خانه
942K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    خوراک قارچ گریل شده با پستو

    قارچها را تمیز میکنیم و ساقه آنها را با چرخشی آرام در میاریم.با قاشق ویژه درون آنها را خالی میکنیم .پستو را در کاسه ای ریخته و مقداری آرد سوخاری درشت(ترجیحاً خانگی) را بآن اضافه میکنیم.کمی پنیر موتزارلای خرد یا رنده شده به مواد میافزائیم و درون قارچها را با آن پر میکنیم.روی سطح پستو را با تکه ای پنیر ورق شده میپوشانیم.من از دو نوع پنیر گاودا و پارمزان استفاده کردم.قارچها را با کمی روغن زیتون چرب میکنیم و در فری که از قبل داغ شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه گریل می کنیم.

  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    ايده جالب

    کفش دوزک گوجه فرنگی و زیتون سیاه روی نان و پنیر و سبزی :

  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    لقمه بادمجان و گوجه 

    ۱ عدد بادمجان ورقه شده

    ۲-۳ ق چ روغن زیتون

    ۲-۳ گوجه فرنگی ورقه شده

    ½ فنجان پنیر پارمسان رنده شده

    ۴ ق غ مایونز

    ۲ پر سیر خورد شده

    سبزی تازه برای تزیین مثل ریحون یا نعنا

    نمک و فلفل

    به باد مجان ها نمک و فلفل و روغن زیتون می زنیم. و گریل یا سرخ میکنیم .

    پنیر و مایونز وسیر و فلفل رو خوب مخلوط می کنیم.

    روی هر ورق بادمجان یک حلقه گوجه و یک قاشق پنیر می ریزیم و با سبزی تزیین می کنیم.

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    كشك بادمجان لقمه اي 

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    طرز تهیه رول اسفناج با گردو

    مواد لازم:

    مناسب برای 6 نفر

    خمیر یوفکا مستطیلی : 6 یا 9 عدد

    اسفناج : 600 گرم

    پنیر توفو یا پارمسان : 300 گرم

    گردو : 1/2 فنجان

    کره ذوب شده : 50 گرم

    پیاز : یک عدد

    لیمو : یک عدد

    نمک : به میزان کافی

    زردچوبه : 1/4 قاشق چایخوری

    روغن برای سرخ کردن : به میزان کافی

    مخلوط آب و روغن : نصف استکان

    کنجد : برای تزیین

    طرز تهیه:

    1- اسفناج را بشویید و بپزید .

    2- پیاز را به صورت نگینی خرد و در مقدار کمی روغن با نمک و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود .

    3- آب اضافی اسفناج را خارج کنید، سپس آن  را به پیاز اضافه و کمی تفت دهید . شعله را خاموش و پنیر ریز شده ، گردو ، و آب لیمو را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید و بگذارید تا مواد کمی سرد شوند.

    4- خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج و درون یخچال نگهداری کنید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود، این کار باعث می‌شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت‌تر به صورت لایه لایه شود).

    5- یک لایه از خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود. سپس یک لایه دیگر از خمیر را از طول کنار لایه اول بگذارید و آن را به کره ذوب شده آغشته کنید ( اگر دوست دارید طول بافته بیشتر باشد می توانید از سه لایه در کنار هم استفاده کنید).

    6- سپس مقداری از مواد را روی لبه بالایی خمیر به صورت نوار پهن کنید.

    7- خمیرها را به صورت رول پیچیده و سطح آن ها را با اسپری آب و روغن کاملا مرطوب کنید تا منعطف شوند  .

    8- مقداری کنجد روی رول ها بپاشید. می‌توانید رول‌ها را ببافید تا ظاهری جذاب‌تر پیدا کنند.

    9- رول‌های ساده یا بافته شده را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود ( حدود 20 دقیقه). هنگام سرو رول‌ها را برش بزنید.

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    رسپی خوشمزه کالباس و نان تست

     

    مواد لازم :

    نان تست :۱۰ عدد

    کالباس :۱۰ عدد

    شیر : نصف لیوان

    تخم مرغ : ۱ عدد

    طرز تهیه :

    ابتدا کناره های نان تست را با چاقو ببرید و با وردنه نان های تست را نازک کنید . کالباس را در اول نان بگذارید و محکم رول کنید و خوب فشار دهید تا در زمان سرخ کردن وا نرود . در ظرفی تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید ، رول ها را در این مخلوط بغلتانید و در روغن زیاد سرخ کنید. رول خوشمزه کالباس آماده سرو است. 

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    بقچه_پنیر

    مواد لازم خمیر 
    ۲لیوان شیر/۴۰۰گرم

    ۱ لیوان روغن مایع/۲۰۰ گرم

    ۱ قاشق مربا خورى نمک

    ۱ قاشق غذاخورى شکر

    ۱۰ گرم خمیر مایه

    آرد به اندازه لازم  مواد لازم  داخل خمیر

    ۴۰۰ گرم پنیر+جعفرى اندکى

    همه مواد را مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید وقتى خمیرى نرم که به دست نچسبد بدست آمد دیگر آرد نریزید

    روى خمیر را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند

    از خمیر به اندازه نارنگى برداشته گرد کنید بوسیله وردنه بازه کرده وسطش پنیر خامه اى  یا هر پنیرى که دوست دارید به همراه جعفرى خرد شده  بگذارید

    دو سوى خمیر را دو برش کوتاه زده دو طرف خمیر را مطابق عکس هم بیاورید

    سینى فر را کاغذ روغنى انداخته نان هارا بچینید ده دقیقه دیگر به آن استراحت دهید

    زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر را مخلوط کرده بوسیله برس روى خمیر بمالید

    در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت  ۲۰۰ بپزید.

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فینگر فیش

    موادلازم 

    فیله ماهی 700گرم

    تخم مرغ 1عدد

    پیاز 1عدد

    4تا نون تست

    ادویه به دلخواه ادویه ماهی زردچوبه نمک فلفل 

    ارد سوخاری

    پفک پودر شده

    روغن برای سرخ کردن

    پیاز رو رنده کرده ابش گرفته با فیله ها ادویه زردچوبه تخم مرغ نان تست همه رو در غذاساز ریخته تا کاملا مخلوط شود خمیر چسبناکی داریم از خمیر به اندازه گردو برداشته حالت داده به شکل انگشتی کنار دستمان یک ظرف اب گذاشتهدستمان رو خیس کرده خمیر را حالت داده نیم ساعت در یخچال استراحت داده تا سفت تر بشه بعد در مخلوط ارد سوخاری وپفک غلطانده در روغن زیاد سرخ شود با شعله ملایم تا مغز پخت شود .بجای ماهی از میگو هم میشه استفاده کرد من «گلی»با میگو هم درست کردم عالی شده البته اگه طفدار ماهی ومیگوهستین امتحنش ضرر نداره خیلی خوشمزس.نوش جون

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28068 |24368 پست

    فینگر_فود

    2-3 عدد خيار 16 عدد گوجه فرنگي گيلاسي400 گرم پنير خامه اي1/4 فنجان ماست خامه اي3 ق غ جعفري تاره خوردشده1 ق غ سير له شده1 ق چ پودر پياز1 ق چ پاپريکا2 ق چ شويد1/2 ق چ نمک1/2 فنجان پنير پارمزان رنده شده

    تمام مواد سس رو مخلوط مي کنيم.

    خيارها رو پوست مي گيريم و به صورت حلقه هايي به ضخامت 1 سانت مي بريم. ميتونيم از کارد دندانه اي براي زيباتر شدن تکه ها استفاده کنيم.

    گو جه فرنگي هاي گيلاسي رو به صورت عمودي نصف مي کنيم.

    پنیر را با قیف روی خیارها میریزیم.

    نوش جان

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28068 |24368 پست

    رولت سرد یا ژامبون

    مواد لازم :

    آرد 2/3 پیمانه

    شیر 1/4 پیمانه

    روغن مایع 1/4 پیمانه

    تخم مرغ 3 عدد

    نمک سر چاقو

    مواد لازم برای داخل رولت

    سیب زمینی ابپز 2 عدد

    خیار شور 4 تا 5 عدد

    جعفری ریز شده 2 قاشق غذا خوری

    پیازچه ریز شده 2 تا 3عدد

    کالباس ژامبون 6 ورق

    سس مایونز به مقدار لازم

    طرزتهیه :

    ابتدا تخم مرغ را زده شیر و روغن ارد ونمک را افزوده وبا همزن دستی انقدر می زنیم تا یک دست سود و غلظتی شبیه ماست پیدا کند 

    نکته :اگر احیانا باز گلوله شد از صافی رد کنید

    ماهیتابه رژیمی را روی شعله گاز گرم کرد کفش رابا قلمو یا دستمال کمی چرب می کنیم با ملاقه مقداری از مواد کرپ را کف ماهیتابه ریخته وبلافاصله ان را به همه جای ماهیتابه می رسانیم تا ببنند وقتی لبه های کرپ طلایی شد کرپ را برمیگردانیم تا از سمت دیگر هم پخته شود یک دستمال آشپزخانه تمیز و رونمدار کرده و کرپ اماده را روی دستمال برگردانده و سریع رول می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود با این مواد حدودا دو عدد کرپ می توان درست کرد که با برشهایی که من زده ام حدودا 20 رولت به شما می دهد

    سیب زمینی را بعد از خنک شدن رنده و با خیار شور و جعفری ساطوری شده پیازچه مخلوط کرده نمک و فلفل و مایونز مخلوط کرده 

    وقتی کرپها کاملا خنک شد به ارامی انها را باز کرده رویش را با لایه ای از مایونز پوشانده 

    نکته : حتما بذارید کرپها خنک شوند وگرنه مایونز شل می کنند . رولتهاتون شکل خوبی پیدا نمی کنند

    و با سه ورق از کالباسها رویش را می پو شانیم از سالاد اماده شده بالا رویش داده ودوباره رول می کنید ودر یخچال می گذاریم تا سرد شود و خودش رابگیرد  رولتها را برش زده ودر دیس می چینم و تزیین می کنیم

    فینگرفود های دورهمی

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    سالاد فانتزی
     
    این سالاد علاوه بر شیک بودنش یه مزیتی هم داره ، سرو کردن اون بصورت تکی هست پس می تونید به تعداد مهموناتون از این سالاد درست کنید . روی کاپ هاتون هم با هر چیزی می تونید پر کنید . مثلا " ترکیب ژامبون و ذرت و خیارشور و سس مایونز یا فلفل دلمه ای و قارچ و زیتون و نخودفرنگی و سس مایونز یا همین ترکیبی که من استفاده کردم .  مواد لازم : ( برای ۱۰-۸ عدد سالاد ) سیب زمینی متوسط ۳ عدد سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز به مقدار لازم نمک به مقدار لازم مواد لازم برای روی کاپ ها : کنسرو سبزیجات ۱ قوطی فلفل دلمه ای ۲/۱ گوجه فرنگی ۱ عدد سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم کپسول متوسط ۱۰ عدد ( از کپسول های خیلی بزرگ استفاده نکنید )  طرز تهیه : * جهت تهیه کاپ ها ابتدا سیب زمینی رو پخته و رنده می کنیم . * سپس نمک و فلفل و سس مایونز رو اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم . * حسابی با دستتون مواد رو عین یه خمیر ورز بدین تا به یه همجنین حالتی برسید . بافتش باید مثل عکس زیر نرم و لطیف باشه . * می تونیم به مواد بالا کمی نعناع هم اضافه کنیم . *کپسول ها رو داخل قالب قرار می دیم .   * بعد یه قاشق غذاخوری پر ، از مواد داخل کپسول می ذاریم . * با ته قاشق مواد رو صاف می کنیم .سپس قالب رو بمدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دیم . بهتره یه نایلون فریزر رو که از چند جا سوراخ کردید روی کاپ ها قرار بدین برای اینکه در عین حال که کاپها  خشک نمی شن ، روی مواد بخار جمع نمی شه و باعث خیس شدن کاپها هم نخواهد شد ( امیدوارم توضیحم واضح باشه ) . * اگه بخواید تعداد زیادی درست کنید ، می تونید مثل شکل پایین کاپ ها رو روی سینی برگردونید و داخل یخچال بذارید . سپس مجددا داخل قالب کپسول قرار داده و توشو پر کنید . * پس برای مهمونی هاتون می تونید از روز قبل تمام مراحل رو انجام بدین و روز مهمونی فقط سالادها رو روی کاپ ها قرار بدین . * بعد از ۲۴ ساعت ( البته چون من عجله داشتم بخاطر همین دست به دامن فریزر شدم و یک ساعت داخل فریزر گذاشتم ) می تونید کپسول رو به آرامی از مواد جدا کنید . * و اما برای روی سالاد : * کنسرو سبزیجات رو باز کرده و داخل ظرفی بریزید. اگه این کنسرو رو نتونستید تهیه کنید خیلی راحت می تونید خودتون در منزل اونو درست کنید ؛ بدین ترتیب که هویج و ذرت و نخودفرنگی رو بپزید ، همین . * بعد تمام مواد ( کنسرو سبزیجات ، فلفل دلمه ای و گوجه و نمک و فلفل و سس مایونز ) رو با هم مخلوط کنید . * با قاشق روی کاپ ها رو با مواد سالاد پر کنید .

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    یک فنجان خوشمزه در نان فنجانی 

    چاشنیک:

    مواد لازم:

    گوشت فیله ریز خردشده : 250 گرم
    ژامبون دودی : 100 گرم
    برگ جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه
    نان تست : 6 عدد
    گوجه فرنگی گیلاسی : 2 عدد
    تخم مرغ : یک عدد
    پیاز کوچک : یک عدد
    سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون : 2 قاشق چای‌خوری
    دستور پخت:

    1. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 4عدد قالب مافین یا کاسه‌ مناسب فر با گنجایش 180 میلی‌لیتر را روغن بمالید. با استفاده از وردنه، 4 تکه نان را صاف کنید.

    2. با تکه‌های نان، ته و لبه‌های قالب‌ها را که روغن زده‌اید، بپوشانید (لبه‌ها کاملاً پوشیده نمی‌شود). برای 5 تا 10 دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا وقتی به آنها دست می‌زنید، سفت شده باشند.

    3. 2 تکه نان باقی‌مانده را در غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. ژامبون را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید.

    4. روغن را در تابه‌ای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید. گه‌گاهی آنها را هم بزنید تا گوشت بپزد.

    5. تخم مرغ را کمی بزنید. ژامبون خرد‌شده، تخم مرغ، جعفری، سس باربیکیو، خرده نان‌ها و مخلوط پیاز را در کاسه‌ای بزرگ با هم ترکیب کنید.

    6. به مواد نمک و فلفل بزنید. 1/3 پیمانه از مخلوط را در هر یک از قالب نان‌ها که در فر پخته بودید بریزید. گوجه گیلاسی‌ها را دو نیم کنید.

    7. نصف گوجه را روی هر کدام از آنها گذاشته و فشار دهید. نان‌ها را برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار هید تا مواد کاملاً پخته شوند.

  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    لقمه_پنیری

    کره ۵۰ گرم

    آب یک لیوان

    فلفل قرمز

    آویشن

    فلفل سیاه

    رنده جوز هندی کمی

    آرد نصف لیوان

    تخم مرغ یک عدد

    رنده پنیر پیتزا نصف لیوان

    پنیر خامه ای

    آب و نمک و فلفل‌ سیاه و قرمز و کره و رنده جوز هندی را روی حرارت وقتی جوش آمد آرد را یکباره اضافه و هم زده تا جمع شود از روی خرارت برداشته وقتی خنک شد تخم مرغ را اضافه با همزن زده بعد پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده یک مقدار پنیرپیتزا هم برای روی خمیر نگهدارید

    مواد را در قیف با ماسوره ساده بریزید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله نانهارا بریزید

    روی نانها پنیر پیتزا گذاشته در فر ۱۷۰ درجه ۳۰ الی۳۵ دقیقه بپزید 

    وقتی پخت روی نانهارا دستمال بندازید تا خشک نشود 

    با کارد از عرض نانهارا برش دهید ولی جدا نکنید پنیر خامه ای بزنید و در ظرف سرو بچینید

    نوش جان

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولت_ژامبون

    فینگر_فود

    این پیش غذا رولت ژامبون رو بچه ها خیلی طرفدارش هستند. این رولت خوشمزه را میتونید با چند نوع ترکیب مواد دیگر هم درست کنید و سر میز برای میهمانیها آماده کنید مخصوصا تولد ها یک پیشنهاد خوبی است. رولت ژامبون یه پیش غذای مجلسی و شکیله.

    میتونید همین نان رولت ژامبون را باپنیر و گردو و سبزی خوردن و یا کره و مار مالاد یک صبحانه خوب ومفیدی را برای عزیزان خود تهیه کنید و سفره های خود را رنگین کنید.

    رولت ژامبون ،(کالباس)

    مواد لازم برای تهیه کرپ یا همون نون رولت

    آرد سه چهارم لیوان

    تخم مرغ 3 عدد

    نمک 1/3 قاشق چایخور

    شیر یا ماست یک لیوان

    مواد میانی رولت

    ژامبون گوشت 6یا 8 ورق

    سس مایونز 2 ق

    جعفری خردشده 3 ق غ خوری

    رولت ژامبون

    طرز تهیه رولت ژامبون یا همون رولت کالباس

    خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر و تخم مرغ، نمک و آرد است را در یک کاسه ریخته و هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.

    یک تابه مستطیل شکلی بردارید با برس ته ماهیتابه را خیلی کم چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس مقداری از مواد را کف ماهیتابه ریخته طوری که یک لایه نان رولت درست شود.

    مواد نان در حال پخت

    وقتی آماده شد نان را بر میگدانیم تا اونطرف نان هم بپزد. وقتی نان رولت ما درست شد در سینی که اندازه رولت است گذاشته و در یخچال به مدت 6 یا 7دقیقه میگذاریم تا خنک شود و بعد رولت بعدی را هم به همون روش بالا درست میکنیم.

    سپس بعد از خنک شدن نونها دو قاشق از سس مایونز را روی هر کدام از نانها میریزیم و روی نان می کشیم. کالباس ها را هم روی نانهای سس زده میچینیم.

    سپس خیار شورها را خیلی نازک برش میدهیم و روی کالباسها قرار میدهیم  و بعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت میپاشیم.

    مواد میانی رولت

    بعد رولتمان را خیلی آروم ظریف و محکم رول میکنیم. بعد از رول میتونید همونطور رولت را درسته در یخچال بگذاریم یا اینکه برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بچینید. من همون موفع برش زدم و در ظرف چیدم.

    و درآخر هم در یخچال میگذاریم تا یکی دوساعت بمونه بعد میتونید نوش جان کنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولت_پیازچه_و_شاهی

    مواد لازم:

     تخم مرغ 8 عدد

     آرد سفید 160 گرم

     پیازچه ریز خرد شده1 پیمانه

     شاهی خرد شده 1 پیمانه

     نمک 8/1 قاشق چایخوری

     آویشن 8/1 قاشق چایخوری

     گوجه گیلاسی جهت تزیین به میزان لازم

     فلفل سفید یا قرمز 4/1 قاشق چایخوری

     روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

     کره70 گرم

     آرد نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری

     بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوری

    روش تهیه: 

    1. کره و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ ها را درون ظرفی بزنید تا یکدست شود. پیازچه و شاهی خرد شده را اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید. سپس نمک، آویشن و فلفل را نیز اضافه کنید. 

    2. درصورت دلخواه برای سبز رنگ شدن می توانید از یک قطره رنگ سبز نیز استفاده کنید. در مرحله بعد مخلوط روغن و کره را بیفزایید و در آخر آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را اضافه کنید؛ حال مخلوط را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. سپس کف سینی رولت به ابعاد 60×40 را کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید. 

    3. مایه را درون سینی ریخته و در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سریع رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید؛ پس از خشک شدن کاغذ روغنی را جدا و رول کنید و بین آن گوجه گیلاسی قرار دهید. 

    4. من رول های شاهی و پیازچه را با استفاده از صفحات مخصوص رولت (ریلیف مت) تهیه کرده ام. این صفحات را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید که طرح های مختلفی دارد.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    اسنک_لقمه_ای

    مواد اولیه : 

    برای ۱۰ نفر نان ۱۰ورق (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره))

    ژامبون مرغ ۲۰۰گرم

    ژامبون گوشت ۱۰۰گرم

    پنیر ریکوتا ۱۵۰گرم (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)

    سس مایونز ۶قاشق غذاخوری

    خیار شور ۱چهارم لیوان (خرد شده)

    پودر سیر ۱قاشق مرباخوری

    پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    قارچ۵۰گرم

    آبلیمو به میزان لازم

    سیب زمینی۲عدد

    طرز تهیه :

    اول نون تافتون یا لواش رو به صورت گرد(به اندازه شعاع یک کاسه)ببرین و بعد اونو به صورت شکل رول کنین و با خلال دندون سفتش کنین طوری که داخل نون به هم نچسبه. ژامبون مرغ و گوشت رو به صورت نگینی خورد کنین و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنین و مواد رو داخل بذارین داخل یخچال. سیب زمینی رو نگینی خورد کنین و آب پز کنین. قارچ رو نیز خورد کنین و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخش کنین و بعد آبکش کنین تا روغن اضافی اون از خارج شه. سیب زمینی پخته و قارچ رو به مواد اضافه کنین و دوباره اونها رو داخل یخچال بذارین. نونهای برش خورده رو داخل روغن داغ سرخ کنین و بعد روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافی اون از بین بره . بعد از اونکه نون کمی سرد شد داخل اونو با مواد پر کنین و با سس قرمز سرو کنین.

    نکات:

    اگه دوس داشتین مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به موادتون اضافه کنین.

    بهتره به جای سس مایونز از سس فرانسوی استفاده کنین. نوش جان

    ____________________

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولت جعفري

    مواد لازم:

    گوشت چرخکرده 150 گرم

    فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده

    جعفری 1 پیمانه

    زرشک به مقدار لازم 

    تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)

    پیاز 2 عدد متوسط

    آرد 2 قاشق غذاخوری 

    سیر 1 عدد خلالی

    نمک و فلفل و زغفران و کاری

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.

    برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48270 |46689 پست

    ساندويچ رولت كالباس و تن ماهي 


    مواد لازم :

    كالباس يا ژامبون 300 گرم

    خيار شور 100 گرم 

    تن ماهي 2/1 قوطي يعني نصف قوطي بدون آب و كاملا آبكشي شده 

    كره 75 گرم

    سير 1 حبه 

    نان باگت 1 تا 2 عدد نبايد زياد تازه باشه مثلا مال روز قبل كه تا امروز در يخچال باشه عاليه

    جعفري گشنيز خورد شده 2 ق س 

    خيار شور يراي و سط رولت به تعداد لازم

    تن ماهي رو بعد از جوشوندن آبكشي ميكنيم كاملا تا بوي ماهي غالب به بقيه موادمون نشه 

    خيار شور رو خورد و آبكشي ميكنيد

    حالا كالباس خيار شور تن ماهي كه كاملا آبشو گرفتيم و كره رو داخل ميكسر ميريزيم و ميكس ميكنيم 

    بعد سبزيهارو به موادمون اضافه ميكنيم اگه موادتون خيلي سفت بود ميتونين 1 ق يا كمتر بهش سس مايونز اضافه كنين

    بعد نانها رو به طول 15 سانت برش ميزنيم بعد خمير دخل نانها رو خاي ميكنيم طوريكه تقريبا 1 سانت نان ديواره داشته باشه 

    حالا چند تا نان لوله اي داريم كه از موادمون داخل نانها پر ميكنيم و حالا يه خيار شور درسته و بلند رو در مركز رولت فرو ميكنيم اگه لوله ها بلند بود و خيار شور ها كوتاه ميشه يكي از اين طرف يكي از طرف ديگه فرو كرد

    به جاي خيار شود ميشه از ساقه كرفس يا هويج پخته يا هر دو استفاده كرد

    دقت كنيد مواد كاملا بايد فشرده داخل نانها پر شود . بعد نانها رو داخل كيسه فريزر ميذارم و ميذاريم تو يخچال 3 ساعت بمونه بعد مياريم بيرون و برش ميزنيم 
    توجه كنين موقع برش اينجور چيزها حتما از چاقو هاي اره اي استفاده بشه و كم كم برش ميزنيم ميايم پايين هيچ فشاري به نان وارد نميكنيم چون متلاشي ميشه و زشت ميشه 

  • ۲۲:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28068 |24368 پست

    مارکوئیس سیب زمینی

    موادلازم:

    سیب زمینی نیم کیلو 

    پیازنگینی خردشده یک عدد

    کره 50گرم

     گوجه فرنگی 2عدد

    قارچ ریز خردشده 200گرم

    زرده تخم مرغ2عدد

    جعفری  ساطوری شده 2ق غ

    نمک وفلفل به میزان لازم 

    طرز تهیه🌺🌺🌺

    سیب زمینی رابا پوست  ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم ونصف کره نمک جعفری ساطوری شده  وفلفل وزرده تخم مرغ مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه  کبعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم . فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود  بشه پیاز وبا باقی مانده کره توی ماهیتابه تفت میدیم .مرغ ابپز وریش ریش کرده به پیازداغ اضافه میکنیم گوجه روپوستش گرفته وفیله میکنیم وتوی پیازداغ ریخته هم میزنیم .وقارچ ها راریز خرد کرده ووقتی اب گوجه ها کشید به ماهیتابه افزوده نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم ووقتی پوره ها اماده شد وسط پوره ها را پر میکنیم .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رول سبزیجات

    طرز تهیه :

    2عدد تخم مرغ رو بانصف لیوان روغن،1 ق چ خمیر مایه فوری و کمی نمک و1/5لیوان شیر مخلوط کرده وبهش آرد اضافه کنید تا وقتی که خمیر بدست نچسبه آن راورز داده وبه مدت2ساعت دردمای محیط قرار دهید روش یک پارچه بکشید تا وقتی که حجمش 2برابر شه.حالا بادمجانها رااز طول برش داده ونیم ساعت تو آب نمک قرار دهید تا تلخیش گرفته شه بعد آبکش کنید وسرخ کنید وهمین طور کدوها وهویج رو سرخشون کنید.گوشت قرمز رو چرخ کنید وهمراه پیاز وادویه ونمک سرخ کنید.حالا خمیر رو به صورت نوارهای بلند دربیارید وازاین مواد در طول خمیر قرار دهید وروش کمی پنیر موتزارلا بپاشید وآن رارول کنید وداخل فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شه.

    فینگرفود های دورهمی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان