خانه
686K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۹/۴/۱۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه بستنی توت فرنگی

     

    مواد اولیه :

    1  فنجان شکر

    1.5  قاشق چای خوری نشاسته ذرت

      2 فنجان آب

      2 فنجان توت فرنگی ( پوره شده )

     

    طرز تهیه :

    ابتدا توت فرنگی ها را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید .

     

     

    انواع دسر | انواع ژله

    شکر و نشاسته ذرت را با آب در یک قابلمه بزرگ روی حرارت کم حل کنید و سپس تا 10 دقیقه بجوشانید تا زمانیکه مانند شربت غلیظ شوند .

    مایع را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    وقتی شربت شکر کاملاً خنک شد ، توت فرنگی های پوره شده را اضافه کرده و هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    مایع بستنی توت فرنگی را درون یک ظرف بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    وقتی بستنی کاملا منجد شد با یک چاقو به صورت تکه های ریز خرد کنید و درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بستنی صاف و حالت خامه ای شده و تکه های منجمد درون بستنی از بین برود.

    انواع دسر | انواع ژله

    بستنی توت فرنگی را بعد از مخلوط کردن دوباره درون یک ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    بعد از 4 ساعت به راحتی می توانید بستنی را با یک قاشق بستنی به صورت اسکوپ های نرم درون ظرف ریخته و بلافاصله سرو کنید.



    انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۶/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۱۶
  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۹/۴/۲۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه توت فرنگی شکلاتی

     

    مواد اولیه :

    چند عدد توت فرنگی تازه

    2 فنجان شکلات تخته ای ذوب شده

     

     

    طرز تهیه :

    بهتر است شکلات را روی بخار ذوب کنید.

    برای انجام این کار ، آب را در قابلمه یا کتری روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید و یک کاسه را در بالای آن قرار دهید.

    برای جلوگیری از ذوب ، مطمئن شوید که کاسه پلاستیکی نیست.

    شکلات را داخل کاسه گذاشته و هم زمان با نرم شدن آن را هم بزنید تا کاملا ذوب شود.

    کاسه خود را روی قابلمه نگه دارید تا شکلات سفت نشود .

    انواع دسر | انواع ژله

    توت فرنگی ها را بشویید و با استفاده از یک حوله کاغذی ، آنها را کاملاً پاک کنید.

    توت فرنگی ها را درون شکلات فرو کنید و با تکان دادن اضافات شکلات را بگیرید .

    توت فرنگی ها را روی سینی روکش شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

    می توانید روی توت فرنگی ها را پودر پسته . پودر نارگیل و ... بپاشید.

    توت فرنگی ها را داخل یخچال قرار داده و پس از سفت شدن شکلاتِ روی آن سرو کنید

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۹   ۲۰:۵۴
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۹/۴/۳۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه رول دارچین

     

    مواد اولیه برای تهیه خمیر :

     

         1 فنجان آب ولرم

         1 قاشق چایخوری مخمر فوری

         1/2 قاشق چایخوری نمک

         2 عدد تخم مرغ

         1/4 فنجان عسل

         1/4 فنجان کره

    4   فنجان آرد

     

    مواد اولیه برای قسمت میانی :

     

         4 قاشق غذاخوری کره

         1 فنجان شکر

         1 قاشق غذاخوری پودر دارچین

     

    مواد اولیه برای رویه :

     

       450 گرم  پنیر خامه ای

         1 فنجان پودر قند

         1 قاشق چایخوری وانیل

     

    طرز تهیه :

     

    تخم مرغ ها را درون کاسه ای کوچک کمی هم بزنید .

    در یک کاسه بزرگ ، تمام مواد اولیه برای تهیه خمیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند .

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را به خوبی ورز داده و روی آن را با مشما بپوشانید .

    خمیر را حداقل یک شب در یخچال نگه دارید .

    هرچه خمیر مدت طولانی تری در یخچال قرار بگیرد ، مزه خمیر بهتر خواهد شد.

    انواع دسر | انواع ژله

    برای تهیه مواد میانی شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

    کره را در یک ظرف جداگانه ذوب کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    روی سطح صاف را کمی آرد پاشیده و خمیر را با ضخامت نازک با وردنه به صورت مستطیلی پهن کنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    کره را با قلمو روی خمیر پخش کرده و ترکیب شکر و دارچین را روی آن بپاشید .

    خمیر را از سمت بالا به پایین به صورت رول بپیچانید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    چاقو را آغشته به آرد کنید و رول را به چندین قطعه یکدست برش دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

    رولت ها را داخل قابلمه یا قالب فر قرار دهید و با یک حوله بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کند.

    انواع دسر | انواع ژله

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و رولتها را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر بپزید تا روی انها طلایی شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    شکر پودر شده را با پنیر خامه ای نرم شده و وانیل ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط کاملاً صاف و خامه ای شود .



    انواع دسر | انواع ژله

    مایع را روی رولتها ریخته و فورا سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳۰/۴/۱۳۹۹   ۱۳:۲۱
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۹/۵/۱۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کاپ کیک

     

    مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک :

     

    2.5  فنجان آرد همه منظوره

         1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

         1 قاشق چایخوری جوش شیرین

         4 تخم مرغ

     1.5 فنجان شکر

    1  قاشق چایخوری عصاره وانیلی

         1 فنجان روغن آفتابگردان

         1 فنجان باترمیلک *

     

    مواد اولیه برای تهیه باترمیلک :

    شیر 1 پیمانه

    آبلیمو یا سرکه سفید 1 قاشق

     

     

    مواد اولیه برای تهیه خامه روی کاپ کیک :

     

       450 گرم   پنیر خامه ای نرم شده

         1/2 لیوان کره نرم شده

         3 فنجان پودر قند

         1/2 فنجان پودر کاکائو

         1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی

     

     

    طرز تهیه باترمیلک  :

    1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. 

    سپس 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند. 

    ترکیب را مخلوط کرده تا باترمیلک آماده شود .

     

     

    طرز تهیه کاپ کیک :

    در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

    روغن و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    در یک کاسه جداگانه ، آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    یک سوم از ترکیب آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .

    یک سوم باترمیلک را به مواد اضافه کنید سپس بقیه ی آرد و باترمیلک را به همین طریق کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    مواد کیک را داخل قالبهای کاپ کیک ریخته و به مدت 13 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه خامه ی روی کاپ کیک :

     در یک کاسه پنیر خامه ای را با کره نرم شده و عصاره وانیل به هم بزنید تا یکدست شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    پودر قند و پودر کاکائو را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدست شود .

    خامه را داخل قیف ریخته و روی کاپ کیک ها را با خامه تزئین کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۱/۵/۱۳۹۹   ۱۵:۱۰
  • ۰۰:۴۸   ۱۳۹۹/۵/۲۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه بیسکویت ساده

     

    مواد اولیه :

    1  فنجان کره  ( نرم شده در دمای اتاق )

    1  فنجان شکر

    1  عدد تخم مرغ

    1  قاشق چایخوری عصاره وانیل

    1  قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

    3  فنجان آرد چند منظوره

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

    در یک کاسه کوچک آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

    در کاسه جداگانه کره را با هم زن برقی با شکر هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

    به مخلوط ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    مخلوط آرد را کم کم به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    در این مرحله خمیر کمی خرد خواهد شد که خوب است چون باید به همین شکل باشد .

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را با وردنه باریک کرده و با قالبهای مختلف آن را برش بزنید .

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    بسکویت ها را داخل فر در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید. زمان پخت بسکویت ها به اندازه آنها بستگی دارد.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۲/۵/۱۳۹۹   ۰۰:۵۰
  • leftPublish
  • ۱۹:۵۰   ۱۳۹۹/۶/۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شیرینی بال فرشته

     

    مواد اولیه :

     

    2  عدد تخم مرغ

    3  فنجان آرد

    1/2  فنجان خامه ترش

    1/2  فنجان شکر

    1/4  لیوان شیر

    1  قاشق چایخوری نمک

    1  قاشق چایخوری جوش شیرین

    روغن برای سرخ کردن

    پودر قند برای پاشیدن روی شیرینی

     

    طرز تهیه :

     

    در یک کاسه بزرگ ، آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و آنها را کنار بگذارید.

    در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را به همراه شیر و خامه ترش مخلوط کنید. مواد مایع را درون مواد خشک ریخته و هم بزنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را با دستان خود ورز دهید تا یکدست شود.

    خمیر را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

    یک قابلمه را با روغن در حرارت متوسط / کم گرم کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را با وردنه به صورت تقریبا باریک روی سطح صاف پهن کنید و آن را به شکل نوار های مستطیلی برش دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

    برای شکل گیری شیرینی ، انتهای خمیر را با دست بگیرید و آن را از طریق شکافی که در وسط مستطیل ایجاد کرده اید رد کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    شیرینی ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    شیرینی ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس روی شیرینیها را پودر قند پاشیده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۵/۶/۱۳۹۹   ۱۹:۵۲
  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۹/۶/۱۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شکلات نارگیلی

     

    مواد اولیه :

     1 فنجان خرما

         1 فنجان آجیل خام ( من از مغز بادام و پسته ) استفاده کردم

         1 فنجان پودر نارگیل

         3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

    پودر نارگیل و آجیلها را کمی روی حرارت قرار دهید تا برشته شوند .

    اجازه دهید سرد شده و به دمای اتاق برسند .



    انواع دسر | انواع ژله

    تمام مواد تشکیل دهنده را در یک غذاساز یا مخلوط کن ترکیب کنید تا مخلوط خامه ای شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    داخل قالب را با مشما پوشانده و مخلوط را داخل قالب بریزید و روی آن را کاملا فشار دهید تا مخلوط کاملا به هم فشرده شوند .

    بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال سرد شود. آنها را در اندازه های دلخواه برش دهید.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۲/۶/۱۳۹۹   ۱۷:۵۵
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۹/۶/۱۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کاچی :

     

    مواد اولیه:

    کره :  ۱۵۰ گرم

     آرد : ۱ پیمانه

    شکر:  ۲ پیمانه

    گلاب : 4 قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده :   ۱ قاشق غذاخوری

    نمک : کمی

     

    طرز تهیه:

    ۱. کره را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم آب کنید، آرد را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید.

    ۲. در این میان در قابلمه ای کوچک، ۳ لیوان آب را به همراه شکر بجوشانید تا قوام بیاید، آن را از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.

     ٣. به آرد کمی نمک بزنید و آن را از روی حرارت بردارید. با احتياط شیره را به آن اضافه کرده و همزمان آن را هم بزنید تا گوله نشود.

    ۴. دوباره کاچی را روی حرارت بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا جا بیافتد. کاچی را در ظرف مورد نظر بریزید، تزیین کرده و میل کنید.

     

    نکاتی در مورد تهیه کاچی:

    ١. اگر کاچی زیادی سفت شد به آن کمی آب اضافه کنید، غلظت کاچی باید مانند فرنی باشد.

    ٢. در مرحله پایانی می توانید کاچی را با خلال بادام، خلال پسته، دارچین، گل محمدی و یا بهار نارنج تزیین کنید.

     

     

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۹:۰۱   ۱۳۹۹/۶/۱۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مارشملو روسی

     

    مواد اولیه :

     

    3     عدد سفیده تخم مرغ

         3 فنجان شکر

         1 فنجان آب

         5 قاشق چایخوری ژلاتین

         5 قاشق غذاخوری آب لیمو

        1/3قاشق چایخوری رنگ خوراکی

     

    طرز تهیه :

     

    با همزن برقی سفیده تخم مرغ را با 1 فنجان شکر مخلوط کنید.

     

    انواع دسر | انواع ژله 

    در یک کاسه جداگانه ، ½ فنجان آب را با ژلاتین مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق باقی بماند تا سفت شود .



    انواع دسر | انواع ژله

    ½ فنجان آب را با 2 فنجان شکر روی حرارت قرار دهید سپس مخلوط ژلاتین را نیز به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود .

    رنگ خوراکی و آب لیمو را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    مخلوط را داخل کاسه ریخته و ترکیب سفیده تخم مرغ را نیز به آن اضافه کنید سپس آنها را با همزمان برقی و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط  شکل خامه ای و سفت شده به خود بگیرد .

    انواع دسر | انواع ژله

    روی سینی را کاغذ روغنی بگذارید .

    مخلوط را داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی به شکل گل درآورید .

    مارشملوها را به مدت 8 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا روی آنها خشک شود سپس روی آنها را پودر قند بپاشید تا چسبندگی آنها از بین برود .



    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۹   ۱۹:۰۴
  • ۲۳:۳۸   ۱۳۹۹/۶/۲۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کیک کدو سبز و موز

     

    مواد اولیه :

     

    1.5  فنجان آرد

         2 عدد تخم مرغ

         1 فنجان موز رنده شده

    1.5  فنجان کدو سبز رنده شده

         1/2 فنجان شکر

         1/2 قاشق چایخوری نمک

     2/1    قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

         1 قاشق چایخوری جوش شیرین

         1 قاشق چایخوری دارچین

         1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی

         1/2 فنجان روغن زیتون یا روغن نارگیل

         1 فنجان چیپس شکلات

         1/2 لیوان گردو خُرد شده ( اختیاری )

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

     

    در یک کاسه بزرگ آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین ، نمک و شکر را با هم ترکیب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    در کاسه جداگانه تخم مرغ ، موز ، روغن و عصاره وانیل را با هم ترکیب کرده و هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید .

    چیپس شکلات . گردو و کدو سبز را نیز به آنها اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    کف و دیواره های قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید .

    قالب را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید .

    در انتهای پخت با استفاده از یک خلال دندان ، بررسی کنید که کیک پخته شده یا خیر .

    انواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۹/۶/۱۳۹۹   ۲۳:۴۱
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۹/۷/۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ماکارون شکلاتی

     

    مواد اولیه :

     

    1 فنجان پودر قند

         1/2 فنجان آرد بادام یا پودر بادام

         2 سفیده تخم مرغ به مدت 24-48 ساعت در دمای اتاق نگهداری می شوند

         3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

         5 قاشق غذاخوری شکر دانه دار

     1     قاشق غذاخوری کره

    2     قاشق غذاخوری خامه

    چیپس شکلات : به مقدار لازم

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

     

    سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی به مدت 2 دقیقه هم زده و سپس شکر را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ترکیب به شکل خامه ای شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    پودر قند ، کاکائو و پودر بادام را به خوبی با هم مخلوط کنید تا گلوله ای داخل آنها نباشد .

    انواع دسر | انواع ژله

    مواد خشک را درون سفیده تخم مرغ ریخته و هم بزنید. مطمئن باشید که مواد را بیش از حد مخلوط نکنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    مواد را داخل قیف بریزید ( میتوانید به جای قیف از کیسه فریزر ضخیم استفاده کرده و انتهای آن را با قیچی برش بزنید ) .

    انواع دسر | انواع ژله

    کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار داده و با کمک قیف دایره هایی از مواد آماده شده را روی سینی بریزید .

    سینی را از هر طرف 3 بار تکان دهید تا حبابهای داخل مواد از بین برود این کار باعث میشود ماکارونها بعد از پخت ترک نخورند .

    سینی فرا را به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا روی ماکارونها کاملا صاف شده و حبابهای آن از بین برود .

    ماکارونها را به مدت 13 الی 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    برای تهیه مایع میانی ماکارونها ابتدا داخل یک کاسه کره را با چیپس شکلات مخلوط کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    شکلاتها را داخل کره زیر حرارت کم آب کرده و سپس شکلاتها را از روی حرارت بردارید و خامه را به آنها اضافه کنید .

    با هم زن برقی آنها را هم بزنید تا فرم خامه ای بگیرد .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    پس از اینکه ماکارونها را از فر خارج کرده و اجازه دادید کاملا سرد شوند مواد میانی را با کمک قیف روی یکی از لایه ها ریخته و لایه ی دیگر ماکارون را روی آن قرار دهید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۹/۷/۱۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کوکی تُرد

     

    مواد اولیه :

     

    3  فنجان آرد

    2  فنجان کره نرم شده در دمای اتاق

    1  فنجان شکر

    1  فنجان نشاسته ذرت

     

    طرز تهیه :

     

    ابتدا کره ، آرد ، نشاسته ذرت و شکر را با هم ترکیب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    حداقل 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا زمانی که یک خمیر کلوچه بسیار سبک و نرم دریافت کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    روی سینی فرا را کاغذ روغنی گذاشته و با استفاده از یک قاشق بستنی ، کوکی ها را تشکیل داده و آنها را روی سینی فر قرار دهید .

    انواع دسر | انواع ژله

    در صورت تمایل ، ترافل های رنگی را روی کوکی ها بپاشید .

    در آخر ، کوکی ها را در دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید ، تا کف آن کمی قهوه ای شود.

    بگذارید کوکی ها حدود 5 دقیقه قبل از سرو استراحت کرده و خنک شوند .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۹/۷/۲۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه نان سیب موز و گردو

     

    مواد اولیه :

    4    عدد موز

    3.5  فنجان آرد همه منظوره

    1.5  قاشق چایخوری جوش شیرین

    1/2  لیوان ماست یونانی

      1 فنجان شکر گرانول

      1/2 فنجان شکر قهوه ای

         4 عدد تخم مرغ

         1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی

         2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده

         2 فنجان گردو خرد شده

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

     

    در یک کاسه بزرگ آرد را به همراه جوش شیرین ترکیب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    در یک کاسه جداگانه موزها را له یا رنده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    تخم مرغ ، شکر گرانول ، شکر قهوه ای ، عصاره وانیل و ماست یونانی را به موز اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    به مخلوط ، سیب خرد شده و گردو خرد شده را اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    انواع دسر | انواع ژله 

    مخلوط آرد را نیز به مواد اضافه کنید وهم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    قالبی با ابعاد 23*33 سانتی متر را آماده کرده و کف و دیواره های آن را روغن اسپری کنید .

    مخلوط را داخل قالب بریزید .

    انواع دسر | انواع ژله

    قالب را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید .

    پس از اینکه پخت نان کامل شد اجازه دهید در دمای اتاق کمی سرد شود سپس نان را از قالب خارج کرده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۹/۷/۲۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شله زرد

     

    مواد اولیه:

     برنج یک لیوان

    شکر دو لیوان

     کره  50 گرم

    خلال بادام 150 گرم

    خلال پسته برای تزیين 50 گرم

    دارچين برای تزیين دو یا سه قاشق سوپ خوری

    گلاب نصف لیوان

     زعفران سایيده شده 2/1 قاشق چای خوری

     

    طرز تهيه:

     

    بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنید.

    برنج را پيمانه کرده و 6 الی 7 برابر آن آب در نظر بگیرید ( البته مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد بعضی از برنجها برای پخته شدن به آب بيشتر و بعضی به آب کمتر احتياج دارند) .

    برنج را شسته تا آب آن کاملا زلال شود سپس مقدار آب گفته شده یعنی 6 برابر برنج آب را روی آن ریخته .

    قابلمه را روی حرارت بگذارید تا جوش بيایيد، کف برنج را بگیرید و وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنیدتا جا بيافتد.

    در صورتیکه شله زرد شما سفت بود یک یا دو پيمانه آب به آن اضافه کنید.

    سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر آب شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    زعفران را که در مقداری آب جوش حل کرده اید داخل آن بریزید.

    کره را آب کرده به آن اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    مقداری از بادام را برای تزئین کنار گذاشته و بقيه بادام را شسته و در شله زرد بریزید و گلاب را اضافه کنید.

    شله زرد را خوب هم ميزنيم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

    آنگاه در ظرف را بسته با شعله خيلی کم به مدت نيم ساعت بگذارید تا جا بيافتد. سپس در ظرف را برداشته بهم بزنید و در ظرف مناسب بکشید.

    روی آنرا با دارچين و خلال بادام و پسته تزیين نمایيد

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۹/۸/۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه تيراميسو فندقي

     

    مواد اولیه:

    2قاشق سوپخوري قهوه اسپرسو
    1
    پيمانه آب جوش
    400
    گرم پنير خامه اي
    150
    گرم شكر
    300
    گرم خامه زده شده
    بيسكويت ليدي فينگر به تعداد لازم
    وانيل يا اسانس قهوه به ميزان دلخواه
    پودر شكلات سياه و يا قهوه


    مواد اولیه كرم فندقي:
    100
    گرم فندق بو داده و پودر شده
    200
    گرم خامه

    50گرم كره آب شده

     

     

    طرز تهيه كرم فندقي:

    ابتدا خامه را روي حرارت بگذاريد تا گرم شود بعد ظرف را از روي حرارت برداريد كره و فندق را به آن اضافه كرده خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود


    طرز تهیه تیرامیسو:
    بيسكويت ها را در مخلوط یک قاشق سوپخوري قهوه اسپرسو و يك پيمانه آب جوش خيس كنيد.

    بعد آنها را کف ظرف مورد نظر بچينيد سپس پنير خامنه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود .

    وانيل يا اسانس قهوه را اضافه كنيد حالا خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط كنيد.
    مقداري از اين مايع را روي بيسكويت ها بريزيد و بعد مقداری کرم فندقي بريزيد به همين ترتيب ادامه دهيد تا ظرف دسر پر شود.

    و در آخر پودر كاكائو و يا قهوه و يا هر دو را روي دسر الك كنيد و به مدت 3يا 4ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.
    نوش جان

     

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۹/۸/۱۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست
  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۹/۸/۱۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه دسر آلبالو

     

    مواد اولیه :

    سفیده تخم مرغ : یک عدد

    پودر قند : یک فنجان

    شیر : 3 فنجان

    خامه : ۲۰۰ گرم

    ژلاتین : 8 ورق

    وانیل : نصف قاشق چایخوری

    کمپوت آلبالو : یک قوطی

    شکر : ۲ قاشق سوپخوری

     

    طرز تهیه:

    ۶ ورق از ژلاتین ها را در آب گرم خیس کرده سپس به شیر داغ اضافه کنید و به هم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.

    سپس سفیده تخم مرغ را با وانیل خوب هم بزنید تا سفت شود.

    نصف فنجان پودر قند را به آن اضافه کرده و مجددا به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کاملا سفت شود.

    خامه را با بقیه پودر قند هم بزنید تا خامه نیز سفت شود.

    سپس آن را با سفیده مخلوط کرده و شیر سرد شده را به تدریج به آنها اضافه کنید.

    مایع مخلوط شده (کرم) را در قالب گردی که وسط آن سوراخ باشد بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

    به جای یک قوطی کمپوت آلبالو می توانید از یک لیوان آلبالوی هسته گرفته به همراه یک لیوان آب آلبالو استفاده کنید.

     آب كمپوت یا آب آلبالو را با ۲ ورق ژلاتین و ۲ قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده و ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود.

    صبر کنید تا آب آلبالو کمی سرد شود سپس آلبالو به آن اضافه کنید و بگذارید ژله کمی خودش را بگیرد.

    ظرف کرم را از يخچال در آورده و در ظرف سرو برگردانید

    سپس ژله و آلبالو را در وسط کرم ریخته و آن را مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا بسته شود.

    در نهایت اطراف دسر را با خامه و آلبالو تزئین کنید.

    نوش جان

     

     

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۹/۸/۲۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مسقطی

     

    مواد اولیه :

     

    نشاسته : ۲۰۰ گرم

    شکر: ۴۰۰ گرم

    آب : یک و نیم لیتر

    گلاب : نصف فنجان

    روغن یا کره : 100 گرم

    هل : به مقدار لازم

    زعفران دم کرده: به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد کنید.

    نشاسته را  و در ظرف لعابی تمیز ریخته  و ظرف را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا مایع به جوش بیاید .

    در همین حین زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    بعد از اینکه نشاسته غلیظ شد شکر ، گلاب و هل را اضافه کنید.

    روغن را داغ و به مایه اضافه کنید سپس مسقطی را هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شود.

    این مواد باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود.

     کف ظرف را کمی چرب کرده و مسقطی را در ظرف ریخته و بعد از سرد شدن آن را بصورت لوزی برش دهید.

    میتوانید روی مسقطی را با خلال بادام یا خلال پسته تزئین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۲۱:۴۴   ۱۳۹۹/۹/۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه دونات کرم دار

     

    مواد اولیه:
    7
    گرم پودر مايه خمير
    40
    گرم شكر
    1/4
    پيمانه آب ولرم
    500
    گرم آرد نان (آرد گندم)
    1/2
    قاشق چايخوري نمك
    250
    ميلي ليتر شير
    60
    گرم كره
    2
    عدد تخم مرغ
    روغن مايع و كرم پاتيسير به ميزان لازم

     

    مواد اولیه برای تهیه كرم پاتيسير:


    1قاشق غذاخوري نشاسته
    1قاشق غذاخوري آرد ذرت
    1پيمانه و نيم شير
    1عدد زرده تخم مرغ
    4تا 5قاشق غذاخوري شكر
    1قطره اسانس دلخواه

     

     

    طرز تهیه كرم پاتيسير :
    ابتدا شكر، آرد و نشاسته را با كمي از شير مخلوط كرده و خوب هم بزنيدتا مواد داخل شير حل شوند سپس بقيه شير را كم كم افزوده و روي حرارت ملايم بگذاريد تا غليظ شود.

    زرده تخم مرغ را افزوده و هم زده تا به صورت كرم لطيفي درآيد و در آخر اسانس را اضافه كنيد آنگاه كرم را از روي حرارت برداشته و بگذاريد كمي خنك شود.


    طرز تهیه دونات :
    مايه خمير و آب ولرم را در كاسه اي بريزيد و مخلوط کرده، روي آن را براي 5 الی 10 دقيقه پوشانده و در جاي گرم بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.
    در يك كاسه مناسب شير، كره ذوب شده، تخم مرغ هاي زده شده و مايه خمير را ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد نمك را به آرد گندم اضافه كرده و كم كم در كاسه بريزيد و هم بزنيد.

    اينقدر اين كار را ادامه دهيد تا آرد تمام شود.
    بعد خمير را روي سطح آردپاشي شده قرار داده و ورز دهيد تا كاملا صاف و نرم شده و به دست نچسبد.
    خمير را در ظرف چرب شده اي بگذاريد روي آن را پوشانده و براي 2ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود.

    اكنون خمير را روي ميزكار كه كمي آرد پاشيده ايد قرار دهيد و با وردنه باز كرده و با قالب مخصوص دونات يا هر چيزي شبيه به آن قالب بزنيد
    بروغن را گرم كرده و دونات ها را درآن سرخ كنيد و روي حوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود و در آخر داخل آنها را با كرم پاتيسير پر كرده و روي آنها را هم با شكلات ذوب شده، پودر قند و يا هر چيزي كه مايل هستيد تزيين كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۹/۹/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ماکارون نارگیلی

     

    مواد اولیه برای تهیه ماکارونهای نارگیلی:

     

    1و  1/4 فنجان پودر نارگیل

         1/2 فنجان شکر گرانول

         2 عدد سفیده تخم مرغ

         1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

     

    مواد اولیه برای تزئین ماکارونهای نارگیلی :

     

         1/2 لیوان چیپس شکلاتی سفید

         2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل

    ترافل های  سبز و قرمز

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

     

    فر را از قبل با 120 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    روی سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و سینی را کنار بگذارید .

    در یک کاسه کوچک پودر نارگیل ، سفیده تخم مرغ ، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا مواد چسبنده و خوب مخلوط شوند.

    انواع دسر | انواع ژله

    انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از یک قاشق بستنی کوچک یا متوسط مواد را به هم فشرده کرده و سپس روی کاغذ روغنی سینی فر بگذارید .

    یا دستان خود را روغنی کرده و با چرخیدن آن بین دو کف دست ، توپ های ماکارونی نارگیل را با دست شکل دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

    انواع دسر | انواع ژله

    ماکارونهای نارگیلی کوچک را به مدت 20 دقیقه و بزرگ ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه درون فر بپزید .

    پس از پخت ، از فر خارج شده و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    شکلات سفید را درون مایکروویو یا روی حرارت آب جوش ذوب کرده و خوب هم بزنید .

     انواع دسر | انواع ژله

    ته هر ماکارون را درون شکلات سفید فرو کنید ، سپس آن را داخل ترافل سبز فرو کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید .

    انواع دسر | انواع ژله

    شکلات باقیمانده را با چنگال روی همه ماکارون ها ریخته و با مقداری ترافل قرمز روی آنها بپاشید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان