارت والدين سراغ خوراكي‌هاي ناسالم مي‌روند و دستگاه گوارش آنها را در برابر ميكروب‌هاي گوارشي و مسموميت‌هاي احتمالي تقويت كند. ضمن آنكه مرباي بالنگ بهترين و مفيدترين خوراكي طبيعي براي از بين بردن علائم گلودرد و سرماخوردگي در فصل پاييز است كه احتمال ابتلا به سرماخوردگي در ميان دانش‌آموزان بيشتر از ديگر روزهاي سال است
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    درطب سنتی استشمام عطرگل محمدی و گلاب دردرمان افسردگی نقش عمده ای دارد.عطرگل محمدی ازبهترین عطرهاودارای خواص زیادی میباشدکه مهم ترین آن غم زدابودن آن است.اگر دقت کرده باشیدازقدیم دربین ایرانیان مرسوم بوده که درعزاداری ها خرماپخش میکردندوگلاب بر سروصورت مردم می پاشیدند. وبه بیمارتوصیه میشودکه شب هاهنگام خواب کاسه ای ازگلاب یاپارچه آغشته به گلاب کنارسرخود گذاشته به صورتی که بوی آن رااستشمام کندانجام این کارعلاوه بردرمان افسردگی باعث میشودکه بیمارخواب راحتی داشته باشد.

  • ۱۷:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    دوستای خوبم8

    ممنونم که مطالب خوب و مفیدتونو در  این تاپیک قرار دادین 93

    .

    .

    .

    "مطالب این تاپیک

    نوشته ی دکتر برزو ،

    از شاگردان پروفسورخیراندیش هست "

    .

    برای همین مطالب متفرقه قرار نمیدم 

    717171متشکرم از حضورتون 717171

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                نکته ای درباره طول مدت درمان با طب سنتی اسلامی

                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    از آنجاییکه طب اسلامی-ایرانی بر خلاف طب جدید که فقط به درمان علامات بیماریها مانند درد می پردازد، به درمان ریشه و اصل بیماریها مبادرت می کند بالطبع طول درمان در آن طولانی تر از طب جدید خواهد بود. ولی همین طول درمان به نسبت منشا بیماریها که از سردی باشد یا گرمی متفاوت است.

    یعنی درمان بیماریهایی که بواسطه غلبه اخلاط گرم بوجود آمده سریعتر و راحت تر است ولی بیماریهای برآمده از افزایش اخلاط سرد به طول درمان بیشتری نیاز دارند. چون اصولا سرد کردن بدن راحت تر و سریعتر از گرم کردن آن است.

    و از آنجاییکه اکثر بیماری های این دوران ناشی از غلبه سردی است لذا درمان آنها طولانی تر خواهد بود و نیازمند صبر و حوصله بیشتر. اصولا نمی توان توقع داشت اخلاط فاسده ای که در طول چند سال در بدن ما جمع شده و موجب بیماری شده در ظرف چند روز از بدن ریشه کن شوند. باز هم شما را به این نکته توجه می دهم که طب سنتی اسلامی فقط در صدد از بین بردن سریع درد یا تب نیست بلکه هدف آن یافتن ریشه اصلی بیماری و از بین بردن آن و در نتیجه محو شدن درد و ... است.

    بر این اساس طول درمان در بیماریهای ناشی از غلبه گرمی بین ۳ تا ۴٠ روز و در بیماریهای ناشی از اخلاط سرد از ۴٠ تا ۱۲٠ روز و در برخی بیماریهای سخت تا ۶ ماه یا حتی یکسال هم خواهد بود.                       

  • ۲۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                                         درمان تبخال

                                       طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی                                                                                                                                                                                                                                                                    

    ⭕️علت تبخال از نگاه طب سنتی یا از سردی است و یا از اختلال در سیستم ایمنی بدن 

    ⭕️عامل بازدارنده و درمان کننده آن حجامت سالانه است                                                                                                                                                                                                                                    

    ⭕️ حال اگر شخصی مبتلا شد روی محل را ترکیبی از سرکه و عسل بمالد.(روزی 3 مرتبه)

    حکیم حسین خیراندیش

  • ۲۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                            انگور و کشمش     

                          طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    انگور برای مادران یک غذای مهم است و آب انگور برای اطفال معادل شیر مادر است و می توان به عنوان غذای کمکی همراه شیر آب انگور داد یا همانگونه که گفتیم بجای شیر دهید.

    انگور را عسل گیاهی تعریف می کنند.

    فصل انگور، انگور را فراموش نکنید و حتما رژیم یک ماهه انگور را  بگیرید تا سه تا پنج سال جوان شوید و وزن بدنتان متناسب شود.

    طرز گرفتن رژیم انگور:

    هفته اول فقط صبحانه انگور میل شود.

    هفته دوم صبحانه و ناهار انگور میل شود.

    هفته سوم و چهارم صبحانه و ناهار و شام فقط انگور میل شود اگر احیانا در این دو هفته خواستید غذای دیگری بخورید می توانید از شربت عسل استفاده کنید یا قطعه ای نان سنگک میل شود و یا غذایی که که چرب نباشد در صورت ضرورت میل کنید.

    در فصل انگور بهتر انگور بخورید و اگر انگور نبود کشمش بخورید.

    دوز مصرف کشمش 21 عدد است و گرم مزاج ها می توانند با دوغ بخورند 

    تمام کشمش ها خوب است و بهترین آن کشمش سیاه است.

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                  درمان ضعف حافظه 

                    طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    سوال: فرزند هفت ساله ای دارم حافظه خوبی ندارد هر چی بهش یاد میدهیم زود کمتر از نیم ساعت فراموش میکند در ضمن گندم گونه لاغر و زیاد عرق می کند.

    موارد زیر را انجام دهید:

    - بادام درختی تازه شکسته  ۱۴ عدد روزانه(می توانید بادام ها را در آب نمک تفت دهید تا خوشمزه تر شود). 

    ـ مویز روزی ۲۱ عدد 

    ـ شبها جلو بینی عطر محمدی بمالید. 

    ـ ملاج سرش را شبها روغن زیتون بمالید. 

    ـ خرما روزی ۳ عدد.

    - ضمنا لبنیات ـ چای ـ سوسیس و کالباس ـ چیپس و پفک نخورد.        

    پروفسور  حسین خیراندیش           

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                   خواص  درمانی نخود

                    طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    در حبوبات از نظر رتبه

    اول گندم است

    دوم جو و

    بعد از آن نخود می‌باشد.

    از نخود به روشهای گوناگون استفاده کنید.

    نخود آب یا نخودوکشمش روزی یک مشت به بچه‌ها بدهید.

    از طفولیت تا کهنسالی باید همه از نخود استفاده کنند چون باعث تقویت مغز وقوت بدن می‌شود نخود در مشکلات جنسی مردان مانند زود انزالی و سردی اندام جنسی و ناباروری غوغا می‌کند.

    نفخ نخود برای درمان بعضی بیماری‌های مردان ضروری است و اگر به آن ادویه گرم مثل زیره و... اضافه کنید نفخ زیادی آن را می گیرد.

    می‌توانید از نخود به روش های زیر استفاده کنید:

       خوراک نخود آب: یک لیوان نخود +پیاز+روغن زیتون+نمک و فلفل+آب

       آبگوشت هفته ای ۳ وعده به عنوان شام

       نخودچی و کشمش روزی یک مشت میل شود.

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                                                  معجزه هلیله سیاه

                    طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    💠هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود. در این مطلب با چند خاصیت این گیاه آشنا میشویم.

    🔹هلیله تقویت کننده حافظه است.

     🔹مانع از سفید شدن مو می شود.

    🔹تقویت کننده معده به حساب می آید.

    🔹سیستم گوارشی را برای هضم غذا تحریک می کند.

    🔹مصرف آن به طور موثر اسیدیته و سوزش سردل را درمان می کند. مصرف آن پس از غذا، اسیدیته معده را خنثی می کند.

     

    🔹جویدن هر شب آن بیماری آسم را به حداقل کاهش می دهد.

    🔹به عنوان ملین خفیف، یبوست را درمان می کند.

    🔹برای درمان ناراحتی های چشمی، چشم را با دم کرده آن شست و شو دهید.

    🔹جویدن روزانه مقداری از آن به صورت ناشتا، بیماری های متعدد از جمله بواسیر، قولنج و یبوست و آسم را درمان می کند.

    🔹مصرف پودر شده آن، خون را تصفیه می کند.

    🔹برای برطرف کردن سیاهی دور چشم موثر است. 

    طب سنتی،به سوی تندرستی
  • ۲۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                  طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    احادیث_پزشکی_از_امام علی(ع) 

    ☔️ آب باران :

    آب باران بنوشید که بدن را پاکیزه نموده و بیماری ها را دفع نماید .

    💦 آب سرد :

    تطهیر با آب سرد بواسیر را قطع می کند .

    ☀️ آفتاب :

    اگر خواستید در آفتاب بنشینید پشت به آن بنشینید , زیرا آفتاب بیماری درون را ظاهر می سازد .

    ☘ آویشن :

    آویشن پرزهای معده را تقویت کرده و سالم نگه می دارد .

    🔺اسپند :

    ریشه ی اسپند شادی آور و در ساقه و برگ آن درمان هفتاد و دو بیماری وجود دارد .

    😢 اشک :

    خوردن عدس دل را نازک می کند و اشک را جاری می سازد .

    🍈اعصاب :

    خوردن به قلب را قوت بخشد و معده را پاکیزه نماید و اعصاب را خوانا سازد و ترس را از دل می زداید 

    📛 انار :

    به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند .

    🌘 انجیر :

    خوردن انجیر انسدادها را نرم می کند و برای باد قولنج مفید است , در روز از آن بسیار ولی در شب اندک بخورید .

    😩اندوه :

    شستن لباس غم و اندوه را می زداید .

    🍇 انگور :

    انگور هم قاتق است و هم میوه و هم غذا و هم شیرینی است .

    🍀 بادرنجبویه :

    بادرنجبویه سده را می گشاید و اشتهای به غذا آورد و سل را برطرف سازد و به هضم غذا کمک کند .

    🙇بخور کردن :

    بخور کردن موجب سلامتی سر ( از بیماری ) است و بدن را از درون پاک می کند و انواع بیماری سر را از بین می برد .

    💪 بدن :

    حجامت بدن را سالم و خرد را استوار می سازد .

    🔴بلغم :

    ریشه ی ترب بلغم را قطع و غذا را هضم نماید .

    🌺 بنفشه :

    حرارت تب را به بنفشه و آب خنک بشکنید که گرمای آن از گرمای جهنم است .

    😖 بوی دهان :

    جویدن کندر دندان ها را محکم و بلغم را دفع می کند و بوی دهان را از بین می برد .

    🍈 به :

    خوردن به قلب ضعیف را تقویت می نماید و معده را پاک و دل را قوی و ترسو را شجاع و کودک در رحم را زیبا می سازد .

    👷 بهداشت فردی :

    امیر مومنان دستمالی داشت که پس از وضو ساختن روی خود را بدان خشک می کرد سپس آن را به میخی می آویخت و کسی جز او به آن دست نمی زد .

    😷 بیماری :

    خوراکت را کم کن تا بیماری ات کم شود .

    👃 بینی :

    روغن بنفشه در بینی بچکانید که حضرت رسول f فرمود : اگر مردم فواید این روغن را بدانند آن را سر می کشیدند .

    🍖🍟 پرخوری :

    پرخوری بدن را بدبو کند و از زیرکی جلوگیری کند .

    🕊  پرندگان :

    از خوردن پرندگانی که سنگدان و چینه دان و خار پا ندارند و پرندگانی که سلاحشان ناخنشان می باشد بپرهیزید .

    🤗 پوست :

    استعمال نوره ( جهت زدایش موی زاید ) پوست بدن را پاکیزه و منافذ آن را باز می کند .

    🗿 پیری :

    چهار چیز موجب پیری زودرس می گردند : خوردن گوشت مانده و نشستن در جای نمناک و از پله ها بسیار بالا و پایین رفتن 

    😓 تب :

    عناب تب را برطرف می سازد .

    😤 تند خویی :

    کسی که دوست دارد کمتر خشمگین گردد از گوشت دراج بخورد.

    🌮 چاشت :

    هر که خواهد عمرش طولانی باشد چاشت را بامداد بخورد .

    👁 چشم :

    دست شستن پیش از غذا خوردن و بعد از آن چشم را جلا می دهد .

    😷حسد :

    حسد دل را بیمار نموده و اندوه شدید آورد .

    ⚫️خرما :

    خرما بخورید که در آن درمان دردها است 

    🌼خطمی :

    شستن سر با خطمی چرک ها را می زداید و جانوران موجود در آن را نابود می کند .

    🛌 خواب :

    پرخوری و بسیار خوابیدن بدن را تباه سازد و زیان به بار آورد .

    🚿خوره 

    در حمام آجر و سفال بر پای خود نسایید که مورث خوره است 

    💊 دارو :

    نوشیدن دارو برای بدن مانند صابون است برای لباس , آن را تمیز می نماید ولی کهنه اش نیز می کند .

    💆شانه کردن :

    ایستاده شانه کردن باعث فقر و پریشانی می گردد.

    👞 کفش :

    نیکو انتخاب نمودن کفش به سلامتی بدن و نیز به طهارت در نماز کمک می کند .

    پیشگیری و درمان در طب سنتی اسلامی

  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                 درمان  اگزما، نسخه دکتر خیراندیش 

                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    اگزما دو نوع است:

    🔴صفراوی🔴

    👈خارشي است كه در هنگام خوردن گرميها مانند دارچين، خرما و عسل در فصل گرما بروز مي‌كند و خشكي پوست ايجاد مي‌كند و آنقدر بايد بخاراند تا خون بيايد بعد آرام مي‌شود.

    🔴سوداوي🔴

    👈هم در اوج گرما و هم در اوج سرما پديد مي‌آيد.

    👈خشكي پوست دارد.

    👈بعد از دوش آب سرد، بعد از خوردن سردي زياد مانند ترشي يا گرمي زياد خارش پيدا مي‌كند.

    🔵درمان هر دو نوع🔵

    ✅روزي 3-1 ليوان سركنگبين(دو واحد عرق نعنا دو واحد عسل يك واحد سركه طبيعي) براي رقيق شدن خون ميل كند.

    👈از این شربت یک سوم لیوان ریخته، باقی را آب بریزید و میل کنید.

    ❌در اگزماي سوداوي بهتر است براي تهيه سركنگبين بجاي عرق نعنا از عرق كاسني استفاده كند.

    ✅غذاهاي لطيف مانند سوپ گندم و حليم و ميوه‌هاي مرطوب مانند سيب يا تركيبي از آب سيب، آب هويچ و آب كرفس بخورد (120 روز).

    ✅بعد از اين درمان، اگر اگزماي سوداوي باشد حجامت عام انجام دهد و اگر خيلي پيشرفته باشد روي سطح آن را هم خراش سطحي (تا سه مرحله) بدهند.

    ✅اگر اگزماي صفراوي باشد حجامت عام پس از 40 روز از خوردن سركنگبين كافي است.

    ✅روغن هاي آرام بخش مفيد براي هر دو نوع، روغن شتر مرغ يا روغن گل ختمي است كه بايد به صورت موضعي بمالند.

    ✅در طول سال نيز بهار و پاییز حجامت کنید.

    📣موارد زیر در کنار نسخه های دکتر خیراندیش نافع میباشد👇

    ✅روغن بنفشه برای درمان موضعی بسیار مؤثر است.

    ✅روزانه یک لیوان جوشانده عناب جهت لینت مزاج مفید خواهد بود.

    ✅خوردن ناشتا یک لیوان جوشانده شیرخشت +یک قاشق مرباخوری خاکشیر+ یک قاشق مرباخوری گلقند توصیه میشود.

    ✅در اگزمای سوداوی خوردن ناشتا ماءالجبن به همراه پیاده روی به ترتیب زیر در دفع سودا بسیار موثر است.

    🔷یک لیوان ماءالجبن

    🔶نیم ساعت پیاده روی

    🔷لیوان دوم ماءالجبن

    🔶نیم ساعت پیاده روی

    🔷لیوان سوم ماءالجبن

    🔶نیم ساعت دیگر پیاده روی

  • ۱۹:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                                              رازیانه

                 طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                            مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    رازیانه یک داروی گیاهی بسیار مؤثر در زمینه تنظیم هورمون‌های زنانه است، سن شروع عادت ماهانه در خانم‌ها (معمولاً 12 سالگی) بهترین زمان برای شروع مصرف رازیانه به صورت 1 استکان تا 1 لیوان دم نوش یا عرق، همراه با عسل یا خرما، در روز است.

    دکتر حسن اکبری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه رازیانه یک داروی گیاهی فیتواستروژن است، اظهار کرد: این داروی گیاهی وظیفه تنظیم عادت ماهانه را به عهده دارد به صورتی که موجب پیشگیری از تحلیل مخاط رحم، پیشگیری از پیری زودرس خانم‌ها، جلوگیری از یائیسگی زودرس و پیری دستگاه تناسلی و شادابی روحی، روانی و جنسی خانم‌ها می‌شود.

     وی در ادامه افزود: یکی از مشکلات شایع خانم‌ها و خانواده‌ها امروزه مشکل ناباروری است اما می‌توان با رعایت دستور کامل سه گانه مثلث سلامت، عدم استحمام و شست و شوی دستگاه تناسلی در دوران عادت ماهانه و لفاف و مصرف رازیانه با شرایط فوق، بسیاری از مشکلات ناباروری را حل کرد، همچنین با رعایت دستور سه گانه می‌توان از بروز کیست تخمدان، کیست پستان، تنبلی تخمدان و ناباروری ناشی از تنبلی تخمدان جلوگیری کرد.

    دکتر اکبری با اشاره به اینکه یکی از شایع‌ترین مشکلات امروزه بانوان که مبتلایان بسیاری دارد، هایپرمنوره یا زیادی تعداد روزهای پریود است، خاطر نشان کرد: در صورت بروز مشکلات هایپرمنوره توصیه می‌شود از داروهای گیاهی دیگری در کنار رازیانه استفاده شود که عبارت است از داروی گیاهی پنج انگشت که به تازگی توسط برخی از تولید کنندگان دارو به صورت قرص ساخته شده است که آگنوگل نام دارد و بیماران می‌توانند آن را از دارو خانه و عطاری تهیه کنند.

    وی در ادامه تصریح کرد: میزان مصرف قرص آگنوگل روزی یک عدد تا تنظیم عادت ماهانه است و این قرص فقط به بانوانی که دارای مشکلات هایپرمنوره هستند، توصیه می‌شود و به راحتی می‌توانند در دوران پاکی در کنار دم نوش یا عرق رازیانه مصرف کنند. قابل توجه است که در هنگام  بارداری باید از مصرف رازیانه اجتناب کرد زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود

    این محقق طب ایرانی اسلامی با بیان اینکه رازیانه می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌های رحم جلوگیری کند، گفت: رازیانه باعث ایجاد تعادل هورمونی، جلوگیری از بیماری‌های دستگاه تناسلی، پیشگیری از ابتلا سرطان رحم و دهانه رحم، درمان بیماری شایع سرد مزاجی جنسی در خانم‌ها می‌باشد همچنین برای ایجاد تعادل هرمونی مناسب در کنار نکات فوق پرداختن به فعالیت بدنی و ورزشی متناسب با سن و وضعیت فیزیکی فرد الزامی است.

    این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه رازیانه با توجه به تعادل هورمونی می‌تواند از بروز خشکی دستگاه تناسلی پیشگیری کند، اظهار کرد: مصرف رازیانه علاوه بر درمان ترشحات اضافی دستگاه تناسلی می‌تواند منجر به جلوگیری از عفونت‌های مکرر دستگاه تناسلی در بانوان شود همچنین باید توجه داشت که استفاده صحیح در میزان مناسب عارضه‌ای برای بدن در مصرف طولانی مدت ایجاد نمی‌کند.

    اکبری در ادامه خاطرنشان کرد: خانم‌های شیرده با مصرف رازیانه با شرایط فوق می‌توانند میزان شیردهی خود را به نحوه قابل مشاهده‌ای افزایش دهند و نیاز به مصرف شیر خشک در خانم‌هایی که کمبود ترشح شیر دارند برطرف می‌شود و از این طریق به سلامت کودک خود و اقتصاد خانواده کمک می‌شود.

    وی با بیان اینکه استفاده از رازیانه به صورت دم نوش که میزان و نحوه تهیه آن مانند چای معمولی است بسیار به صرفه می‌باشد، گفت: استفاده رازیانه به صورت دم نوش مفیدتر و هزینه استفاده را نسبت به عرق آن 10 برابر کاهش می‌دهد همچنین مصرف رازیانه با روش فوق می‌تواند در مشکل بسیار شایع عادت ماهانه‌های دردناک را که منجر به رجوع متعدد به مراکز درمانی و مصرف داروهای با عوارض زیاد می‌شود، حل نماید.

    دکتر حسن اکبری

    پیشگیری و درمان در طب سنتی اسلامی

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان