خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر

    ژله شیروشیرکاکائو مخصوص روز بانوی شرقی

    موادسفيد 

    شير1ليوان پودرژلاتين 1 ق غ شكر3 ق غ وانيل مقداري 

    قسمت قهوه اي 

    شير1ليوان پودرژلاتين 1ق غ شكر5 ق غ پودر كاكائو2 ق غ

    اول ژله سفيداماده كردم به اين ترتيب كه همه موادقاطي كردم و گذاشتم روبخارابجوش تادانه هاي ژلاتين حل بشه بعدكمي ريختم توظرف گذاشتم ببنده تواين فاصله موادقهوه اي رو مثل ژله سفيداماده كردم كذاشتم كمي خنك شدوريختم رو ژله سفيدگرفته شده وبه همين ترتيب لايه هارو ادامه دادم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست

    دسر گلدانی 

    🔴مواد لازم🔴 🍇

    1 عدد نی

    1 عدد گل

    1 قوطی کمپوت هلو

    شکلات تخته ای : به مقدار لازم 

    پنیر خامه ای : به مقدار لازم 

    کیک شکلاتی : به مقدار لازم 

    🔴طرز تهیه🔴 🍮

    شکلات رو آب کنید . داخل ظرف مورد نظر بریزید . ظرف رو بچرخونید تا داخلش به شکلات آغشته بشه . برای این منظور می تونید از قاشق هم کمک بگیرید . سپس ظرف رو برگردونید تا اضافی شکلات بریزه و بعد اجازه بدین شکلات کمی سفت بشه . نکته : اگه شکلات گرم باشه بهتره ، چون ضخامت شکلات کمتر خواهد شد .

    یه دونه نی برداشته و به اندازه نیم سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش می دیم . پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم می زنیم . کمپوت هلو رو به صورت زیر برش می دیم .

    بعد داخل پنیر خامه ای و خامه ریخته و مخلوط می کنیم . نکته : مقدار پنیر خامه ای و خامه و کمپوت به یک اندازه هست مثلا اگه مقدار خامه ۱۰۰ گرم هست پنیر خامه ای و کمپوت هم هر کدام ۱۰۰ گرم هستند . سپس کیک شکلاتی رو به کمک دست پودر می کنیم ( می تونید از کیکهای آماده استفاده کنید ) .

    یه مقدار از اونو داخل ظرف می ریزیم . بعد نی رو داخل ظرف قرار داده و به کمک قاشق از مخلوط پنیر خامه ای و خامه و کمپوت داخل ظرف می ریزیم .

    مجددا پودر کیک می ریزیم .

    و آخر سر گل رو داخل نی قرار می دیم . خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    پودینگ_شکلات_با_سس_تمشک 🍰

    🔸 زمان آماده سازی

    15 دقیقه

     

    🔸 زمان پخت

    15 دقیقه

     

    🔸 میزان کالری

    متوسط

    🔸 سطح سختی

    متوسط

    🌿 مواد لازم:

    تمشک 180 گرم

    شکر شیرینی پزی 3 قاشق سوپخوری یا بر اساس بر ذائقه

    شکر گرانوله 60 گرم

    شکلات تلخ و شیرین (ساده) 90 گرم

    کره ی بدون نمک 75 گرم

    زرده تخم مرغ خیلی درشت 3 عدد

    سفیده تخم مرغ خیلی درشت 2 عدد

    آرد چند منظوره (ساده) 45 گرم

    شکلات سفید برای تزئین یک قالب کوچک

    تمشک درسته جهت سرو (اختیاری)

    🌿 دستورالعمل ها:

    1- برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و آنچه در الک می ماند را دور بریزید. شکر شیرینی پزی را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب ادغام شوند و شکر حل شود.

    2- فر را از قبل تا دمای 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قالب استاندارد مافین (120 میلی لیتری) را با کره چرب کنید و دو قاشق شکر گرانوله شده را روی دیواره ها و کف آنها بپاشید.

    3- برای تهیه پودینگ شکلات، شکلات تلخ و شیرین و کره را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار داده اید (تماس ایجاد نشود) بریزید. شکلات را هم بزنید تا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آهسته خنک شود.

    4- در همین زمان با میکسر برقی با سرعت بالا زرده های تخم مرغ و 60 گرم از شکر گرانوله را در کاسه ای بزنید تا غلیظ و کرمی شود. سرعت میکسر را کم کنید و به آرامی شکلات ذوب شده را در آن بریزید.

    5- در یک کاسه ی تمیز با همزن های تمیز شده، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کاملا نرم شود. بقیه شکر گرانوله را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود.

    6- با استفاده از یک کفگیر لاستیکی یا همزنِ دستی ،آرد را کم کم با خمیر شکلات همراه با سفیده های تخم مرغ به ترتیبی مخلوط کنید که اولین و آخرین ترکیب آرد باشد.

    7- خمیر را در قالب ها ریخته، آنها را تا 3 میلی متریِ لبه پر کنید.

    8- قالب را در مرکز فر قرار دهید و بلافاصله حرارت را به 190 درجه کاهش دهید. آن را 15دقیقه بپزید تا زمانی که پف کند و پوسته ی نازک اما محکمی روی آن تشکیل شود. طی 6 دقیقه ی اولِ پخت، درِ فر را باز نکنید. قالب ها را به روی صفحه سیمی منتقل کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند تا به راحتی از قالب جدا شود.

    9- در این زمان با استفاده از یک پوست کن، شکلات سفید را خراش دهید تا تراشه های شکلاتی حاصل شود. تراشه ها را تا هنگام سرو سرد نگه دارید.

    10- یک چاقوی تیز را در اطراف دیواره های فنجان بچرخانید و سریعا پودینگ را روی رک برگردانید. پودینگ را به بشقاب های جداگانه انتقال دهید به شکلی که سطح آن روی کف بشقاب قرار گیرد.

    11- سس تمشک را کنار پودینگ ها گذاشته و سپس تراشه های شکلات سفید را روی آن بریزید.

    🍀 برای: 4 نفر

    🍀 حاضر است در : 30 دقیقه

    🍀 وعده: عصرانه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #دسر

    🍀 مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فروماژ_پرالین_موکا

    20 دقیقه 4 ساعت

    مواد لازم

    ژله نسکافه ای طبق دستور داده شده

    ژله شکلاتی طبق دستور داده شده

    پرالین طبق دستور داده شده

    شیر 75 میلی لیتر

    پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

    تخم مرغ 2 عدد

    وانیل شکری یک قاشق چایخوری

    پـودر نسکـــافه یک و یک دوم قاشق سوپخوری

    پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

    شکر (نرم و دانه ریز) 70 گرم

    خامه قنادی 150 گرم

    خامه فرم گرفته مقداری برای تزیین

    پودر نسکافه مقداری برای تزیین

    شکلات چیپسی مقداری برای تزیین

    طرز تهیه

    آماده‌سازی:

    ژله نسکافه ای و ژله شکلاتی را آماده کنید.

     پرالین را آماده کنید.

     شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود اما نجوشد.

     پودر ژلاتین را به همراه 75 میلی لیتر آب سرد در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بگذارید مخلوط 5 دقیقه بماند سپس آن را روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بِنماری).

     1. تخم مرغ، وانیل، پودر نسکافه، پودر کاکائو و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

    2. شیر داغ را به تدریج به مخلوط تخم مرغ افزوده و مرتباً هم بزنید تا تا تخم مرغ با شیر همدما شود. مخلوط را در ظرف نسوزی ریخته و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید  در این حین مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    3. مخلوط ژلاتین را به مخلوط تخممرغ افزوده و هم بزنید سپس ظرف مخلوط را درون ظرف یخ قرار دهید تا خنک شود.

     4. خامه قنادی را در ظرفی با همزن برقی هم بزنید تا فُرم بگیرد سپس مخلوط خنکشده بالا را به آن بیافزایید و هم بزنید.

    مراحل پایانی:

    با مقداری از ژله های شکلاتی و نسکافه ای قالب خورده دیواره لیوان را تزیین و بقیه آن را به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه نیمی از پرالین خردشده به مخلوط فروماژ افزوده و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را در لیوانهای سرو بریزید و 4 ساعت، در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد. پس از این مدت، فروماژ پرالین موکا را با مقداری خامه فرم گرفته، بقیه پرالین، مقداری پودر نسکافه و شکلات چیپسی تزیین و سرو کنید.

    روش تهیه ژله نسکافه‌ای:

    در ظرفی، یک بسته پودر قهوه فوری، 2 قاشق سوپخوری شکر، یک قاشق سوپخوری ژلاتین و 225 میلی لیتر آبِ جوش بریزید و مخلوط کنید تا پودر قهوه و ژلاتین کاملاً در آب ِجوش حل شود. مخلوط را در ظرف مستطیل شکل کوچکی ریخته و 4 ساعت، در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد. پس از این مدت، نیمی از ژله را به شکل مکعبهای کوچک بُرش بزنید و بقیه را با کاتر دلخواه قالب بزنید. 

    روش تهیه ژله شکلاتی:

    مانند ژله نسکافه ای تهیه میشود با این تفاوت که به جای پودر قهوه از پودر هاتچاکلت استفاده میشود.

    روش تهیه پرالین

    50 گرم مغز فندق خام را در سینی فر بچینید و 10 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا تُست شوند. 50 گرم شکر را در تابه ای ریخته و بگذارید کاملاً کاراملی و ذوب شود سپس آن را روی مغزهای تست شده بریزید و بگذارید خنک شود. پس از آن، فندق ها را خرد کنید.

    نکته

    چنانچه قصد دارید این دسر را به صورت قالبی تهیه کنید، مقدار ژلاتین را 5 قاشق سوپخوری در نظر بگیرید.

    هنگام اضافه کردن شیر گرم به تخم مرغ، دقت کنید که شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. اضافه کردن یکباره شیره گرم به تخم مرغ موجب لخته شدن آن میشود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر 

    #پودینگ_موزی

    پودینگ موزی 

    دو لیوان شیر را به همراه سه عدد زرده تخم مرغ هشت قاشق سرخالی شکر و سه قاشق سرپر نشاسته ذرت دو قاشق خامه صبحانه یک  قاشق زعفران دم کرده کمی اسانس موز و یک پینچ نمک همه را باهم می زنیم تا یکدست شود .

    سپس مواد حاصل را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری قرار می دهیم و مدام می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس کف ظرف سرو موز می چینیم و پودینگ را روی موز ها می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد شود.

    پ.ن.چنانچه علاقمند باشید می توانید موزها را رنده کرده و در مخلوط روی حرارت قرار دهید که با این کار رنگ پودینگ کمی تیره می شود و از زیبایی آن کم می شود.

    پ.ن.2.برای تزیین از حلقه توت فرنگی موز و شکلات سنگی استفاده کردیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۰۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر_هویج_آجیلی 

    🌿 مواد لازم:

    هویج رنده شده 3 لیوان  

    شکر 1 لیوان  

    کره 2 قاشق غذاخوری 

    هل 4 عدد

    کشمش 1 قاشق چایخوری  

    زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری 

    بادام و پسته مقداری

    🌿 طرز تهیه:

    هویج ها را بشویید و پوست بکنید سپس هویج های پوست کنده را درشت رنده کنید؛ داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

    هویج های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا آب هویج کشیده شود سپس شکر و زعفران را به هویج اضافه نمایید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا شکر جذب هویج شود.

    به مدت 10 دقیقه شکر و هویج را تفت دهید سپس کره و هل کوبیده را اضافه کنید ، 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کشمش ، بادام ، پسته و … را اضافه کنید ، دسر هویج را در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهترین گزینه همراه با این دسر بستنی است ).

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    چیز کیک بدون نیاز به فر

    مواد لازم :

    بیسکویت ساده 18 عدد

    کره (بدون نمک، آب شده) 11 قاشق سوپخوری

    شکر 2 قاشق سوپخوری

    پنیر خامه ای (در دمای اتاق) 480 گرم

    شیر (غلیظ شده شیرین) 450 گرم

    آب لیمو (تازه) 1/4 فنجان

    پوست لیمو ترش 1 و نیم قاشق چایخوری

    عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری

    دانه انار (برای تزئین) 1/3 فنجان

    طرزتهیه :

    بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید. خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

    مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع 6 سانتی متری) یک قالب فنری 22 سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

    در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

    مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.

    وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.

    نکته:

    این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.

    #دسر #چیزکیک #بدون_فر 

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ایس پک 

    مواد اولیه:

    اسمارتیز وشکلات دیکه ای (برای تزیین) اختیاری

    بستنی (مزه ی دلخواهتان) 200 گرم

    شیر (تا جایی که بستنی یه کم نرم شود نه خیلی) 1 قاشق سوپ خوری

    شکلات اب شده (برای دور ظرف) دلخواه

    ژله آماده شده (می توامید ان را در کنار ice pack سرو کنید) اختیاری

    ظرف مخصوص (در صورت نبود میتوان از لیوان یا چیزی شبیه آن استفاده کرد) 1 عدد

    نی مخصوص ice pack (اگر نی نبود میتوان از قاشق استقاده کرد) 1 عدد

    خامه دو قاشق غذا خوری

    میوه (میتوان از تکه های ریز میوه مانند موز استفاده کرد) اختیاری

    طرز تهیه:

    ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دور تا دور کاسه می چسبانید بستنی را یک تادو دقیقه می گذارید آب شود و شیر و خامه را با آن مخلوط می کنید و اگر میخواهید به آن میوه بزنید از قبل میوه ها را با همان یک قاشق سوپ خوری شیر و خامه مخلوط کنید و بعد بستنی را اضافه کنید و همه را در ظرف دور تادور شکلاتی بریزید و در آن نی را بزنید.

    نکات:

    1- در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید.

    2- می توانید این محصول را با هر طعمی که دوست داریید درست کنید

    3- میتوان دیزاین های متفاوت وحتی با شکلات سفید درست کرد.(امتحان نکردم)

    4-معمولا طعم های توت فرنگی شکلات،طالبی توت فرنگی خوشمزه ترند.

    5-می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کرد.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ‌ ترافیل_کشمش_و_گردو

    مواد لازم:‌

    تکه‌های کیک کشمشی: ۲ لیوان

    کشمش سیاه: نصف لیوان

    پودر گردو: نصف ایوان

    خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری

    موز له شده: ۳ قاشق غذاخوری 

    پاستیل شکلاتی: برای تزیین

    روش تهیه:

    تمامی مواد را داخل کاسه‌ای گود ریخته و با هم ورز می‌دهیم تا خمیری نرم حاصل شود. 

    این کار به سادگی انجام می‌شود و نيازي به ورز زیاد ندارد. 

    از خمیر حاصل به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری برداشته و آن را در دست به شکل توپ در می‌آوریم. 

    سپس وسط هر توپک را یک پاستیل شکلاتی قرار داده و به مدت ۳ ساعت داخل پخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد.

    سپس داخل کپسول گذاشته و در ظرف سرو بچینید.

    نوش جان 

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر باواریای دورنگ

    سلام دوستان عزیزم، این دسر باواریا هست که خوشمزست ولی خوبه تنها خورده بشه نه بعد از غذا، چون دسر سنگینیه،روشم با شکلات تخته ای وشکلات چیپسی تزئین کردم.

    #دسرباواریا

    #باواریای_دورنگ 

     دسر باواریای دورنگ 

    مواد لازم : 

    شیر ۲/۵لیوان 

    زرده تخم مرغ ۶ عدد

     پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری ( یا ورق ژلاتین ۹ عدد ) 

    شکر ۱ لیوان

     خامه صبحانه ۲۵۰ گرم

     وانیل نصف قاشق مرباخوری

     پودرکاکائو ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه :

     اول از همه پودر ژلاتین رو با یک سوم فنجان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار قرار بدید تا ژلاتین حل بشه .زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد وانیل رو اضافه کرده و مجددأ کمی هم بزنید. شیر رو گرم کنید ( لزومی نداره بجوشه همینکه خوب گرم بشه کافیه).

    بعد شیر رو به مایه قبلی آروم آروم اضافه کرده و هم بزنید .مقدار کمی از شیر رو نگهدارید و با خامه هم بزنید .مخلوط خامه و شیر رو به مایه قبل اضافه کرده و مخلوط کنید .بعد ژلاتینی که در آب حل شده رو داخل این مایه ریخته و کاملا هم می زنیم .قالبتون رو با روغن مایع چرب کنید ونصف مایه رو داخل قالب بریزید و بعد قالب رو در یخچال قرار بدین ( اگه عجله داشتید می تونید داخل فریزر بذارید ). نکته :حتما کف مایه رو قبل از قرار دادن در یخچال از روی مایه جمع کنید چون در غیر اینصورت بعدأبین دو رنگ حباب هایی دیده می شه . پودر کاکائو رو با ۴ قاشق غذاخوری آبجوش مخلوط کرده و به بقیه مایه اضافه کنید، بعد از بسته شدن کرم سفید ، مایه کاکائویی رو داخل قالب بریزید، سعی کنید اینکارو خیلی آروم وبا قاشق انجام بدین تا سطح بین دو رنگ صدمه نبینه . نکته : در صورتیکه لایه سفید خیلی ببنده بعدأ موقع برگردوندن در ظرف ممکنه دو لایه از هم جدا بشن، پس هر وقت حس کردید که لایه اول کمی بست آروم آروم لایه دوم رو داخل قالب بریزید.قالب رو داخل یخچال بذارید تا کرم کاملا ببنده و پس از بسته شدن قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ ثانیه درآب گرم قرار میدیم وبا چاقویی لبه های کرم رو از دور قالب جدا کرده و روی ظرف مورد نظرتون برگردونید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پنکیک همراه با خامه وشکلات

    مواد لازم:

    آرد: 1 و نیم پیمانه

    تخم مرغ: 1 عدد

    شیر: 1 و یک چهارم پیمانه

    شکر: 1 قاشق غذاخوری

    نمک: نوک قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر: 3 و نیم ق چایخوری

    کره آب شده: 3 ق غذاخوری

    طرز تهیه:

    آرد، نمک، بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید شکر رو هم باهاشون مخلوط کنید... وسطش رو گود کنید و کره، شیر و تخم مرغ رو بریزید و هم بزنید با همزن (با همزن دستی یا قاشق هم میشه) خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه

    کف تابه ای رو با کره و روغن مایع چرب کنید...فقط چرب..بعد از مایه پنکیک با یه فنجون یا پیمانه یک چهارم یا قاشق بریزید توش

    غلظت این مایه خیلی خوبه و این باعث میشه پنکیک های خوبی داشته باشین و نازک نباشن.

    وقتی خوب خودش رو گرفت و روش حباب زد برگردونید.

    به همین ترتیب همه پنکیک ها رو آماده کنید و هربار هم کف تابه رو چرب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    موس آلبالو 

    آلبالو (بدون هسته) 500 گرم

    شکر (نرم و دانه ریز) یک دوم پیمانه (100 گرم)

    پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق سوپخوری

    آب 1 پیمانه (250 میلیلیتر)

    خامه (شیرین شده ) 1 پیمانه

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    شربت آلبالو یک دوم پیمانه

    طرز تهیه

    1.آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛

    2.شکر و پودر ژلاتین را در قابلمه های مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛

    3.آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛

    4.پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛

    5.خامه شیرین شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن برق هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد؛

    6.مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه شیرین و فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛

    7.مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ژله_داخل_پوست_پرتقال

    برای درست کردن این ژله های قشنگ ابتدا پرتقال ها رو از وسط نصف کرده و آب بگیرید ..

    سپس مثل تصویر داخل پرتقال رو کاملا تمیز کنید و محتویاتش رو خارج کنید ..

    یک بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید تا کاملا ژله در آب حل بشه و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید ..

    وقتی ژله خنک شد اون رو داخل پوست های پرتقال بریزید به طوری که تقریبا نصف پوست پرتقال از ژله پر بشه .. همه رو در یخچال قرار بدید تا ژله کمی ببنده ..

    بعد یک بسته ژله آلوئورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید .. وقتی ذرات ژله کاملا حل شد نصف لیوان شیر یا نصف لیوان بستنی به اون اضافه کنید تا رنگ سفید مات پیدا کنه و بعد از اینکه ژله های پرتقال در یخچال خودش رو کمی گرفت ژله آلوئورا رو که خنک شده روی اونها بریزید ..

    بعد از چند ساعت که ژله ها کاملا سفت شد باید با یه چاقوی تیز پرتقال ها رو برش بزنید به طوریکه دو رنگ بودن اون مشخص بشه 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پودینگ موز#

    موز 4 عدد 

     زرده تخم مرغ 4 عدد 

     خامه 1/3 لیوان 

     شیر 1/3 لیوان  

    شکر1/2 لیوان

    نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری  

     پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری   نمک 1/3 قاشق چایخوری

    کره 3 قاشق غذاخوری  

     خامه فرم گرفته 1 لیوان 

    پودر قند 1 لیوان  

    بیسکوییت نرم مقداری

    طرز تهیه : 3 عدد از موزها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید ، شیر و خامه را به موز اضافه کنید و بزنید سپس زرده های تخم مرغ ، نمک ، شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.

    مواد میکس شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود ( در تمام مدت هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد ).

    پودر ژلاتین را با چند قاشق آب مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری بگذارید ، پس از غلیظ شدن پودینگ پودر ژلاتین حل شده و کره را به آن اضافه کنید سپس پودینگ را داخل کاسه ای بریزید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

     

    خامه فرم گرفته را داخل کاسه ای بریزید ، 1 عدد موز باقی مانده را خرد کنید و همراه با پودر قند به خامه اضافه و خوب مخلوط کنید ( برای این دسر پیشنهاد می شود از موزهای رسیده یا له شده استفاده کنید )

    پس از سرد شدن پودینگ داخل لیوان های دسر را لایه لایه با بیسکوییت خرد شده ، پودینگ و موز خامه ای پر کنید ، در انتها میتوانید روی دسر را با مقداری خامه ، موز حلقه شده و … تزیین کنید ( میتوانید به جای بیسکوییت از کیک هم استفاده کنید ).

     

    نکته ها : برای جلوگیری از بریدن پودینگ ابتدا کمی از پودینگ داغ را داخل مخلوط کن بریزید و به آن پودر ژلاتین حل شده و کره اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه پودینگ اضافه کنید ، همچنین میتوانید به جای پودر ژلاتین از 2 قاشق غذاخوری دیگر نشاسته ذرت استفاده کنید.

     

    میتوانید به مایه پودینگ رنگ خوراکی اضافه کنید ، در دسر بالا کمی رنگ خوراکی زرد همزمان با کره به مایه پودینگ اضافه شده است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ‌ بستنی_موزی 

    🔴مواد لازم🔴 🍌

    4 عدد موز رسیده

    1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی 

    🔴طرز تهیه🔴 🍨

    برای شروع شما باید کره بادم زمینی و ۴ عدد موز رسیده آماده کنید.

    ابتدا موزها رو پوست کنده و با استفاده از چاقو و تخته آشپزخانه به شکل دایره ای خرد کنید، سپس حلقه های موز رو در کف یک سینی یا ظرف بچینید و ظرف رو به مدت ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا حلقه های موز منجمد بشه

    حالا باید قطعات موز رو از فریزر خارج کنید و اونها رو به درون یک مخلوط کن قوی یا غذاساز ریخته و دستگاه رو روشن کنید تا موزهای یخ زدمون حسابی له بشه ، اینکار رو تا زمانی ادامه بدید که موزهامون به مخلوطی صاف و خامه ای شکل تبدیل بشه.

    در این مرحله باید یک قاشق غذاخوری سر پر کره بادام زمینی رو به مخلوط موزهامون در دستگاه مخلوط کن اضافه کنیم و بازهم با استفاده از دستگاه مخلوط کن شروع به مخلوط کردن مواد با هم کنیم.

    اگر دوست دارید در این مرحله میتونید قطعات کوچیک شکلات ، آجیل ، بادام ، کشمش و … که در بالا هم توضیح دادم رو به بستنی اضافه کرده.

    حالا بستنی ما آمادست، شما میتونید در همین حالتی که بستنی نرم و لطیف هست اون رو در ظرف بکشید و سرو کنید و یا اگر میخواید بستنی شما مقداری سفت تر و سردتر باشه میتونید بستنی رو درون ظرفی ریخته و ظرف رو در فریزر قرار بدید تا سفت و سرد بشه.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ‌ #دسر_سیب

    🔴مواد لازم🔴 🍎 

    5 پیمانه سیب برش زده

    2 قاشق غذاخوری شکر

    1 قاشق مرباخوری آبلیمو

    0.5 پیمانه جوپرک زودپز

    3 قاشق غذاخوری آرد

    0.5 قاشق غذاخوری دارچین

    3 قاشق غذاخوری کره 

    خامه هم زده شده : برای روی دسر 

    🔴طرز تهیه🔴 🍮

    فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید

    در کاسه ای سیب، ۲ قاشق غذاخوری شکر، آب لیمو و دارچین را با هم مخلوط کنید و سپس در ظرف مناسب پیرکس بریزید.

    برای روی دسر، جوپرک، یک چهارم پیمانه شکر، آرد و یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین را مخلوط کنید. کره را نیز به این مخلوط که به شکل خرده نان در می آید اضافه کنید و روی مخلوط سیب بریزید.

    ظرف پیرکس را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.

    دسر باید ولرم سرو شود.

    در صورت تمایل دسر را با خامه سرو کنید

    --------------------

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    پودینگ_شکلاتی_خامه_اي

    از ســري خوشمزه هاي شكلاتي

    مناسب براي تولد و جشن ها

    مواد لازم:

    نصف پیمانه شکر دانه ریز

    ۳ قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت

    ۳ قاشق سوپ خوری کاکائو شیرین نشده

    ¼ قاشق چای خوری نمک

    ۲ و نیم پیمانه شیر کم چرب

    نصف پیمانه شیر تبخیر شده

    ۵۶ گرم شکلات تلخ (۶۰ الی ۷۰ درصد) خرد شده برابر با حدود ¼ فنجان

    ۱ قاشق چای خوری

    روش تهیه:

    ۴ ماده اولیه را داخل یک تاوه با هم ترکیب کرده و با هم زن خوب هم بزنید. به تدریج شیر کم چرب و شیر تبخیر شده را به آن اضافه کنید. بگذارید تا در حرارت بالای گاز بجوشد و در عین حال با هم زن آن را هم بزنید. اکنون شعله گاز را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه آهسته بجوشد. از روی شعله گاز برداشته و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. در نهایت وانیل را اضافه کنید. ۲/۳ قالب های پودینگ (رمکین) را از مواد پر کنید و بگذارید ۴ ساعت خنک شوند. سپس پلاستیک را برداشته و میل کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولت_تست_توت_فرنگی

    مواد لازم:

    نان تست به ميزان لازم

    شكلات نوتلا به ميزان لازم

    توت فرنگى به ميزان لازم

    پنير خامه اي به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    حاشیه نان های تست را می بریم و فقط قسمت سفید را نگه می داریم

    نان ها را با وردنه خوب پهن می کنیم

    هر ترکیبی كه برای داخل رول ها دوست داریم را ميتوانيم روی نان ها بريزيم 

    مثل پنیر خامه ای و توت فرنگی خورد شده

    یا شکلات نوتلا و توت فرنگی خورد شده

    نان ها را رول می کنیم

    رول ها را در تخم مرغ هم زده با کمی شیر یا خامه می چرخانیم

    رول ها را در تابه با کره سرخ می کنیم

    بلافاصله بعد از سرخ کردن در مخلوط شکر و دارچین می چرخانیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    طرز تهیه حلوای_تیره 

    🌿 مواد لازم:

     

    آرد سفید 2 لیوان

    شکر 1 لیوان

    آب  1 و 1/2 لیوان

    گلاب 1/3 لیوان

    کره 50 گرم

    روغن مایع 1 لیوان

    زعفران آب کرده 5 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1/4 قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه:

    برای تهیه شیره حلوا باید شکر ، اب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.

    آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود ، بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.

    حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

     

    🍀 نکته ها:

    بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگک میباشد ؛ میتوانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو ( نان بستنی ) نیز سرو کنید ، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.

     

    اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن ارد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن ارد به روغن یک بار ارد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید ؛ برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن ارد به روغن بریزید ، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست !

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    بستنی_جلاتو_با_طعم_کاپوچینو

    🔸 سطح سختی

    متوسط

    🌿 مواد لازم:

    شیر 360 میلی لیتر

    خامه ی سبک 120 میلی لیتر

    شکر 60 گرم

    زرده تخم مرغ بسیار درشت 4 عدد

    عصاره یا اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری

    قهوه ی آماده 2 قاشق سوپخوری (آن را در 1 قاشق سوپخوری شیر حل کنید)

    🌿 دستورالعمل ها:

    1- در قابلمه ای روی شعله ی ملایم، شیر، خامه و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر حل شود. آن را تقریبا جوش بیاورید و سپس از روی شعله بردارید.

    2- در کاسه ای کوچک زرده تخم مرغ ها را با هم بزنید. چند قاشق از مخلوط شیر داغ به زرده تخم مرغ اضافه کنید. سپس به آرامی زرده تخم مرغ را در مخلوط شیر داغ بریزید، پیوسته هم بزنید.

    3- آن را روی حرارت کم قرار داده و بپزید، حدود 2 دقیقه هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود. نگذارید که مخلوط به جوش بیاید. بلافاصله مخلوط را از الک ریز عبور دهید تا گلوله های باقی مانده در آن خارج شود. وانیل و مخلوط قهوه را در آن بریزید. اجازه دهید سرد شود، روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت به خوبی خنک کنید.

    4- مخلوط قهوه را به بستنی ساز انتقال دهید. بر اساس دستور العمل سازنده آن را فریز کنید.

    🍀 برای: 4 نفر

    🍀 وعده: عصرانه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #بستنی و #کیک_بستنی

    🍀 مواد لازم : تخم مرغ, خامه, شکر, شیر

    انواع دسر | انواع ژله
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان