خانه
200K

چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم

  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست


    ميشه لطف كنيد و هر كسي فوت و فن پختن خورشت مرغي كه رو كه مي پزه را بگه

    من طعم مرغ رو دوس ندارم 

    دلم ميخواد يه خورش مرغ با طعم عالي بپزم ميشه كمك كنيد و هر كدوم از شما دوستان هنرمند طريقه پخت خورش هاي مرغي رو كه بلد هست براي من بگه


    ممنون از همتون
    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۵/۱۳۹۳   ۱۴:۱۸
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    چه نتیجه جالبی 😊😊😊
  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ 

    : اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.

    یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد.

    ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

    برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره می کنیم:

    1- مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.

    2- با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.

    3- در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.

    4- در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

    5- در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

    6- یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

    7- در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    امروز مرغ را اینطوری مزه دار کنید! 

    مرغ با لیمو و زیتون

    وب سایت آشپز باشی: امروز برای شما طرز تهیه مرغ با لیمو و زیتون را آموزش داده ایم. حتما آن را درست کنید. به احتمال زیاد از طعم آن خوشتان می آید.

    مواد لازم:

    ۸ عدد سینه مرغ

    ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

    ۲ عدد لیمو

    ۲ عدد پیاز

    ۴ حبه سیر

    ۱ پیمانه زیتون سبز

    ۲ پیمانه آب مرغ

    ۱ قاشق چای خوری آویشن

    ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز 

    طرز تهیه:

    1.روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.

    2. لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.

    3. برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.

    4. مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #مرغ_ خوشمزه
    نمک فلفل زردچوبه رو قاطی کن. تمام تکه های مرغ رو اینو بمال بهش. با شعله کم سرخشون کن. بچین تو یه ظرف که فقط یه ردیف بچینی نهایت دو ردیف. تو یه ظرف دیگه پیاز داغ کن. یه قاشق رب انار. آلو نمک فلفل زردچوبه. دونه انار. باهاش تفت بده یه کوچولو شکر هم بزن بریز رو مرغات. یه لیوان آب نارنج یا. ابغوره. رو با یه لیوان آب قاطی کن بریز روش. با شعله کم بزار بپزه,نوش جان

  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    مرغ_پرتقالی_زغالی

    سینه مرغ یا رون مرغ  را با پیاز درشتی که نگینی خرد وسرخ میکنیم مرغهارا همراه پیاز کاملا دورویش را سرخ میکنیم ،نمک،زرد چوبه،فلفل وکمی سماق میریزیم یک لیوان پر اب پرتقال طبیعی به مرغها می افزاییم شعله را کم میکنیم تا مرغ پخته وابش کشیده شود ،نصف قاشق غذا خوری رب گوجه با کمی اب رقیق کرده وروی انها میریزیم وقتی ابش کشیده شده. دوتا زغال رو روی شعله داغ میکنیم میزاریم داخل پیماله روش کمی کره اب شده میریزیم و زود درش رو میبندیم که دود زغال به خرد مرغ بره..بعد١٠دقیقه اماده سرو است این نوع پخت مرغ مزه ملس وبسیار خوشمزه وسریع اماده میشود حتما امتحان کنید ،باپلو ونان سرو میشود.

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    مرغ_مجلسى

    موادلازم:

    مرغ: به میزان لازم 

    پیاز: ۱ عدد درشت

    فلفل دلمه‌ای: یک عدد کوچک

    زعفران آب کرده غلیظ: ۵ ق س

    فلفل سیاه، نمک، زردچوبه: میزان لازم

    آب: ۱ لیوان

    آبلیمو: ۱ ق س

    گلاب: ۱ ق غ سرخالی

    عصاره مرغ: ۱ حبه

    نخودفرنگی، هویج، ذرت: در صورت دلخواه

    رب گوجه‌فرنگی: ۱ ق س

    روغن: کمی

    طرز تهیه:

    مرغ‌ها را داخل قابلمه می‌چینیم، ابتدا سینه در ردیف زیر و ران در ردیف بالایی، سپس لابه لای مرغ‌ها زعفران میریزیم.

    سپس برشهای هویج ( در صورت تمایل )و پیاز خرد شده خلالی…

    نمک…

    زردچوبه و فلفل سیاه…

    و در لایه رویی به ترتیب زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، فلفل‌دلمه‌ای را می‌ریزیم .

    سپس در صورت دلخواه (که من پیشنهاد می‌کنم حتما اضافه کنید) عصاره مرغ را با دست خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید، و حدود ۲ ق س هم روغن اضافه کنید.

    بعد یک لیوان آب را کامل داخل قابلمه می‌ریزیم.

    در قابلمه را ببندید و شعله گاز را خیلی کم کنید. و اجازه بدهید تا مرغ آب بیندازد و با یک لیوان آبی که اضافه کرده‌ایم کاملا بپزد. حدود یک و نیم ساعت طول می‌کشد.

    در این مرحله مرغ‌ها کاملا پخته‌اند، پس از قابلمه خارج می‌کنیم و آب مرغ را از صافی رد می‌کنیم.

    داخل ظرفی کمی روغن ریخته و رب را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

    سپس آب مرغ رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، سپس آبلیمو و در نهایت گلاب رو اضافه می‌کنیم. و اجازه می‌دهیم که کمی بجوشد و مزه و بوی گلاب به خورد سس برود.

    مرغ‌ها را داخل تابه چیده و سرخ می‌کنیم.

    سپس اگر دوست داشتید، آب مرغ را به مرغ‌های سرخ شده اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه(بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با شعله کم) در آب مرغ قل بزنه تا طعم سس به داخل بافت مرغ‌ها نفوذ کنه.

    یک ربع آخر نخودفرنگی و ذرت را با کمی آب و آب مرغ می‌پزیم و کنار می‌گذاریم.

    خوب حالا مرغ خوشمزه با طعم و بوی مرغ‌های رستوران آماده است. 

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    برای مزه دار کردن مرغ از لیمو استفاده کنید 

    مواد لازم:

    ۸ عدد سینه مرغ

    ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

    ۲ عدد  لیمو

    ۲ عدد  پیاز

    ۴ حبه   سیر

    ۱ پیمانه زیتون سبز

    ۲ پیمانه آب مرغ

    ۱ قاشق چای خوری آویشن

    ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز   

     طرز تهیه:

     1.روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.

    2. لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.

    3. برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.

    4. مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    مرغ درسته خوش طعم


    اگه مي خوايي يه مرغ درسته خوش رنگ

    درست كني كه توش هم كاملا پخته باشه، اين روش رو امتحان كني بد نيست ... من خودم اينطوري مي پزم ... كلي هم رنگ و روش خوب ميشه ... الان عكسشو ندارم بعد مي ذارم برات.

    اول يه سس درست مي كني شامل نمك + فلفل + زعفرون حل شده + آب پياز + پودر سير ( اگه خواستي مي تووني انواع ادويه هم بزني )

    يه سرنگ 50 ميري از داروخانه ميگري ...

    مواد رو داخل سرنگ مي كشي و درون گوشت مرغت تزريق مي كني .... چند بار در جاهاي مختلف گوشتش تزريق كن ، تا داخلش هم طعم بگيره

    يه شيشه سس مايونز ... كوچك و بزرگيش بسته به اندازه مرغ داره انتخاب مي كني و سه چهارم اون رو پر از آب مي كني و مرغت رو روي شيشه مي ذاري از قسمت ياز مرغ بين رونهاش ... يعني شيشه پر از آب داخل شكم مرغ قرار بگيره و مرغه بايسته ...
    بالهاش رو با دوتا خلال دندون يا سيخ كباب چوبي به طرفينش محكم كن تا آويزون نمونه

    به باقيمونده سس، رو غن مايع اضافه كن و خوب با برس روي مرغت رو سس بزن ....
    مرغ ايستاده روي شيشه رو توي يك قالب كيك گرد قرار بده و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي گرادبگذار ...

    در مدت پخت چندبار مرغ رو از فر دربيار و از سسي كه توي قالب جمع شده دوباره روي مرغ بمال ..

    سعي كن يه مرغ كوچيك رو انتخاب كني .... براي مرغ كوچيك هم 2- 3 ساعت زمان مي بره ...
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    مرغ درسته ات را پاك كن و خوب بشورش حتمان مرغت با پوست باشه بعد يه قابلمه بزرگ بردار و كف قابلمه را 2-3تا ليوان آب يه دونه پياز درسته و كمي هم نمك بريز يه آبكش فلزي بر عكس بذار توي قابلمه آب و مرغت را بذار روي آبكش (روش جديد بخارپز ; ) )
    بعد و در قابلمه ات را سفت ببند و البته مي توني دمي هم بذاري مثل برنج را كه دم مي اندازي وقتي هم آب جوش آمد زيرش را كم كن تا خوب بپزه

    اين طوري مرغت بخار پز ميشه

    بعد مي توني آرام از قابلمه درش بياري و بذاري توي يه ظرف مناسب و زير فرت را كم كم كني 1ساعت تا 45 دقيقه
    فقط زير فرت روشن باشه و كم كم آب توي قابلمه (آب مرغها ) را روي مرغت بريزي ديگه نيازي به روشن كردن روي فر نداري و هم مرغت سرخ ميشه و هم مغز پخت

    تازه مي توني توي اين مواد را هم جدا گونه درست كني و كنار مرغت و تو دل مرغت بريزي اگه دوست داشتي :

    پياز را نگيني مي كني و سرخ مي كني و مغز گردو را هم خورد مي كني و يك كمي هم كشمش و زرشك و بعد از سرخ شدن پيازها به ماهي تابه ات اضافه مي كني و نمك و ادويه هم مي زني ولي اضافه مواد را كنار بذار وقتي مرغت را از فر در آوردي دورش بريز : )

    خيلي خوشمززززززززززززززه است
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    مرغ درسته
    وسايل لازم

    يك عدد سرنگ بزرگ !
    فويل آلومينيومي

    مواد لازم


    يه مرغ درسته
    پياز يك عد بزرگ
    سير يك بوته
    پودر موسير: يك قاشق غذاخوري
    نمك ، فلفل سياه ، زعفران
    كره

    طرزتهيه


    پياز و سير رو رنده ميكنيم و آبش رو جدا ميكنيم بانمك و فلفل و زعفرون و پودر موسير قاطي ميكنيم از صافي رد ميكنيم تا يكدست بشه بعد ميكشيم تو سرنگ و همه جاي مرغ از اين مايع تزريق ميكنيم تا حسابي پدرش دربياد!
    يكم از اين معجون رو كنار ميذاريم و با قلم مو ميماليم به شكم و سطح خارجي مرغ ، ايضا كره را با همين روش به سطوح مختلف مرغ مي ماليم. ته ظرف پيركس كاغذ فويل مي كشيم مرغ رو ميذاريم توش و سه ساعت داخل فر با درجه حرارت متوسط قرار ميديم گاهگاهي در فررو باز مي كنيم و با قلم مو كمي كره و از اون معجونه روش مي ماليم.
    ميتونيد شكم مرغ رو هم پركنيد ولي اگه من اين كار رو مي كردم مامانم عمرا نمي خورد!

    درضمن همونطور كه ميبينيد من پوست مرغ رو قبل از پخت جدا كردم چون توخونه ما اصلا دوست ندارند!

    درضمن در نيم ساعت آخر پخت كمي كنجد رو مرغ پاشيدم



    براي كنار مرغ سيب زميني رو پوست كندم چهارقاچ زدم ، بعد ذرت پخته ، آلو ، ادويه و نمك باضافه يه ليوان آب تو ظرف مخصوص فر ريختم و يه ساعت آخر پخت مرغ گذاشتم تو فر تا بپزه
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    پخت مرغ به شيوه ي آسان و سريع


    مرغ را با چند پياز نگيني خرد شده. كمي نمك .3-4 قاشق آبليمو .يه مقدار آب زعفران .دو سه ليوان آب . و چند تكه كره بذاريد توي تابه بذاريد روي حرارت ملايم و بريد به بچه داري برسيد سر ظهر وقتي آبش كاملا خشك شد و مرغ توي كره ها كمي سرخ شد نوش جان كنيد
    لطفا هيچ كدوم از اجزا را حذف نكنيد.
    مراقب باشيد آبش تموم نشه سر ظهر بي غذا بمونيد
    زعفران زياد خوشمزه ترش مي كنه

    پيازهاش هم سرخ مي شه و خوشمزه مي شه
  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    آموزش تهیه مرغ آغشته به فلفل سیاه ( هندی)

    مواد لازم:

    ران مرغ=۸ عدد

    زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

    سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری

    نمک=۱ قاشق چایخوری

    فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری

    روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)

    فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده

    آب=۳/۲ لیوان

    آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

    ذرت و نخود سبز سرخ شده:

    کره=۵۰ گرم

    ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم

    نخود سبز=۲۰۰ گرم

    نمک=۱ قاشق چایخوری

    پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری

    آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری

    برگهای تازه گشنیز

    طرز تهیه:

    ۱٫اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.

    ۲٫زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)

    ۳٫تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.

    ۴٫روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.

    ۵٫شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.

    ۶٫در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.

    ۷٫آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.

    ۸٫مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.

  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ‌ «مرغ حلقه اي»؛ جديدترين غذايي که مي توان با مرغ پخت

    🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗

    << >>

     چي لازم دارم:

    آرد سفيد 300 گرم(3 پيمانه)

    خامه 3 قاشق سوپخوري

    نمک 1/2 قاشق مرباخوري

    گشنيز خرد شده يا خشک 2-3 قاشق سوپخوري

    آب 300ميلي ليتر (2 پيمانه)

    ماء الشعير 1/4 پيمانه

    مرغ پخته خرد شده يک عدد سينه

    زرشک 3-4 قاشق سوپخوري

    آبليمو به دلخواه

    نمک و فلفل به ميزان لازم

    پنير پيتزا به دلخواه

    پياز درشت 1 عدد

    روغن براي سرخ کردن

    چطور بپزم

    ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعير را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و به دست نچسبد (البته به نظر من اين مقدار آب خيلي خيلي زياد بود من مجبور شدم يک پيمانه ديگر آرد اضافه کنم تا خمير درست شود)

    خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم.

    خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم

    پياز و مرغ و فلفل دلمه اي و زرشک و نمک و فلفل و آبليمو و پنير را با هم مخلوط مي کنيم و مي پزيم

    پياز را خرد کرده و سرخ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت مي دهيم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه مي کنيم. و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود.

    خمير را پهن کرده و مواد را روي آن بريزيد و به صورت رولت مي پيچانيم

    خمير را به 8 قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلي نازک) پهن کرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت مي پيچانيم.)

    دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم و در روغن سرخ مي کنيم

    بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم (مي توانيد دستتان را کمي خيس کنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم.

    هر چقدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت

    هر قدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد.

    مي توانيد به جاي مرغ و زرشک از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و کمي پنير خامه اي استفاده کنيد، در کل مواد دروني بايد ترش مزه باشد.

    اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد

    غذاي خيلي خوشمزه اي مخصوصا حالت کرانچي که دارد .

    چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم
  • ۲۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ‌ مرغ با سیر و سیب زمینی گریل شده

    مارچوبهٔ گریل شده : 3 پیمانه

    فلفل آسیاب شده و نمک درشت : به میزان لازم

    برگ آویشن تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری و برای تزئین

    سرکۀ سفید : ¼ پیمانه + 2 قاشق غذا خوری

    سیر ریز شده : 6 حبه

    روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری و برای سینی گریل

    سیب‌زمینی استانبولی کوچک : 1300 گرم

    سینۀ مرغ : 1300 گرم

    کره : یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    گریل را روی دمای متوسط قرار می‌دهیم.

    دو کاغذ فویل به طول 120 سانتیمتر را از وسط تا می‌زنیم و دو ورقِ دو لایۀ مجزا درست می‌کنیم.

    سیب‌زمینی‌ها را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را روی یکی از فویل‌ها قرار می‌دهیم.

    فویل را روی سیب‌زمینی‌ها و کناره‌های آن را محکم می‌کنیم. آن را روی گریل قرار می‌دهیم تا حدود 25 دقیقه بپزد.

    یک‌بار آنها را برمی‌گردانیم تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند

    از روی حرارت برمی‌داریم.

    یکی از بسته‌های سیب‌زمینی را باز نمی‌کنیم تا گرم بماند، دیگری را باز می‌کنیم تا سیب‌زمینی‌ها خنک شوند و آن را برای سالاد سیب‌زمینی نگه می‌داریم.

    دمای گریل را زیاد می‌کنیم. سینی شبکه‌ای گریل را به آرامی به روغن آغشته می‌کنیم.

    در این حین سس را تهیه می‌کنیم : در یک ظرف بزرگ، روغن، سیر، سرکه، آویشن، یک قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را با همزن مخلوط می‌کنیم.

    مرغ‌ها را در آن می‌غلتانیم تا تمام سطح مرغ به سس آغشته شود. به مدت 10 تا 30 دقیقه ‌می‌گذاریم در دمای اتاق بماند.

    مرغ‌ها را از داخل سس بیرون می‌آوریم و گریل می‌کنیم تا جایی که کاملاً پخته و سرخ شوند، هر طرف 2 تا 3 دقیقه.

    مرغ‌ها را از گریل بیرون می‌آوریم. نیمی از آنها را داخل فویل می‌پیچیم تا گرم بماند و نیمی دیگر را برای سالاد مرغ کباب‌شده نگه می‌داریم.

    سیب زمینی‌های گرم را از فویل بیرون آورده، داخل کاسۀ متوسطی قرار داده و کره، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

    در یک کاسۀ متوسط، مارچوبه (را که به طور مورب به قطعات 4 سانتیمتری خرد کرده‌ایم) را با سس سرکه (مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و سبزیجات خشک معطر به سلیقۀ خودمان) مخلوط می‌کنیم.

    مرغ ‌های گریل‌شده را با سیب‌زمینی و مارچوبه داخل ظرف پذیرایی قرار داده و در صورت تمایل با آویشن تزئین كنيد.

    نوش جان

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۵/۷/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه مرغ سوخاری در زیر آجر

    طرز تهیه مرغ زیر آجر, پخت مرغ زیر آجر

    مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

     مرغ درسته یک عدد

     پیاز یک عدد

     سیر چند حبه

    نمک به مقدار لازم

    شکر نصف پیمانه

    لیموی تازه دو عدد

    میخک ۱۰ عدد

    فلفل سبز یا قرمز تند دو سه عدد

    برگ بو دو برگ

    مواد لازم برای سس مرغ سوخاری:

     گوجه فرنگی ۴ عدد درشت

     پیاز یک عدد

     سیر ۳ حبه درشت

     فلفل سبز دو عدد

     زیره نیمکوب یک پینچ

    روغن زیتون یک چهارم پیمانه

    جوزهندی به مقدار لازم

    فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

     

    طرز تهیه مرغ سوخاری: 
    برای درست کردن امرغ سوخاری باید از ۲۴ ساعت قبل تصمیم بگیرید برای پختن آن مرغ را به این ترتیب تمیز کردم. نوک بالهای آن را چیدم و گردن و استخون پشتش را جدا کردم. پوست مرغ را نباید کند. از قسمت سینه برش دادم کامل تا پایین تا مرغ تخت شود.

     

    طرز تهیه مرغ سوخاری,پخت مرغ سوخاری

    طرز تهیه مرغ سوخاری (پختن مرغ سوخاری )


    شستم و گذاشتم داخل یک قابلمه و روی آن نصف پیمانه نمک و نصف پیمانه شکر و دو عدد فلفل سبز یا قرمز تند (خشک یا تازه فرقی نمیکند) پیاز و سیرخرد شده و میخک ریختم. و تا سطح مرغ روی آن آب ریختم. وگذاشتم داخل یخچال تا ۲۴ ساعت بماند.اینکار باعث مزه دار شدن مرغ می شود. همچنین دیگر مرغ حین سرخ کردن نمی سوزد و گوشتش ترد و آبدار می ماند.

     

    آموزش مرغ سوخاری,قرار دادن مرغ در قابلمه

    شستشو و قرار دادن مرغ در قابلمه


    البته من مرغم یخ زده بود و مرحله برش سینه مرغ را بعد از مزه دار شدن انجام دادم.


    بعد از 24 ساعت ، مرغ را از آب در آوردم و سطح داخلی گوشتش را با نمک و فلفل و کمی ادویه آغشته کردم.دو تا لیموی تازه هم داشتم که آب آن را روی سطح مرغ ریختم و پوست آن را اینطوری تکه تکه کردم و گذاشتم روی مرغ تا طعم بهتری بگیرد. و۳۰ دقیقه به آن زمان دادم. چاقو را توی چند جای گوشت مرغ فرو کردم تا بهتر مزه دار شود.

     

    طرز تهیه مرغ زیر آجر, پخت مرغ زیر آجر

    آغشته کردن مرغ به وسیله نمک و فلفل


    داخل یک ماهیتابه جادار و تخت (نباید وسط آن بالا آمده باشد) مقداری روغن ریختم. مقدار روغن نباید خیلی کم باشد.

    روغن که داغ داغ شد مرغ را از پشت آن قسمتی که پوست دارد داخل روغن گذاشتم و روی آن یک قابلمه پر از آب که باید سنگین باشد را قرار دادم. اصل دستور این غذا با آجر است اما ما که آجر نداریم!! شما اگه آجر در دسترستان بود دو تا آجر زیر فویل بپیچید و بگذارید روی مرغ. در واقع مرغمان باید زیر یک جسم سنگین حسابی سرخ شود تا کامل بپزد.

     

    افزودن مواد به مرغ سوخاری,قرار دادن قالمه بر روی مرغ

    قرار دادن قابلمه بر روی مرغ


    شعله را نباید خیلی کم کرد. مرغ باید خوب سرخ شود .۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دادم به آن تا خوب سرخ شد .و با دو تا کفگیر آن را برگرداندم .می توانیم از این جا به بعدش را بگذاریم داخل فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا یک ربع بپزد. اما من ترجیح دادم این طرف دیگر مرغ هم سرخ شود. همان یک ربع کافی است.

     

    درست کردن مرغ سوخاری,سوخاری کردن مرغ

    سرخ کردن مرغ


    من چند عدد بادمجان خانگی کوچک داخل یخچال داشتم. پوستشان را گرفتم و انداختم کنار مرغ تا توی روغن آن سرخ شود خیلی خوشمزه شده بود.

    طرز تهیه سس مرغ سوخاری :
    می شود از هر سسی استفاده کرد. من این سس ساده و خوشمزه را انتخاب کردم.
    گوجه ها با کمک آب جوش پوست گرفتم .

     

    قرار دان گوجه ها در آب جوش,سس مرغ سوخاری

    قرار دادن گوجه ها در آب جوش جهت پوست گیری


    پیاز، سیر، فلفل سبز تند، گوجه را داخل غذا ساز ریختم و پوره کردم. به آن روغن زیتون و زیره و کمی جوزهندی اضافه کردم. نمک و فلفل هم زدم . و گذاشتم روی حرارت تا کمی غلیظ شود. لازم نیست زیاد بجوشد ، یه ربع کافی است . پالپهای گوجه زیر دندان حس می شود .

     

    سس مرغ سوخاری,مرغ سوخاری

    اضافه نمودن مواد لازم به گوجه فرنگی و جوشاندن آن


    مرغ که آماده شد با چاقو برش دادم .

     

    برش دادن مرغ سوخاری

    برش دادن مرغ سوخاری به وسیله چاقو


    می توانید همینطور یکجا سر میز ببرید.
    و با بادمجان سرخ شده و سس و برنج سفید خوردیم .خیلی چسبید.

    تزئین نمودن مرغ سوخاری

    تزئین نمودن مرغ سوخاری به وسیله سبزیجات

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #مرغ_خوشمز_با_طعم_ترش_زرشك 

    تصویر مرتبط

    قطعات مرغ را شسته و با اين مواد  مرينت كنيد :

    زرشك يك استكان يا بيشتر ، يكعدد پياز كوچك ، سه حبه سير ، زنجبيل مقداري ، ادويه كاري ، پودر هل ، زردچوبه ، فلفل سياه ، پودر رازيانه 

    مواد بالا را تو غذا ساز ريخته و كمي خرد كنيد سپس نصف استكان آب اضافه كنيد و خوب مواد رو با دستگاه له كنيد تا سس غليظ بدست بياد سپس قطعات مرغ رو با اين سس بمدت يك ساعت يا يك شب مزه دار كنيد .

    روغن را داغ كنيد ، مرغ را بهمراه سس و نمك و فلفل سبز تند خرد شده به روغن اضافه كنيد و بذاريد جوش بخوره سپس شعله را كم كنيد بذاريد آب غذا بره و مرغ بپزه و سرخ بشه و موقع سرو با زرشك سرخ شده تزيين كنيد .

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان