خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۸/۷/۲۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شیرینی خامه ای  هندوانه ای مخصوص  شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۹/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۲۱
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۸/۷/۲۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تارت پشمک و انار مخصوص شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۸/۷/۲۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کیک انار مخصوص شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست


    طرز تهیه باسلوق گردو سنتی مخصوص شب یلدا

    طرز تهیه :

    یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
    برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت باقلوا شب یلدا

    طرز تهیه:
    سه پیمانه اب وپنج پیمانه شکر را روی حرارت گذاشته تا وقتی که جوش بیاد بعد یک ق غ زعفرون دم شده غلیظ ویک ق م اب لیمو ترش را اضافه کرده تا چند جوش بزنه (من نصف استکان گلاب هم ریختم که کاملا اختیاریه )وبعد از روی حرارت بردارید وبزارید کنار
    صد تا صدوپنجاه گرم کره هم بزارید تا ذوب بشه
    حالا یک سینی که میشه داخل فر بره را با کره چرب کنید ویک ورق یک ورق از یک بسته خمیر یوفکا برداشته باقلم مو اشپزی کره بمالید وتا هفت ورق بزارید وبعد روی اون گردو خرد شده بریزید دوباره هفت ورق دیگه بزارید(هر ورق را کره بمالید) وبعد پسته خرد شده بریزید ودوباره هفت ورق دیگه بعد هم با یک چاقو تیز برش بزنید ودر فر با حرارت صدو هشتاد درجه بزارید به مدت سی تا چهل وپنج دقیقه (من دیگه گریل را روشن نکردم ولی میتونید شما روشن کنید چند دقیقه وتا طلایی بشه) بعد که از فر بیرون آوردید شربت خنک شده را فوری روی باقلوا ها بریزید بزارید چند ساعتی بمونه تا شربت جذب باقلوا بشه وبا پودر پسته تزیین کنید(خمیر من خمیر یوفکا ترکیه ای بود که خیلی نازک هست)

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت شیرینی خامه ای برای شب یلدا

    مواد لازم برای تعداد ۱۵ تا ۲۰ عدد بستگی به اندازه نان دارد

    آب.............یک پیمانه
    شکر.....‌‌‌‌‌........یک ق سوپخوری
    وانیل........۱/۴ق چ خوری
    بکینگ پودر.........۱/۳ق چ خوری
    کره.............۵۰گرم
    تخم مرغ..........‌‌‌....۴ عدد
    آرد.................یک پیمانه


    ابتدا آب و کره و شکر را توی یک قابلمه روی گاز با شعله ملایم بزارید تا هم کره آب شود و هم آب جوش بیاید (آب فقط در حد جوش ریز خوررن باید جوش بیاید نه بیشتر)
    در این مرحله آرد و نمک را که قبلا سه بار الک کردید به یکباره توی آب در حال جوش بریزید و سریع شروع به همزدن کنید
    آرد جذب آب میشود و مانند حلوا جمع میشود و تمام آب اضافی آن گرفته میشود (۵ دقیقه حدودا زمان میبرد )
    خمیر را از روی حرارت بردارید و بزارید کاملا خنک شود
    در ظرفی چهار تا تخم مرغ و وانیل را بزنید تا از لختگی دربیاید و وقتی خمیرتون کاملا سرد شد کم کم تخم مرغها راطی چند مرحله اضافه کنید
    خمیر نه باید خیلی رقیق باشد نه سفت و حالت چسبنده و براق داشته باشد و در آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید
    خمیرلطیفی بدست میاید
    نکته مهم اینه که فر تون باید کاملا داغ باشه از قبل جوری که به شیرینی شک بده
    پس فر را از نیم ساعت قبل با دمای ۲۰۰ درجه کاملا گرم کنید
    سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر آماده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید (ماسوره درشت باشه حالا شکلش کمی متفاوت باشه مهم نیست) (ساده یا شکوفه)
    و با فاصله ۵ سانتیمترماسوره بزنید داخل سینی فر
    در فر را تو این مدت اصلا باز و بسته نکنید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آمادس باز بستگی به فر و اندازه نانها دارد مال من ریز بود ۲۰ دقیقه آماده شد
    اگر دوست داشتید روی نان ها کمی تیره تر شود چند دقیقه آخر گریل را بزنید فقط مواظب باشید و بالای سرش بایستید که نسوزد.
    بعد از پخت هم یک ربع زمان بدین بعد از فر خارج کنید
    بزارید کمی سرد شود
    نانها باید داخلش پوک و ترد باشه کاملا و اصلا خمیر نباشد
    حالا با خامه قنادی که با همزن کاملا فرم دادید داخلشو از زیر سوراخ کنید با ماسوره و قیف پر کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۳۵
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کوکی لیمو مخصوص شب یلدا



    .
    2 عدد تخم مرغ ، 1/2 روغن قاشق چایخوری ، آب لیمو، 4 قاشق غذاخوری شکر ، 1 لیموترش ، 1 قاشق غذاخوری شکر پودر ، 2 لیوان آرد (در صورت نیاز نصف لیوان بیشتر اضافه کنید) ، 1 بسته پودر بیکینگ ، 1 بسته شکر وانیلی. ...
    تاپینگ: 2 قاشق غذاخوری پودر قند پودر شده. .
    : همه مواد را به جز آرد در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر چسبناک تهیه کنید. خمیر را بعد از خیساندن کمی قاشق یا دستان خود به شکل کوکی های گرد شکل دهید. کوکی ها را در پودر شکر ریخته و مطمئن شوید که همه طرف ها با آن پوشانده شده اند. یک ورقه پخت را با کاغذ перга بچسبانید و کوکی های خام را روی آن مرتب کنید. از پودر قند پودر باقی مانده در تمام کوکی ها استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سلسیوس بپزید تا کوکی ها خرد نشوند. لذت بردن.
    .


    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۵۸
  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پیش غذای مخصوص برای شب یلدا | طرز تهیه حمره عربی با انار

    این غذا مکمل خوبی غذای اناردون یا فسنجون شب یلداست .

    طرز تهیه

    3/4فنجان گردو خرد شده ، نان تست شده
    2 قاشق غذاخوری ملاس انار
    1/2 فنجان روغن زیتون
    3 قاشق غذاخوری خرده نان
    1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز یا تکه های چیلی ، برای طعم دادن
    1 دستکش سیر ، چرخ کرده
    2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
    1 قاشق چایخوری زیره
    1/4 قاشق چای خوری نمک
    فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. هر فلفل را در ربع خرد کنید ، آنها را تمیز کرده و بذر دهید. روی بشقاب پخت و پز قرار داده و برای مدت زمان 12 دقیقه کباب کنید ، و به نیمه برسانید. فلفل ها را از روی فر جدا کرده و پوست آن را پوست بگیرید. (به جای سرخ کردن فلفل ها می توانید از 1 قاشق مرباخوری 12 عیار گلاب قرمز استفاده کنید).
    تمام مواد تشکیل دهنده را در یک پردازنده مواد غذایی ترکیب کنید. تا تقریباً کاملاً صاف یا بافت مورد نظر مخلوط شوید. در یک ظرف سرو قرار دهید ، با روغن زیتون دریز کنید و با تخم انار یا به دلخواه آن را چاشنی بزنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا


     

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۴:۱۲
  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تارت مخصوص برای شب یلدا

    تخم مرغ ۲عدد
    آرد ١/٥پيمانه
    شكر ۱ پیمانه
    روغن مايع ۱/۲پیمانه
    شير ۱/۲پیمانه
    بكينگ پودر ١قاشق مرباخورى
    پودركاكائو ١قاشق غذاخورى
    وانيل ۱قاشق چايي خورى

    تخم مرغ را باشكر و وانيل حدود٤_٥دقيقه همزده تا كاملا پف كنه و كرمى و كشداربشه بعد شير و روغن را اضافه كرده يك دقيقه با همزن همزده بعد ارد رو كه بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرديم اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده بعد ارد پاشي ميكنيم مايع كيك را داخل قالب ريخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ بمدت ٢٥تا٣٠دقيقه قرار ميدهيم
    بعدازپخت از فر خارج كرده و تزيين ميكنيم
    براى تزيين ١٠٠گرم خامه رو روى حرارت گذاشته مواظب باشيد نجوشه از كناره ها كه خواست جوش بخوره خاموش كنيد بعد ١٠٠گرم شكلات تخته اي كه خرد كرديم رو به خامه اضافه ميكنيم حسابي هم ميزنيم تاباگرماي خامه شكلات حل بشه بعد ميتونيم استفاده كنيم

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سالاد کلم سفید و انار شب یلدا


    بیس اصلی این سالاد کلم پیچ سفید و انار هست بنابراین اگه چیزای دیگه بنا به سلیقه خودتون به سالاد اضافه میکنید مواظب باشید ترکیب  زیبای این سالاد رو کم نکنید...شما میتونید کلم پیچ قرمز هم استفاده کنید



    🔻برای سس سالاد از ترکیب مایونز و آب انار ترش استفاده کردم...میتونید آبلیمو یا سرکه رو جایگزین آب انار کنید ولی به نظرم باز ترکیب سرکه در این سالاد خیلی بهتر از آبلیمو هست.

    🔻اناری که داخل سالاد استفاده میکنید بهتره کمتر شیرین باشه...اگه انار خیلی ترش بود. میتونید مقدار سرکه یا آبلیمو رو کمتر بریزید.
    🔻میتونید از گردو نگینی شده هم در سالاد استفاده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۸   ۱۱:۲۹
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    حلوای لبو مخصوص شب یلدا

        1 پ لبو پوره شده
        ۱ پ شکر
        ۱ پ آب یا آب لبو
        ۱ پ آرد
        ۳-۴ ق غ گلاب
        زعفران به میزان دلخواه
        ۱/۲ پ روغن مایع و جامد روی هم

    مراحل
    ۱ ساعت  لبو را پخته یا بخارپز کرده و میکس میکنیم. من لبو را با یک لیوان آب در زودپز پختم و آن را بعد از پخت رنده زدم

        آرد را با روغن درحدی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت میدهیم. من باروغن حیوانی کرمانشاهی تفت دادم. پوره یا رنده لبو را اضافه کرده و در حد چند دقیقه تفت دادم و سپس شهد را ریختم و هم زدم تا وقتی که حلوا وسط ظرف جمع شد

        برای درست کردن شهد: شکر را با آب لبو روی گاز گذاشتم تا وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران دم کرده ریختم و گاز را خاموش کردم

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سالاد لبو مخصوص شب یلدا


    🍂 نیمروزتون به شادی و عشق 🍂
    سالاد دلبرم با ۱۸۰ کالری 🔥
    کاهو 🥬
    یک‌و نصفی لبو
    ۱۰ گرم پنیر گوسفندی 🧀
    دو عدد گردو
    شاد  باشید 😍🙏🏻

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    نوشیدنی شب یلدا | کوکتل لبو با سیب


    لبو رو بشورید و پوستش رو بگیرید. و به همراه هویج و سیب آبگیری کنین. طعم فوق‌العاده‌ای داره که اگه یک بار استفاده کنین حتما مشتریش میشین.


    •حالا که فصل چغندره تجربه‌ش رو از دست ندید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سینی مزه یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت باقالی | باقالی شب یلدا

    مواد لازم :

    نعناع خشک

    سرکه

    نمک

    فلفل

    سماق

    و مقداری جوپرک برای تزیین

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا 

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۰۶
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه رب ازگیل | رب کونوس |تنقلات شب یلدا

    مواد لازم برای تهیه رب ازگیل یا کونوس

        ازگیل ( کونوس ) 5 کیلو
        آب 1 لیتر
        نمک 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه رب ازگیل مرحله به مرحله

        طرز طبخ این رب بسیار شبیه به رب انار است، ابتدا ازگیل هایی که کاملا رسیده اند را شسته و به همراه آب روی حرارت قرار دهید و در آن را محکم ببندید تا کاملا بپزد.
        سپس پوست و هسته آن را جدا کرده و از صافی رد می کنیم و باز مجدد حرارت می دهیم تا غلیظ و یکدست شود.
        در این حین نمک را به آن اضافه می کنیم وقتی به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن داخل ظرف شیشه ای ریخته و در آن را محکم میبندیم.
        البته در روش محلی روش طبخ کمی متفاوت تر است، در این روش ازگیل ها را زودتر از موعد چیده و در بالکن یا انبار به دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری می کنند تا برسد.
        پس از آن آنها را آبپز کرده و از توری رد کرده و می چلانند تا گوشت میوه از آن جدا شود و سپس عصاره به دست آمده را می جوشانند تا غلیظ شود.
        در تهیه این رب باید توجه داشته باشید که ازگیل ها نباید خیلی کهنه باشند زیرا بر روی طعم رب تاثیر منفی خواهند گذاشت .
        همچنین برای چلاندن و صاف کردن ازگیل ها از پارچه ایی با منافذ نرم استفاده کنید تا فقط گوشت کونوس از آن عبور کند زیرا عبور باقی اجز از آن باعث تلخ شدن رب می شود و در انتها توجه داشته باشید که در هنگام حرارت دادن رب ته نگیرد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    ازگیل خوردنی شب یلدا با گلپر

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۳۴
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۸/۸/۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه باسلوق شب یلدا | شیرینی شب یلدا

    مواو مور نیاز :
    ۱لیوان نشاسته
    ۲ لیوان آب
    گلاب یک سوم لیوان
    ۱لیوان شکر
    ۱قاشق پودر ژلاتین
    گردو پودر نارگیل
    ابتدا نشاسته رو با آب سرد حل میکنیم و سپس روی گاز میزازیم و هم میزنیم تا مواد ته نگیره و زمانی نزدیک به جوش کردن رسید شکر و گلاب و ژلاتین رو اضافه میکنیم وبعداز نیم ساعت که جا افتاد و سفت شد خاموش میکنیم وقتی که مواد یکم خنک شد از مواد به اندازه گردو برداشته گرد میکنیم و داخل پودر نارگیل میغلتانیم و روش گرو میزاریم
    نوش جان

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۸/۸/۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی | شیرینی شب یلدا


    یه نکته اینکه حتما بعد پخت روی شیرینیا شربت بزنید شربت ولرم رو شیرینی داغ پس تا داغه شربت بزنید من شربت بار زدم یه لیوان آب و نصف لیوان شکر و گذاشتم رو حرارت چند تا جوش خورد یه قاشق گلاب و یه قاشق زعفرون دم کرده ریختم بعد شربت قوام اومد گذاشتم از داغی بیفته بعد رو شیرینی زدم.
    مواد لازم :
    آرد: 3ونیم پیمانه
    شکر : 1دوم پیمانه
    روغن مایع :1دوم پیمانه
    شیر ولرم :1دوم پیمانه
    پودر خمیر مایه : 1ونیم ق غ خ
    تخم مرغ : 2عدد
    وانیل : 1دوم ق چ خ
    زرده تخم مرغ 1عدد برای رومال شیرینی
    اول کرم رو امااده میکنیم تا خنک بشه
    مواد لازم برای تهیه کرم :
    شیر :یک پیمانه
    شکر :2سوم پیمانه
    وانیل : 1دوم ق چ خ
    آرد : 6ق غ خوری
    شکر وآرد و شیر رو مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم تا غلیظ بشه حواستون باشه گلوله نشه و در آخر کار وانیل و اضافه میکنیم
    حالا میریم سراغ اصل کاری خمیر مایه را بهمراه 2ق غ خ شکر و نصف شیری که داریم مخلوط میکنیم و10دقیقه استراحت میدیم تا فعال بشه
    دراین فاصله آرد رو بهمراه وانیل 4بار الک کنید که درآخر خمیر پوک و لطیفی داشته باشیم
    در ظرف دیگر باقیمانده شیر و روغن و شکر و2عدد تخم مرغ را مخلوط کرده وخمیر مایه فعال شده را اضافه میکنیم
    ویکم هم بزنید وکم کم آرد رو اضافه کرده وبا کف دست هم بزنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه بعد از آماده شدن خمیر رو تو ظرفی که کفشو چرب کردید بزارید و روی اون رو با یه پارچه تمیز بپوشونیدوجای گرمی بزارید بمدت 1ساعت تا حجمش دو برابر بشه
    بعد از 1ساعت که خمیر حجمش 2برابر شده روی سطح صافی ارد پاشی کنید و به قطر نیم سانت بیشتر نشه خمیر رو باز کنید و کرم رو روی خمیر بریزید زیاد نریزید که بریزه بیرون بعد خمیر رو از دو طرف به سمت وسط تا کنید و برش بزنید به هرشکلی که دوست دارید و روی شیرینی ها روبا 1زرده تخم مرغ 1ق غ خوری شیر و 1ق غ خوری زعفران و باهم مخلوط کنید و رومال کنید وهرچی که دوست دارین رو شیربنی ها بپاشین و 20 دقیقه استراحت بدین و درسینی بچینید فر را که از یک ربع قبل گرم کردیم شیرینیها رو بزارید تو فر بمدت 20 دقیقه بعدم یک دقیقه گریل بزنید و از فر بیارید بیرون بعد تا داغه روش شربت بزنید .

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۸/۸/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کیک مخصوص شب یلدا

    و اما اين كيك خوشمزه .
    ٤تا تخم مرغ رو با بك ليوان( دسته دار فرانسوي ها )شكر چند دقيقه بزنيد حجيم و كرم رنگ بشه .
    دو سوم ليوان روغن اضافه .
    دو ق سوپ خوري پودر كاكائو رو با نصف ليوان اب جوش حل كنيد به مواد اصافه و هم بزنيد .
    دو ليوان ارد رو با دو ق چ بكينگ پودر مخلوط روي مواد بالا الك كنيد در چند مرحله با ليسك در يك جهت هم بزنيد تا پف كيك نخوابه .
    دو تا موز متوسط رو با چنگال له كنيد به مواد اضافه كنيد .
    قالب رو با روغن جامد چرب كنيد كامل و بعد ٥دقيقه بزاريد فريزر و بعد مواد بريزيد توش و بره تو فر از قبل گرم شده (به مدت ١٥دقيقه) .
    و حدود ٤٠تا ٤٥دقيقه زمان پختش كه خوب بسته به فرتون با خلال دندون بعد ٤٠دقيقه چك كنيد .
    اگر خلال سالم دراومد پخته و گرنه چند دقيقه ديگه زمان بديد .
    و بعد بزاريد كامل سرد بشه به راحتي با يكم تكون قالب ازش در مياد .
    براي گاناش هم كمي شكلات اب كردم روبخار كتري بهش به مقدار مساوي خامه صبحونه زدم هم زدم و روي كبك ريختم (مثلا ١٠٠گرم شكلات ١٠٠گرم خامه )

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۴۶
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان